Carte de Colorat pentru Copii Curajoși și Încrezători - Recomandată pentru Copiii de 3-9 Ani - Include Texte Motivaționale
Nota produs - 0 review-uri
1999lei
-17%

Carte de Colorat pentru Copii Curajoși și Încrezători – Recomandată pentru Copiii de 3-9 Ani – Include Texte Motivaționale

Pret 1999lei

Carte de colorat despre construirea încrederii, imaginației și spiritului unui copil!

Cod produs 9786068466156EN-1 Categorie
Format carte 210mm x 297mm
Nota produs - 0 review-uri

Această carte de colorat este despre construirea increderii, imaginației și spiritului unui copil! Paginile de colorat inspiră copiii spre conversații cu adulții, despre ce înseamnă cu adevărat să fii increzător, curajos și frumos.

Cartea include desene alb-negru și scurte afirmații, care explorează concepte precum curaj, frumusețe, putere, creativitate, independență și multe altele.

Un cadou potrivit pentru orice copil cu vârste cuprinse intre 3 și 9 ani.

Dacă sunteți în căutarea unei activități pentru copilul dvs. mic, preșcolar sau copilul de vârstă școlară, această carte pozitivă îl ajută să-și dezvolte încrederea în timp ce îl inspiră și îl distrează.

O carte Perfectă pentru micii artiști

Această carte este o alegere excelentă pentru artiștii în devenire, dar și pentru a stârni interesul pentru limba engleză.

Hârtia este mai grea decât la majoritatea cărților de colorat și se comportă bine cu creioane colorate, carioci, pixuri cu gel și majoritatea markerelor. De asemenea, se comportă bine la aplicarea de lipici cu sclipici, pompoane și autocolante.

Această carte de colorat iese în evidență față de altele, datorită focusări elementelor de colorat pe creșterea stimei de sine și a increderii copiilor care o colorează.

a coloring book for confident kids open book mockup

Zeci de ilustrații și afirmații in limba engleză

Această carte conține: acrobați, animale, super-eroi, jucării, fluturi, flori, stele și planete, prințese și cavaleri, fructe, cărți și materiale didactice, copaci și plante, păsări, dragoni, unicorni, note muzicale, biciclete și role, copii bunici și părinți, inimioare și curcubee, medalii și trofee, puzzle-uri și hărți, forme geometrice, dinozauri, instrumente de cantat, mașinuțe, astronauți și multe, multe altele!

ISBN: 978-606-8466-15-6
Vezi descrierea completa

Acest produs a primit 0 review-uri

Nota 0.0 din 5 stele
0
0
0
0
0

Spune-ti opinia si acorda o nota

Ai comandat acest produs ? Poti fi primul care isi spune opinia si acorda o nota.

S-ar putea sa-ti placa si…