Marea Carte cu Trucuri pentru cel mai bun Câine care a existatat vreodată
Nota produs - 1 review
12900lei

Marea Carte cu Trucuri pentru cel mai bun Câine care a existatat vreodată

Pret 12900lei

Categorie
Format carte 165mm x 245mm
Tip produs Carte tipărită - 312 pagini - full color
Nota produs - 1 review

Doi Dresori de Elită ai Statelor Unite, cu numeroase apariții în emisiuni găzduite de Oprah Winfrey și Jay LenoDezvăluie un Sistem Unic de Dresaj Canin bazat pe Construirea unei Legături Puternice Câine-Stăpân prin care Tu îți Dresezi Singur Propriul Câine, folosind peste 118 Trucuri Spectaculoase nepublicate până acum în România…

“Peste 100 de comenzi și trucuri uimitoare, concepute pentru un dresaj canin eficient și distractiv, prin care oricine își poate dresa singur câinele… Și chiar îl poate transforma într-un star pe Youtube!” – mesaj primit de la Dogster Magazin (cea mai vândută revistă despre câini din SUA)

premiiCarte premiată cu medalionul  🥇 “Maxwell” pentru cea mai bună carte de antrenament și comportament canin, oferit de Dog Writers Association of America. Este și prima carte premiată de Association of Professional Dog Trainers din SUA

starsNota 4.7 din 1080 de reviewuri primite pe Amazon.com. Acum disponibil și în limba română

Descoperă Tehnici și Trucuri de DRESAJ CANIN eficiente pentru orice câine pui sau adult – indiferent de rasă și talie, dezvăluite în premieră și în România de către Larry Kay și Chris Perondi, doi dresori prezenți în juriile celor mai mari competiții canine din lume. Află mai multe despre ei și tehnicile lor…

 • Descoperă tehicile celor doi dresori profesioniști ilustrate pas-cu-pas în 312 pagini și 486 de imagini prin care oricine poate dresa orice câine (ai demonstrația în rândurile de mai jos).
 • Organizate de la nivel începător la avansat, lecțiile din ghid explică de la comenzile pe care orice câine bine educat trebuie să le cunoască – adu, dă lăbuța, șezi, culcat – până la trucuri care vor încânta prietenii și familia – prinde discul zburător, mers cu spatele, găsește, șamd.
 • Învățarea de Trucuri, rezolvă problemele de comportament ale câinelui dvs, în marea mjoritate generate de neliniște și plictiseală, plus că îi va insufla încredere.
 • Decât un câine care latră noaptea, roade pantofii și mobilierul, este agresiv cu alți câini și oameni, mușcă și trage de lesă în toate părțile, mai bine un câine educat, încrezător și capabil să impresioneze orice audiență
 • Ghidul este vândut în zeci de mii de exemplare în întreaga lume și este apreciat deja de mii de posesori de câini datorită eficienței garantate în dresajul de acasă.

larry kay si chris perondiDescoperă Tehnicile și Trucurile de DRESAJ CANIN care au făcut înconjurul lumii, dezvăluite în premieră și în România de Larry Kay și Chris Perondi, doi dresori prezenți în juriile celor mai mari competiții canine din lume și află ce lucruri pot face câinii dresați, indiferent de rasa sau vârsta acestora…

În prezent 4.1 milioane de români dețin un câine, iar majoritatea câinilor din România care sunt dresați cunosc doar comenzi precum “șezi” sau “culcat”. Imaginează-ți că ai musafiri, iar câinele tău îi întâmpină, îi salută printr-un lătrat și închide ușa/poarta după ei… Aceste lucruri devin posibile cu “Marea Carte cu Trucuri pentru Cel mai Bun Câine care a Existat Vreodată”, un ghid plin cu tot ce ai nevoie pentru a-ți dresa câinele eficient, ușor și distractiv, în ședințe de 20-30 minute/zi.

Chris reușește 8 Trucuri în 20 de Secunde

Chris a reușit 8 trucuri diferite în doar 20 de secunde și le explică pas-cu-pas în “Marea Carte cu Trucuri pentru Cel mai Bun Câine care a Existat Vreodată”

Nu pierde un mod garantat de a te conecta cu câinele tău pe viață!

dresaj canin pas cu pasAlătură-te împreună cu câinele tău unei aventuri cu ajutorul acestui ghid ilustrat, prin care tu singur îți înveți câinele pas-cu-pas nu mai puțin de 118 comenzi și trucuri, de la comenzile de bază la trucuri pe care le vezi doar pe Youtube.

