Curățarea Hemoroizilor de Acasă - Remedii Naturiste și Metode Homeopate pentru Curățarea Naturală a Hemoroizilor, Marin Pluteu
Nota produs - 0 review-uri
7900lei

Curățarea Hemoroizilor de Acasă – Remedii Naturiste și Metode Homeopate pentru Curățarea Naturală a Hemoroizilor, Marin Pluteu

Pret 7900lei

Categorii ,
Autor Marin Pluteu
Format carte 210mm x 297mm
Tip produs Carte fizica + DVD
Nota produs - 0 review-uri
trust bar

Iată Remediile Naturiste Descoperite din Greșeală în 2016 de Medicii Brazilieni şi Metodele Anti-Hemoroizi recomandate de Dr. Oz, pe care Anul Acesta Proctologi de la 3 Spitale din București și Iași le-au Confirmat că ajută la Calmarea și Curățarea Hemoroizilor din primele 48 de Ore natural, ușor, fără intervenție chirurgicală și fără efecte secundare!

Aruncă-ţi unguentele pentru hemoroizi, fiindcă medicii Experți din Brazilia și România, recomandă aceste Remedii și Metode Homeopate Simple și Ieftine, care ajută la Calmarea Hemoroizilor, prin Tratarea Completă a Sursei Hemoroizilor fără operație chirugicală. Scapi de dureri, mâncărime, secreții și jenă, făcându-te să te simți ca la 19 ani. Iată cum este posibil…

 • Ai hemoroizi? Descoperă abordarea incredibilă care te ajută la regenerarea zonei afectate de hemoroizi și îți grija unei intervenții chirurgicale.
 • Cheltuiești mulți bani pe unguente, creme, supozitoare, pentru tratarea hemoroizilor fără vreun rezultat pozitiv?
 • Te zbați zi de zi cu durerea, mâncărimea, secrețiile mirositoare, sângerarea, jenă, iritabilitate, constipație?

Răspunsul tău este “DA” la oricare dintre întrebările de mai sus? Atunci parcurge acest articol care îți va schimba viața.

În următoarele rânduri o să-ţi dezvălui metodele naturale folosite cu succes anul trecut, de 58520 de brazilieni care au tratat hemoroizii externi și interni fără intervenții chirurgicale, și cum aceste metode funcționează împotriva hemoroizilor indiferent de gradul lor, reducând enorm durerea, mâncărimea, disconfortul, sângerările, jena și riscul ca hemoroizii să reapară… şi bineînțeles cheltuielile cu alifii, supozitoare și medicamente anti-hemoroizi se micșorează considerabil.

Hemoroizii nu mai sunt o afecţiune frustrantă şi costisitoare, fiindcă natura te ajută să cureți* hemoroizii din corpul tău prin 5 metode dezvăluite în rândurile acestui articol! Descoperi informații precum:

 • Te lupți cu hemoroizii și efectele lor dureroase? Descoperă ce pește și legume te ajută mai mult decât speri! Cum să le combini și să le gătești pentru a trata hemoroizii. Te-ai întrebat vreodată de ce locuitorii țărilor nordice nu suferă de hemoroizi?
 • De ce cremele doar alină durerea, usturimea și mâncărimea, dar nu ajută la tratare? Află ce combinaţii de fructele de pădure transformă cel mai mult zahăr în energie, vitamine și minerale care te ajută mai mult decât orice pastilă din farmacie, în tratarea hemoroizilor.
 • Cheltuiești sute de lei din salariul câștigat cu greu pe creme, alifii, supozitoare ca să menții durerile hemoroizilor la o limita decentă? Metodele noastre naturale de tratare a hemoroizilor, sunt bazate pe alimente, băuturi, remedii homeopate deloc invazive şi foarte ieftine! Citeşte în continuare…
 • Te chinui zi de zi cu stările odioase ale hemoroizilor și ale tratamentelor cu efecte secundare? Efectele secundare ale remediilor anti-hemoroizi dezvăluite pe acest site nu sunt deloc invazive, nu presupun riscurile unei intervenții chirurgicale, și pe lângă curățarea hemoroizilor, te revitalizeză, detoxifică, regenerează țesutul afectat de hemoroizi, îmbunătățesc sănătatea pielii dvs, îmbunătățesc capacitatea de concentrare și te scapă de dureri, astenie și confuzie.

Citiți urgent acest articol care dezvăluie ce simptome și complicații provoacă organismului hemoroizii interni și externi, și cum să-i învingeți indiferent de gradul acestora, luând în calcul toate posibilitățile.

Hemoroizii, indiferent de tipul lor, sunt vene dilatate localizate în peretele rectului și anusului, care provoacă durere mâncărime și ocazional hemoragii. Aceștia pot fi ajutați cu ușurință să dispară printr-o alimentație sănătoasă și un stil de viață echilibrat care să nu suprasolicite funcțiile organismului din zona afectată. Astfel vom crea un echilibru în organism și vom resimți aceasta într-o viață mai activă și o stare de bine vizibil îmbunătățită.

Singurul Ghid Complet de Tratare a Hemoroizilor în funcție de Gradul lor

Ghidul “Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi în 7 Pași” vă oferă soluțiile eficiente de tratament pentru orice tip de Hemoroid, indiferent de gradul acestora, dar pentru o tratare completă și care nu regenerează este important să înțelegem hemoroizii, să știm ce sunt, ce îi provoacă, cum se manifestă, ce factori de risc să evităm pentru a reuși să îi tratăm și în același timp să minimalizăm spre zero șansele de reapariție.

Hemoroizii sunt dilatații ale venelor, care apar în interiorul canalului anal, la o adâncime de aproximativ 4-5 cm, cauzele fiind constipația, moștenite, sau apar din cauza statului prelungit pe scaun, mai ales la oamenii care au muncă de birou. O dată apărute aceste dilatații în timp își vor mări dimensiunile deoarece sunt în continuu traumatizate de procesul de defecație, în acest fel apărând sângerarea după defecație, staza venoasă și tromboza.

Pentru o mai bună abordare terapeutică s-a realizat o clasificare a hemoroizilor în trei tipuri și anume:

 • hemoroizi interni – cei care au pornire în plexul intern
 • hemoroizi externi – cei care pornesc din plexul extern, și
 • hemoroizi micști

Hemoroizii interni apar din cauza unei alimentații proaste ce duce la scaune tari, obezitate, chiar și ridicarea de greutăți mari poate fi o problemă fisurând vasele de sânge din zona rectală.

Hemoroizii externi sunt caracterizați de vene care apar sub piele la exteriorul anusului. De cele mai multe ori se formează și un cheag de sânge între dilatațiile venoase apărând inflamații dureroase, sângerări și mâncărime mai ales în timpul defecării sau curățării.

Hemoroizii micști apar de obicei la persoanele în vârstă prin manifestarea simptomelor specifice atât hemoroizilor interni cât și celor externi. Evident durerile sunt mult mai mari, sângerările mai dese, și de asemenea apar mâncărimi intense ale pielii.

