Ghidul Apicultorului - de la Creșterea Albinelor la Afacere cu Profit, Tei Horațiu
Nota produs - 0 review-uri
12900lei

Ghidul Apicultorului – de la Creșterea Albinelor la Afacere cu Profit, Tei Horațiu

Pret 12900lei

Citește acest articol și descoperă noutăți despre Apicultura ca Afacere pentru Începători!

Categorii , ,
Autor Tei Horatiu
Tip produs 322 pagini, Carte Tiparita
Format carte 210mm x 297mm
Nota produs - 0 review-uri

Află principalele Piețe de Desfacere pentru Miere și produse apicole, și construiește-ți o afacere cu albine profitabilă în următoarele luni?

Vrei consultanță pentru afacerea ta cu Albine?

Descoperă Secretele Afacerilor Cu Albine și Cum să Câștigi Un Profit De 2825Euro/Lună din Vânzarea de Miere și alte Produse Apicole pe aceste 7 Piețe de Desfacere, Evitând astfel Greșelile Pe Care 80% Dintre Apicultorii Începători Le Fac…

În plus află cum Propria ta Afacere Apicolă amenajată în 100 mp, poate produce 10-15 tone miere/an, care vândute la 12-17 lei/kg îți generează un profit anual de 5 cifre… în euro

Vrei să Începi Propria Afacere Apicolă din Fonduri Europene și cu Zero Investiție Proprie? Citește acest articol și descoperă noutăți despre Apicultura ca Afacere pentru Începători!

  • Creșterea Albinelor este o afacere profitabilă, produsele sunt neperisabile, necesită investiție mică, are piață de desfacere internă în continuă dezvoltare și piață de export în UE cu potential uriaș…
  • Nu ai bani de investit, iar timpul liber este limitat? Afacerea necesită 2 ore/zi alocate îngrijirii albinelor (plus alergătură la început pentru formarea pieței de desfacere), spații de creștere foarte mici (curte, gradină, livadă), cheltuieli scăzute cu echiparea stupinei și procurarea albinelor!
  • Afli cum comercializezi mierea, polenul, lăptișorul de matcă, ceara, avize necesare, cum negociezi prețurile la engross, cum atragi consumatorii individuali sau firme de alimentație publică, farmacii, magazine naturiste, magazine alimentare, restaurante, pensiuni, hoteluri și piețe agro-alimentare și chiar firmele care exportă produse apicole.
  • ÎNCASĂRILE afacerii apar destul de repede! În primele 30 de zile, amenajăm stupina și cumpărăm albinele. După care începem extragerea mierii, propilisului, lăptișorului de matcă și ambalăm. Afli cum să faci toate acestea din articolul de mai jos.
  • Începerea sau dezvoltarea unei afaceri cu albine se poate face din fonduri europene nerambursabile fara cofinanțare (una din puținele afaceri cu finanțare europeană 100% nerambursabilă)!
  • Produsele apicole sunt ușor de transportat și depozitat spre deosebire de alte afaceri din agricultură, pomicultură etc. Tu produci și vinzi marfa pe tot parcursul anului, aceasta nu este perisabilă.
  • Prețul mierii a crescut în ultimii ani și piețele de export din vest au potențial uriaș… cu toate acestea nu exista producători mari! Mai mult, potențialul melifer al Romaniei este de aproximativ 2.700.000 de familii de albine, în prezent exista aprox. 800.000, iar România deține un climat și conditii optime pentru producții intensive de miere.

Cuvantul autorului / DISCLAIMER:

Îți oferim informații noi și corecte, îți dezvăluim secretele apicultorilor de elită și prin acest articol descoperi cum să dezvolți o rețea de desfacere în magazine locale sau să exporți miere și alte produse apicole, transformând creșterea albinelor într-o afacere încă din primul an!

