Start Up Nation Și alte Programe de Finanțari Nerambursabile 2022
Nota produs - 1 review
12900lei

Start Up Nation Și alte Programe de Finanțari Nerambursabile 2022

Pret 12900lei

Economisește onorariul de 8000 lei pe care îl plătești consultanților, folosind acest ghid dezvăluit, care îți indică pas-cu-pas cum să accesezi SINGUR finanțare nerambursabilă prin Start Up Nation!

Categorii ,
Tip produs Carte tipărită - 240 pagini, Proiecte Model - 80 pagini
Format carte 165mm x 245mm
Nota produs - 1 review

Vrei să-ți începi Afacerea cu Finanțare 90% Nerambursabilă? Economisește onorariul de 8000 lei pe care îl plătești consultanților, folosind ghidul dezvăluit mai jos care îți indică pas-cu-pas cum să accesezi SINGUR finanțare nerambursabilă prin Start Up Nation și prin alte 3 Programe valabile în 2022! Fă-ți singur proiectul în aprox. 11 zile, economisește 8000 lei și câștigă până la 200.000 lei nerambursabili… Detalii în continuare

Vrei Finanțare Nerambursabilă prin Start Up Nation și alte 3 Programe, ca să-ți Începi propria Afacere?

Iată Ghid de Consultanță care îți dezvăluie Pas-cu-Pas cum accesezi singur Finanțare Nerambursabilă prin Start Up Nation și alte 3 Programe în 2022. Fără firme de consultanță și fără comisioane de 8000 lei – 12.000 lei pierdute.

Ghidul stă la baza Finanțării cu Succes a 33 de Afaceri prin Startup Nation 2017 și la peste 60 de Proiecte Finanțate în Ediția din 2019. Vezi mărturiile clienților, oameni de rând, care au Obținut Finanțare prin Start-Up Nation și cum poți obține și tu 200.000 lei în 2022.

Nu încerca să accesezi vreo finanțare sau grant pentru afacerea ta, până nu citești acest articol…

Din acest articol afli:

  • Cum accesezi 200.000 lei bani nerambursabili ca să-ți începi afacerea în 2022! Află în ce condiții îi poți primi!
  • Ai idei de afaceri, vrei să afli dacă ești eligibil și cum obții finanțare prin Start Up Nation sau alte 3 Programe de actualitate? Află ce afaceri primesc punctaj maxim pentru a fi finanțate în 2022, şi care sunt paşii pentru a intra în posesia banilor.
  • Ce poți face cu cei 200.000 lei nerambursabili? Poți cumpăra spații de lucru/producție, echipamente, utilaje, aparate, mijloace de transport, mobilier, birotică? Poți plăti salarii, francize, software-uri?
  • Află cum să obții punctaj maxim, pentru a primi finanțare în 2022 și de ce afirmația “doar cei cărora au pile și relații li se aprobă proiectul” este complet eronată
  • Demonstrația clară cum în 2022 începi propria afacere prin Start Up Nation, evitând greșelile din proiectele depuse în anii trecuți
  • Care sunt implicațiile din punct de vedere legal, financiar și de implementare a proiectului? Plus cum întocmeşti proiectul şi la ce să fii atent ca acesta să aibă şanse maxime de reuşită
  • Cele 5 greșeli capitale pentru care majoritatea proiectelor au fost respinse în ediția din 2019.
  • Cele 5 motive pentru care 2022 este momentul în care oricine, își începe propriile afacere cu finanțare nerambursabilă de la Statul Român. Tu de ce să pierzi acești bani?
mockup persoane 1

Citește în continuare doar dacă vrei să-ți construiești propria afacere cu finanțare nerambursabilă de 200.000 lei prin programul Start Up Nation, sau alte programe precum Microindustrializare sau Comerț & Servicii. Citește doar dacă ești dispus să îți intocmești singur proiectul, fără alergătură (totul se face online), fără firme de consultanță și fără comisioane. Te îndrumăm pas-cu-pas în obținerea unei finanțări nerambursabile cu ajutorul unui sistem bine pus la punct, 100% legal și eficient, testat deja de mii de antreprenori autohtoni…

Crezi că e pentru tine?!
Dacă DA, citește mai jos și află cum să nu pierzi banii în ultima ediție a acestor programe!

Start-Up Nation s-a bucurat de un interes record, dat fiind faptul că în competiţia au aplicat peste 18.000 de firme în 2017, respectiv 33.000 de firme în 2019. Mai mult de 8 500 de societăţi au fost beneficiare în 2017, iar în 2019 au primit finanțare aprox. 10 000 de firme.

De aceea, se consideră că în lumea fondurilor nerambursabile Start Up Nation a stârnit cel mai mare interes din ultimii 10 ani.

Rezultatele Start-Up Nation s-au materializat în faptul că microintreprinderi, IMM-uri cu activitate în producţie, IT, afaceri creative, servicii și comerț, au primit în număr mare, fonduri nerambursabile de la stat de 200.000 de lei.