Clasificarea hemoroizilor în stadii de manifestare ajută la recunoașterea a simptomatologiei și implicit la abordarea terapeutică cu aplicarea tratamentelor potrivite, fie tratamente medicamentoase, fie tratamente naturiste.

În prima fază apar sângerările anale, sau rectoragiile – cum mai sunt numite în terminologie medicală – după sau în timpul defecației fără ieșirea hemoroizilor din canalul anal. Prezența acestor ieșiri a hemoroizilor din canalul anal reprezintă stadiul al doilea. Stadiul 3 este reprezentat de sângerări abundente cu prolaps hemoroidal care presupune reintroducerea hemoroizilor cu mâna în canalul anal. Inițial este nevoie de această procedura numai la defecație, însă ulterior va fi necesară chiar și la cele mai mici eforturi, ajungându-se practic la stadiul 4 care este și cel mai dureros, sunt iritații frecvente și extrem de dureroase alături de hemoragii intense care vă periclitează viața.

Despre autori

badoiu anaNumele meu este Ana Bădoiu, am 37 de ani, sunt mamă a doi copii şi în urmă cu 12 ani când am fost însărcinată cu primul copil am avut hemoroizi. Medicul ginecolog m-a asigurat că se vor retrage.*

Doi ani mai târziu la a doua sarcina au reapărut, doar că după ce l-am născut pe Cosmin, nu s-au mai retras.

Următorii 5 ani m-am luptat să scap de hemoroizi dar fără rezultat. Am urmat peste 20 de tratamente anti-hemoroizi, iar alifii și unguente nu le-am ținut socoteala câte am încercat.  Am făcut și operație chirurgicală, dar la aproximativ un an hemoroizii au revenit.

După acești 5 ani plini de dureri, mâncărimi, sângerări ocazionale și jenă am renunțat la orice fel de tratament și mi-am dat demisia de la banca unde lucram, ne mai suportând statul în șezut la calculator.

M-am reangajat 4 luni mai târziu pe un post de manager tot în sistemul bancar și din fericire doamna Laura M. cu care am dat interviul de angajare și căreia i-am împărtășit problema mea legată de hemoroizi și statul la birou perioade mai lungi, mi-a recomandat un medic proctolog din București, la care în trecut a mai trimis și alți angajați din firma.

Tratamentul recomandat de domnul doctor proctolog Mihalache a fost unul atipic, dar cu rezultatele așteptate. Mi-a recomandat să răsfoiesc cartea Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi, să înțeleg ce sunt hemoroizii, ce încurajează formarea lor, de ce este importantă alimentația și stilul de viață, și cum să-i cureți simplu și neinvaziv prin mici schimbări aduse vieții tale cotidiene. Chiar și medicul meu de familie a recunoscut că rezultatul este favorabil* și că nu se mai justifică un alt tratament, recomandând cartea “Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi” și altor pacienți.

Au trecut mai bine de 1 an și 6 luni de la finalizarea tratamentului, și hemoroizii nu au mai revenit.* Mulțumesc celor ce au contribuit la scrierea și tipărirea cărții “Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi” și domnului Dr. Proctolog Mihalache fiindcă mi-a dezvăluit ajutorul de care aveam mare nevoie!

Stadii de dezvoltare ale hemoroizilor

Așa cum am stabilit, hemoroizii reprezintă dilatații ale venelor hemoroidale care sunt localizate în regiunea anusului. Dilatarea acestor vene este produsă de o presiune sanguină crescută la nivelul acestora. Venele hemoroidale nu se dilată brusc, ci progresiv, parcurgând trei stadii până ajung să fie vizibili, adică sa iasă din canalul anal. În funcție de stadiul bolii hemoroidale este ales pentru hemoroizi fie tratament naturist, fie tratament medicamentos și topic. Se recomandă întotdeauna hotărârea tratamentului împreună cu medicul specialist.

În primul stadiu, hemoroizii se manifestă prin sângerare în timpul eliminării materiilor fecale. Dacă sângele nu este observat, nu rămâne pe hârtia igienică sau pe lenjeria intimă, persoana în cauză nici nu bănuiește că suferă de boala hemoroidală. În acest stadiu, boala nu provoacă dureri și niciun alt fel de disconfort.

Cel de al doilea stadiu este caracterizat de ieșirea din anus a unei mici excreșcențe (țesut cu aspect de tumoare crescut pe suprafața unui organ sau a corpului) atunci când asupra zonei pelviene se creează presiune sanguină ridicată sau când asupra intestinelor se creează presiune. De obicei, acest lucru se întâmplă în timpul scaunelor, în caz de strănut, tuse puternică, râs în hohote.

Când presiunea încetează să mai acționeze asupra intestinelor, excrescența se va retrage înapoi în canalul anal.

În cadrul celui de al treilea stadiu al bolii hemoroidale, excrescența iese din canalul anal atunci când se exercită o presiune, fie și temporară, asupra intestinelor, însă nu se mai retrage singură în interior. În acest stadiu, apar simptomele cele mai supărătoare deoarece prezența permanentă a micii excrescențe provoacă senzații de mâncărime, durere, usturime și disconfort în general. În acest stadiu simptomele pot fi atât de insistente încât pune presiune psihica asupra dvs și starea generală vi se poate altera, devenind astfel nervos în permanență.

Descoperă din Curățarea Hemoroizilor Înterni și Externi în 7 Pași tratamente pentru hemoroizi în funcție de gradul acestora…

grade hemoroizi

În funcție de stadiul bolii și de recomandările medicului, veți putea alege cel mai bun tratament. În ghidul Curățarea Hemoroizilor Înterni și Externi în 7 Pași vom vedea ce alternative de tratament există pentru tratarea hemoroizilor, eficiente, cu rezultate vizibile de la primele aplicări și fără reacții adverse. Pentru că sunt persoane care sunt adepte ale unui tratament clasic și altele care cred în puterea tămăduitoare a plantelor, descoperiți secrete incredibile despre fiecare variantă.

De ce aveți Hemoroizi și la ce Riscuri Sunteți Expus?

Hemoroizii pot afecta persoane adulte de orice vârstă, dar cel mai frecvent sunt întâlniți în rândul bătrânilor. Copiii nu sunt afectați de boala hemoroidală. De asemenea, sexul nu reprezintă un factor favorizant, hemoroizii putând afecta atât bărbații cât și femeile. Mai mult, majoritatea dintre noi se confruntă cu această problemă a hemoroizilor cel puțin o dată în viață, dar în mod normal este o problemă temporara care poate trece de la sine.

Experții explică apariția hemoroizilor prin statul în picioare un timp îndelungat care creează o presiune sanguină crescută la nivelul venelor în zona pelviană. Dacă simptomele se prelungesc sau se complică trebuie vizitat medicul specialist.