Din respect și profesionalism nu garantăm un anumit rezultat, o anumită producție anuală, etc. Totul diferă de la o persoană la alta și depinde foarte mult de tine, cât ești dispus să înveți, să muncești, să aloci timp, samd…

Ghidul apicultorului 3D o carteCreșterea albinelor este printre puținele afaceri profitabile din Romania care a trecut testul timpului. În anul 1989 producția de miere a României reprezenta 1,4% din totalul mondial și 8,5% din producția Europei, ceea ce însemnă 62,6kg/1.000 de locuitori, față de media europeana de 30,7 kg și 20,6 kg media de pe glob, mulțumită climei, pădurilor de salcâmi și tei, și numeroaselor suprafețe cultivate cu pomi fructiferi și floarea soarelui…

Cu toate acestea conform ACAR (Asociația Crescătorilor de Albine din România) România a produs anul trecut doar 18.000 – 22.000 tone miere, o cantitate foarte mică raportat la capacitatea totală de producție a apicultorilor români…

Majoritatea apicultorilor vând local și de aceea produc cantități mici… și asta datorită lipsei de informare asupra demersurilor și autorizațiilor de care ai nevoie ca să-ți comercializezi produsele apicole în magazine, piețe agro-alimentare, producătorilor de medicamente și cosmetice, în restaurante, pensiuni, hoteluri sau de ce nu la export. Lucruri pe care tu urmează să le descoperi din rândurile de mai jos unde afli exact ce acte ai nevoie, ce condiții să îndeplinești, ce autorizații trebuie să obții și de unde…

Iți arătăm pas cu pas ce să faci începând cu înființarea SRL-ului și până la comercializarea mierii, propolisului, lăptișorului de matcă și a cerii.

Începând cu anii 2015-2017 marile magazine au descoperit apetitul românilor pentru miere și produsele alimentare sau cosmetice pe baza de miere, polen, propolis sau lăptișor de matcă… lucru care a dus la apariția acestor produse în supermarket-uri precum Metro, Carrefour, Kaufland, etc… din păcate majoritatea produselor vin din import (China, Turcia) din cauza lipsei de apicultori români care să satisfacă constant aceasta cerere (și să onoreze contracte cu lanțuri de magazine, producători de cosmetice, s.a.m.d).

Referitor la procurarea albinelor, stupilor, echipamentul necesar, dar și din punctul de vedere al condițiilor de creștere în România ești avantajat pe toate planurile având costuri de producție mult mai mici în comparație cu celelalte țări din UE, lucru care te avantajează dacă exporți! În plus, statul roman acordă și el un sprijin financiar prin Programul National Apicol.

Creșterea albinelor reprezintă o afacere profitabilă cu investiție inițială mică, deși veche ca activitate acest tip de afacere este la început, nu există producatori mari, deci acum este loc pentru oricine dorește să facă bani din albine, și cine începe acum poate ajunge ușor la clienți! Dacă lași timpul să treacă s-ar putea să fie extrem de greu să mai intri pe piață.

Despre autori

Apicultura

Cu o experiență de peste 8 ani în obținerea fondurilor europene și peste 19 ani în creșterea albinelor, cu trei cărți de specialitate pe această temă lansate în 2009, 2018, și cea prezentată pe siteul de față (2022) și sute de articole publicate în reviste de specialitate, suntem echipa potrivită pentru a te ajuta în creșterea albinelor și transformarea acestei activități într-o afacere.

Te ajutăm să te ajuți singur, fără bani cheltuiți pe firme de consultanță scumpe, fără riscul de a pierde banii plătiți pe proiecte supraevaluate s.a.m.d.

Îți oferim Ghidul Apicultorului – de la Creșterea Albinelor la o Afacere cu Profit, care concentrează un serviciu de consultanță complet pentru a începe o afacere cu albine din fonduri europene.

„Nici un consultant nu se va ocupa de proiectul și afacerea dvs cu aceeași implicare și determinare cu care o faceți dvs. De aceea foarte multe proiecte pe fonduri europene sunt respinse.” – a declarat Tei Horațiu, autorul ghidului.

