Dezvoltă cele 7 Tipuri de Inteligență ale Copilului Tău - Pentru Părinții cu Copii de 0-10 ani
Nota produs - 1 review
5900lei
-34%

Dezvoltă cele 7 Tipuri de Inteligență ale Copilului Tău – Pentru Părinții cu Copii de 0-10 ani

Pret 5900lei

Dezvolta inteligența emoțională și educația antreprenorială a copilului prin jocuri inteligente educative.

Categorie
Nota produs - 1 review

Vrei să ai un copil inteligent și perseverent, care să devine un adult fericit?

Vrei ca micuțul tău să aibă încredere deplină în el însuși și să reușească în ceea ce-și propune?

Vrei să dezvolți cele 7 tipuri de inteligență ale copilului tău, dar și caracterul?

Vrei să crești un viitor copil ascultător, dar în același timp independent?

Vrei sa fi cel mai bun mentor al copilului tău?

Dragă părinte,

În următoarele 5 minute vei știi de ce acțiunile tale de acum îi poate influența viața copilului tău spre prosperitate și fericire sau spre mediocritate și griji… Totul depinde doar de tine!

Doar tu ai puterea ca în primii 10-12 ani din viața copilului să îi oferi cheia către un viitor prosper și fericit! Din următoarele rânduri afli cum ai garanția că faci ce trebuie pentru el!

Să lămurim un lucru important despre copilul tău…

Chiar în primii ani de viață se formează destinul copilului, acum cât încă n-a depășit vârsta de 10-12 ani… În această perioadă tu ca părinte ai puterea să-l formezi (sau nu) ca pe o persoana inteligentă, luptătoare, perseverentă, puternică, cu bun simț și maniere.

Cu cât începi sa-o faci mai din timp cu atât mai ușor îi este copilului să-și dezvolte anumite aptitudini de care majoritatea copiilor nu se vor bucura din păcate niciodată în viața lor de adulți.

De aceea este important ca din primii ani:

 • Să dezvolți cele 7 tipuri de inteligență ale copilului prin joaca și exerciții distractive
 • Să formezi un caracter puternic prin respectarea constantă a câtorva obiceiuri
 • Să educi copilul prin tehnici orientate spre dezvoltarea unui spirit independent, auto-didactic, chiar antreprenorial
 • Să-i cultivi încrederea în sine prin simple explicații și gesturi
 • Să educi și emoțional și didactic în același timp.
 • Să îi dezvolți copilului motivația și perseverența spre acele activități care îi fac plăcere, parcurgând acești 8 pași simpli.
 • Stimulează-l spre noi provocări, motivează-l să le atingă și repetați procesul chiar și atunci când copilul nu mai prezintă atât de mult interes. Află ce acțiuni sunt recomandate în acele momente, și cum acestea transformă copilul într-un persoană perseverentă.
 • Să îi dezvolți o gândire logică și independentă, prin care va învăța mai rapid și va putea lua pe loc cele mai bune decizii

Toate cele enumerate mai sus, plus alte metode și tehnici de dezvoltare a inteligențelor copiilor, sunt prezentate detaliat în cartea Dezvoltă cele 7 Tipuri de Inteligență ale Copilului Tău publicată la Editura Gold.

Această carte îți arată calea prin care…

Copilul tău de azi, va fi adultul inteligent și fericit de mâine!

Cartea Dezvoltă cele 7 Tipuri de Inteligență ale Copilului Tău oferă părinților șansa să contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor pe toate planurile, venind astfel în completarea sistemului școlar orientat doar pe acumularea de informații.

Astfel copiii noștri vor fi adulții de mâine, încrezători în forțele proprii, stăpâni pe emoțiile lor, perseverenți, știind să-și valorifice timpul, să fie fericiți si să prospere!

Acordă-i doar 20 min / zi copilului tău și îți garantăm că vei crește un geniu!

mama si fata

Părinții de astăzi au această șansă, să aplice pe copiii lor tehnici de dezvoltare a intelectului, a atenției și chiar de dezvoltare personală, de care noi adulții de astăzi nu am beneficiat când eram copii.

Lucru care se vede atunci când încercăm să schimbăm ceva la noi, ca adulți!?

Fiecare dintre noi își dorește să facă anumite lucruri diferit. Fie că este vorba despre schimbarea dietei, de îngrijirea finanțelor personale, de dezvoltarea personală sau de modul în care relaționăm cu cei dragi.

Dacă ai încercat să-ți schimbi oricare dintre aspectele de mai sus, cel mai probabil ai observat că îți este destul de greu să o faci ca adult.