Creșterea în greutate este un factor favorizant și o cauză a instalării bolii hemoroidale. În cazul femeilor, hemoroizii pot apărea în timpul sarcinii sau imediat după naștere din cauza presiunii crescute exercitate de copil asupra bazinului femeii, dar și de schimbările hormonale care au loc în organismul femeii. O alta cauză a apariției hemoroizilor mai poate fi constipația care apare, la rândul ei, ca urmare a unui aport scăzut de fibre alimentare. Dacă activitățile zilnice presupun ridicarea de obiecte grele, și acesta poate fi un factor favorizant și o cauza a apariției hemoroizilor, ca urmare a creării aceleiași presiuni sanguine mărite la nivelul venelor din zona pelviană. De asemenea există unele boli asociate prezenței hemoroizilor, cum ar fi ciroza, insuficientă cardiacă, tumori pelviene, traumatisme ale măduvei spinării, hernii, prolaps genito-urinar, prostata.

Este foarte important să cunoaștem cauzele care determină apariția hemoroizilor pentru a le putea preveni, atunci când acest lucru este posibil, sau pentru a aplica tratamente naturiste în situațiile când prevenirea nu este posibila ca în cazul sarcinii. Află cum poți preveni sau trata hemoroizii în funcție de stadiul lor, din ghidul Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi în 7 Pași

Ce pățești dacă nu aplici la timp tratamentele anti-hemoroizi?

operatie hemoroiziÎn cazul neaplicării la timp a tratamentelor pot apărea o serie de complicații ale bolii hemoroidale. Cea mai des întâlnită complicație a acestei boli este tromboza hemoroidală acută. Aceasta se manifestă prin apariția unei umflături duro-elastice la nivelul perineului, poate ajunge de mărimea unui bob de fasole, care este și dureroasă de altfel.

O altă complicație frecventă a hemoroizilor o reprezintă sângerarea datorată rănirii lor în timpul defecației. Sângerarea anală sau rectoragia cum se mai numește în termeni medicali poate apărea și ca consecință a altor boli cum ar fi cancerul de colon sau a unor boli inflamatorii. O rectoragie apare ca urmare a unei leziuni suferite de colon sau rect. Uneori acesta poate fi localizată și în partea superioara a tubului digestiv ca în cazul ulcerului duodenal.

Aceste câteva complicații trebuie sa dea de gândit persoanelor care suferă de hemoroizi și să nu întârzie un consult și un tratament corespunzător. Suferința va fi diminuată și tratarea mai rapidă. Tratează acum hemoroizii folosind tehnicile rapide și deloc invazive dezvăluite în ghidul Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi în 7 Pași.

Din fericire, o să vezi cu ochii tai cum se tratează hemoroizii:

 • Fără alifii, unguente și supozitoare care de fapt sunt apă de ploaie
 • Folosind metode eficiente și fără efecte adverse, demonstrate prin studii științifice în ultimii 5 ani
 • Cu ajutorul unui regim alimentar gustos, bazat pe o combinație de alimente și ingrediente care ajută țesutul afectat să se regenereze în proporție de 100%, procentul diferă în funcție de gravitatea hemoroizilor
 • Prin remedii verificate clinic și folosite cu succes în ultimii 5 ani pentru tratarea hemoroizilor pe un eșantion de peste 500.000 de europeni.
 • Fără dureri, secreții urât mirositoare, mâncărimi și jenă!
 • Fără operații chirurgicale, unguente scumpe sau “tratamente miraculoase”

Tratamente convenționale și neconvenționale anti-hemoroizi

Hemoroizii se tratează în funcție de tipul lor sau de stadiul de dezvoltare. Pentru primele două stadii de hemoroizi tratament naturist este cel mai eficient, mai ales că nu produce reacții adverse. Dacă nu luați măsuri pentru tratarea acestora, precum o igienă adecvată și evitarea constipației prin regim alimentar, hemoroizii se pot dezvolta ieșind foarte mult în afara anusului, producând sângerări și dureri intense. Hemoroizii de gradul trei pot trece și ei de la sine sau cu tratamente naturiste. Dacă nu se întâmplă așa în cel mult o săptămână, medicul va lua în considerare metodele convenționale de tratare.

 • Medicamentele venotonice reprezintă un tratament des practicat în Franța mai ales, dar și în lumea asiatică. Acestea au în compoziția lor substanțe flavonoide precum diosmina, hidrosmina, hesperidina. Studiile însă nu au reușit să le demonstreze eficiența deoarece au dat diferite erori.
 • Bandajarea cu un inel de cauciuc are la bază principiul îndepărtării hemoroizilor prin căderea acestora după ștrangulare și neinundare cu sânge. Dezavantajele constau în riscul de a rămâne cicatrice și de a se produce sângerare excesivă. Recurența a apărut în procent de 18%, iar dispariția hemoroizilor în 80% dintre cazuri.
 • Injecțiile cu fenol în ulei de migdale lasă cicatrici în zonă. Conform studiilor curățarea definitivă s-a înregistrat numai la 25% dintre cazuri.
 • Crioterapia apelează la înghețarea hemoroizilor externi. Această metodă permite reînnoirea țesutului, însă are dezavantajul scaunelor diareice de după intervenție.
 • Hemoroizii interni pot fi distruși și cu ajutorul laserului (distrucție cu laser), luminii infraroșii (fotocoagulare cu infraroșu) sau curentului electric (electrocoagulare).
 • Hemoroizii care sângerează se pot trata prin injectarea unei substanțe care ajută la refacerea ţesutului fibros la nivel local, procedură numită scleroterapie injectabilă.

curatarea hemoroizilorDacă toate aceste proceduri terapeutice nu dau rezultate, se poate interveni și chirurgical pentru extirparea hemoroizilor. Dar intervențiile chirurgicale folosite pentru îndepărtarea hemoroizilor mari au dezavantajul durerii provocate timp de o săptămână după operație.

O intervenție chirurgicală revoluționarăfolosește ultrasunetele pentru a identifica vasele de sânge care hrănesc hemoroidul. Acestea sunt cusute, iar sângerarea provocată de hemoroid se va opri treptat în decursul a câteva săptămâni. Tot treptat dispare și durerea. Acest tip de intervenție chirurgicală pare să fie tot mai preferat atât de medici cât și de pacienți deoarece nu implică tăiere și implicit durerea este mai puțin severă.

În prezent sunt testate tehnici noi, mai puțin dureroase, cum ar fi ligaturarea arteriala a hemoroizilor efectuată sub ghidaj Doppler prin care arterele hemoroidale sunt identificate și ligaturate, reducând astfel aportul sanguin hemoroidal. O altă metodă este capsarea circumferențială a hemoroizilor, o metoda aflată și ea în curs de testare și evaluare.

Descoperă din ghidul Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi în 7 Pași ce presupune fiecare metoda de tratarea hemoroizilor fie ea naturistă sau de ultimă oră, și folosește-o pe cea care consideri că ți se potrivește. Scapă de hemoroizi fără operație, răsfoiește ghidul!