„Dacă dorești să apelezi la serviciile unei firme de consultanță ghidul nostru te ajută să înțelegi modul de funcționare al unei afaceri apicole, ce presupune și cum se întocmește un plan de acțiune. Astfel să nu poți fi păcălit de consultanții/comercianții care încarcă nota de plată.” – a declarat Mircea Iezer, coautor al ghidului 

În Ghidul Apicultorului – de la Creșterea Albinelor la o Afacere cu Profit ai consultanța necesară pentru construirea propriei stupine și a propriei tale afaceri cu produse apicole.

Înțelegi cum să devii profitabil, în funcție de ce criterii crește producția, afli pas cu pas cum îți construiești afacerea – de la cererile și formularele care trebuiesc completate și depuse la planul de afaceri, samd.

Pentru afacerea dvs,
Ing. Tei Horațiu

Ce presupune Creșterea Albinelor și cum funcționează o Afacere Apicolă în Romania

În următoarele rânduri îți voi răspunde la toate nelămuririle și întrebările pe care le ai legate de apicultură și valorificarea produselor apicole… vom verifica de ce spațiu dispui și cât vrei să produci!

Descoperi toate informațiile de care ai nevoie în singurul ghid din România care îți explică pas cu pas cum să crești corect albine, dar și cum comercializezi produsele apicole pe piețele de desfacere din România, Marea Britanie, Suedia, Norvegia și alte țări din Uniunea Europeană.

În acesta documentație găsești răspunsuri la întrebări și informații precum:

  • Care este investiția pentru o afacere cu albine? Dacă nu am bani deloc, cum fac?
  • Ce acte am nevoie pentru a porni o afacere apicolă?
  • Cât de rentabilă este afacerea? Se încearcă o înlocuire permanentă și ireversibilă a zahărului cu mierea, stupii și albinele sunt foarte ieftine, spațiul (curte, gradina, livada) ușor și ieftin de amenajat și producția de 25-33 kg miere/familie albine/an, fac din creșterea albinelor o activitate ce în unele cazuri poate fi al naibi de profitabilă.
  • Care este spațiul necesar și cum amplasăm stupina? Stupii se pot instala vertical așadar nu ai nevoie de mult spațiu. Singurele condiții de îndeplinit în amenajarea stupinei precum volumul cavității stupilor, orientarea intrării, amplasarea stupinei, expunerea la soare s.a.m.d. le găsești la pagina 40 din Ghidul Apicultorului
  • Timpul alocat îngrijirii zilnice este de aprox. 2-3 ore/zi (depinde de numărul stupilor), o singură persoană se poate ocupa lejer de 150-200 stupi
  • De ce să crești albine și nu altceva? Mierea este un produs recunoscut ca medicament miraculos și extrem de valoros. Un kg de miere echivalează cu 3 litri de lapte, 30 de banane, 50 de oua sau 12 kg de carne motiv pentru care cererea locală este în continuă dezvoltare… În plus, posibilitatea de a face export dată de cererea ridicată din țările occidentale, transportul ușor de efectuat, valorificarea totală, termene de valabilitate ridicate, toate fac din apicultura o activitate profitabilă ușor de exploatat și valorificat!
  • De ce echipament am nevoie pentru a crește albine? Informații complete privind echipamentul și firmele de încredere care le comercializează la prețul corect, le găsești la pagina 110 din Ghidul Apicultorului
  • Planul afacerii (planul financiar, planul de marketing, managementul afacerii) cu ajutorul căruia poți obține fonduri europene pentru construirea stupinei și dezvoltarea unei linii de ambalare și etichetare a produselor apicole în borcane, sticlute etc… plus multe secrete despre metodele de prelucrarea, ambalare și distribuție folosite de apicultorii de elită pe care le găsești în Ghidul Apicultorului
  • Creșterea albinelor… descopera pas cu pas cum se cresc trântorii, cum crești reproducătorii dacă dorești să mărești stupina, cum se obține lăptișorul de matcă, cum colectezi polen, cum obții cât mai mult propolis. Descoperă detalii esențiale despre stupi, ce volum să aibă, din ce material e bine să fie construiți, cum îi așezi… pentru a-ți avantaja producția.
  • Cum amenajezi stupina, este tratat într-un capitol întreg din Ghidul Apicultorului, metodele prezentate în ghid sunt esențiale pentru a avea o producție sporită
  • Descoperă secretele începutului afacerii, cu ce număr de stupi începi, cum te dezvolți în mod gradual și susți roirea albinelor.
  • Descoperă la paginile 55-75 secretele celor 6 cicluri ale familiei de albine: creșterea albinelor care iernează, repausul de iarnă, înlocuirea albinelor care au iernat, creșterea populației, roirea și valorificarea culesului. Aceste informații îți ajută afacerea să atingă o rată de profitabilitate maximă!
  • Bolile pot face diferența între profit și falimen. De aceea ți-am pregătit un capitol întreg cu metodele de prevenire și combatere! Totul este sub control dacă parcurgi paginile 75 – 88 din Ghidul Apicultorului
  • Valorificarea produselor apicole începe din martie și ține până în noiembrie. Producția medie fiind de 25-33 kg/familie/an, la o 100 familii de albine, rezultă aprox 3000 kg miere/an, la un preț de 16-20 lei/kg te las pe tine să faci calculele). Detalii despre comercialarea produselor apicole în supermarketuri, magazine și piețe agro-alimentare găsești pe stick-ul USB anexat Ghidul Apicultorului
  • Lista continuă în cartea… Ghidul Apicultorului…