Ministerul pentru Mediul de Afaceri apreciază că rata potenţială de succes în primul program (2017) este de 45,66%, iar in al doilea program (2019), tinde spre 35% datorită numărului mai mare de aplicanți. Cum vor arăta numerele in 2022 rămâne de văzut…

Statistica Startup Nation Ediția II-a (2019). Sursa : businessteorema.eu

statistica SUN 2018

Statistica de mai sus demonstrează că problema birocrației a fost rezolvată, totul se întâmplă online, fără funcționari prost dispuși și fără atenții… Dovada stă în faptul că foarte mulți oameni obișnuiți de peste tot din țară, au obținut finanțări și granturi pentru afaceri din diferite domenii!

flori„Există multă dezinformare pe internet”

Florin, 29 de ani, a început să lucreze la proiect în luna octombrie şi a primit aprobarea în mai, după aproape 7 luni. Banii i-a primit dupa aprox 70 de zile de la depunerea cererii de rambursare.

„Felicitări pentru ca ați stabilit procesele şi procedurile dintre organizaţiile care facilitează programul, adică Fondul Naţional de Garantare, bănci și guvernul.

O foarte mare problemă pe care am întâmpinat-o anul trecut a fost toată incertitudinea proiectelor pentru că multe persoane prost informate induceau în eroare prin diferite afirmații”, a declarat Florin Stanculete

E multă dezinformare pe baza faptului că până la dvs nu a existat un ghid complet, complex, în care să se spună: „asta trebuie să faceţi, astea sunt criteriile și structura după care voi trebuie să faceți proiectul”.

Ce spune Ministrul Constantin-Daniel Cadariu despre Startup Nation 2022

big constantin daniel cadariu

„Ediţia a treia a programului Start-Up Nation ar putea începe în 2 luni, în funcţie de momentul în care va fi finalizată platforma de către STS”, a declarat astăzi, la briefingul de la finalul şedinţei de Guvern, ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, potrivit Agerpres.

De asemenea ministrul a subliniat că, odată funcţională platforma, va fi mult mai uşor să fie pornite şi celelalte programe Start-Up de nişă, pentru femei, pentru studenţi, pentru Diaspora.

Conform datelor prezentate de ministrul Antreprenoriatului, în primele două ediţii au fost beneficiari finali aproximativ 15.000 firme„chiar dacă eligibile au fost 10.000 şi într-o etapă şi în cealaltă”.

Despre autor

nicCu o experiență de peste 10 ani în finanțarea afacerilor din fonduri europene, structurale sau guvernamentale, cu 6 cărți de specialitate pe aceasta temă lansate doar în ultimii 4 ani și sute de articole publicate pe siteuri de specialitate, suntem echipa potrivită pentru a te ajuta în obținerea unei finanțări nerambursabile pentru afacerea ta, prin programele Start Up Nation, Femeia Manager, Microindustrializare și Comerț & Servicii.

Îți indicăm pașii exacți prin care să accesezi singur banii care ți se cuvin, fără bani cheltuiți pe firme de consultanță scumpe, fără riscul de a pierde banii plătiți pe proiecte refuzate s.a.m.d.

Astfel îți oferim ghidul Start Up Nation și alte Programe de Finanțări Nerambursabile, care concentrează un serviciu de consultanță complet pentru oricine dorește să înceapă o afacere nouă cu finanțare nerambursabilă, fără a apela la o firmă de consultață.

„Nici un consultant nu se va ocupa de proiectul dvs cu aceeași implicare și determinare cu care o faceți dvs. De aceea foarte multe proiecte sunt respinse, fiindcă o dată încasate comisioanele pentru scrierea și depunerea lor, majoritatea firmelor de consultanță dau dovada de lipsă de profesionalism și întocmesc proiectul superficial folosind acelaș șablon la zeci de alte proiecte din domenii diferite. Mulți consultanți nu personalizează un proiect, ca acesta să atraga atenția asupra plusurilor și elementelor diferențiatorii, nu se uită atent la punctajul care se pierde prin omiterea unor mici detalii specifice afacerii dvs!

Vă garantez ca după ce știți despre ce este vorba, veți întocmi cea mai bună variantă a proiectului dvs, cu mult mai bine decât ceea ce vă face un consultant!” – a declarat MATEI Nicolae, autorul ghidului.

„Dacă dorești totuși să apelezi la serviciile unei firme de consultanță ghidul nostru te ajută să înțelegi modul de funcționare și alocare a finanțărilor prin Start Up Nation și alte program guvernamentale de actualitate, ce presupune și cum se întocmește un proiect. Astfel să nu poți fi păcălit de consultanții care încarcă nota de plată.” – a declarat Mioara Enescu, coautor al ghidului 

În ghidul Start Up Nation și alte Programe de Finanțări Nerambursabile descoperi consultanța de care ai nevoie pentru accesarea unei finanțări nerambursabile pentru afacerea ta, fără a apela la o firmă de consultanță la care să plătești în avans proiectul cu riscul ca acesta să fie respins și să pierzi toți banii.

Din informațiile prezentate în ghid înțelegi cum să devi eligibil,  în funcție de ce criterii se alocă finanțarea, afli pas cu pas cum îți întocmești proiectul – de la cererile și formularele care trebuiesc completate și depuse la planul de afaceri, buget, implementare, samd. Ai control total asupra fiecărei etape, de la conceperea și scrierea proiectului, până la depunerea și implementarea acestuia.

Pentru afacerea dvs,
MATEI Nicolae

200.000 lei pentru tine!