Remedii naturiste care curăță Hemoroizii?

În cei 5 ani în care hemoroizii mi se agravau de la o zi la alta am suferit de tot felul de complicații provocate de aceștia, am încercat aproape tot ce exista în România sub denumirea de tratament sau alifie/unguent pentru reducerea simptomelor hemoroizilor… Mai mult am încercat:

 • Să reduc grăsimile și consumul de alcool spre zero
 • Să țin regim alimentar anti-hemoroizi
 • Să iau cât mai multe alifii, de la alifii hidratante până la unguente scumpe de peste 200 lei tubul
 • Să fac exerciții fizice zilnic
 • Am urmat tratamente de ultima ora la Clinici Medicale private din România și Austria
 • Să mănânc numai legume, fructe și preparate bogate în fibre.

Deși inițial toate acestea nu au funcționat pentru mine, am aflat din cartea “Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi în 7 Pași” că remediile naturiste și noul stil de viață alese erau corecte, doar ca nu le implementam corect și în ordinea care trebuie.

Remediile naturiste sunt folosite din cele mai vechi timpuri pentru a trata aproape toate bolile cunoscute în medicină. La hemoroizi, anumite plante sau fructele lor sunt folosite cu succes ca adjuvante în tratamente, rolul lor fiind de reglare a funcțiilor circulatorii și regenerant asupra zonelor și țesutului afectat.

Enumerăm astfel: afin, coada șoricelului, galbenele, leurdă, muguri plop, traista ciobanului, urzică, usturoi.

 • Sucurile de fructe și legume proaspete
 • Sâmburii de măsline înghițiți pe stomacul gol
 • Cerealele integrale (germenii de cereale, pâinea integrală, musli..)
 • Curmalele și smochinele
 • Ceapă: se ia o ceapă medie, se rade, se amestecă cu miere de albine. Se obține o pastă cu care se unge zona afectată
 • Polenul crud care susține ficatul
 • Consumul de lichide: minim 2l pe zi
 • Usturoiul: se face o soluție din o parte suc usturoi și cinci părți apă și se aplică extern.

Regimul alimentar curăță Hemoroizi din corpul dvs?

Tratamentul aplicat pentru hemoroizi vine la pachet cu respectarea unui regim alimentar indicat de medic. Acesta este esențial pentru a ajuta zona afectată să se refacă mai repede, pentru a menține echilibrată starea de sănătate și pentru a evita complicațiile ulterioare. De aceea voi face în continuare câteva recomandări orientative pentru suferinzii de hemoroizi.

 • Din dietă să lipsească fructele proaspete, bogate în vitamine și antioxidanți, în special citrice,smochinele, grapefruitul, strugurii, lămâile, mango, ananasul, piersicile, caisele, afinele, guava, nectarinele. Important este și momentul când alegeți să le consumați – întotdeauna înainte de masă cu cel puțin o oră, exclus după desert deoarece îngreunează digestia și provoacă balonări.
 • Condimente cum ar fi anason, busuioc, piper negru, nucșoară, scorțișoară, chimen, ghimbir, șofran și curcuma ajută la îndepărtarea hemoroizilor. Nucile și semințele cum ar fi migdalele crude, nucile de pin, macul și semințele de floarea soarelui oferă organismului uleiurile necesare, însă trebuie să evitați să le consumați în exces.
 • Legumele, printre care varza de Bruxelles, usturoiul, cartofii dulci și roșiile sunt alimentele care au cel mai mare impact asupra corpului în cazul constipației și hemoroizilor. Vă puteți bucura de asemenea de anghinare, morcovi, vinete, gulii, ceapă, pătrunjel și sfeclă.
 • Cerealele integrale (pâine, musli, fulgi, tărâțe) sunt benefice prin aceea că asigură un aport semnificativ de fibre și minerale și mențin echilibrul tractului digestiv și al colonului.
 • Proteinele ajută și ele la reglarea digestiei, de aceea este indicat să consumați carne de pui și pește de apă sărată, în detrimentul altor tipuri de cărnuri. Când gătiți mâncărurile care vă plac, alegeți uleiul de rapiță, uleiul de nucă de cocos și uleiul de măsline. Dacă va plac lactatele, optați pentru orez și lapte de soia în locul celui de vacă.
 • Peștele, tot un tip de carne, este de preferat pentru aportul de proteine în paralel cu conținut scăzut de grăsimi rele. Și acesta va fi pregătit numai pe grătar sau la cuptor, fără adaos de ulei.
 • Condimentele blânde cum sunt busuiocul, turmericul, menta, coriandrul, feniculul, cimbrul sunt și ele recomandate.

Între alimentele interzise enumerăm alimentele puternic condimentate și iritante ale tractului digestiv, cum sunt piperul, boiaua iute, muștarul iute, ceapa, usturoiul în exces sau necombinat cu pansamente gastrice așa cum este iaurtul. De asemenea este bine să reduceți consumul de cafea, dulciuri sintetice și vin. Excludem mâncărurile de tip fast-food, cele procesate, conservate și alimentele foarte grase și, bineînțeles, prăjelile.

Nu putem spune ca este un regim foarte restrictiv, pretențios sau costisitor. Descoperiți combinațiile cu care să vă simțiți confortabil din ghidul “Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi în 7 Pași”În plus, în ghid descoperiți modul de preparare a alimentelor, șă alegem produse proaspete și să ne formăm un program de masă.

O alimentație corectă trebuie să fie însoțită de un stil de viață sănătos: fumatul trebuie redus, la fel și consumul de alcoolul. În privința efortului fizic acesta va fi măcar unul moderat, dar în niciun caz nu alegeți sedentarismul. O plimbare ușoară, exerciții fizice de încălzire cu siguranță vor ajuta sănătății dvs, nu doar hemoroizilor.

Atenție la unguentele anti-hemoroidale!

Aprox. 95% din loțiunile și supozitoarele pentru hemoroizi nu fac nimic să trateze sursa acestora. Ceva și mai surprinzător? Chiar dacă anumite alifii și unguente îți reduc mâncărimea și usturimea, nu-ți reduc și riscul de a suferi complicații provocate de hemoroizi.

alimente anti hemoroiziMedicii austrieci de la Universitatea de Medicină din Viena au comparat un tratament medicamentos contra unui regim alimentar și au urmărit evoluția hemoroizilor la un lot de peste 5.000 de bărbați și femei cu vârste cuprinse între 30 și 64 de ani, timp de peste cinci luni.

Studiul a demonstrat faptul că aceia care consumau zilnic alimente anti hemoroidale erau cu 60% mai puțin expuși riscului de evoluție și complicații ale hemoroizilor față de cei care urmau tratamentul medicamentos pe baza de pastile și unguente. Iată cum un mic efort – cel de a consuma alimente sănătoase zilnic – este un foarte bun tratament pentru hemoroiz, dar și pentru alte afecțiuni precum colesterol, diabet, obezitate, infarct miocardic, accident vascular cerebral sau arteriopatie periferică.