Dacă întrebările și nelămuririle tale nu se regăsesc printre subiectele enumerate mai sus? Nici o problemă, doar răsfoiește “Ghidul Apicultorului” și vei găsi informațiile pe care le cauți!

Ai văzut ce presupune în linii mari o afacere cu albine… imediat vine următoarea întrebare:

Pasul 1 > Piata Desfacere Miere! Unde?

Primul pas verificăm piața de desfacere din zona ta, ce cantități poți vinde și la ce preț, astfel știi ce ai de făcut per ansamblu:

Unde găsești Piata de Desfacere pentru miere?

În Ghidul Apicultorului – de la Creșterea Albinelor la o Afacere cu Profit descoperi cum vinzi mierea produsă în:

  • Piete agro-alimentare
  • Magazine alimentare
  • Lanturile de supermarketuri
  • Restaurante, Autoserviri, Cantine
  • Fabrici din industria alimentara
  • Pensiuni si Hoteluri
  • Export in tarile Uniunii Europene

Este Afacerea cu Albine potrivită pentru Tine?

Nu vrem să-ți vindem o carte și un Stick USB, vrem să te ajutăm să dezvolți o afacere profitabilă pentru tine și familia ta!

De aceea îți spunem de la bun început că o afacere cu albine nu este pentru oricine… În primul rând, ai nevoie de una din formele de mai jos:

  • PFA sau Inteprinderile individuale
  • SRL
  • Microintreprindere intre 1 si 9 salariati
  • Societate agricola sau asociatie de producatori
  • Certificat de producator de la primarie si vinzi in baza acestui certificat

tvÎn al doilea rând, din experiență îți spun că trebuie să alergi și să muncești foarte mult, mai ales în primele luni! Dacă în paralel ai și serviciu este bine să mai iei pe cineva care să te ajute când nu poți fi acolo!

Singur poți reuși dacă te ocupi doar de acest lucru! Primele luni sunt esențiale, mai ales că afacerea trebuie să funcționeze din prima, nu avem nici bani, nici timp de risipit!

Dacă îndeplinești cele două condiții de mai sus, mă bucur să te ajut în afacerea ta cu albine! Dacă nu, te rog să părăsești pentru moment acest site, și să nu investești nici un ban în creșterea albinelor!

Afacerea se poate dezvolta imediat și va implica angajați, ambalare, distribuție, contabilitate, trebuie să fii acolo, pregătit pentru acest lucru, altfel eșuezi!