Creată de către doi maeștri în dresajul canin – Larry Kay, autor al unui alt bestseller de dresaj canin Training the Best Dog Ever, și Chris Perondi, proprietar și dresor la Stunt Dog Productions – “Marea Carte cu Trucuri pentru Cel mai Bun Câine care a Existat Vreodată” folosește puterea încurajării pozitive și explică în peste 118 lecții și 486 de imagini acele comenzi și trucuri care întăresc legătura dintre tine și câinele tău.

Kay și Perondi te ajută să cunoști personalitatea câinelui și stilul de învățare pentru a descoperii metodele de dresaj care funcționează cel mai bine pentru câinele tău. Rostirea numelui câinelui pe un ton pozitiv, lauda, recompensarea momentelor de concentrare și chiar ignorarea greșelilor – sunt instrumente esențiale pe care le folosim pentru a ne asigura că sesiunile de antrenament sunt experiențe pline de distracție, sigure și memorabile atât pentru câine, cât și pentru proprietar.

Acest ghid te ajută să îți  dresezi câinele cu tehnici explicate pe înțelesul tuturor și însoțite de sute de imagini sugestive, prin care autorii au ajutat sute de mii de oameni din toate colțurile lumii să-și dreseze singuri câinii.

Cine sunt autorii și cum te ajută să-ți înveți câinele de la cele mai simple și până la cele mai complicate comenzi de dresaj canin, distrându-te de minune în tot acest timp?!

Despre autori

Maeștri care îți oferă un mod garantat de a te conecta cu câinele tău!

Larry Kay

Co-autor

DogTricks Day60094 MRP

Larry Kay este autorul cărții Training the Best Dog Ever (cea mai bine vândută carte de dresaj canin de pe Amazon.com).

Editor al revistei Dogster și cu peste 2.000.000 de fani pe pagina sa de Facebook – Positively WoofLarry promovează antrenamentul pozitiv cu trucuri creative și recompense și exclude pedespele din toate antrenamentele.

Câini dresați de Larry au apărut în producții Disney, The Muppets, ESPN și ABC.

Locuiește în Los Angeles.

Chris Perondi

Co-autor

CookiePaw0119 GRP

Chris Perondi administrează Stunt Dog Productions și Stunt Dog Academy împreuna cu familia sa și echipa de vedete canine. Aceștia au participat în peste 1000 de spectacole și emisiuni televizate cum ar fi The Ellen DeGeneres Show, The Oprah Winfrey Show, The Tonight Show, iar tehnicile sale de dresaj au fost documentate de Nat Geo Wild, Animal Planet, Fox TV, CBS News, Sports Illustrated, USA Today, Los Angeles Times, etc.

Chris este dresor profesionist încă din 2001.

Locuiește în Stockton, California.

Cuvântul AUTORULUI Larry Kay sau cum te ajută o carte să obții bucurie, încredere, conectare și dragoste?

Felicitări pentru începerea acestei aventuri alături de câinele dumneavoastră indiferent de rasa și pedigree-ul acestuia! De-a lungul acestei călătorii, veți scoate la iveală tot mai mult din personalitatea câinelui, descoperindu-i talentele ascunse. Veți crea o legătură profundă între voi și veți constata faptul că trucurile și dresajul canin vă vor schimba viațaCum de putem face noi, Chris și cu mine (Larry) această afirmație îndrăzneață?

Îți vom spune un secret: nici unul dintre noi nu se aștepta să dezvolte o carieră în dresajul canin, cu atât mai puțin să devină unii din cei mai buni dresori din SUA, cu milioane de fani pe Facebook. Dar de când facem ceea ce ne place, se produc minuni. Chris și cu mine vă garantăm că veți obține multă bucurie, încredere, conecatere, dragoste și – da – minuni, aplicând trucurile de dresaj din ghidul “Marea Carte cu Trucuri pentru Cel mai Bun Câine care a Existat Vreodată”

Întrebarea 1 din 5

Este acest Ghid pentru Mine și Câinele meu?

