Invata Germana de Acasa – prin Ascultare, Lavinia Deac
Nota produs - 0 review-uri
Original price was: 14900lei.Current price is: 13900lei.
-7%

Invata Germana de Acasa – prin Ascultare, Lavinia Deac

Pret Original price was: 14900lei.Current price is: 13900lei.

Descoperă cum să înveți Germană în 15 min/zi, Timp de 24 de Săptămâni Folosind Aceste Metode Revoluționare.

Categorie
Autor Lavinia Deac
Tip produs Carte Tipărită + Stick USB
Format carte 165mm x 245mm
Nota produs - 0 review-uri

Cursul prin care 4850 de români cu vârste cuprinse între 16 și 63 de ani au învățat Germana la nivel mediu-avansat, în ultimile 8 luni

Cum să înveți Germana în 15 min/zi, Timp de 24 de Săptămâni Folosind Aceste Metode Revoluționare

Înveţi Germana în timpul liber indiferent de vârstă, precum un bebeluș învață limba maternă, cu aceste metode bazate pe audio-vizual, dezvăluite în premieră de 3 profesori români din Sibiu!

 • Vei înţelege conversaţiile în limba germana în mod natural!
 • Abordăm o nouă tehnică prin care să vorbeşti fluent germana (este valabilă pentru orice limbă)
 • Te facem să înţelegi din mers conversaţiile cu un vorbitor nativ, şi să abordezi vorbirea cu un ton al vocii asemănător cu cel al vorbitorilor nativi
 • Vei afla cele 5 secrete pentru vorbirea fluenta a limbii germane, şi cum să foloseşti spontan locuţiuni şi expresii
 • Vei avea capacitatea sa dialoghezi în germană fără a memora mecanic cuvintele, gândind rapid şi operativ
 • Vei dialoga fluent la interviuri şi ai şanse reale să te angajeze companii care caută vorbitori de limba germană
 • Afli cele mai mari greşeli pe care mulţi le fac când învaţă să scrie corect în lb. germana

Învaţă limba germană de acasă, confortabil, uşor şi distractiv în şedinte de 20-30 de minute/zi… fară să cheltuieşti bani pe meditaţii, fără sa te enervezi citind manuale greoaie, şi fără să pierzi timpul pe drumuri, fiindcă din urmatoarele rânduri descoperi cum să înveţi de unul singur să vorbeşti fluent, să scrii corect, şi să întelegi instinctiv limba germană, distrându-te de minune tot acest timp.

autor 2Despre autor

Bună, sunt Lavinia, profesoară de limba germană în Sibiu, iar ultimii 5 ani i-am dedicat elaborării unor metode rapide de învăţare a limbii germane prin ascultare. Știu ce înseamnă să petreci luni, chiar ani întregi încercând să vorbești o limbă străină. Totodată, am avut mulți elevi care sute de ore de limba germană care nu au dat roade.

Am în spate experiența de a învăța germana sute de elevi și știu ce funcționează și ce nu. Nu vei învăța germana doar citind o carte sau ascultând-o la televizor. Nici învățând pe de rost gramatica NU vei vorbi corect. Va trebui să asculți conversații în german la un nivel pe care vei reuși să îl înțelegi şi să îl pătrunzi.

Lecțiile noastre pentru a vorbi și înțelege germana includ cele mai obișnuite cuvinte și fraze din limba germană și sunt asemănătoare cu învățarea limbii materne de către un copil micSunt povești distractive și interactive. Vei exersa vorbitul în limba germana, cu voce tare, învățând un nou vocabular la fel cum ai făcut-o cu zeci de ani în urmă învăţând limba maternă.

Prin aceaste metode ajungi să vorbești și să înțelegi germana, fără sa-ți dai seama. Copiii mici nu învaţă regulile de gramatică și nu folosesc manuale. Ei folosesc subconștientul și metode de învățare prin ascultare.