Poate ți-ai cumpărat câteva cursuri online, poate ai participat la conferințe și training-uri, ai zeci de cărți sau poate chiar ai lucrat îndeaproape cu un specialist. Și, totuși, schimbările adevărate nu apar deloc sau apar după o luptă titanică.

Asta se întâmplă pentru că avem sute de obiceiuri bine înrădăcinate, iar lucrurile nu trebuie să stea la fel și pentru copilul tău.

Ce poți face acum, pentru copilul tău?

Astfel încât, atunci când va fi adult, să aibă cât mai multe reușite, fără să fie nevoie să se schimbe ca persoană?

În primul rând ca părinte este nevoie să conștientizăm că e mult mai ușor pentru copil să-l formăm acum spre obiectivul propus, în loc să înceapă singur peste 20 de ani.

Astfel tu ca părinte poți alege să înveți și să aplici de mâine pe copilul tău lucruri precum:

 • Cum să dezvolți prin joc și exercițiu cele 7 tipuri de inteligență ale copilului tău: inteligența lingvistică, inteligența vizuală, inteligența muzicală, inteligența kinestezică, inteligența logică, inteligența interpersonală, inteligența intra-personală
 • Cum să-ti înveți copilul sa se auto-educe! O dată ce ai reușit să faci acest lucru îi vei ușura foarte mult viața copilului tău. Prin auto-educare copilul devine capabil să învețe lucruri noi din propria inițiativă, ceea ce conferă o libertate enormă amândurora (copil și părinte).
 • Cum să dezvolți gândirea pozitivă și încrederea în sine astfel încât să facă lucruri noi din propria inițiativă și să ia rapid cele mai bune decizii pentru el.
 • Cele 5 sfaturi care-i formează copilului o personalitate puternica ajutându-l ca adult să poată spune nu, să-și pună propria bunăstare mai presus decât a celorlalți, să se focuseze pe ce are de făcut pentru el și nu pentru ceilalți, s.a.m.d.
 • Cum să dezvolți abilitatea copilului tău de a comunica! În ziua de astăzi comunicarea este vitală! Daca vrei sa te faci înțeles, să fi un bun coordonator, să influențezi oamenii sau să ai o relație bună cu partenerul de viață, ai nevoie să cunoști secretele unei bune comunicări! Copilul tău are șansa să le dobândească încă din primii 8-10 ani de viață.
 • Cum să-i dezvolți copilului capacitatea de a se concentra pe perioade din ce în ce mai lungi… mai ales când este distras de ecrane.
 • Cum să-i dezvolți copilului spiritul antreprenorial, să-l înveți să se auto-motiveze și să fie perseverent atunci când urmărește un obiectiv – copilul se poate obișnui cu succesul o dată ce are dezvoltate 3 dintre cele 7 tipuri de inteligență despre care vom discuta.

Toate aceste metode de dezvoltare le găsești detaliate în cartea „Dezvoltă cele 7 Tipuri de Inteligență ale Copilului Tău”.

Cartea reușește să îmbine plăcut și eficient joaca și distracția cu educația și dezvoltarea armonioasa a intelectului copilului tău.

Si nu afirmam noi acest lucru, ci peste 1544 de părinți care au comandat cu încredere cartea în ultimele 6 luni. Dintre aceștia peste 300 ne-au scris mulțumiri și ne-au împărtășit gânduri precum a făcut-o și Simona Vărăticeanu:

Fiecare părinte își dorește pentru copilul său tot ce este mai bun: cea mai bună grădiniță, cea mai bună școală, cele mai bune alimente… într-un cuvânt – cea mai bună educație și cea mai bună îngrijire.

Dar timpului limitat pe care îl putem petrece cu copiii noștri, ne face să lăsăm educația tot mai mult în grija instituțiilor de învățământ.

Este insuficient! Noi părinții, putem contribui enorm la dezvoltarea intelectuală și educarea eficientă a propriului copil, folosind mai eficient același timp mult/puțin pe care oricum îl petrecem împreună cu copilul!

Prin intermediul cărții Dezvoltă cele 7 Tipuri de Inteligență ale Copilului Tău am descoperit lucruri incredibile despre cum să-i îmbunătățesc puterea gândirii, imaginația, logica, creația, limbajul, sau relațiile cu sine și cu cei din jur!

Simona

Vărăticeanu Simona

Jurist la tribunalul Sibiu

Vă mulțumesc pentru că reușiți să ne deschideți ochii nouă, părinților, și că ne arătați cât suntem de puternici și ce lucruri importante putem face pentru copiii noștri, fără bani, fără mult timp și fără efort suplimentar!

De ce funcționează atât de bine pentru copii tehnicile din ghidul „Dezvoltă Cele 7 Tipuri de Inteligență” ?