În următoarele 5 minute îți explic tot ce ai de făcut începând cu prima zi și până intri în posesia primilor bani din vânzarea de miere.

Pasul 2 > Iata Actele, Cererile si Formularele de Obtinut si Depus

Am rezolvat problema actelor pentru tine, cu ajutorul unei echipe de consultanți pe juridic din București. Am adunat toate actele, formularele și cererile de care ai nevoie să începi afacerea și pentru a depune dosarul în cazul în care dorești să obții Finanțare Europeană pentru Stupină.

Am rezolvat problema actelor pentru tine, cu ajutorul unei echipe de consultanți pe juridic din București. Am adunat toate actele, formularele și cererile de care ai nevoie să începi afacerea și pentru a depune dosarul în cazul în care dorești să obții Finanțare Europeană pentru Stupină.

  • simplificăm birocrația – explicăm documentația necesară, descoperi documentele, formularele, cererile și anexele necesare, unde le depui, ce termene ai, s.a.m.d.
  • nu mai trebuie să alergi de la o instituție la alta, vei știi exact cui să te adresezi pentru a începe afacerea cu albine din fonduri nerambursabile (pe memory stick-ul USB anexat cărții vei gasi numele tuturor agențiilor la care poți apela)
  • spune-mi în ce regiune o să dezvolți afacerea ta cu albine ca să îți spun câți bani vei primi, ce formulare și cererei ai de depus (mai multe detalii pe Stickul USB Anexat „Ghidul Apicultorului”)
  • afli fiecare cerere și act de care ai nevoie pentru a obține finanțare de la Uniunea Europeană, începând cu completarea cererii și până la depunerea proiectului
  • cu „Ghidul Apicultorului”, descoperi calea bătută de cei care au obținut deja finanțare europeană. Află de la ce acte ai nevoie până la cum să completezi cererile și formularele!

Pasul 3 > Plan de Afaceri cu Albine

Îți dezvăluim planul de afaceri al unui producător cu 10 contracte încheiate cu magazine și 2 cu firme de distribuție, la care desface săptămânal 12 kg de miere/magazin, și 80-100 kg/distribuitor.

Asta inseamna 300-320 kg miere/săpt, 1200 kg miere/lună, 14400 kg miere/an, înmulțim cu 11 lei/kg, inseamna încasări de 158.400 lei/an doar din miere, la care adaugăm și încasările obținute din polen, lăptișor, ceară, s.a.m.d.

Cheltuielile cu intretinerea stupilor se ridica la 3500-5000 lei/an, iar salariile la 1 lucrător si 1 contabil part-time (2000 lei/luna) cu tot cu contributiile la stat duc la 24000 lei/an.

Asta inseamna cheltuieli totale de 27.500 lei/an

Profitul anual este de 130.900 lei doar din miere.

Iată cum faci un Plan de Afaceri Corect și Realist pentru dosarul de finanțare europeană

Conceperea planului de afaceri este un pas foarte important și cu cât este mai bine gândit cu atât mai puține obstacole și probleme vei avea!

Foarte important la planul de afaceri este cum completezi studiul de fezabilitate… Mulți nu știu că studiul de fezabilitate de obicei face diferența între proiectele care obțin finanțare și celelalte, de aceea ți-am pregătit un capitol înterg doar despre acest aspect. De asemenea, fii foarte atent cu criteriile de selecție, relevanță și maturitate ale proiectului și ai șanse foarte mari la obținerea fondurilor nerambursabile.

Descoperi instrucțiuni complete despre cum trebuie scris și ce să conțină un plan de afaceri european pentru apicultură. Doar pe Memory Stick-ul USB anexat cărții “Ghidul Apicultorului”.