Remedii naturiste care chiar curăță hemoroizii!

În continuare noi dorim să oferim câteva remedii naturiste la care boala hemoroidală a răspuns, dar și practici pe care le puteți adopta pentru ameliorarea simptomelor.

 • Confort local oferit de căldură. Vă simțiți mai confortabil local dacă faceți o baie cu apa caldă. Adoptați o poziție cu genunchii îndoiți pentru a permite o expunere cât mai mare a zonei anale la apa caldă. Acest lucru ameliorează durerea, facilitând circulația sângelui în zona respectivă și ajutând la reducerea venelor dilatate. Dacă hemoroizii sunt ieșiți la exterior, puteți să folosiți un pliculeț cald, umed, de ceai. Aceeași căldură calmează, iar acidul tanic din ceai ajută la reducerea durerii și inflamației, favorizând și coagularea care stopează hemoragia.
 • Înghețați durerea. Neașteptat, dar și opusul căldurii calmează durerile printr-un fel de anesteziere locală, dar nu de durată bineînțeles. Așadar, umpleți o pungă de plastic rezistentă cu gheață, înfășurați-o într-o bucată de material textil și așezați-vă pe ea. Frigul contractă vasele umflate, oferind o calmare puternică. Însă atenție să nu rămâneți mai mult de 20 de minute cu șezutul pe gheață.
 • Nu scărpinați! Dacă aveți tendința de a vă scărpina, pe lângă faptul că nu este deloc igienic, veți face mai mult rău, agravând rana. Alegeți să înmuiați un tampon de vată în hamamelis nedistilat și aplicați pe hemoroizi. Acesta este bogat în taninuri, care produc contracția vaselor de sânge. Puțină vaselină, care este inclusă în multe dintre tratamentele hemoroidale eliberate fără prescripție, ajută la calmarea zonei. Glicerina este varianta mai prietenoasă a vaselinei, precum și crema de gălbenele.
 • Alte remedii prietenoase cu pielea, agresive cu hemoroizii. Vitamina E lichidă și uleiul din germeni de grâu au ambele reputația de a fi eficiente. Aplicați-le pe un tampon de vată de câteva ori pe zi. Dacă o puteți găsi într-un magazin de produse naturiste, încercați o alifie care conține tătăneasă și gălbenele, ce calmează și favorizează vindecarea. Oricât de ciudat ați putea găsi această recomandare, o cataplasmă cu cartof ras are efect astringent și calmant. Trifoiul dulce, camforul, ghimpele, plopul sunt plante care se pot aplica local după ce ați obținut infuzii.
 • Leneviți puțin. De câteva ori pe zi găsiți câteva minute doar pentru dumneavoastră și o canapea confortabilă, intindeți-vă și ridicați picioare la orizontală ajutându-vă de un suport. Obțineți dublu beneficiu: relaxare și ameliorarea instantă a simptomelor date de hemoroizi mai ales dacă prin natura locului de muncă stați destul de mult timp în picioare sau pe șezut.
 • Cerealele nu se dezmint. Este bine să includeți mai multe fibre în dietă. Cercetările au arătat că o dietă bogată în fibre poate reduce semnificativ simptomele hemoroizilor, inclusiv durerea și hemoragia. Alimentele bogate în fibre includ pâinea din cereale integrale, fructele și legumele proaspete, orezul brun și fructele oleaginoase.

De reținut când includeți mai multe fibre în regimul alimentar, să vă mențineți bine hidratați pentru a evita constipația. Asigurați-vă că beți suficiente lichide – veți știi aceasta dacă urina este de culoare galben-pal. Scapă de hemoroizi cu singurul plan complet dezvăluit doar în ghidul Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi în 7 Pași.

Minciuna de 22 miliarde de dolari din ultimii 40 de ani

Îți iau banii ca să te amăgească, riscând în continuare sănătatea ta

Potrivit articolelor publicate în peste 500 de jurnale medicale dezvăluie că aceste produse (unguente, alifii, supozitoare, tincturi) de fapt nu au absolut nici un efect, unele dintre ele maxim hidratează zona unde sunt aplicate…

Explicaţia domnului Dr. Proctolog Mihalache constă în faptul că deși unguentele conțin substanțe naturale, hemoroizii au și o cauză internă, și până nu rezolvăm această cauză a lor, putem să aplicăm orice unguent și să încercăm orice tratament extern de înlăturare a hemoroizilor (aceștia fie nu se vor trata complet, fie vor reveni în câteva săptămâni)… Iată declaraţia domnului doctor:

dr mihaita 1Unguentele, alifiile și medicamentele sunt utile doar în calmarea zonei afectate, dar ele nu tratează hemoroizii nici măcar în gradele minore ale bolii hemoroidale. În schimb rezultate bune se observă după simpla schimbare a modului de viață, pe care l-am explicat la capitolul profilactic din ghidul Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi în 7 Pași.

În cazul în care boala este ignorată vreme îndelungată, se poate ajunge la complicații majore: hemoroizi ireductibili de dimensiuni foarte mari, prolabați (ieșiți) prin anus, sau formațiuni hemoroidale mixte, când hemoroizii interni se unesc cu cei externi, din cauza volumului mare de sânge și a presiunii crescute, la care opțiune finala este cea chirurgicală, deci cu siguranța un unguent nu va rezolva această problemă. Dacă se ajunge la astfel de faze ale bolii, consultați ghidul Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi în 7 Pași pentru a evita tratamentele clasice, dificile și traumatizante pentru pacient.

Nici pentru hemoroizii externi nu sunt indicate cremele, supozitoarele, sau alifiile care pot irita și mai rău suprafața afectată. Se recomandă în schimb băile de șezut cu apă călcâie spre rece (pentru diminuarea volumului acestora, prin vasoconstrictie) și unele preparate venotrofice și trombolitice (pentru mărirea elasticității țesutului). Cu aceste metode își reduc dimensiunea în timp, apoi se resorb. În cazuri grave, când cheagul persistă, se poate interveni chirurgical prin trombectomie (excizia trombului), sau radiochirurgical, cu un aparat special, care elimină foarte ușor nodulul de sub piele, cu anestezie locală, fără sângerare și fără sutura. Mai multe informații în ghidul Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi în 7 Pași.

Dacă tratezi hemoroizii folosind metodele naturale incluse în ghidul Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi în 7 Pași, atunci chiar îți faci o favoare. Pe de altă parte, dacă folosești medicamente, daunele pe care acestea le provoacă organismului în 30-40% din cazuri fac mai mult rău decât bine, iar în peste jumatate din cazuri nu funcționează deloc.

Concluziile sunt incredibile…

dr george mannConcluziile pe care vi le dezvălui sunt extrase direct din studii științifice publicate în reviste medicale de prestigiu – nu luate de pe blogul cuiva.