…care e ficos, e agresiv, e prea energic, nu mă ascultă, e prea mic, e prea mare, s.a.m.d.

Tehnicile de dresaj dezvăluite în MARE CARTE CU TRUCURI PENTRU CEL MAI BUN CÂINE țin cont de psihologia canină, fiind potrivite atât pentru câinii plini de energie cât și pentru cei linistiți, astfel se poate adapta o sesiune de antrenament în funcție de stilul de învățare al câinelui.

Câinii energici, au nevoie de activități la diferite intensități pentru îmbunătățirea concentrării, asigurând astfel o sesiune de antrenament productivă. În schimb, câinii liniștiți, încep cu sesiuni de antrenament scurte, urmând să creștem intensitatea pe măsură ce avansăm.

Ghidul este plin cu metode și sfaturi care oferă încredere câinilor, prin simplul fapt că ne explică nouă proprietarilor, fiecare pas din programul de dresaj, știind exact unde ne aflăm, când putem avansa la următoarele trucuri/comenzi, ș.a.m.d!

 • Nu contează vârsta, rasa sau pedigree-ul! Toți câinii care apar în carte au fost adoptați de la diferite adăposturi și au început dresajul ca adulți. Chiar și așa tehnicile noastre de dresaj au funcționat de minune!
 • Ai un câine fricos? Trucurile pentru începători (paginile 18 – 60) ajută câinii temători să câștige încredere și să-și îmbunătățească comportamentul prin prevenirea plictiselii și neliniștii.
 • Câinele nu e ascultător? Ghidul abordează conectarea cu câinele și întărirea legăturii câine-om. Toți câinii, chiar și cei mai neascultători se bazează pe noi pentru a-i păstra în siguranță și fericiți, iar instruirea pentru trucuri aprofundează această legătură specială, demonstrându-le că pot avea încredere și pot depinde de partenerii lor umani (copii și adulți deopotrivă) indiferent de context.
 • Ai un copil/nepot, îl poți implica în dresajul câinelui? Adesea, un animal de companie este prima  responsabilitate a copilului, iar antrenamentele de dresaj oferă rezultate uimitoare și duc la interacțiuni sigure și de durată între câini și copii.

De la câini abandonați, la adevărate vedete de televiziune!

Vinny cum dresezi un caine

VINNY, o corcitură între Border Collie și Ciobănesc Australian, a fost adoptat dintr-un adăpost din Minnesota la vârsta de 8 săptămâni. Jocul lui preferat este să prindă discul zburător.

spider

SPIDER, un câine de cireadă australian, a fost salvat dintr-un adăpost de Larry Kay în timp ce acesta filma un documentar despre adăposturile de câini din Los Angeles. Execută peste 50 de trucuri. Trucul său preferat este cocoțatul pe o minge mare.

Întrebarea 2 din 5

Funcționează pentru un Câine care nu a fost dresat niciodată?

Sigur că da! Dacă începeți dresajul de la zero, v-am pregătit Anexa 1 (de la pagina 286 din MAREA CARTE CU TRUCURIpentru a descoperi capitolul Noțiuni de bază în dresajul canin. Dacă execută deja comenzile de bază cum ar fi șezi, stai și culcat, începeți direct programul de dresaj canin pentru trucuri.

Marea Carte cu Trucuri pentru cel mai bun Câine, vă oferă oportunitatea de a deprinde inclusiv COMENZILE DRESAJULUI DE BAZĂ și de a le consolida pe parcursul învățării trucurilor. Astfel o dată cu învățarea trucurilor câinele tău:

 • sezi si da labuta dresaj caninÎnvață și aprofundează comenzile de bază: șezi, culcat, stai, aport, la pas, șamd.
 • Scapă de problemele comportamentale UȘOARE precum rosul, lătratul excesiv, făcutul prin casă, prin respectarea câtorva reguli explicate în ghid.
 • Scapă de problemele comportamentale GRAVE cum ar fi mușcatul, mârâitul și agresivitatea față de oameni prin felul în care interacționam fizic și verbal cu câinele nostru în timpul antrenamentelor.
 • Nu va mai cerși la masă. Câinele va știi să aștepte o recompensă în timpul antrenamentului și mâncarea în timpul zilei, transformându-se într-un adevărat gentelman în timpul meselor.
 • Lista beneficiilor unui dresaj complet este nelimitată…

O dată corectate problemele comportamentale și asimilat dresajul de bază, trecem la lecțiile cu trucuri, unde pentru o transpunere cât mai ușoară a lecțiilor din ghid în antrenamente practice, ai nevoie de răspuns la următoarea întrebare…

Întrebarea 3 din 5

Cum se folosește această carte?