Iată cum obții Finanțare Nerambursabilă pentru Afacerea ta în 2022!

În următoarele 5 minute îți demonstrez cum poţi face singur proiectul, să-l depui și să fie aprobat spre finanțare, fără să plătești sume absurde la firme de consultanță!

Îți dezvălui tot ce ai de făcut începând cu primul pas și până intri în posesia banilor, dar te avertizez că acest articol nu este pentru oricine, se adresează doar celor ce sunt dispuşi să muncească şi să alerge pentru a avea o afacere finanțată nerambursabil prin programe guvernamentale! Citește în continuare…

Pasul 1 > Eligibilitatea

Primul pas este să verificăm dacă îndeplinești condițiile necesare obținerii unei finanțări, dacă ideea ta de afaceri este eligibilă, și ce alte condiții trebuie să îndeplinești:

Tu poţi obţine FINANȚARE de la GUVERN în 2022?

Poți primi finanțare dacă:

  • Ai o firmă înființată după 01.01.2020! Altfel, îți poți înființa un SRL nou și afli din ghidul Start Up Nation și alte Surse de Finanțare Nerambursabile exact ce trebuie să faci.
  • Nu ai mai fost asociat într-o altă firmă.
  • Angajezi cel puțin o persoană, după semnarea contractului de finanțare nerambursabilă cu Ministerul pentru Afaceri și Antreprenoriat. Angajatul poți fi chiar tu.
  • Contribuție proprie: 5-15%. Dacă nu ai banii de confinanțre (aprox. 20.000 lei) îi poți obține prin intermediul unui credit punte, pus la dispozitie de BCR, Banca Transilvania sau Cec Bank

Dar Afacerea ta este Eligibilă pentru Start Up Nation?

  • COFETĂRIE / Patiserie – șanse mari de finanțare
  • Croitorie – șanse mari de finanțare
  • Producție de Alimente / Sucuri / Siropuri / Dulcețuri – șanse mari de finanțare
  • Salon de înfrumusețare – șanse medii
  • Activități recreative și distractive (sala biliard, teren de fotbal, teren de tenis, parc de distracții, loc de joacă) – șanse mari
  • Producție Video / Audio / Artistică / Publicitară – șanse mari
  • Fabricarea de mâncăruri preparate, condimente, ceai, cafele, produse din cacao, ciocolata, produse zaharoase, samd – șanse mari de finanțare
  • Firmă de Catering – Livrează mâncare la evenimente, firme, instituții, samd – șanse medii de finanțare
  • BRUTĂRIE – livrează produse pâine și alte produse de brutărie în magazine, piețe, supermarketuri – șanse mari de finanțare
  • GRĂDINIȚĂ privată sau Afterschool – șanse mari de finanțare
  • Cursuri de limbi străine, muzică, teatru, dans, arte plastice, samd – șanse mari de finanțare
  • Spălătorie/Vopsitorie/Service Auto
  • Afaceri de comerț în zona urbană/rurală
  • Școală de șoferi – șanse mari
  • Asistență medicala generala, specializată, stomatologica. Centre de recuperare, clinici medicale – șanse mari de finanțare
  • PISCINĂ, bază de agrement, parc de distracții, club sportiv, sala de karate, fitness, hambal, fotbal, basket, samd. – șanse mari de finanțare
  • Firmă de curățenie / Spălătorie auto / Curățătorie
  • Cabinet medical/stomatologic – șanse mari
  • Sală de Fitness – șanse mari
  • Realizare de soft-uri și siteuri web la comandă – șanse mari de reușită
  • Agenții de publicitate, studii de piață, design specializat, fotografie, traducere scrisă și orală, plus multe alte activități profesionale, științifice și tehnice – șanse mari
  • Fabricarea produselor din lemn (parchet, panouri, tamplarie, pentru constructii) – șanse mari de reușită
  • Fabricarea de produse din hatie, plastic, cauciuc. Fabricarea de vopsele, lacuri, sapunuri, detergenti – șanse mari de reușită
  • Fabricarea produselor farmaceutice de baza, a parfumurilor – șanse mari de reușită
  • Fabricarea materialelor de constructii – șanse mari de reușită
  • PRODUCTIE de orice fel: ambalaje, containere, mobilier, tamplarie, unelte, articole din metal, componente electronice, dispozitive de masura, echipamente, instrumente optice, acumulatori si baterii, cabluri, corpuri de iluminat, turbine, robineti, pompe samd – șanse mari de reușită
  • FABRICAREA de produse: mobila, saltele, somiere, bijuterii, articole sportive, instrumente muzicale, jocuri, jucarii, dispozitive, samd) – șanse mari de reușită
  • Editare și tipărire cărți, ziare, reviste, samd – șanse mari
  • Activități de consultanță, management, servicii privind tehnologia informațiilor – șanse medii
  • Activități de închiriere și leasing – șanse medii

Ca un mic pont orientează-te spre activități de producție (cofetărie, patiserie, catering, etc…), creative, activități sportive (sala fitness, piscină, teren de fotbal/tenis, samd), activități recreative (parc distracții, sală biliard, închirieri ATV, șamd) și ai șanse foarte mari de finanțare!

Nu recomandăm activități de construcții, vopsitorie, zugrăveli, montaje, spălătorii auto sau comerț.