Astfel și tu poți învăța germana devenind mai încrezător în ceea ce spui, atunci când porți un dialog cu vorbitorii nativi sau când te prezinți la un interviu pentru un post ce necesită cunoașterea unei limbi străine.

Pentru a vorbi fluent şi înţelege germana sunt necesare aproximativ 300 de cuvinte uzuale, pe care le folosim în majoritatea discuţiilor zilnice.

Singurul lucru pe care trebuie să-l faci la început este să înveţi cuvintele în fraze scurte, astfel înveţi semnificaţia cuvintelor, pronunţia, sensul frazei şi gramatica limbii germane în acelaşi timp.

Folosind metodele noastre audio dobândești abilitatea incredibilă de a vorbi cu ușurință. Vorbitorii nativi te vor înțelege și tu, la rândul tău îi vei înțelege fără efort. Te vei simți în sfârșit relaxat, fericit și încrezător de fiecare dată când vorbești germana.

Prinzi Germana din Mers

Poți lua cursul cu tine oriunde. Ascultă-l câtă vreme aștepți undeva sau călătorești cu autobuzul, în avion, pe bicicletă, în timp ce alergi sau chiar în pauza de masă!

Acest curs este special conceput pentru a-și găsi locul în viața ta de zi cu zi! Materialele în limba germană în format MP3 pot fi încărcate cu ușurință pe player-ul mp3 portabil sau în calculator.

Fără manuale greoaie, fără meditații, fără învățat pe de rost.

Iată ce Primești de la Cursul „Învață Germana de Acasă, prin ascultare”

Vorbeşti fluent limba germana

Viral Marketing 1Descoperi cum să gândești rapid și automat în germană, reușind astfel să vorbești natural, precum un vorbitor nativ.

Ești impecabil la interviuri

382Afli cum să fii angajat de companii care caută vorbitori de limba germană, de ce trebuie să ți cont la un interviu și cum să răspunzi la întrebările în limba germană.

Îți găsești instantaneu cuvintele și expresiile potrivite

Social EngagementAflii metodele prin care îți vin instantaneu cuvintele și expresiile necesare dialogului pe care îl porți, astfel scapi de pauzele din conversații și interjecții precum aaaa, ăăăă

Îți înțelegi instantaneu interlocutorul

352Dezvolți capacitatea de înțelegere a unui dialog în germană, fără să fii nevoit să-l traduci în mintea ta în limba română, astfel îți înțelegi interlocutorul instantaneu, mărind drastic viteza cu care dialoghezi!

Economisești timp și bani

Return On InvestmentLa baza cursului stau tehnici de predare auto-didacte și metode de învățare rapidă, ca tu să înveți singur germana oriunde te-ai afla: în parc, în mașină, făcând curățenie, etc… fără să ai nevoie de un profesor sau de cursuri live, economisind astfel cel puțin 50-80 ron/ședintă sau 400 ron/curs live.

Ești erou

360Învață germana folosind cursul nostru, după care dăruiește-l unui copil sau adult care are nevoie de el. Este un curs care aduce plus valoare în viața oricui îl parcurge. Ai puterea să înveți germana și să ajuți cel puțin o altă persoană să o învețe.

Confesiunile unora dintre elevii cursului „Învață Germana de Acasă, prin Ascultare”

mioaral1 1Lecțiile audio te fac să vorbești!

Am comandat ghidul dvs și imediat am început să ascult lecțiile audio și să studiez timp de 30-45 min/zi. Chiar nu mă gândeam că niște exerciții simple și lecții audio ascultate de câteva ori pe zi au puterea să mă facă să vorbesc germana, și chiar s-o înțeleg. Mai am de lucrat la partea cu scrisul, dar sunt sigura că voi reuși să scriu corect în câteva luni.

Recomand cursul „Învață Germana de Acasă” tuturor, chiar te ajută să înțeleagă germana, iar lecțiile audio te fac s-o vorbeşti!