Fiindcă la naștere, creierul copilului are 100 de miliarde de neuroni, având un potențial uriaș pentru a fi geniu. Dar ceea ce ne face cu adevărat inteligenți este numărul legăturilor dintre neuroni, numite sinapse.

Aici intervine rolul părinților.

Cu cât stimulează mai devreme copiii, cu atât sinapsele vor apărea și mai devreme și în număr exponențial mai mare.

Există dovezi științifice care arată ca ceea ce orchestrează dezvoltarea sinapselor sunt experiențele cotidiene ale micuților, în special până la vârsta de 10 ani. S-a constatat că un bebeluș, căruia de la naștere i s-a cântat, vorbit, citit, care a fost îmbrățișat, masat, mângâiat, poate avea cu 35% mai multe conexiuni ale creierului decât un seamăn de-al sau privat de asemenea experiențe.

Așadar, creierul uman se transforma uluitor de mult încă de la naștere până în jurul vârstei de 7-10 ani și mai apoi va suferi schimbări mult mai mici tot restul vieții. Din acest motiv, creierul și implicit inteligența copiilor este cel mai ușor de modelat cât timp copii sunt mici. Și, cine să facă acest lucru mai bine decât părinții care au cel mai mare impact în viața celui mic?

Prin intermediul ghidului Dezvoltă cele 7 Tipuri de Inteligență ale Copilului Tău vom descoperi ce poate să facă un părinte pentru a-și ajuta copilul cu vârstă cuprinsă între 0 și 10 ani să îi dezvolte inteligența, ce strategii trebuie folosite pentru a îmbunătăți puterea gândirii, a imaginației, a logicii, a creației, a limbajului, sau a relațiilor cu sine și cu cei din jur.

În această carte sunt prezentate cele 7 tipuri de inteligență care au un rol vital în formarea copilului:

 • Inteligența verbală/lingvistică
 • Inteligența vizuală/spațială
 • Inteligența muzicală
 • Inteligența kinestezică
 • Inteligența logică/matematică
 • Inteligența interpersonală
 • Inteligența intra-personală

La fiecare tip de inteligență vei găsi informații despre cum o poți dezvoltata la copilul tău prin jocuri și metode distractive!

De ce tu? De ce copilul tău? De ce ACUM?

Ca să îți demonstrez utilitatea și importanța unei cărți precum „Dezvoltă cele 7 Tipuri de Inteligență ale Copilului Tău” pentru copilul tău, facem o scurta trecere prin istoria sistemului de învățământ…

Începând cu anii 1840-1850 cei bogați angajau un tutore care se ocupa cu educația copiilor lor, iar mai apoi cu găsirea unei vocații a copilului sau formarea micuțului pe o anumită meserie dorită de părinți.

Iar pentru cei săraci, guvernul a dezvoltat un sistem public de învățământ, astfel ca aceștia să învețe rapid cum să lucreze și să câștige un venit pentru traiul de zi cu zi.

Aproape toți liderii importanți, începând cu cei de acum peste 100 de ani și până în prezent au fost educați de către profesori angajați de părinți sau au urmat cursuri oferite de școli private.

Nimic nu s-a schimbat de atunci, Sistemul de Învățământ este condus tot de către guvern, și urmărește același lucru, formarea copiilor pentru a deveni angajații de mâine!

Nu mă înțelege greșit! Școala este bună până într-un anumit moment… orice copil are nevoie să scrie, să citească, să calculez, să învețe o limbă străină și să construiască o bază solidă de cunoștințe generale.

Doar că nu este suficient ca el să se dezvolte la adevăratul său potențial.

De aceea…

Decizia pe care o iei acum este foarte importantă pentru următorii zeci de ani!

Așadar nu este un lux să îți dezvolți copilul și în alte arii pe care școala nu o face, ci este o necesitate! 

Si de ce sa nu începi dezvoltarea și formarea copilului tău acum, cât încă este mic și ai acces la informații care îți prezintă fiecare pas pe care să-l parcurgi, spre a-ți pregăti copilul să devină un adult dezvoltat intelectual pe toate planurile (inclusiv emoțional), cu o încredere în sine debordantă, care să poată facă diferența în comunitățile în care va trăi.  

 

Comandă cartea și învață metodele prin care îți ajuți copilul să devină un adult prosper și fericit!

Ce afli din cartea „Dezvoltă Cele 7 Tipuri de Inteligență Ale Copilului Tău”?