Singurele 5 condiții pentru obținerea unei Finanțări de 200.000 lei!

Ca să ai o imagine completă despre ce înseamnă să-ți construiești propria afacere prin programul Start Up Nation, Microindustrializare sau Comerț și Servicii, trebuie să cunoști condițiile pe care proiectul tău trebuie să le îndeplinească:

  • Este dezvoltat și implementat pe teritoriul României. Obligatoriu SRL sau SRL-D înființat dupa 1 ianuarie 2020, cu capital 100% privat (nu se finanțează II, PFA; ONG, etc).
  • Domeniul de activitate (codul CAEN) se regăsește pe lista operațiunilor eligibile prezentate în materialul anexat ghidului Start Up Nation și alte Programe de Finanțări Nerambursabile.
  • Firma nu are datorii la buget, nu este în dizolvare, lichidare, insolvență, faliment, suspendare, executare silită.
  • Finanțarea nu se poate obține dacă în anul curent ați mai accesat alte finanțări de la Direcția de Antreprenoriat și Programe pentru IMM prin AIMMAIPE
  • Administratorul sau asociații (daca este cazul) nu mai au altă firmă.
  • Respectați PAȘII din ghidul Start Up Nation și alte Programe de Finanțări Nerambursabile de la înregistrarea ca solicitant pe siteul Aippimm.ro până la completarea cererii de finanțare, planului de afaceri, documentației solicitată și încărcarea în aplicație.

Acum că ai văzut singurele condiții de care să ți cont pentru a nu pierde cei 200.000 lei, îți recomand să stai liniștit în fotoliu timp de câteva zeci de minute și să răsfoiești ghidul de consultanță stabilind ce afacere să începi, şi să demarezi procedura de finanțare, extrem de simplă și ușoară dacă știi exact ce ai de facut.

„Poveste de succes la numai 25 de ani”

Alexandra Deac, absolventă a Facultăţii de Administrație și Afaceri din cadrul Universităţii București, s-a gândit să pună în aplicare cele învăţate la cursuri şi a depus un proiect la Start-Up Nation.

„Lansarea programului Start-Up Nation mi-a oferit posibilitatea de a pune în aplicare cunoştiinţele acumulate în timpul facultăţii. Am realizat un proiect care a fost acceptat de către programul Start-Up Nation şi am obţinut finanţare nerambursabilă de 200.000 lei. Jumătate din sumă am cheltuit-o achiziţionând utilaje de ultimă generaţie pentru a putea realiza produse de calitate. Restul sumei reprezintă cheltuieli cu chiria, site-ul online şi cu cei trei angajaţi care se ocupă de producţie“, susţine tânăra.

Pasul 2 > Documentele necesare la întocmirea corectă a dosarului

Ce hârtii sunt necesare pentru depunerea unui proiect pentru programul Start Up Nation?

Pasul doi presupune stabilirea hârtiilor necesare pentru depunerea unui proiect, întocmirea actelor, completarea de cereri și formulare:

  • Actele firmei SRL sau SRL-D: Certificatul unic de înregistrare, Actul Constitutiv – codul CAEN pentru care obținem finanțarea trebuie să fie activ.
  • CI beneficiar/beneficiari dacă sunt mai mulți asociați pe firmă
  • Cererea de finanțare – detalii în ghid
  • Planul de afaceri – detalii + șablon + model în ghid
  • Oferte de la furnizori pentru bunurile care vor fi achiziționate prin program (autoturisme, echipamente, utilaje, calculatoare, software-uri, materiale, linii de producție, samd)
  • Contractul pentru creditul de cofinanțare, dacă este cazul.
  • Formularul de decont prevăzut în anexa nr. 12 – detalii în ghid
  • Declaraţia pe propria răspundere a beneficiarului că activul/activele achiziţionat/achiziţionate este/sunt nou/noi şi puse în funcţiune la locul implementării proiectului
  • Angajamentul beneficiarului de a raporta efectele participării în Program pe o perioadă de 3 ani, începând cu anul următor acordării ajutorului de minimis, către AIMMAIPE – detalii în ghid
  • Copia certificată a cărții de identitate a mijlocului de transport achiziţionat, dacă este cazul
  • Dovada achiziţiei proprietăţii pentru spaţii de lucru, spaţii de producţie şi spaţii pentru prestări servicii şi comerţ, inclusiv pentru corturi de organizare evenimente și baloane – detalii în ghid
  • Pentru francize – contractul cu francizorul, cu traducere autorizată în limba română (dacă este cazul)
  • Pentru locurile de muncă nou create în cadrul proiectului – dovada creării acestora se va face la data depunerii ultimei cereri de plată sau rambursare, cu contractul individual de muncă înregistrat, cu normă întreagă, încheiat pe perioadă nedeterminată şi ulterior, pe o perioadă de raportare de doi ani – doar dacă obținerea unei finanțări impune crearea de noi locuri de muncă
  • Lista completă cu toate actele și documentele necesare în ghidul Start Up Nation și alte Programe de Finanțări Nerambursabile

Între paginile 25 – 100 din ghidul de consultanță “Start Up Nation și alte Programe de Finanțări Nerambursabile”, descoperi pas cu pas ce ai de făcut, cui te adresezi, ce acte ai nevoie, cum completezi cererile, unde le depui, aflând în câteva zeci de minute, informațiile pe care alții le găsesc pe internet în câteva săptămâni!