Pentru a obține rezultate încă din primele zile

Cartea este organizată de la un nivel începător paginile 18-62 (aport, stai, culcat, șezi, rostogolire, etc.), nivel intermediar paginile 63-138 (sărituri, echilibru, găsește, etc) până la nivel profesionist paginile 139-285 (săritura de pe genunchi, trecere printre stâlpi în linie, mersul pe skateboard, etc.), iar trucurile și comenzile prezentate variază de la cele pe care orice câine bine-crescut ar trebui să le știe, crescând gradual la cascadorii ce vor uimi oamenii care le privesc.

Începeți prin a răsfoi cartea și alegeți zece trucuri pe care doriți să le învățați împreună cu câinele, inclusiv un truc sau o cascadorie din Nivelul intermediar și un altul de la nivelul pro. Dar asta doar după ce ați învățat/recapitulat comenzile din capitolul Noțiuni de Bază (începând cu pagina 286).

Veți observa că fiecare truc din MAREA CARTE CU TRUCURI este explicat într-o singură lecție, iar fiecare lecție include 7 Secțiuni după cum urmează:

lectii dresaj canin1

Secțiunea Bază de lucru

Verificați dacă câinele a învățat pașii de bază necesari pentru trucul pe care îl învață. Dacă nu, urmăriți referințele pentru a învăța mai întâi primii pași.

pasii

Secțiunea Provocare

De fiecare dată când vezi eticheta Provocare, vei găsi una sau mai multe variante ale unui truc. Secțiunile de provocări conțin sugestii variate mai avansate sau de nivel pro, care pot completa trucurile învățate.

provocare1

Secțiunea Mai multe căi spre victorie

Această secțiune reprezintă principala filozofie a cărții – aceea că întotdeauna există mai mult de o modalitate de a preda un truc sau o comandă de dresaj. Găsiți tehnici alternative care pot funcționa mai bine pentru stilul de învățare al câinelui dvs.

rezultate dresaj canin

Secțiunea Probleme

Oferă ajutor în soluționarea oricărei probleme ar putea apărea în timpul dresajului.

probleme dresaj canin

Fotografiile 

Imaginile vă ghidează în etapele importante ale fiecărui element de dresaj. În cele 312 pagini ale ghidului veți regăsi 486 de imagini color.

poze dresaj canin

Secțiunea Indicații

Atunci când există o indicație Vizuală, o vom marca. Indicația verbală este de regulă numele comenzii/trucului. Dacă în timpul dresajului trebuie folosită mai mult decât o indicație verbală, o secțiune separata va evidenția acest lucru.

indicatii dresaj canin

Secțiunea Recomandările Pro

Oferă idei pentru ca dresajul să aducă și mai mult succes.

recomandari dresaj canin

Cele 7 secțiuni completează lecțiile făcându-le mult mai ușor de înțeles și de transpus în antrenamente practice. Ținând cont și de experiența celor care au aplicat deja tehnicile din carte vă garantăm cel mai bun mod de a petrece timpul cu câinele dvs!

Întrebarea 4 din 5

Ce spune lumea despre acest ghid?

Primii care au testat cartea sunt colegii noștri de la Editura Workman (video)

Am testat Marea carte cu Trucurilor pentru cel mai bun Câine într-un concurs la care au participat toți colegii de la editură. Fiecare și-a învățat câninele un truc din carte. După cum se vede în clip, câinii noștrii sunt de toate vârstele, și de talie diferită. Suntem mândri de câinii noștrii și foarte mulțumimți de rezultatele obținute!

Echipa Workman Pubshing & Editura Gold

O carte de dresaj pentru câini de toate vârstele – Mirela Marcu și Toto (10 ani)

“Folosind Marea CARTE cu Trucuri pentru a-l dresa pe cel mai bun câine Toto (10 ani) mi-am dat seama că pentru a-i păstra activi, câinii de toate vârstele se bucură să învețe lucruri noi!

