Scapă de Negi, Alunițe și Orice Semn al Pielii în doar 14 Zile
Nota produs - 0 review-uri
4900lei
-18%

Scapă de Negi, Alunițe și Orice Semn al Pielii în doar 14 Zile

Pret 4900lei

Categorie
Format carte 210mm x 297mm
Nota produs - 0 review-uri

Scapă de negi și alunițe într-un mod natural și sănătos.

Metodă recomandată de medicii dermatologi și demonstrată prin studii științifice.

 • Cureți Definitiv negii și alunițele de pe corpul tău cu aceste metode demonstrate clinic, 100% naturale și sigure care în 3 zile curăță efectele virusului papilloma din organismul tău, virus ce duce la apariția negilor.
 • Descoperi cele mai întunecate secrete ale negilor și alunițelor și ce legătură au acestea cu cancerul de piele.
 • Scapi Complet de Negi și Alunițe indiferent de vârstă sau zona de pe corp afectată.
 • Îți îmbunătățești pielea, tenul, felul în care arăți și îți recapeți încrederea în tine.

Imaginează-ți că nu mai ești nevoit să arunci bani pe creme și tratamente… nu mai dormi cu gândul că dimineața apar noi surprize și nu-ți mai faci griji atunci când ieși în public.

Te simți confortabil în trupul tău, ești plin de sănătate și ai scăpat de frustrări. Astfel, vei elimina mult stres din viața cotidiană și te vei simți mult mai bine în pielea ta.

Să ai o piele fără negi și alunițe poate părea un vis imposibil, dar este un adevăr că adolescenții și adulții scapă de negi și alunițe mulțumită unor metode ieftine, eficiente și sigure.

Acum și tu poți scăpa de frustrarea pe care ți-o provoacă negii și alunițele cu ajutorul unor descoperiri făcute cu mai bine de 20 ani în urmă.

Cele mai eficiente remedii împotriva negilor și alunițelor NU necesită medicamente!

Cercetătorii de la Școala de Medicină UCLA (Statele Unite ale Americii) au descoperit că suferinzii de negi, alunițe și acnee pot să scape de negi sau coșuri după doar 7 zile și pot să curețe efectele virusului papilloma din organism în 3 săptămâni folosind o abordare simplă, ieftină, sigură și nemedicamentoasă.

Un alt studiu clinic arată cum o abordare asemănătoare este valabilă și pentru chisturi, fiind de două ori mai eficientă decât orice tratament medicamentos.

O clinică din Oslo (Norvegia) dovedește în fiecare zi pe zeci de pacienți că negii și alunițele pot fi tratate… Doctorii din această clinica s-au decis să dezvăluie pas cu pas fiecare soluție pe care ei o oferă de câțiva ani miilor de pacienți care părăsesc clinica lor, vindecați. 

Astfel, a luat naștere cartea „Scapă de Negi, Alunițe și Orice Semn al Pielii în doar 14 zile, care prin metodele dezvăluite i-a ajutat să scape de negi și alunițe pe mulți pacienți care au urmat îndeaproape instrucțiunile din carte, fără să se mai deplaseze fizic la clinică.

Ascultă ce spun autorii despre carte…

“Nu am avut nici măcar un client cu negi sau alunițe care să nu reducă cel puțin la jumătate numărul acestora și gravitatea afecțiunii după ce a urmat pașii din cartea Scapă de Negi, Alunițe și Orice Semn al Pielii în doar 14 zile – revenind astfel la o viață confortabilă, sănătoasă și fără frustrări!”

Cartea Scapă de Negi, Alunițe și Orice Semn al Pielii în doar 14 zile te învață cum să ai din nou o piele fină și curată…

 • Fără consultații și tratamente dermatologice scumpe,
 • Fără să iei medicamente,
 • Fără creme și unguente,
 • Fără regimuri alimentare drastice,
 • Fără să te întrebi obsesiv „oare când vor dispărea negii și alunițele?”

Vreau să reții imaginea unor oameni fericiți, care au avut ocazia să aplice metodele din cartea  Scapă de Negi, Alunițe și Orice Semn al Pielii în doar 14 Zile:

“Am reușit să scap de negi și de virusul papiloma pe care îl aveam în organism de mai bine de 12 ani aplicând sfaturile din cartea Scapă de Negi, Alunițe și Orice Semn al Pielii în doar 14 zile, care de altfel m-a făcut să înțeleg de ce cremele din comerț nu dau randament.

Din fericire, după 3 săptămâni de urmat tratamentele din carte am reușit să scap de acești negi, a trecut jumătate de an de atunci și nu au mai reapărut! Recomand cu încredere cartea Scapă de Negi, Alunițe și Orice Semn al Pielii“.

