Livrarea comenzilor

Livrarea comenzilor catre clienti
  • Comenzile se livreaza prin curierat rapid: Fan Courier. Magazinul nu are showroom pentru ridicarea comenzilor, asadar oferim doar livrarea prin curier.
  • Comenzile plasate pana in ora 14:00 vor fi expediate in aceeasi zi, (daca toate produsele comandate sunt in stocul nostru), iar cele plasate dupa intervalul mentionat anterior vor fi expediate in ziua urmatoare.
  • Comenzile plasate sambata si duminica vor fi expediate in cursul diminetii de luni.
  • In momentul livrarii, produsele sunt insotite de factura fiscala su chitanta (eliberata de catre firma de curierat).
  • Livrarea se efectueaza de Luni pana Vineri. La cererea clientului, livrarea se poate efectua daca permite firma de curierat si sambata intre orele 9:00 – 14:00 fara costuri suplimentare (pentru localitatile unde firma de curierat permite acest lucru).
  • Momentan magazinul www.edituragold.ro NU livreaza in afara teritoriului Romaniei.

Taxele de transport variaza in functie de greutatea coletului si modalitatea de expeditie si sunt suportate de cumparator in felul urmator:

Modalitate de livrare Timp de livrare Cost Livrare Firma de curierat
Livrare in Bucuresti, Otopeni, Voluntari, Pantelimon, Dobroești, Popești Leordeni, Măgurele, Bragadiru, Chiajna, Mogoșoaia, Chitila, Buftea, Dudu, Roșu 1 – 3 zile lucratoare 15 lei
Livrare gratuita – valoarea comenzii depaseste 150 Lei
Bookurier
Livrare National 1 – 3 zile lucratoare 15 lei
Livrare gratuita – valoarea comenzii depaseste 150 Lei
Urgent Cargus

 

ATENTIE: In functie de metoda de livrare precum si localitatea unde se efectueaza livrarea, este afisat costul transportului (poate sa difere fata de valorile de mai sus).