Mioara Bănuț
București

aurel 1Biatul meu a învățat germana la 15 ani!

Buna! Am cumpărat cursul „Învață Germana de Acasă” pentru fiul meu Mihai, care a tocmai a împlinit 15 ani, şi pe zi ce trece îmi demonstrează cum vorbește germana din ce în ce mai bine.

Cursul dvs funcţionează, iar Mihai este foarte fericit că poate comunica şi în germana, nu doar în engleza precum prietenii şi colegii lui.

Aurel Puscoci
Constanța, jud. CT

Ţi se pare că oamenii de mai sus au depus o muncă istovitoare pe care tu nu o poţi face? Muncești și înveți, dar este și distractiv, te deconectezi de la viaţa cotidiană timp de 15-30 de minute pe zi şi te bucuri de avantajele cunoaşterii limbii germane!

Cum funcţionează cursul – Învaţă Germana de Acasă?

Cursul este bazat pe metodele de predare accelerată utilizate de cei mai buni profesori de limba germană din Europa, acestea fiind implementate în cursul „Învaţă Germana de Acasă, prin ascultare” de către o echipa de profesori din Sibiu, Timişoara şi Frankfurt, cu mare experienţă în predarea limbii germane.

Metodele de predare care stau la baza cursului „Învaţă Germana de Acasă, prin ascultare” sunt revoluţionare în materie de învăţare rapidă, astfel cursul include:

 • Metoda Audio prin care asimilezi Vocabularul şi Gramatica fără să înveți pe de rost: asculți mini-povești și repeți, învățând astfel germana în mod automat și natural.
 • Metoda de învățare „în adâncime” prin care vorbești germana instinctiv, fără să o înveți mecanic sau să traduci în minte din limba română ceea ce vrei să zici
 • Metoda de învățare pentru relaxare, ascultând lecții în limba germană despre subiecte interesante și captivante. Imaginează-ți că râzi și te relaxezi în timp ce inveți!
 • Metoda de asimilare a vocabularului inspirată din modul în care copiii mici învaţă limba maternă. Acesta metodă stă la baza tuturor lecţiilor din cursul „Învaţă Germana de Acasă, prin ascultare”.
 • Implementarea în curs a celor patru elemente esenţiale ale învăţării unei limbi străine: Ascultarea, Conversaţia, Scrierea şi Citirea, îţi asigură acumulare temeinică şi definitivă a noţiunilor de limbă germană.
 • Modul în care lecţiile se leagă şi faptul că nelămuririle apărute într-o lecţie îţi sunt explicate în următoarea te fac să crezi că ai propriul profesor care te ia de mână și îți șoptește limba germană…

Am descris DOAR câteva METODE din cel implementate în cursul „Învaţă Germana de Acasă, prin ascultare”. Sunt metode puternice, testate deja pe elevi și adulți din 15 judeţe ale României și concentrează mii de ore de lecţii, muncă, experienţă şi cunoștințe, prezentate într-un mod ușor de înțeles și parcurs… Dar asta nu e tot!

Eşti pe cale să descoperi metodele prin care peste 30.000 de români au studiat germana în ultimile 12 luni…

 • Structura formată din 20 de lecţii audio, îţi permite să înveţi progresiv germana, de la forme simple de salut, până la îmbogăţirea vocabularului şi perfecţionarea pronunţiei
 • Metoda de învăţare cu traducere secvenţială din germană în română utilizată în curs, este folosită la nivel internaţional şi validată ştiintific ca asigurând înţelegerea rapidă a limbii germane.
 • Fiecare lecţie audio este completată de suportul text, ajutând creierul să asimileze de două ori mai repede informaţiile primite (auditiv şi vizual).
 • Lecţii Audio de Vocabular, fac cuvintele să-ți vin în minte instantaneu atunci când vorbești? Lecţiile audio de vocabular sunt de 3 ori mai eficiente decât cele prin citire.
 • Lecții sub formă de povești cu exprimarea punctului de vedere… înțelegi mai ușor limba germană, îmbunătățindu-ţi automat și abilitatea de a vorbi fluent!
 • Articole în format audio… fac lecţiile interesante și uşor de ascultat

(lista continua în pachetul „Învață Germana de Acasă”)

Dincolo de învățarea limbii germane… bucurie și joburi mai bine plătite?