În cartea “Ghidul Apicultorului” găsești și analiza economico-financiară, grafice și tabele care nu trebuie să lipsească din nici un plan de afaceri, plus informații care vor face proiectul tău cât mai ușor de acceptat de comisia europeana! Vei afla:

  • Ce să conțină planul tău de afaceri?
  • De unde să începi planul de afaceri?
  • Care sunt cele 5 condiții ale unui plan de afaceri cu albine ca proiectul tău să poata fi acceptat* și care sunt singurele 3 greșeli pentru care dosarul ar putea fi refuzat…
  • Descoperă lucrurile pe care trebuie să le incluzi în planul de afaceri pentru a putea obține cofinanțare de la bancă, girată doar din banii pe care urmează să îi primești, astfel să nu riști nimic: nu primești fonduri atunci n-ai nevoie nici de cofinantare, primesti fonduri atunci primești și cofinanțare girată din fondurile primite.
  • Descoperă care sunt particularitățile unui plan de afaceri, care aduc punctaj cât mai mare proiectului tău.
  • Află care sunt cele 7 etape prin care trece o afacere atunci când primește finanțare europeană, aceste secrete te vor ajuta să anticipi etapele respective în planul tău de afaceri!

Lista completa cu toti pasii si conditiile care trebuiesc indeplinite de un plan de afaceri sunt descrise in „Ghidul Apicultorului”.

3.1 Ghidul apicultorului 3carti background galben

Iată cum Demarezi Propria Afacere cu Albine (8 etape):

  • Vezi ce presupune creșterea albinelor și valorificarea produselor apicole în magazine, supermarketuri și piețe agro-alimentare, sau la export. Află ce avize, acte, cât spațiu și ce timp necesită afacerea, plus multe alte detalii (vezi paginile 97-111 din“Ghidul Apicultorului”)
  • Acte, adeverințe, cereri și avize de care ai nevoie, le aranjezi în dosare și le depui pentru autorizații după cum îți spunem noi. Nu sunt costisitoare, și nu trebuie să te plimbi de colo colo.
  • Parcurgi pașii necesari depunerii dosarului pentru finanțare europeană, cofinanțarea afacerilor apicole este cea mai mică dintre toate domeniile de afaceri și poate ajunge la ZERO (depinde de beneficiar, regiune, etc)
  • Proiectul pentru fonduri europene – completează studiul de fezabilitate… Studiul de fezabilitate face de obicei diferența între proiectele care obțin finanțare și celelalte, ți-am pregatit un capitol înterg doar despre acest aspect.
  • Proiectul – fii foarte atent cu criteriile de selecție, relevanță și maturitate ale proiectului. Ai instrucțiuni complete în ghid despre cum trebuie să scrii proiectul în ghid, analiza economico-financiară, grafice, tabele, instrucțiuni complete.
  • Revizuire – asigură-ți proiectul înainte de a-l depune… Ți-am pregătit o listă cu punctele pe care comisia vrea să le atingi în proiectul tău. Dacă ai atins 80% din toate aceste puncte proiectul are șanse foarte mari.
  • Depunerea dosarului
  • Amenajarea spațiului, achiziția stupilor, albinelor, hranei, s.a.m.d. (lista completă o găsești înGhidul Apicultorului)
  • Urmează să închei contracte cu magazinele pentru distribuirea mierii, lăptișorului de matcă și a celorlalre produse apicole, dar și cu firmele de distribuție pentru export (vezi cum din Ghidul Apicultorului).

Afla ce spun ceilalți despre acest ghid și care e legătura lui cu Turcia și Polonia?

Turcia și Ucraina sun printre cei mai mari producători de miere din lume, reușind să se situeze anul trecut pe locul 3 mondial, respectiv 5 mondial, în timp ce noi ne situam mult mai jos, în ciuda condițiilor mult mai bune pentru creșterea albinelor de la noi din țară.