Cheia succesului constă în experiența și bucuriile care ne leagă cu câinele în timpul antrenamentelor.

Felicitări pentru această carte care face dresajul un lucru natural fiind explicat pe înțelesul meu, care n-am mai dresat vreodată un câine, și prin faptul că am putut alege din 118 trucuri doar pe cele care se potrivesc personalității și nivelului de activitate al câinelui meu.”

Mirela Marcu, Slobozia

Copiii pot preda aceste trucuri la fel de bine ca adulții – Răducu și Rocky

“Am achiziționat cartea dvs pentru a-l dresa pe Rocky după serviciu, dar fi-miu mi-a luat-o înainte.

Pașii simpli de urmat și ușor de înțeles, sesiunile de antrenament scurte, la care adaugi răbdarea unui copil fac lucrurile să evolueze foarte rapid.

Câinele nostru învață cel mai bine și cel mai repede când i se dă timp să proceseze ceea ce îl înveți, și cred ca Radu face o treabă mult mai bună decât aș fi reușit eu.

Vă mulțumim!”

Emil Toma – tatăl lui Radu, Satu Mare

Carte dresaj1

Cu nota 4.7 din 5 la 1080 de reviewuri primite pe Amazon.com și zeci de clienți români mulțumiți care ne trimit zilnic poze și filmulețe, “Marea Carte cu Trucuri pentru Cel mai Bun Câine care a Existat Vreodată” este o carte care nu trebuie să lipsească din biblioteca nici unui iubitor de câini. Rezervă și tu un exemplar!

Întrebarea 5 din 5

Rezultatele Dresajului Rămân pe Viață?

Dresajul pentru câinele tău este ca mersul pe bicicletă pentru oameni, o data ce a învățat anumite comenzi/trucuri nu le mai uită decât după luni, chiar ani în care nu le-a mai executat deloc. Dar dacă repetă comanda/trucul chiar și la 2-3 luni și-o aminteste imediat.

Și asta mulțumită modului de predare folosit în Marea Carte cu Trucuri pentru Cel mai Bun Câine prin care:

 • Vinny 820x1024 1Dresajul pentru trucuri ajută un câine timid sau fricos să-și uite frica și în schimb îi creează câinelui încredere. La rândul ei încrederea creează caracter și întărește legătura dintre proprietar și câine.
 • O dată cu creșterea încrederii, dispare și teama de oameni străini, zgomote puternice, oameni îmbrăcați ciudat, animale mari.
 • Informațiile explicate în scris și exemplificate în imagini, sunt ușor de transpus în antrenamente practice pe care câinele le asimilează complet și rămâne cu informațiile primite pentru totdeauna.  Răbdarea dvs este esențială în tot acest proces de predare calitativă. 
 • Atribuim un gest făcut din mână pentru fiecare comandă. De la comenzile șezi, culcat, vino, așteaptă, șamd… și până la trucuri complexe, toate vor fi înțelese printr-un simplu semn.
 • Parcurgând pașii din ghid tu te distrezi, iar câinele ajunge să te simtă, să te înțeleagă adeseori și fără o comandă verbală!

Vinny (poza de mai sus) garantează prin puterea exemplului rezultate pe viață

Este timpul să vă lăsați câinele să se distreze și să vă impresionați prietenii! Folosiți secretele celor doi dresori profesioniști (Larry și Chris) dezvăluite în Marea carte cu Trucuri pentru cel mai bun Câine prin 486 de imagini care te iau de mână și îți arată pas-cu-pas 118 trucuri și cascadorii de la nivel începător la nivel profesionist. Peste doar câteva săptămâni câinele tău va impresiona pe oricine îl vede executând trucurile din carte!

O NOUA VIATA INCEPE PENTRU CÂINELE TĂU LA PREȚUL UNEI BLUZE!

pulover ashcombe jack pyke 100 tesut din lana de mielȚinând cont că o lecție de dresaj cu un dresor de pe OLX costă cel puțin 70 de lei, iar cu un dresor profesionist de la 100 – 150 lei în sus, prețul nostru este de doar 1.09 lei per lecție.