— Șofer. Viorel Bunu, Craiova

 

“Cartea Scapă de Negi, Alunițe și Orice Semn al Pielii în doar 14 zile mi-a retrezit interesul de a scăpa de alunițe după ce m-am dat bătută în urmă cu 2 ani. Am comandat cartea dvs pe internet și la cinci săptămâni după ce am început planul din carte am observat că este posibil să scapi de alunițe!

Chiar nu mă așteptam ca niște comprese, tincturi și diete alimentare să funcționeze, și încă foarte repede.

Acum sunt o cu totul altă persoană și toți apropiații observă o îmbunătățire a înfățișării mele! Mulțumesc pentru publicarea cărții Scapă de Negi, Alunițe și Orice Semn al Pielii“.

— Contabil. Maria Mintus – Oradea

 

“Când am văzut prima oară oferta dvs am zis că este imposibil să funcționeze pentru mine. De 2 ani mă chinui cu negi în talpă și am făcut tot ce mi-a recomandat dermatologul meu.

Am intrat pe site-ul dvs și am zis că pentru o sumă modică merită să încerc sfaturile din carte și bine am făcut!

La 2 săptămâni după ce am început tratamentele prezentate în carte am rămas stupefiat atât eu cât și dermatologul meu, negii dispăruseră, în locul lor rămânând doar găuri…

Cu puțin timp alocat zilnic, negii au dispărut complet în doar 4 săptămâni de la aplicarea continuă a tratamentelor din cartea Scapă de Negi, Alunițe și Orice Semn al Pielii

— Student. Păun Robert, Iași

 

* rezultatele obținute nu sunt valabile pentru toată lumea, depinde de fiecare individ în parte, de piele și organism, de determinarea și modul în care aplicăm cele prezentate în carte.

Par oamenii de mai sus capabili de eforturi supraomenești pe care tu nu le poți face?

Mulțumită ghidului Scapă de Negi, Alunițe și Orice Semn al Pielii în doar 14 zile, acești oameni au eliminat problemele legate de creme, tratamente și consultații dermatologice scumpe. 

Au înlocuit obiceiurile care favorizau afecțiunile pielii cu obiceiuri care îi ajută să o curețe.

Acum ai o Hartă care îți arată exact cum să ștergi negii și alunițele!

Ghidul Scapă de Negi, Alunițe și Orice Semn al Pielii în doar 14 zile conține un plan zilnic, ușor de urmat, prin care:

 • fie adaugi un element în stilul tău de viață, care va face negii și alunițele să regreseze, 
 • fie elimini un element care până acum îți agrava situația.

Mai mult decât atât, aceste elemente sunt distribuite pe tot parcursul ghidului, astfel încât să îți vină ușor să le pui în practică. 

Cele mai importante dintre ele vor avea și cel mai mare impact, astfel vei simți și vei vedea rezultatele chiar din primele zile.

La terminarea programului, vei putea să te bucuri de un stil de viață nou, fără ca negii sau alunițele să mai prezinte o problemă pentru tine.

Succesul autorilor cărții în tratarea negilor și alunițelor constă, printre altele, în abordarea unică asupra acestei afecțiuni ale pielii. Ei au studiat efectele bolii și au conceput planul care a fost integrat cu multă ingeniozitate în cartea Scapă de Negi, Alunițe și Orice Semn al Pielii în doar 14 zile.

Ce vei găsi în această carte?

 • Descoperi cele 3 uleiuri care te vindecă de negi și alunițe. Sunt ușor de procurat, ieftine și trebuie doar să le aplici.
 • Descoperi cum să scapi pentru totdeauna de toxina ce influențează apariția negilor și alunițelor (niciun medicament nu poate face asta).
 • Afli cum Vitamina A face minuni pentru pielea deteriorată și uscată și ce rol joacă în eliminarea negilor și alunițelor.
 • Afli cum să te folosești de ceaiul verde ca să beneficiezi de proprietățile lui antioxidante, antibacteriene și astringente.
 • Descoperi suplimentul nutritiv secret care ucide efectele virusului papilloma human.

Afli cum alimentația îți influențează sănătatea pielii și cât de ușor te poți folosi de aceste informații foarte importante:

 • Adaugi meselor tale sucurile proaspete ale unor legume și fructe – afli din carte care sunt acestea și ce beneficii aduc pielii. Aceste sucuri acționează împotriva negilor sau alunițelor asemănător insulinei împotriva diabetului.
 • Descoperi cele mai rele 10 alimente care cauzează și mențin negii și alunițele și cu ce să le înlocuiești.
 • Faci cunoștință cu zeci de rețete începând cu mic dejunul, prânzul, cina până la deserturi și gustări. Pentru un nivel normal al hormonilor din corp și slăbirea virusului papiloma, orice masă trebuie să includă aceste trei grupe alimentare.
 • Primești o listă de cumpărături, afli ce să mănânci și ce este otrăvitor…
 • Înveți să reglezi la nivel optim zaharurile și grăsimile din corpul tău.