De aceea în Ghidul Apicultorului pe lângă informațiile obișnuite legate de creșterea albinelor vei găsi și sfaturi despre eficientizarea afacerii pe care nu le găsești în alte cărți, precum:

  • Cum să obții un randament maxim la producție? (tipuri de mătci valoroase, modele de stupi, lucrări specifice pentru fiecare sezon, bio stupul cu trei familii hrănite simultan, s.a.m.d.)
  • Cum organizezi stupina și afacerea în sine, în funcție de anotimpul rece-cald, mărimea stupinei, alegerea vetrei, așezarea stupilor, procurarea echimanetelor, etc?
  • Descoperă tipurile de stupine pentru o producție cu randament maxim în funcție de fiecare regiune din România
  • Cum să amenajezi stupina ca să faci toată treaba rapid și ușor, și ce lucrări necesită primăvara, vara, toamna și iarna? Descoperă calendarul apicultorului
  • Produsele apicole, mierea, ceara, polenul, pastura, propolisul, lăptișorul de matcă, apilarnilul? Obținere, recoltare, rețete, mod preparare, condiționare, păstrare și conservare
  • Singurele condiții pentru a îndeplini normele impuse de UE, legislația națională și comunitară, autorizarea exploataților apicole, află tot ce trebuie să știi!
  • Inventarul apicol? Cum se face și ce importanță are: inventar la desfacerea fagurilor, extracția mierii, condiționarea mierii, extracție și condiționare ceară, s.a.m.d.
  • Cu câte familii de albine este recomandat să începi? Cum poți mări exponențial stupina fără să mai aduci bani?
  • Valorificarea produselor apicole, care sunt principalele piețe de desfacere?
  • Comercializarea produselor apicole pe piața autohtonă și la export

Plus multe altele…

Cu o bogată experiență în accesarea fondurilor europene în România și vaste cunoștințe în apicultură, echipa noastră a sintetizat peste 4800 de pagini de cursuri cu informații despre albine, produse apicole, proprietăți și tratamente cu produse apicole, valorificare pe piețele românești, export și accesarea fondurilor europene. Ghidul conține informații practice, ușor de înțeles, și de ultimă oră. Iată ce spun alții despre ghid:

Confesiunile a doi dintre antreprenorii care au urmat sfaturile de consultanță din „Ghidul Apicultorului

apicultorÎn primăvara anului 2019 am construit propria stupină respectând pașii din cartea dvs, iar pe 12 august 2019 am început să vând mierea în magazine și piețe din tot județul.

Gelu Mănescu
Brăila

apicultor2Un ghid foarte bine documentat, informațiile despre piața de desfacere au fost pentru mine colacul de salvare, fiindcă eu deja cresc albine de peste un an, dar nu prea aveam unde sa dau mierea, polenul și lăptișorul. Mulțumesc!

Moisescu Albert
Timișoara

stupinaApreciez la ghidul dvs faptul că pe lângă ajutorul oferit în creșterea albinelor m-a învăța și cum să abordez diferiți distribuitori și comercianți pentru a-mi putea promova și vinde produsele apicole din producția proprie.

Marcela Bunu
București

apicultor3Va mulțumim pentru informațiile expuse în Ghidul Apicultorului – de la Creșterea Albinelor la o Afacere cu Profit și pentru faptul ca ne-ați răspuns la emailuri! Cu respect!

Flavius Drăgoi
Constanța

Începe afacerea ta astăzi – pentru prețul unui mic dejun!

Răsfoiește “Ghidul Apicultorului” -> notează-ți câteva idei principale -> scrie pe o hârtie cum dorești să decurgă afacerea și apucă-te de treabă.

Multi oameni și-ar fi dorit să fie în locul tău, și să aibă pus cap la cap tot ce trebuie să știe despre creșterea albinelor și cum să valorifice această activitate. Nu ar mai fi alergat atât, nu ar mai fi cumpărat atenții pentru diferite persoane de unde le trebuie autorizații, și ar fi economisit banii pierduți în urma greșelilor de creștere a albinelor!