La 118 lecții de dresaj (fără a mai calcula lecțiile cu noțiuni de bază), și un pret de 1,09 lei/lecție, obținem un preț al ghidului de 129 lei

Îți dresezi câinle pentru prețul unei bluze, doar 129 lei!

În 30 de zile te poți bucura de câinele tău cum nu te-ai mai bucurat vreodată

Ce pierzi dacă închizi acum siteul și ce câștigi dacă aplici tehnicile noastre de dresaj…

Acceptă oportunitatea și…

 • Elimină problemele comportamentale ale câinelui. Gata cu rosul, furatul, imploratul la masă, săpatul gropilor, smucitul în lesă, etc.
 • Temperezi agresivitatea. Mârâitul, mușcatul, lătratul agresiv vor fi mult temperate, poate chiar vor dispărea complet.
 • Cunoști și interpreteazi corect limbajul corporal al câinelui tău.
 • Îți ajuți câinele să scape de teamă și fobii
 • Poți ieși fără lesă în cele mai aglomerate zone din oraș. Legătură și comunicarea pe care le dezvolți cu câinele tău vor fi peste orice distragere.
 • Execută comenzile de bază cum ar fi șezi, culcat, aport, așteaptă, șamd.
 • Câinele învață cum să se comporte cu tine, cu alți oameni, cu copiii și cu alte animale.
 • Descoperi secretele de dresaj canin dezvăluite de doi dresori cu recunoaștere internațională.
 • Câinele tău va EXECUTA TRUCURI care vor impresiona orice audiența, fie acasă cu prietenii sau în parc cu străinii.

Ignoră oportunitatea și…

 • Lătratul excesiv, mușcatul și mârâitul vor fi în continuare probleme jenante mai ales în public.
 • Refuză să vină la tine sau să intre în curte atunci când este nevoie.
 • Un câine nedresat și plictisit poate dezvolta comportamente negative cum ar fi agresivitate față de oameni,
 • Va mânca în continuare de la străini, și poate merge la ei când este chemat.
 • O să stea pe canapea, fotoliu și oriunde nu are voie
 • Smucește lesa și nu merge la pas
 • Imploră ori de câte ori sunteți la masă
 • Distruge și roade lucruri din curte sau din casă chiar atunci când crezi că a încetat obiceiul acesta.
 • Îi va fi în continuare frică de oameni, animale mari sau alte fobii pe care le-a dezvoltat.

Iată ce primești în colet:

 • Marea Carte cu Trucuri pentru Cel Mai bun Câine care a Existata Vreodată – 312 pagini full color, 486 de imagini, 118 trucuri, lecții dresaj de bază, s.a.m.d.
 • BONUS 1. Cartea Dresează-ți câinele în 21 de Zile (format electronic). Un ghid practic de 88 pagini despre dresajul de bază (explică comenzi precum: stai, șezi, cere, adu-l, prinde, lasă, cațară-te, etc).
  Preț individual: 45 lei GRATUIT
 • BONUS 2. Cartea Dresajul Câinilor de Pază și Protecție (format electronic). Sunt 96 de pagini despre cum să-ți dresezi câinele special pentru paza proprietății și protecția membrilor familiei.
  Preț individual: 58 lei GRATUIT

pachet marea carteSumar comandă:
Preț dacă comanzi astăzi: 129,00 lei
Economisești onorariul unui dresor: 1000,00 lei
Curierat rapid: 15,00 lei


Total: 144,00 lei

Comandă Astăzi “Marea Carte Cu Trucuri” Și  Primeşti GRATUIT Două Cărți Electronice!

dreseaza ti cainele in 21 zile

Cartea Bonus #1
Dreseaza-ți Câinele în 21 de Zile

 • Înveți câinele să facă la oliță, gata cu murdăria curățatul și ștersul
 • Va cunoaște exact permietrul în care are voie (gata cu fugitul, plase sau garduri rupte)
 • Te cunoaște și simte ca stăpân, înțelege ce vrei.
 • Învață pentru totdeauna comenzile: șezi, stai culcat, vin-o, du-te la locul tău, liniște, așteaptă, samd

dresajul cainilor de paza carte 2dCartea Bonus #2
Dresajul Câinilor de Pază și Protecție

 • Cum antrenezi propriul câine pentru paza şi protecţia personală, a familiei tale şi a proprietăţi.
 • Află ce calități trebuie să aibă un câine bun de pază și protecție și care sunt rasele recomandate?
 • Cum îi dezvolți câinelui un temperament excelent, siguranță de sine, curaj, insistența, sociabilitatea, loialitatea și dispoziția pentru învățare.