  • Nu mai trebuie să citești zeci de articole sau postări mai mult sau mai puțin eronate
  • Nu vei mai fi nevoit să apelezi la firme de consultanță care îți vor cere bani în avans, fără să știe măcar despre ce va fi proiectul tău
  • Nu te va mai întoarce nimeni din drum pentru că lipsește un anumit act sau că ai completat greșit o cerere
  • Actele depuse de tine nu mai riscă să fie date înapoi sau să aștepte câteva săptămâni/luni pentru o informație lipsă, scrisă eronat sau ambiguu
  • Vei parcurge calea deja batută de peste 20.000 de antreprenori români care au obținut deja finanțare nerambursabilă în ultimii 2 ani.

Pasul 3 > Cofinanțarea

Pasul #3 reprezintă principala problemă ce se face vinovată de capitularea a peste 95% dintre români în drumul spre obţinerea unei finanţări europene sau de la stat!

Poți accesa finanțare nerambursabilă prin Start Up Nation, dacă nu ai bani pentru cofinanțare?

Dacă pentru finanțările europene trebuia o cofinanțare de 20-60% din valoarea totală a proiectului, în cazul Start Up Nation cofinanțarea poate fi de 5 până la 15% din suma obținută (din 200.000 lei).

Băncile acordă credit punte rapid și destul de ușor. Așadar dacă nu aveți banii de confinanțare, sau doriți să îi păstrați pentru cheltuieli operaționale (salarii, chirii, utilități, samd) recomandăm creditele punte de la BCR, BT sau CEC Bank! – afirmă MATEI Nicolae, Specialist în accesarea de Finanțări și Credite.

Cu alte cuvinte, îți demarezi afacerea din FINANȚARE NERAMBURSABILĂ, şi cofinanţarea o iei din Bancă printr-un credit punte, garantat de Statul Român printr-un parteneriat pe care acesta îl are cu Banca respectivă!

Descoperă tot procedeul prin care poți obține credit punte de la una dintre cele trei banci enumerate mai sus, din ghidul „Start Up Nation și alte Programe de Finanțări Nerambursabile″…

carte 3d start up nation revista

Pașii către Finanțarea prin Start Up Nation?

  • Pasul 1: Te înregistrezi ca solicitant pe platforma Agenției pentru Implementarea Proiectelor și Programelor pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii
  • Pasul 2: Completezi aplicația cu: cererea de finanțare, planul de afaceri și documentația solicitată și le încarci în aplicație. Perioada de depunere a actelor este de 30 zile de la anunțarea lansării programului
  • Pasul 3: Programul îți calculează automat punctajul și dacă ai peste 95 de puncte ai șanse maxime de câstig!
  • Pasul 4: Aprobarea proiectului și semnarea contractului pentru creditul punte, dacă este cazul
  • Pasul 5: Implementarea proiectului! Implementarea se face în maxim 12 luni de la aprobarea finanțări nerambursabile.
  • Pasul 6: Se achiziționează echipamentele și serviciile de la furnizori cu termen de plată la 45-90 de zile. Echipamentele sunt livrate la locul de implementare a proiectului și sunt puse în funcțiune.
  • Pasul 7: Se depune documentație pentru decont la AIPPIMM. În maxim 20 zile lucrătoare AIPPIMM va verifica documentația de decont și va notifica banca pentru a realiza certificarea cheltuielilor (dacă aplicați pentru creditul punte)
  • Pasul 8: Banca parteneră face plata către furnizori în 3 zile lucrătoare de la momentul de la care aceasta dispune de resurse în conturile sale.
  • Pasul 9: Se achită creditul punte cu finanțarea obținută prin Programul Start Up Nation.
  • Pasul 10: Demarezi activitatea. Succes în afaceri!

Descoperă cei 10 pași detaliați în ghidul de consultanta „Start Up Nation și alte Programe de Finanțări Nerambursabile 2022”

„Probleme și Greșeli în sesiunile trecute”

1. Actele incomplete, cererile prost completate

2. Prezentarea ambiguă a obiectivelor proiectului

3. Cererea de oferte pentru echipamente/utilaje/aparate, samd… poate fi oferită la un preț foarte competitiv de furnizori, pe care după câteva luni nu-l mai pot oferi, diferența o vei pune din buzunar! De aceea e bine ca ofertele sa fie ajustate cu un +5% chiar +10%

4. Neatenție în încadrarea costurilor, ca și costuri eligibile. Poți omite să prinzi în proiect o mulțime de cheltuieli eligibile, doar pentru ca nu știi de ele, sau consultantul nu îți înțelege atât de bine afacerea încât să țină cont de ele.

5. Lipsă de coerență în scrierea planului de afaceri. Gândește-te că cei care aprobă proiectele sunt tot oameni. Un plan de afaceri lipsit de logică, lipsit de coerență și având calcule inexacte, chiar dacă se încadrează la punctaj maxim, poate pierde în detrimentul altor planuri de afaceri.

Descoperă greșelile care apar frecvent în proiectele Start Up Nation, Femeia Manager, Microindustrializare, Comerț & Servicii și cum să le eviți sau corectezi!