Nu cred că anumite companii farmaceutice gigant precum Pfizer și-au propus să ucidă oameni nevinovați. Dar în același timp nu trebuie să fim nici naivi și să credem că banii nu au chiar nici un rol în deciziile luate de doctori.

Poate părea incredibil dar există destul de mulți medici care mă susțin să lupt cu hemoroizii fără a folosi medicamente, unguente, creme, alifii, loțiuni, supozitoare. Unul dintre cei mai respectați doctori din lume, Prof. Dr. George Mann, director al Framingham Heart și-a expus într-un comunicat de presa, propria părere despre medicamentația împotriva bolilor, citez:

“Această idee s-a mai demonstrat a fi eronată, dar din mândrie și orgoliu, profit și prejudecăți, ipoteza continuă să fie exploatată de oamenii de știință, de producătorii de medicamente, doctori și guverne. Publicul este înșelat în cea mai mare farsă a secolului în domeniul sănătății.”

Desigur, Dr. Mann deține toate cercetările care să îi susțină afirmațiile. Este unul dintre cei mai mari cercetători medicali ai lumii și profesor la Universitatea Vanderbilt din Nashvill, Tennesse, USA. A murit pe data de 17 iulie 2013, la vârsta de 95 de ani.

Ca și tine, am avut și eu reținerile mele la început!

Nu-mi venea să cred

Medicamentele și unguentele pentru hemoroizi administrate de 2-3 ori pe zi câte 3-4 tipuri diferite, așa cum le recomandă mulți doctori, sunt calea rapidă spre agravarea hemoroizilor.

Dar a fost tot un doctor proctolog care după nopți întregi de parcurs jurnale medicale, reviste de specialitate, cărți de proctologie, și după luni de încercări și eșecuri, într-un târziu… mi-a dezvăluit cum să tratez simptomele treptat, prin metode deloc invazive și să scap astfel de hemoroizi.

Am testat totul pe mine timp de 8 săptămâni și hemoroizii au dispărut complet. (Contactați-mă pe email dacă doriți să vedeți fișele de analize înaintea tratamentul descoperit și după)

Mi-am spus: Am învins hemoroizii!

curatarea hemoroizilorLa următoarea vizita mi-am surprins doctorul, afirmând surprins: “Hemoroizii dvs au dispărut, față de acum două luni când zona afectată arăta foarte rău.”

M-a întrebat ce-am făcut, i-am povestit de domnul Profesorul Doctor care mi-a dezvăluit 7 metode anti-hemoroidale bazate pe o combinație de exerciții fizice, suplimente nutritive, anumite plante și un regim alimentar destul de ușor, recomandat chiar și gurmanzilor a-și putea spune! Domnul Doctor de familie, m-a rugat sa-i scriu metodele ca să le împărtășească și altor pacienți, lucru pe care l-am și făcut, și care ulterior ne-a dus la ideea de a publica o carte pentru a ajuta cât mai mulți din cei peste 1,000,000 de români cu hemoroizi.

La mai bine de un an fără hemoroizi, sub îndrumarea domnului Profesor Doctor am pus pe hârtie toate metodele și toți pașii pe care eu și pacienții dumnealui i-am parcurs pentru a scăpa de simptomele jenante și de hemoroizi, fără medicamente și fără efecte secundare.

Te întrebi dacă: Aceste Metode sunt și pentru Tine?

În prezent nu mai există boli, ci bolnavi… Ceea ce pe mine mă ajută, s-ar putea să nu funcționeze la altcineva. De aceea împreună cu mai mulți doctori specialiști din București, Sibiu și Viena am supus planul anti-hemoroizi unui test.

Am găsit persoane cu vârste cuprinse între 35 – 60 de ani, de la șoferi, contabili, IT, și până la șomeri sau liberi profesioniști, i-am convins să încerce metodele care la mine au dat rezultat. După 5 săptămâni la 215 din cei 250 de pacienți s-a observat o retragere completă a hemoroizilor și refacerea zonei afectate, la ceilalți 35 s-au observat îmbunătățiri majore ale zonei afectate, dar încă nu erau vindecați complet hemoroizii, acestora trebuindu-le încă 3-6 săptămâni în plus de tratament.

Cu ceaiurile din ghidul “Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi în 7 Pași” am scăpat de Hemoroizi

maria covaciSunt Maria Covaci, sunt din Covasna, am 45 de ani şi în 2013, am fost diagnosticată cu hemoroizi de gradul 3.

În urma tratamentului cu ceaiuri recomandat în ghidul “Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi în 7 Pași” pe care l-am urmat intensiv timp de o lună de zile, hemoroizii mi s-au retras complet, simptomele dispărând încă din prima săptămână de tratament. Am folosit ceaiurile respective doar pentru ameliorarea durerii și a mâncărimii, dar în următoarele săptămâni doctorul proctolog care m-a consultat mi-a mărturisit că aceștia s-au retras complet.

Vă mulțumesc pentru tratamentele cu ceaiuri din plante, pe care le recomand cu încredere.

Maria Covaci
Învățătoare, Covasna – 45 ani

Remediile din ghidul “Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi în 7 Pași” mi-au salvat viața socială

matei nicolaeAcum doi ani aveam stări neobișnuite de durere, fiind plecat ca șofer pe TIR am fost la o clinică de stat în Danemarca unde am fost diagnosticat cu hemoroizi în stare avansată.

Revenit în țară am făcut analize detaliate și am încercat diferite tratamente pentru hemoroizi.

Tratamentul recomandat de medic a fost operația chirurgicală (probabil cea mai potrivită opțiune pentru medicul care m-a consultat, nu pentru mine), în plus prezenta numeroase efecte adverse cu care nu am vrut să mă confrunt.

Cautând o alternativa mai puțin periculoasă, am găsit website-ul dvs și implicit ghidul “Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi în 7 Pași”, din care am început să aplic tratamentele specific hemoroizilor de gradul 4. După o 2 săptămâni de tratament, am făcut scurtă pauză de o săptămână, după am continuat alte 4 săptămâni, până în iunie 2015, când hemoroizii nu mă mai deranjau absolut deloc!

În septembrie 2015, la o nouă vizită la medic, hemoroizii au fost nedetectabili, la acest moment hemoroizii fiind considerați curățați.

Deși neîncrezător în tratamentele din ghidul “Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi în 7 Pași”, acum afirm cu bucurie că aceste tratamente anti-hemoroizi, chiar funcționează!

Matei Nicolae
Șofer tir, Pucioasa – 48 ani

Cu tratamentul homeopatic recomandat de dvs am învins hemoroizii externi

petra dogaruCând am fost însărcinată cu primul copil, am aflat că am hemoroizi care se externalizează. Medicul ginecolog m-a asigurat că se vor retrage, dar din nefericire nu s-au mai retras.