Nu mai amâna lucrurile. Câinele tău poate mușca pe cineva, fugi în fața mașinii sau să se piardă… comanda pachetul de dresaj și bucură-te de el!

Editura Gold îți Garantează REUȘITA?

garantie 300x300 1Comandă “Marea CARTE cu Trucuri pentru cel mai bun Câine”, ține-o în mâini și răsfoiește-o încet… Ai să rămâi impresionat de modul în care sunt explicate metodele de dresaj, de rapiditatea cu care acestea funcționează și beneficiile pe care tu și câinele tău le primiți!

Dacă nu va fi așa, poți solicita returnarea integrală a banilor timp de UN AN DE ZILE de când primești comanda. 

“Avem încredere să oferim asemenea garanție, mulțumită succesului obținut de către colegii de la Editura Gold care au testat deja trucurile din carte cu câinii lor.” – Coordonator proiect Nicolae Matei

Autorii îți Garantează REUȘITA?

Larry Kay și Chris Perondi sunt doi dresori de talie mondială cu peste 25 de ani de experiență fiecare, având numeroase apariții tv, showuri live, și sute de câini dresați de mâna lor.

Iar dvs sunteți pe cale să le descoperi secretele și tehnicile de dresaj care cu siguranță vor funcționa și pentru câinele dvs.

dresaj canin tv

Ce Pierzi Dacă Nu Acționezi Astăzi?

Pierzi șansa de a-ți dresa propriul câine cu ajutorul unui ghid auto-didact demonstrat că funcționează indiferent de rasă, talie și vârstă.

Pierzi sfaturile și lecțiile de dresaj oferite de doi din cei mai bine evaluați dresori canini din lume.

Pierzi câinele. Un câine nedresat se poate pierde, se poate lua la ceartă cu alți câini, poate sări în fața unei mașini, șamd.

Pierzi bani, distracție și satisfacție personală. Deși îți recomandăm să apelezi la un dresor decât să nu-ți dresezi deloc câinele, totuși vei plăti o sumă consistentă, vei pierde distracția, iar conexiunea dintre tine și câinle tău nu va fi niciodată aceași ca atunci când îl dresezi tu.

Și Tu Poți Fi Unul Dintre Oamenii De Mai Jos:

Lexi, o fetiță Pitbull adoptată la 7 ani

Dacă va-ți hotărât să vă dresați singur câinelui, atunci aveți nevoie de această carte, care oferă instrucțiuni clare despre cum trebuie câinele să efectueze „trucul”, precum și indicii suplimentare dacă câinele dvs. întâmpină greutăți. De asemenea, vă oferă modalități alternative de a efectua trucul sau comanda respectivă. Cartea conține atât de multe informații și atât de multe trucuri, încât prețul mi se pare peste măsură justificat.

testimonial1

Doamna Maria, dresor la 68 de ani

Mili

Am un câine foarte deștept care deja face 13 trucuri și lucrez cu el zilnic pentru a adăuga și mai multe în palmares. Cartea este un instrument grozav, instrucțiunile sunt clare și ușor de urmat.
Dacă eu am reușit la 68 de ani, cred că oricine o poate face. 

client fericit

Dacă comanzi astăzi ghidul Marea Carte cu Trucuri pentru cel mai bun Câine, primești încă două cărți de dresaj canin în format electronic: Cartea Dreseaza-ti cainele in 21 de Zile și Dresajul Câinilor de Pază și Protecție

pachet marea carte
ISBN: 978-606-8466-12-5
Vezi descrierea completa

Acest produs a primit 1 review

Nota 5.0 din 5 stele
1
0
0
0
0

Spune-ti opinia si acorda o nota

 1. Mihnea Preda

  O carte pe care o intelegi din multitudinea de imagini explicative.

  Mihnea Preda

COS DE CUMPARATURI

close