Peste un an poți fi în același loc sau vei fi în centrul atenției ori de cate ori ești într-un grup de prieteni sau la serviciu. Vei fi ACELA care vorbește germana – toată lumea simpatizează oamenii care pot vorbi o limbă străină. Totodată, oamenii se simt atrași de persoanele de sex opus care vorbesc o limbă străină!

Iată ce primești fizic în coletul „Învață Germana de Acasă”:

 • Lecțiile Audio plus lecții de vocabular și dialoguri – înveți cuvinte, expresii și cum să le folosești în vorbire!
 • Un Ghid tipărit ce include suportul text al lecțiilor audio, dar și lecții de gramatică, articole interesante și povești captivante. Ghidul se răsfoiește în același timp cu ascultarea lecțiilor audio!
 • Articole Audio – ascultarea unor subiecte deosebit de interesante, într-o germană reală!
 • Un PDF cu Expresii Uzuale – din turism, sănătate, auto, financiar, etc…
 • Comentarii Audio – îmbunătățesc abilitățile de înțelegere și ascultare!
 • Un Curs de Inițiere Rapidă în limba germană – format PDF
 • Ghiduri Text – Plus, texte pentru toate lecțiile audio!

Metodele noastre de învăţare a limbii germane = clienţi mulţumiţi

Vrei dovezi? Iată ce spun persoanele care vorbesc germana ascultând lecţiile audio din cursul Învaţă Germana de Acasă:

oana 1La nici 3 luni înțeleg majoritatea mesajelor în limba germană

Și pot să port un dialog fluent și distractiv cu cei 5 colegi austrieci de la serviciu. M-am distrat de minune, sunt mult mai încrezătoare în mine fiindcă mi-am demonstrat că încă pot să învăț. Acum vorbesc și înțeleg germana, chiar dacă mai am multe de învățat…”

Pavel Oana
Rm. Vâlcea, jud. VL

varyaruAcum vorbesc fluent, corect, și pronunţ mult mai bine

Cursul „Învaţă Germana de Acasă” mi-a fost de mare ajutor pentru îmbunătățirea nivelului de gramatică și germană vorbită. Acum vorbesc fluent, corect, și pronunţ mult mai bine. Mulțumesc

Gheorghe Vărzaru
Borsec jud. HG

TESTEAZĂ singurul curs de lb. germană din România realizat de profesori de elită din Sibiu!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Aş putea continua la nesfârşit, deoarece sunt sute de sfaturi şi secrete despre învăţarea limbii germane, dar le-am inclus pe cele mai puternice şi eficiente în cursul Învaţă Germana de Acasă, curs de care acum şi tu te poţi bucura!

Însă, nu vreau să abuzez de timpul tău… dacă ai citit până aici, cu siguranţă eşti destul de curios despre abordarea unică asupra învăţării accelerate a limbii germane, şi poate chiar dornic să încerci metodele din cursul Învaţă Germana de Acasă, bucurându-te de beneficiile oferite de această limbă!

garantie 300x300 1Garanţie curs 365 de Zile!

Acum ai puterea să înveți germana, să o scrii corect și s-o vorbești fluent. Vei vedea că cele 20-30 de minute pe zi, petrecute ascultând și citind lecțiile din cursul „Învață Germana de Acasă, prin ascultare”, vor da rezultate încă din prima săptămână, iar beneficiile vor rămâne pe viață.