Confesiunile a doi dintre antreprenorii care au urmat pașii din ghidul de consultanță “Start Up Nation și alte Programe de Finanțari Nerambursabile” (edițiile anterioare)

Fabrică de Mobilă lângă Cluj-Napoca prin Start Up Nation. Am aplicat în iulie 2017 și în noiembrie 2017 am primit acceptul

Marius, 32 de ani, după 5 ani ca și angajat în industrie a reușit să-și deschidă propria fabrică de uși și mobillă prin programul Start Up Nation.

1 1

„Nu am avut bani să investesc în utilaje, îmi era frică de credit bancar, iar prin fonduri europene era destul de greu să fac punctajul. În primăvara anului trecut am citit despre Start Up Nation, aveam deja firma înființată după data de 31 ianuarie 2017, am verificat cu ajutorul dvs cum să obțin punctaj mare și știți bine că ne-am apucat de acte și documentații.

Am pregătit singur proiectul respectând pașii din ghidul dvs, am inclus și necesarul de utilaje ce urma să le cumpăr din banii primiți, circular, mașină de cant, multiplu de găurit. A urmat verificarea dacă utilajele se potrivesc cu profilul activității, pe care am trecut-o cu brio. Am aplicat în iulie 2017 și în noiembrie 2017 am primit acceptul.

Vă mulțumesc pentru ajutor și sprijin.”

Marius Brăduț, 32 ani, com. Florești, jud. Cluj

Sala de Culturism & Fitness în centrul Ploieștiului prin Start Up Nation

Emil, 40 de ani, a reușit dotarea unei săli de fitness și culturism chiar în centrul Ploieștiului prin programul Start Up Nation.

IMG 1006

„Am renovat din propriul buzunar o fostă hala de producție, costurile au fost mult mai mari decât estimasem inițial și bineînțeles am rămas fără bani de aparate, vestiare, recepție, samd.

Start Up Nation, nu a fost doar o simplă oportunitate… pentru mine a fost colacul de salvare care m-a ajutat să achiziționez aparatele, mobilierul din vestiar, recepția și efectiv să dau drumu la sală evitând astfel pierderea celor peste 20.000 euro investiți în amenajarea sălii din buzunarul propriu.

Mulțumesc pentru ghid și șansa de a lucra cu dvs.”

Postelnicu Marius

Ce nu vor să știi, aleșii care până acum s-au bucurat doar ei de aceste programe?

Ți-am demonstrat cum parcurgerea pașilor din ghidul de consultanță „Start Up Nation și alte Programe de Finanțări Nerambursabile” te ajută să faci demersurile necesare finalizării și depunerii proiectului. În plus în ghid îți dezvăluim și lucrurile de finețe prin care mărești scorul proiectului, și care cresc exponențial șansele de reușită ale proiectului tău…

Din conținutul ghidului descoperi:

  • Beneficiari eligibili Start-Up Nation și cele 10 activițăți pentru care aproape sigur primești finanţare
  • Procedura de înscriere în program (pag. 43)
  • Cum se realizează verificarea și selecționarea beneficiarilor (pag. 46). Lucruri pe care să mizezi ca să obții finanțarea.
  • Documentele necesare la dosar (formular, cerere, declarație…)
  • Formularul cererii de finanțare
  • Cum dimensionezi investiția (pag. 100)
  • Declarațiile de eligibilitate, angajament, amortizare mijloace fixe
  • Top 20 activități care vor însuma 80% din totalul proiectelor aprobate și implementate prin Start Up Nation.
  • Estimarea cheltuielilor pentru fiecare activitate și subactivitate
  • Estimarea potențialelor surse de venituri
  • Întocmirea planului de afaceri (pag. 96), model plan de afaceri (vezi materialul anexat cărții) și prezentarea proiectului.
  • Ce urmează după aprobarea proiectului? Semnare contract finanțare, contract puncte, achiziții și depunere deconturi, află tot ce trebuie să știi și să ai în veder (vezi paginile 54-58 din ghidul “Start Up Nation”)
  • Coduri CAEN eligibile, coduri CAEN recomandate și coduri CAEN care nu primesc finanțare deși sunt eligibile (vezi material anexat cărții)
  • Cheltuielile privind taxe, avize, comisioane (cu exceptia comisionului acordat de FNGCIMM), ambalajul, transportul, punerea în funcţiune, instruirea personalului pentru utilizarea celor achiziţionate, nu sunt eligibile.
  • Află tot ce ai nevoie din ghidul “Start Up Nation”

6 Programe de Finanțare Nerambursabilă în 2022

Programul Start-Up Nation România

Conform detaliilor publicate în schema de minimis, se finanțează cu până la 200.000 lei nerambursabili afaceri debutante în 2022. Detalii în ghid

Programul de microindustrializare

Entitățile juridice care pot să beneficieze de prevederile acestui Program sunt toate societățile care fac parte din categoria întreprinderi mici și mijlocii dintr-una din regiunile de dezvoltare româneşti: Sud-Est, Nord-Est, Sud-Vest, Nord-Vest, Sud-Muntenia, Vest, Centru; sau entitățile juridice din categoria întreprinderi mici și mijlocii din regiunea București-Ilfov, care cumulează în momentul completării online a planului de afaceri, criteriile de eligibilitate, după cum urmează… Detalii în ghid

Programul de comerț și servicii

Cu un buget de 50 milioane de lei se adresează firmelor private cu un istoric de minim 12 luni, în vederea demarării sau dezvoltării unor afaceri din sfera comerțului sau serviciilor de piață – Detalii în ghid

Programul pentru Meșteșuguri și Artizanat

Persoanele care comercializează produse artizanale și meșteșugării au posibilitatea de a participa la târguri de profil în mod gratuit, pentru a-și vinde propriile produse. Cheltuielile ce pot fi susţinute prin acest program sunt legate de transportul produselor, precum și de participarea la un astfel de târg – Detalii în ghid.