Afli multe alte informații care te vor ajuta să accelerezi procesul de vindecare:

 • Descoperi metoda principală prin care ajuți corpul să combată cauza majoră care duce la apariția negilor și alunițelor și transformă curățarea pielii într-o misiune fără efort.
 • Descoperi paraziții și microorganismele din corpul tău care produc anumite tipuri de negi și alunițe.
 • Afli care sunt produsele cosmetice și de igienă la care dacă renunți, poți scăpa de negi, alunițe și alte probleme ale pielii.
 • Afli adevărul despre cum s-a vindecat omul cu cei mai mulți negi potrivit Cărții Recordurilor. Dacă ai negi sau alunite nu înseamnă ca nu poți obține o piele curată și catifelată.
 • Descoperi metoda prin care japonezii sunt singurul popor cu ten și piele fără negi și fără alunițe.

Dar listă nu se termină aici. Tot ce vei afla va fi foarte util și foarte ușor de pus în practică.

„Oare vor funcționa aceste informații și pentru mine?”

Poți fi absolut convins că sfaturile prezentate în cartea Scapă de Negi, Alunițe și Orice Semn al Pielii în doar 14 zile vor funcționa și în cazul tău, din două motive simple:

Motivul #1. Totul se bazează pe studii științifice și cercetări.

Motivul #2. Totul s-a demonstrat pe pacienții bolnavi de negi și alunițe. Poți conta 100% pe aceste strategii care fac să dispară negii și alunițele, deoarece în ultimii 21 de ani ele au ajutat mii de oameni să aibă o piele curată.

Zi de zi vei face exact ceea ce au făcut toate celelalte persoane ca pielea lor să se curețe. În tot acest timp, dacă afecțiunea ta este acută, vei fi absolut uimit să observi cum porțiunile afectate se vor micșora și treptat vor dispărea.

Tot ce trebuie să faci e să aplici metodele prezentate în ghidul Scapă de Negi, Alunițe și Orice Semn al Pielii în doar 14 zile, și vei elimina negii și alunițele de pe piele în cel mai natural și ușor mod. 

Nici măcar nu va trebui să depui efort sau să cheltuiești bani.

Vrei dovezi? 

Iată ce au de spus persoanele care au scapat de negi și alunițe doar aplicând sfaturile și principiile din cartea Scapă de Negi, Alunițe și Orice Semn al Pielii în doar 14 zile:

Miruna Gheorghe, 41 de ani, secretară – De mai bine de 2 ani am folosit diferite creme care nu au avut efecte aproape deloc împotriva negilor.
Acum câteva luni am primit cadou cartea dvs și am aplicat remediile prezentate… rezultatele s-au lăsat așteptate mai bine de 3 săptămâni, dar când au început să apară se observau diferențe de la o zi la alta, de fapt poza pe care o trimit atașată la acest email spune totul:

Acum parcă mă simt din nou mai tânără și mai bine în pielea mea. Vă mulțumesc!

 

Marcel, 45 de ani, electrician – a scăpat de negi și alunițe cu ajutorul compreselor explicate la pagina 52 și a regimului alimentar de la pagina 113 din ghidul Scapă de Negi, Alunițe și Orice Semn al Pielii.
Vă mulțumesc pentru carte, mai jos v-am trimis și o poză cu noua mea înfățișare:

Luisa, 46 de ani – Am încercat mai multe tratamente împotriva alunițelor, negilor și acneei, dar sfaturile voastre au fost singurele care au funcționat. Pielea îmi este cu adevărat curată și deși am fost sceptică cu privire la alunițe, am reușit să scap și de acestea!

Recomand cartea Scapă de Negi, Alunițe și Orice Semn al Pielii celor ce doresc să scape de negi și mai ales de alunițe!

* rezultatele obținute nu sunt valabile pentru toată lumea, depind de fiecare individ în parte, de cum reacționează pielea și organismul.

Ce vei obține din această carte?

Scapă de Negi, Alunițe și Orice Semn al Pielii în doar 14 zile este o carte completă, conține tot ce ai nevoie să știi despre negi și alunițe, totul spus într-un limbaj ușor de înțeles. 