Încerci cursul fără nici un risc din partea ta timp de 365 de zile, dacă rezultatele obținute au venit prea greu sau pur și simplu îți vrei banii înapoi, contactează-ne în termen de un an de zile și îți vom returna fiecare bănuț plătit pe acest curs!

Demonstrația că Singur Poți Învăța să Vorbești Fluent și Corect GERMANA?

bheader1 1

În anul 1960 la Institutul de Sugestologie din Sofia, psihiatrul bulgar Gh. Lazanov a elaborat mai multe metode de învăţare accelerată şi temeinică asupra limbilor străine.

Acestea permit asimilarea rapidă de informaţii statice şi descriptive: cuvinte, expresii, cifre, date, formule, dar şi sisteme largi de idei. Au avut loc experimente în zeci de scoli din Bulgaria, unde elevii învăţau o limbă străină în numai două luni, clasele realizând spectaculoase „accelerari ale studiilor”.

Metodele de învăţare accelerată presupun folosirea de manuale audio ce sunt parcurse într-o lună şi 20 de zile, trei ore pe zi, timp în care cursanţii asimilează 3 000 unităţi lexicale şi structuri lingvistice, (totalul de unităţi lexicale şi structuri lingvistice al unei limbi străine fiind de 3500 unităţi).

Mai mult, s-a constatat o reţinere a informaţiilor învăţate de 86% după 6 luni… ori, la o invăţare obişnuită după 6 luni persoana reţine 60% din ce a învăţat!

Comandă Cursul Învaţă Germana de Acasă şi primeşti:

invata germana

 • Ghid cu care înveţi să foloseşti germana în orice context
 • 20 de lecții audio pentru vorbire fluentă şi pronunţie de invidiat
 • Zeci de exerciţii pentru perfecţionare scrisului și a gramaticii
 • Dialoguri, povești, articole, pentru îmbogățirea vocabularului

Acest curs îți dă puterea să vorbești fluent limba germană, s-o pronunți bine, şi s-o scrii corect… toate acestea învățând de unul singur, în confortul casei tale!

Probabil singurul curs de limba germană din România care îţi dezvăluie cum să înveţi germana singur prin tehnici şi metode folosite de Şcolile şi Universităţile europene de elită.

Mai mult, informațiile din curs au fost testate de oameni obișnuiți ca tine și ca mine, dar și de profesori cu ani buni de experiență, rezultatele au entuziasmat pe toată lumea, de aceea ne permitem să oferim acestui curs, garanție de un an de zile!

O viață mai bună pentru tine la prețul unui tricou!

tricou 2

Autorii nu trăiesc din vânzarea acestui ghid, așa ca pretul este unul ridicol de mic ținând cont de cât costă o singură meditație de limba germană

În plus cursurile de limba germană cu un profesor într-o clasă privată costă de la 1500 RON în sus…

Prețul nostru este echivalentul unei tricou, doar 119 lei

Peste 30.000 de români au învățat limba germană în ultimul an, folosind cursul „Învață Germana de Acasă”… Acum şi tu poți învăța germana de unul singur, parcurgând harta descoperirii acestei limbi, deslușită în cursul nostru!

Informațiile din curs au fost testate de oameni obișnuiți ca tine și ca mine, dar și de profesori cu ani buni de experiență în predarea altor limbi străine, rezultatele au mulțumit pe toată lumea de aceea ne permitem să oferim acestui curs, garanție de un an de zile!

Vei dobândi cunoștințe profunde de limba germană, reușind astfel să te descurci în diverse situații cum ar fi: să comunici când călătoreşti, să susţii un interviu pentru angajare, s.a.m.d.

ISBN: 978-606-92368-7-1
Vezi descrierea completa

Acest produs a primit 0 review-uri

Nota 0.0 din 5 stele
0
0
0
0
0

Spune-ti opinia si acorda o nota

Ai comandat acest produs ? Poti fi primul care isi spune opinia si acorda o nota.