Am folosit tot felul de unguente din farmacii și plafare, dar hemoroizii au rămas acolo! Am decis să mă operez, dar costurile unei operații au fost peste posibilitățile mele la vremea respectivă! Din fericire pe un grup pe facebook dedicat noilor mămici, la recomandarea unei mămici cu o problemă asemănătoare am aflat de ghidul “Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi în 7 Pași”.

După 6 săptămâni de tratament naturist am observat că hemoroizii încă persistau, dar nu mai reprezentau o problemă atât de mare, simptomele jenante și dureroase dispărând din primele 2 săptămâni de tratament.

Am continuat cu tratamentul homeopat și regimul alimentar din ghid timp de alte 6 săptămâni, iar rezultatele au fost cele promise de autorii ghidului. Chiar și medicul proctolog care a vrut să mă opereze a recunoscut că rezultatul este neașteptat de bun și că nu se mai justifică un alt tratament.

Vă mulțumesc că m-ați scăpat de durere și mai ales de mâncărimea insuportabilă!!!

Petra Dogaru
Gestionar magazin și mama a doi copii, Curtea de Argeș – 38 ani

Programul Natural Unic în România, care ajută la Curățarea Hemoroizilor timp de 4 săptămâni – fără riscuri, fără costuri ascunse

Doar câteva secrete pe care le descoperi răsfoind cartea “Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi în 7 Pași”…

 • Tot ce doreai să știi despre hemoroizi… pe buna dreptate numită dușmanul de moarte al românilor!
 • De ce diagnosticarea hemoroizilor de cele mai multe ori este incorectă – și cum te asiguri că ești diagnosticat corect și urmezi tratamentul corect?
 • Cauzele REALE pentru hemoroizi… nu sunt cele pe care ți le imaginezi!
 • Tratamentul compusa din 4 elemente care curăță hemoroizii de gradul I și II în doar 4 zile.
 • ADEVĂRUL despre cremele și supozitoarele prescrise… fără exagerări și fără marketing. Afli răspunsul la întrebarea de ce sunt atât de multe farmacii în România…
 • Descoperă combinația din 5 extracte de rădăcini care reduce inflamația și stimulează creșterea fluxului sanguin cu până la 300%.
 • Cum reduci hemoroizii chiar dacă ajung la dimensiunea unei mingi de ping-pong. Chiar și hemoroizii de gradul 3 și 4 pot dispărea rapid!
 • Exercițiul de 5 minute menit să pună capăt constipației. Nu mai trebuie să suferi de constipație.
 • Șezutul devine incomod? Mâncărimea nu încetează? Senzația de arsură revine? Află cum să calmezi simptomele hemoroizilor din primele 2 zile de tratament, folosind un leac băbesc vechi de peste 200 de ani.
 • Iată cele 3 motive pentru care legarea cu bandă elastică nu funcționează cel mai bine.
 • Beți multe fluide? Consumați mai multe fibre? Niciunul din aceste remedii nu repară cauza de bază a hemoroizilor, dacă nu respectați aceste 10 reguli de baza ale tratamentelor împotriva hemoroizilor!
 • Aveți hemoroizi cronici de ani de zile? Nu este niciodată prea târziu, chiar și pentru hemoroizii de gradul 3 sau 4. Află ce ai de făcut pas cu pas din ghidul Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi în 7 Pași
 • Pentru noile mămici… nu au dispărut hemoroizii după sarcină? Află ce este de făcut pentru ca aceștia să se retragă!
 • Țesutul nu se oprește din sângerare? Află ce ai de făcut!
 • Hemoroidul intern este foarte adânc, greu de accesat și tratat? Găsiți soluția la această situație delicată tot în ghidul Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi în 7 Pași.
 • Vă întrebați dacă sunteți prea în vârstă ca aceste metode să dea roade? Nu vă temeți, un bunic de 75 de ani a folosit cu succes remediile noastre.
 • Credeați că ați rezolvat problema, dar hemoroizii au revenit? Nu sunteți singurul, la peste jumătate din pacienți le revin hemoroizii. Află ce ai de făcut după aplicarea tratamentelor ca aceștia să nu se mai refacă niciodată!
 • Aveți dureri mari când mergeți? Încercați tratamentele din ghidul Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi în 7 Pași chiar acum!
 • Zona afectată de hemoroizi se poate regenera complet. Află cum…
 • Obține o sănătate de fier și un aspect atletic indiferent de vârstă cu aceste 5 obiceiuri din copilărie, pe care le-ai uitat
 • 7 sfaturi care iți îmbunătățesc substanțial sănătatea corpului tău și detoxifică organismul la fel cum un detergent curăță grăsimea de pe farfurii.
 • Descoperă regimurile alimentare cele mai eficiente pentru a scăpa de hemoroizi și a combate constipația… și cum obții maximul de beneficii mâncând gustos și sănătos în fiecare zi.
 • Factorul uimitor pe care studiile îl indică ca fiind principala cauză a hemoroizilor și cum un simplu sirop îl combate din primele 3-4 zile, distrugând simultan și alte mizerii din sânge!
 • Metoda veche de 3,000 de ani care funcționează mai bine decât unguentele de ultimă oră în curățarea corpului de hemoroizi.

Aplicând Remediile dezvăluite în cartea Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi în 7 Pași vei putea să:

 • Deții controlul asupra hemoroizilor tăi – nu te mai bazezi doar pe unguente, diete fără gust, sau medici
 • Scapi de dure, jena, mâncărimi și gândul că în organismul tău se dezvoltă o bombă cu ceas
 • Ai din nou încredere în tine și te simți confortabil în propria piele
 • Te eliberezi de stres și de teama unor complicații precum tromboza hemoroidală (cheaguri de sânge în vena hemoroidală)
 • Tratezi hemoroizii cu un program care nu implică riscuri, efecte secundare, medicamente scumpe sau costuri ascunse.