Majoritatea clienților ne-au mărturisit că vad achiziția acestui ghid ca pe o investiție și că ar fi plătit și 300 ron pentru acesta! Chiar dacă Ghidul Apicultorului concentrează consultanță în valoare de câteva sute de euro, noi ți-l oferim la un preț modest, din care trebuie să acoperim și costurile de tipar, promovare și consultanța prin email și telefon… De aceea prețul Ghidului Apicultorului este de doar 140 lei 129 lei

Dar asta nu e tot…

Comandă Ghidul Apicultorului și primești:

 

3.1 Ghidul apicultorului 3carti background galben

  • Ghid de consultanță cu care înveţi să pornesti propria afacere cu albine și produse apicole
  • Consultanță pentru a cunoaște toate detaliile unei afaceri stabile
  • Zeci de liste cu sfaturi, acte necesare, caracteristici plan de afaceri, fezabilitate, etc…
  • Pașii necesari construirii afacerii, de la prima cerere completată până la semnarea contractelor de distributie sau export.

Nu mai amâna lucrurile. Nu aștepta încă un an ca să începi propria afacere
cu albine. ACUM competiția este destul de scăzuta iar Fondurile Europene se accesează ușor!

Garanţie 365 de Zile!

garantie 300x300 1

Acum ai puterea să începi afacerea ta cu produse apicole obținute din producția proprie. Vei vedea că sfaturile din ghid și informațiile bine centralizate, te fac să înțelegi în detaliu ce presupune creșterea albinelor și obținerea produselor apicole. Beneficiile aduse de acest ghid rămân pe viață.

Încerci ghidul fără nici un risc din partea ta timp de 365 de zile, dacă rezultatele obținute au venit prea greu sau îți vrei banii înapoi, contactează-ne în termen de un an de zile și îți vom returna fiecare bănuț pe care l-ai plătit pe acest curs!

TricouPlan de afacere la cheie pentru prețul unui tricou!

Autorii nu trăiesc din vânzarea acestui ghid de consultanță, așa ca pretul este unul ridicol de mic ținând cont că un serviciu de consultanță indiferent de anvergura proiectului pleacă de la câteva mii de euro…

În plus exista șansa ca după ce plătești onorariul firmelor de consultanță, proiectul tău să fie respins fără să știi de ce!

Prețul nostru este echivalentul unui tricou sau al unei mese de prânz în oraș, doar 129 lei. Pentru acești bani economisești banii cheltuiți pe consultanță și deții controlul construirii afacerii tale cu albine!

Se estimează că în urmatorii 4 ani, cererea totală de miere să fie satisfăcută de la 45% cât este în prezent spre 85%, practic o dublare. Dacă nu reușești în următorii doi ani să-ți începi propria afacere cu albine s-ar putea mai târziu să fie extrem de greu!

Nu este vina ta pentru ca n-ai deja propria stupină, fiindcă până acum nu s-a putut din cauza normelor drastice și a birocrației! Dar schimbările aduse începând cu anul acesta, permit oricărui om obișnuit să obțină avizele și autorizațiile pentru comercializarea de produse apicole, în doar câteva săptămâni! Ghidul Apicultorului îți arată exact ce să faci.

Comandă ghidul > construiește stupina > valorifica produsele > demarează afacerea cu albine și bucură-te de ea împreună cu familia ta!

Confesiunile a doi dintre antreprenorii care au urmat pașii de consultanță din „Ghidul Apicultorului”

produse apicoleAm început afacerea din fonduri proprii, cu o producție micuță de aprox. 2 tone de miere pe an și sunt foarte mulțumită de cum au decurs lucrurile! Deja am propria gama de produse apicole, distribuite în tot județul, cât și în București.

Ramona Bunu
Călărași, CL

muglaUn ghid foarte bine documentat, informatiile despre piata de desfacere din Germania și Austria au fost pentru mine colacul de salvare, deja cresc albine de peste doi ani, dar nu aveam unde sa vând toată cantitatea de miere produsă.

Mulțumesc!

Plop George
Alba Iulia, AB

ISBN: 978-606-92857-8-7
Vezi descrierea completa

Acest produs a primit 0 review-uri

Nota 0.0 din 5 stele
0
0
0
0
0

Spune-ti opinia si acorda o nota

Ai comandat acest produs ? Poti fi primul care isi spune opinia si acorda o nota.

S-ar putea sa-ti placa si…