A Coloring Book for Brave and Confident KIDS - Carte de Colorat cu Texte Motivationale in Limba Engleza pentru Copiii de 3-9 Ani
Nota produs - 0 review-uri
2400lei
-20%

A Coloring Book for Brave and Confident KIDS – Carte de Colorat cu Texte Motivationale in Limba Engleza pentru Copiii de 3-9 Ani

Pret 2400lei

Carte de colorat despre construirea încrederii, imaginației și spiritului unui copil!

Cod produs 9786068466156EN Categorie
Format carte 210mm x 297mm
Nota produs - 0 review-uri

Această carte de colorat este despre construirea increderii, imaginației și spiritului unui copil! Paginile de colorat inspiră copiii spre conversații cu adulții despre ce inseamnă cu adevărat să fii increzător, curajos și frumos.

Cartea include desene alb-negru și scurte afirmații in limba engleză, care explorează concepte precum curaj, frumusețe, putere, creativitate, independență și multe altele.

Un cadou potrivită pentru orice copil cu varste cuprinse intre 3 și 9 ani.

Dacă sunteți in căutarea unei activități pentru copilul dvs. mic, preșcolar sau copilul de varstă școlară, această carte pozitivă il ajută pe copil să-și dezvolte increderea in timp ce il inspiră și il distrează.

O carte Perfectă pentru micii artiști

Această carte este o alegere excelentă pentru artiștii in devenire, dar și pentru a starni interesul pentru limba engleză.

Hartia este mai grea decat la majoritatea cărților de colorat și se comportă bine cu creioane colorate, carioci, pixuri cu gel și majoritatea markerelor. De asemenea, se comportă bine la aplicarea de lipici cu sclipici, pompoane și autocolante.

Această carte de colorat iese in evidență față de altele, datorită focusări elementelor de colorat pe creșterea stimei de sine și a increderii copiilor care o colorează.

a coloring book for confident kids open book mockup

Zeci de ilustrații și afirmații in limba engleză

Această carte conține: acrobați, animale, super-eroi, jucării, fluturi, flori, stele și planete, prințese și cavaleri, fructe, cărți și materiale didactice, copaci și plante, păsări, dragoni, unicorni, note muzicale, biciclete și role, copii bunici și părinți, inimioare și curcubee, medalii și trofee, puzzle-uri și hărți, forme geometrice, dinozauri, instrumente de cantat, mașinuțe, astronauți și multe, multe altele!

ISBN: 978-606-8466-15-6
Vezi descrierea completa

Acest produs a primit 0 review-uri

Nota 0.0 din 5 stele
0
0
0
0
0

Spune-ti opinia si acorda o nota

Ai comandat acest produs ? Poti fi primul care isi spune opinia si acorda o nota.

S-ar putea sa-ti placa si…