Afli metodele si strategiile care sunt deja folosite în școlile de elită, și pe care deja mulți părinți le folosesc în dezvoltarea copiilor lor. Urmează sa le descoperi și tu parcurgând cele 11 capitole ale cărții:

 • CAP. I: Descoperă ce inclinații are copilul tău – Cele 7 tipuri de inteligență (pagina 9)
 • Cum să descoperi care sunt talentele copilului tău? (pagina 15)
 • Cum să dezvolți inteligența copilului tău? Cum gândește copilul? (CAP. II – pagina 17)
 • Cum sa pui cele mai bune întrebări pentru a stimula gândirea?
 • Dezvoltarea limbajului
 • Jocuri și jucării pentru dezvoltarea inteligenței (pagina 25)
 • Cum învață copiii? Cum să-l faci să studieze din propria inițiativă?
 • Cum să îți motivezi copilul să persevereze?
 • Copilul la 3-5 ani – Dezvoltare intelectuală, fizică și emoțională (CAP. III)
 • Cum să fii un mentor de succes pentru copilul tău? Cum să ții o discuție cu el?
 • CAP. IV: Jocuri și Activități pentru Stimularea Gândirii
 • CAP. V: Activități și Jocuri care Dezvoltă Inteligența Vizual-Spațială
 • CAP. VI: Activități și Jocuri care Dezvoltă Inteligența Lingvistic-Verbală. Învățăm să scriem, să citim (repede) și să vorbim (dezvoltându-ne tot o data vocabularul)
 • Cum să îți inspiri copilul să se auto-educe?
 • CAP. VII: Dezvoltarea Inteligentei Logico-Matematice (pagina 84)
 • Cum să-i stimulezi interesul pentru matematică și cum acest lucru îl ajută să fie independent?
 • CAP. VIII: Dezvoltarea Inteligenței Kinestezice – Învățăm să ne controlam corpul
 • CAP. IX: Dezvoltarea Inteligenței Interpersonale – Învățăm să interacționăm cu cei din jur
 • Atitudinea părinților și cât este de importantă în buna creștere a copiilor
 • CAP. X: Importanța Muzicii în Dezvoltarea Inteligenței copilului tău (pagina 109)
 • CAP. XI: Dezvoltarea inteligenței intra-personale – cum să ai un copil independent?

…plus alte zeci de jocuri și metode de dezvoltare si formare.

Adaugă în coș și comanda propriul exemplar!

Prețul ghidului „Dezvoltă Cele 7 Tipuri de Inteligență ale Copilului Tău” este de doar 89 lei 59 lei

Dă click pe butonul „Adaugă în coș” și comanda cartea „Dezvoltă Cele 7 Tipuri de Inteligenta ale Copilului Tău”.

Pentru prețul unui tricou poți asigura viitorului copilului tău. Nu aștepta ca micuțul tău să crească. ACUM este cel mai bun moment să începi dezvoltarea lui!

Iată și GARANȚIA că tehnicile din carte funcționează

100

Dacă ghidul „Dezvoltă Cele 7 Tipuri de Inteligență ale Copilului Tău” nu este exact ce te așteptai, informațiile primite sunt mult prea detaliate/generice, tehnicile de dezvoltare ți se par complicate, modul în care este ambalat produsul ți se pare inadecvat, sau pentru orice alt motiv îți dorești banii înapoi, contactează-ne telefonic sau pe email în termen de 365 de zile de la comandarea cărții și îți returnam integral banii investiți.

Aceasta este garanția prin care ne asumăm noi riscul acestei investiții în copilul tău, tocmai ca să îți fie ușor să iei o decizie în acest sens.

O carte care merita citită de toți părinții!

Felicitări pentru această carte, un subiect atât de important dar prea puțin tratat de cărțile de specialitate. Este colacul de salvare oferit într-o mare plină de manuale greoaie si profesori lipsiți de motivație!

Respectele mele!

Mihăiță Ramona

mckp carte

Comandă cartea Dezvoltă cele 7 Tipuri de Inteligență ale Copilului Tău și oferă-i micuțului formarea de care va avea atâta nevoie în viață!

Notă: Peste 93% dintre părinții cu care am ținut legătură după ce au aplicat sfaturile din carte au obținut rezultate vizibile din primele 5 săptămâni, chiar daca s-au ocupat de copii doar 10-20 minute/zi…

Vezi descrierea completa

Acest produs a primit 1 review

Nota 5.0 din 5 stele
1
0
0
0
0

Spune-ti opinia si acorda o nota

 1. Varaticeanu Simona

  Vă mulțumesc pentru că reușiți să ne deschideți ochii nouă, părinților, și că ne arătați cât suntem de puternici și ce lucruri importante putem face pentru copiii noștri, fără bani, fără mult timp și fără efort suplimentar!

  Varaticeanu Simona