Începe afacerea ta pentru prețul unei mese în oraș!

Imaginează-ți peste un an să ai propria afacere, te gândești să începi una nouă sau o să te afli tot în căutarea unei soluții ca și în prezent, totul depinde doar de decizia pe care o iei astăzi!

Poți să alegi să nu faci nimic, poți să apelezi la o firma de consultanță și să investești 2.000 euro în comisioane, poți să te apuci sa cauți tot ce ai nevoie la dosar începând de la cereri, acte, condiții de îndeplinit, s.a.m.d… sau poți să răsfoiești ghidul de consultanță „Start Up Nation si alte Programe de Finanțări Nerambursabile” care îți va dezvălui instantaneu:

  • Cum să arate și ce sa conțină proiectul tău
  • Care este planul de afaceri potrivit pentru domeniul în care vrei să activezi! Planul de afaceri făcut după sfaturile noastre este corect și atractiv pentru evaluatori, fiindcă știm exact ce vor să citească!
  • Vei putea defini tot ceea ce înseamnă cheltuială neeligibilă pentru a nu greși la momentul scrierii unui proiect
  • Descoperi toate greșelile frecvente, din cauza cărora majoritatea dosarelor sunt respinse, chiar și cele predispuse la punctaj maxim!
  • Titlul proiectului, câteva cereri și planul de afaceri sunt elementele importante din proiect care fac comisia să te iubească.
  • Vei beneficia de un model de proiect care a obținut finanțare și punctaj maxim. Îți va fi mult mai ușor să scrii un proiect după un model bine făcut.

10.000 de IMM-uri noi din ediția de anul acesta a Start-Up Nation

Șefa Agenției București a mai afirmat că, „cu siguranță” conducerea ministerului va face demersurile pentru a asigura finanțarea a 10.000 de IMM-uri noi din ediția de anul acesta a Start-Up Nation.

„Programul de guvernare estimează și pentru anul acesta, 10.000 de firme beneficiare pentru programul Start-Up Nation, deci cu siguranță conducerea ministerului va face toate demersurile astfel încât programul să se desfășoare conform declarațiilor din programul de guvernare”, a declarat Camelia Sandu, funcționară în Ministerul pentru Mediul de Afaceri

Comandă ghidul de consultanță Start Up Nation și alte Programe de Finanțări Nerambursabile 2022 şi primeşti:

  • Ghid de consultanță cu care înveţi să accesezi finanțare nerambursabilă pentru orice cod CAEN eligibil Startup Nation
  • 240 de pagini de consultanță pentru a cunoaște detaliile principalelor programe de finanțare disponibile în următoarea perioadă
  • Totul de la procedura de înscriere la evaluarea și selecția beneficiarilor.
  • Zeci de liste cu idei de afaceri eligibile, acte necesare, documente suport, etc…
  • Șablon de proiect cu întrebarile la care trebuie să răspunzi în proiect, plus informațiile pe care proiectul trebuie să le includă

Inclus in pachet: Model care a primit finanțare la prima Ediție Startup Nation.

  • carte 3d Model Proiect Patiserie tProiect finanțat prin Start Up Nation 2017
  • Proiectul este complet se poate folosi ca model pentru alte proiecte asemanatoare sau schimbați datele firmei si ale dvs, dacă aplicați pe același domeniu de activitate
  • Proiectul a primit punctaj maxim (100 pct) – în programul de anul trecut
  • Valoarea plătită pe acest proiect a fost 1500 lei avans + 6500 lei după acceptarea finanțării

Modele de proiect asemanatoare se vând cu 200 euro până la 1000 euro. Modelul de proiect este inclus doar astăzi în pachetul de consultantă Start Up Nation și alte Programe de Finanțări Nerambursabile 2022.

Inclus in pachet: Model care a primit finanțare la a II-a Ediție Startup Nation.

  • carte 3d Model Proiect tProiect finanțat prin Start Up Nation 2019 și implementat în 2020
  • Proiectul este complet se poate folosi ca model. Proiecte asemanatoare sau schimbați datele firmei si ale dvs, dacă aplicați pe același domeniu de activitate
  • Proiectul a primit punctaj maxim (100 pct) – în cadrul Startup Nation ediția II.
  • Valoarea plătită pe acest proiect a fost 2500 lei avans + 7500 lei după acceptarea finanțării

Modele de proiect asemanatoare se vând cu 200 euro până la 1000 euro. Oferim acest proiect la foarte mulți oameni reușim să o facem aproape gratuit. Modelul de proiect este inclus ca supliment gratuit în pachetul de consultantă Start Up Nation și alte Programe de Finanțări Nerambursabile 2022

Garanţie ghid 365 de Zile!

garantie 300x300 1

Acum ai puterea să accesezi peste 200.000 lei finanțare nerambursabilă pentru afacerea ta. Vei vedea că sfaturile din ghid și informațiile bine centralizate, te fac să înțelegi imediat mecanismul de alocarea a finanțărilor guvernamentale prin programe precum Start Up Nation, Microindustrializare sau alte programe. Beneficiile aduse de acest ghid rămân pe viață.