Include instrucțiuni de zi-cu-zi… metode de tratare… zeci de sugestii… liste de alimente și rețete culinare…

Ce vei obține dacă urmezi sfaturile și tratamentele din această carte:

 • O piele frumoasă și curată – prin diete și remedii vei scăpa complet de negi și de alunițe,
 • O piele sănătoasă – scapi de roseață, coajă și piele prea uscată sau prea grasă,
 • Curățare definitivă – pe lângă curățare, vei distruge focarul din corpul tău care duce la apariția negilor și alunițelor, pentru ca acestea să nu recidiveze,
 • Scapi de punctele negre,
 • Scapi de tenul uleios – prin tratamentele din carte vei echilibra secrețiile de grăsimi uleioase pe care pielea ta le produce pentru hidratare. Astfel, vei obține o piele strălucitoare, catifelată și plăcută la atingere.

În final, iată unde vei ajunge:

 • vei fi plin de încredere în tine,
 • vei avea o stimă de sine crescută pentru că te vei simți bine în pielea ta,
 • nu-ți va mai fi rușine să ieși pe stradă,
 • îți va face plăcere să te privești în oglindă,
 • vei fi binedispus, optimist și bucuros.

Beneficiezi de toate acestea la prețul de… doar 49 lei. (ofertă în limita stocului disponibil).

Îți garantăm succesul și deplina satisfacție!

100

Iată promisiunea pe care ți-o facem:

Dacă urmezi planul din cartea Scapă de Negi, Alunițe și Orice Semn al Pielii în doar 14 zile, reduci substanțial sau chiar complet negii și alunițele de pe corpul tău…

În caz contrar, oricând în următoarele 365 de zile poți solicita banii înapoi, iar noi ți-i vom returna fără să-ți cerem vreo explicație.

Nu ne este teamă să oferim această garanție, deoarece cartea Scapă de Negi, Alunițe și Orice Semn al Pielii în doar 14 zile nu a dat greș decât cu persoanele care au cumpărat cartea și au pus-o direct în bibliotecă!

Alege astăzi să cumperi cartea Scapă de Negi, Alunițe și Orice Semn al Pielii. Vei primi un ghid complet cu informații, sfaturi și un plan foarte simplu prin care tratezi negii și alunițele. Fără medicamente cu efecte adverse, fără vizite la medici, fără efort. Totul la jumătate din prețul unei consultații la dermatologie. Totul pentru doar 49 de lei. 

Desigur, poți ignora tot ce ți-am spus până acum. Viața merge înainte și cu negi și alunițe. Poți continua să trăiești liniștit fără să lupți cu negii sau cu alunițele. Sau poți lua în continuare tratamentele prescrise de medici.

Dar dacă ești gata să…

 • scapi de cremele și unguentele pentru negi și alunițe,
 • renunți să mai iei toate acele medicamente pentru curățarea efectelor virusului papiloma, curățarea sângelui… și alte complicații legate de negi și alunițe,
 • îți micșorezi considerabil negii și alunițele de pe piele încă din primele zile,
 • termini cu cheltuitul banilor la consultații dermatologice,
 • scapi de grija unei fețe pline de negi sau alunițe,
 • scapi de frustrările, complexele și stresul pe care îl ai când trebuie să ieși în oraș, la școală sau la serviciu,
 • scapi de frica de a avea pentru totdeauna negi, alunițe și piele roșiatică…

Atunci…

Comandă cartea Scapă de Negi, Alunițe și Orice Semn al Pielii în doar 14 zile și bucură-te de viață!

Și nu uita de garanția produsului: Comandă ghidul Scapă de Negi, Alunițe și Orice Semn al Pielii în doar 14 zile, ține-l în mâini, și răsfoiește-l încet – vei rămâne impresionat de metodele simple și ușoare de combatere a negilor și alunițelor, de rapiditatea cu care acestea funcționează și de beneficiile pe care corpul tău le primește. Dacă nu vei fi mulțumit, îți returnăm banii.

Reține:  

British Journal of Acne a raportat în August 2021 concluziile faimosului studiu ACCORD, conform căruia, majoritatea cremelor și medicamentelor au eșuat în tratarea negilor și alunițelor la persoanele care le foloseau. Mai mult decât atât, unele produse au provocat efecte secundare. 

O altă parte din cadrul aceluiași studiu ACCORD, a dezvăluit o listă cu medicamente destul de cunoscute care nu fac nimic pentru a curăța pielea de negi și alunițe.

… De ce să mai arunci banii pe medici și medicamente? Cumpără ghidul Scapă de Negi, Alunițe și Orice Semn al Pielii în doar 14 zile și convinge-te cât de simplu este să dai sănătate pielii tale și corpului tău.

ISBN: 978-606-92857-3-2
Vezi descrierea completa

Acest produs a primit 0 review-uri

Nota 0.0 din 5 stele
0
0
0
0
0

Spune-ti opinia si acorda o nota

Ai comandat acest produs ? Poti fi primul care isi spune opinia si acorda o nota.

COS DE CUMPARATURI

close