Descoperă tehnicile anti-hemoroizi care nu sunt publicate nicăieri altundeva…

 • 11 sfaturi despre diete anti-hemoroidale care chiar funcționează.
 • Descoperă tincturile naturiste care te scapă de hemoroizii externi rapid și ușor prin simple tamponări ale zonei afectate. Detalii în ghidul Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi în 7 Pași!
 • Ce înseamnă dilatarea venelor în peretele rectului sau anusului și cum să optimizezi tratamentul pentru a reduce reduce durerea, mâncărimea și secrețiile urât mirositoare, regenerând totodată țesutul afectat.
 • Vitamina de care AI NEVOIE de astăzi ca să reduci hemoroizii.
 • Descoperi cum mici obiceiuri de îngrijire anală transformă tratarea hemoroizilor într-o misiune fără efort, plus că descoperi ceaiurile pe baze de plante care aplicate pe zona iritată sunt considerate adevărate remedii împotriva hemoroizilor, aprobate în cartea Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi în 7 Pași
 • Cum poate evolua boala în forme grave, fulminante, care îți pun sănătatea în pericol, și care sunt pașii de urmat pentru a stopa evoluția hemoroizilor instantaneu.
 • Cele 3 băuturi care stopează hemoroizii.
 • Cele 10 super-alimente care îți ocrotesc organismul împotriva hemoroizilor și constipațiilor, menținându-l puternic pe perioada tratamentelor, fie ele naturiste sau medicamentoase. Pagina 71
 • Descoperă conexiunea secretă dintre hemoroizi și ceapă… de mâine o să poți mânca picant și o mulțime de alte preparate care îți satisfac poftele (detalii pe CD-ul anexat cărții Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi în 7 Pași)
 • Descoperă ingredientele dăunătoare din mâncăruri și băuturi care produc complicații în viața oricărui om care are probleme cu stomacul, cu colonul sau suferă de hemoroizi. Nu consuma nici un aliment care conține acești 3 îndulcitori nenorociți
 • Ce dulciuri îi ajută pe bolnavii de hemoroizi pentru a avea o alimentație echilibrată, sănătoasă și delicioasă (vezi CD-ul anexat cărții Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi în 7 Pași)
 • Descoperă proprietățiile uimitoare ale oțetului de mere și scapă imediat de sângerarea hemoroidală (nici un medicament nu poate face asta)
 • Descoperă ceaiurile românești cu puteri miraculoase pe care le cauta bolnavii de hemoroizii din toate colțurile lumii (detalii pe CD-ul anexat cărții Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi în 7 Pași)
 • 14 soluții naturale care îți curăță în mod natural hemoroizii – fără efecte secundare!
 • Rețete simple, delicioase care luptă împotriva hemoroizilor și constipației, și întotdeauna câștigă! Vezi CD 2 (Bonus)
 • Te-ar putea scăpa de jenă: semnele și simptomele comune ale hemoroizilor în funcție de tipul și gradul acestora. Pag. 17-22
 • Lista continua în cartea Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi în 7 Pași!

Ne asumăm riscul în locul tău! Ca Tu să NU riști absolut nimic…

garantie 300x300 1Încercă chiar astăzi, tehnicile și tratamentele din ghidul Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi în 7 Pași. Testează remediile, metodele de tratament, suplimentele, ceaiurile, regimurile alimentare etc…

Dacă nu ești 100% convins că este cea mai bună carte despre tratarea hemoroizilor, care dezvăluie metode puternice și tratamente eficiente anti-hemoroizi, contactează-ne oricând în următoarele 365 de zile și imediat editura care se ocupa de distribuție o să-ți returneze banii. E atât de simplu!

Primești Gratuit un CD cu 2 cărți dacă comanzi azi

Cartea Bonus #1 Ghidul practic Rețete Culinare Anti-Hemoroizi

O carte completă ce include informații despre alimente și mâncăruri indicate/interzise pentru hemoroizi, acizi și grăsimi, rețete culinare pentru micul dejun, gustări, salate, dulciuri, băuturi răcoritoare, etc. Din acest ghid afli:

 • Cum să îți planifici o masă sănătoasă
 • Ce să mănânci atunci când suferi de hemoroizi
 • Care sunt substanțele nutritive necesare într-o alimentație echilibrată
 • Cum să dimensionezi cantitățile și porțiile pentru o masă sănătoasă

Cartea Bonus #2 Ghidul de slăbire Slăbește, Tonifiază-te, recâștigă-ți viața

Este o carte despre detoxifierea organismului, anti-constipare, curățarea arterelor, scăderea colesterolului, obținerea unui corp frumos și sănătos printr-un anumit stil de viață. Dacă vrei să scapi de hemoroizi, și în plus să slăbești, să dai burta jos sau doar să îți definești un abdomen sexy în timp ce cureți hemoroizii, scazi colesterolul și desfunzi arterele, atunci această carte este pentru tine.

Din acest ghid afli:

 • programe de slăbire în funcție de vârsta dvs
 • curățarea hemoroizilor prin mișcare
 • metode rapide de combatere a simptomelor hemoroizilor și a altor boli prin exerciții fizice sau de respirație
 • tehnici de slăbire distractive

Tu deții controlul! Sănătatea ta este în mâinile tale, acționează acum!

Informațiile de mai sus sunt câteva idei care să vă ghideze ca bolnav de hemoroizi în lupta zilnică împotriva afecțiunii care nu are doar implicații medicale, ci și sociale și de auto-apreciere. Cartea Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi în 7 Pași dezvăluie principalele caracteristici ale hemoroizilor (cauze, simptome) și în funcție de acestea oferă soluții și sugestii reale și la îndemână. În primul rând, trebuie să ne cunoaștem corpul dar și boala care ne afectează, ce simptome provoacă și ce cauze i-au determinat apariția și mai ales să nu întârziați să consultați un medic imediat ce ‘citiți’ primele semne.

În același timp cartea aduce în atenția dvs importanța alimentației și a stilului de viață. Aflați concret cum vă ajută alimentația, ce alimente vă recomandă specialiștii, de ce este esențial să fiți moderați și să excludeți viciile (țigările, alcoolul) și să alegeți în schimb diete adecvate pentru a grăbi refacerea. În acest sens, regăsiți în cartea Curățarea Hemoroizilor Interni și Externi în 7 Pași, un volum semnificativ de diete, rețete și regimuri pe care le puteți folosi zi de zi.

Din nefericire tot mai mulți tineri să înceapă să se lovească și ei de problema hemoroizilor. În cazul lor, fără alți factori de risc precum vârsta înaintată, sarcină ori naștere, explicația este una singură – alimentația predominant uscată și procesată. Lipsa supelor și mâncărurilor gătite din alimentație și înlocuirea acestora cu sandvișuri, șnițele și alte mâncăruri rapide și ușor de luat la pachet își găsesc rezultate în sănătatea noastră. Una dintre consecințe este apariția hemoroizilor.

Dar cum niciodată nu este prea târziu să acționăm, este bine să ne schimbăm obiceiurile imediat ce observăm semne de apariție a hemoroizilor și bineînțeles să consultăm un medic de familie sau, în cazurile mai grave, un medic specialist.

Încă de la primele pagini realizați că nu ați achiziționat încă o carte despre hemoroizi pe care o veți parcurge și apoi o veți uita în rafturile bibliotecii. Cunoscând tot ce am inclus în cuprinsul ei, căpătați un avantaj în fața bolii. Odată tratați hemoroizii, continuați cu învățămintele din carte, care implică să avem un stil de viață sănătos care să nu ne expună pericolelor.

Aveți numai de câștigat, tocmai de aceea vă putem spune anticipat „Cu plăcere! Echipa DrHemoroizi”

ISBN: 978-606-92856-6-4
Vezi descrierea completa

Acest produs a primit 0 review-uri

Nota 0.0 din 5 stele
0
0
0
0
0

Spune-ti opinia si acorda o nota

Ai comandat acest produs ? Poti fi primul care isi spune opinia si acorda o nota.