Încerci ghidul fără nici un risc din partea ta timp de 180 de zile, dacă rezultatele obținute au venit prea greu, nu ai înțeles o informație sau pentru orice alt motiv îți vrei banii înapoi, contactează-ne în termen de un an de zile și îți vom returna fiecare bănuț pe care l-ai plătit pe acest ghid!

Finanțare nerambursabilă pentru afacerea ta, la prețul unui tricou!

tricou 2

Autorii nu trăiesc din vânzarea acestui ghid de consultanță, așa ca pretul este unul ridicol de mic ținând cont că un serviciu de consultanță indiferent de anvergura proiectului pleacă de la 8000 lei

În plus exista șansa ca după ce plătești onorariul firmelor de consultanță, proiectul tău să fie respins fără să știi de ce!

Prețul nostru este echivalentul unui tricou sau al unei mese de prânz în oraș, doar 95 lei. Pentru acești bani economisești banii cheltuiți pe consultanță și deții controlul obținerii finanțării nerambursabile pentru afacerea ta!

Observația 1: Din ce în ce mai mulți români încep afaceri prin Programe de Finanțări Nerambursabile, iar în 2022 se relansează Startup Nation, cel mai ușor de accesat program… Tu de ce să pierzi banii de finanțare? Acum ai munca noastră concentrată într-un ghid pe care îl poți parcurge într-un weekend.

 

Observația 2: Nu este vina ta pentru că n-ai deja propria afacere prin finanțări nerambursabile de la Guvern sau Uniunea Europeana, până acum nu s-a putut! Dar schimbările aduse începând cu 2022 permit oricărui om obișnuit să obțină finanțare pentru afacerea lui! Ghidul Start Up Nation și alte Programe de Finanțări Nerambursabile 2022 îți arată exact ce să faci: comandă ghidul > parcurge pașii > depune proiectul > demarează afacerea și bucură-te de ea împreună cu familia ta!

Confesiunile a doi dintre antreprenorii care au urmat pașii din ghidul de consultanță “Start Up Nation și alte Programe de Finanțari Nerambursabile”

Patiserie finanțată prin Start Up Nation 2017. Proiect de 95 puncte.

„După părerea mea, programul a mers destul de bine. Am obținut finanțare cu un punctaj de 95 din 100, și acum suntem la implementare. Vorbim despre înfiinţarea unei patiserii”, susţine Liliana Constantin, cea care administrează o patiserie finanțată prin programul de anul trecut și care deja funcționează de peste 5 luni.

patiserie

„Proiectul a fost pe credit furnizori, plata s-a făcut la 60 de zile calendaristice. Practic nu a fost nevoie de intervenţia băncilor, deoarece furnizorii au aşteptat 60 de zile până ce au intrat banii din proiect.

Furnizorii au avut încredere în beneficiari şi lucrurile au mers bine. Au fost cumpărate utilajele, s-a constatat existenţa acestora şi în termen de 60 de zile s-a făcut plata furnizorilor“, susţine antreprenoarea.

Succes tuturor celor ce doresc să se înscrie în program!
Liliana Constantin

Am găsit cea mai avantajoasă sursă de finanțare nerambursabilă

Andreea Stamate, 35 de ani, domeniu afacere: Alimentație Publică

andreea1

„Am găsit cea mai avantajoasă sursă de finanțare nerambursabilă pentru realizarea ideii de business pe care o am de când am terminat facultatea, acum 10 ani.

Deși e o provocare pregătire profesională continuă pe care o presupune afacerea, analize detaliate, înțelegerea clară a nevoilor clienților și adaptarea ideii de business la cerințele programului de finanțare, cu ajutorul informațiilor și sfaturilor din ghidul „Start Up Nation 2019” am căpătat încredere că pot reuși să am propria afacere.

În 11 zile de când am primit materialele dvs am și reușit să întocmesc proiectul, iar acum aștept să îl depun.

Mulțumesc!”
Andreea Stamate, 35 ani, Iași

DISCLAIMER: “Informațiile oferite pe acest site sunt foarte bine documentate și verificate din mai multe surse, dar nici eu și nimeni nu vă poate garanta succesul unui proiect de afaceri, sau obținerea unei finanțări. Rezultatele variază de la un proiect la altul, în funcție de mai multe motive. Nimeni nu vă poate garanta siguranța obținerii unei finanțări.

ISBN: 978-606-8466-09-5
Vezi descrierea completa

Acest produs a primit 1 review

Nota 5.0 din 5 stele
1
0
0
0
0

Spune-ti opinia si acorda o nota

  1. Eugen

    Foarte bun materialul.

    Eugen

S-ar putea sa-ti placa si…