Dresajul Celui Mai Bun Câine din Lume - Program de Dresaj Complet pentru Acasă de 5 Săptămâni
Nota produs - 1 review
10900lei
-16%

Dresajul Celui Mai Bun Câine din Lume – Program de Dresaj Complet pentru Acasă de 5 Săptămâni

Pret 10900lei

Cod produs 9786068466163 Categorie
Format carte 165mm x 245mm
Tip produs 313 Pagini, Carte fizica
Nota produs - 1 review

Îți dorești un câine dresat alături de care orice interacțiune sau plimbare este o bucurie? Îl poți avea dresat complet în 5 săptămâni, fără să plătești mii de lei pe dresaj!

Dresorul Câinilor Familiei Obama dezvăluie Propriul Program De Dresaj Canin Pozitiv bazat pe tehnici non-eșec, care garantează doar reușite – mai mici sau mai mari – și prin care Oricine își Poate Dresa Propriul Câine în 15-20 min/zi timp de 5 Săptămâni… aplicabil atât pentru pui, cât și pentru câinii adulți.

Fostul președinte american Barack Obama a solicitat să fie publicate metodele după care el însuși l-a dersat pe Bo Obama, primul câine al Americii. Deși avea un program extrem de încărcat și zero cunoștințe despre câini, la indicațiile expertului în dresajul canin Dawn Sylvia, a reușit un dresaj complet pentru câinele său în doar 5 săptămâni…

În 5 săptămâni câinele tău:

 • vă răspunde la toate comenzile din dresajul de obediență
 • nu va mai lătra fără motiv nici noapte, nici la alți câini
 • va face treaba mare și treaba mică acolo unde îi indici
 • nu va mai trage în lesă, plimbatul devenind o plăcere
 • va sta la spălat și la tuns
 • va răspunde la anumite semne făcute cu mâna
 • va fi prietenos cu străinii
 • va avea o legătură puternică cu toți membrii familiei
 • nu mai este imprevizibil atunci când mănâncă
 • nu mai este agresiv cu alți câini

Iată explicația detaliată ce confirmă afirmațiile de mai sus și demonstrația clară cum poți să-ți dresezi singur câinele în doar săptămâni!

Imaginează-ți un copilaș de câțiva ani care n-a fost învățat niciodată să se poarte în societate. I s-a dat mâncare, îmbracăminte și o casă, dar a fost lăsat întotdeauna să facă ce vrea.

Gândește-te cum s-ar comporta acest copil în lume: sare la bătaie și țipă dacă nu-i convine ceva, ia mâncare de pe oriunde apucă, dacă iese afară din casă își riscă viața fiindcă nu cunoaște pericolele. Dacă-l urci în mașină face un adevărat tărăboi, fiindcă e teribil de speriat. Când vin musafiri urlă, se agită și e violent cu oricine îi atinge jucăriile. Dezordonat, încăpățânat și neastâmpărat, e capabil să-ți strice ziua prin prostiile pe care le face.

În interiorul lui, copilul acesta ar fi unul foarte nefericit, neadaptat și respins de societate. Singura soluție pentru el ar fi o viață izolată, departe de prezența oamenilor civilizați.

Exact la fel se întâmplă cu un câine nedresat.

Pe stradă trage în lesă în toate părțile. Este prea greu sau chiar imposibil să-l iei într-o călătorie. Să-l urci în mașină este o adevărată aventură. Pe stradă se agită la orice zgomot, este imprevizibil și își pune viața în pericol. Mănâncă orice resturi de mâncare de pe drum sau din parc.

Acasă roade mobila, pantofii și telecomenzile. Sapă gropi prin toată curtea. Mușcă sau mârâie când te apropii de mâncarea lui. Îl strigi și nu vine, ba din contră, fuge de tine..

Sare pe tine când vii de la serviciu, sare pe musafirii care vin în vizită, ca să nu mai vorbim de lătratul excesiv… Iar mersul la veterinar, tăierea unghiilor sau îmbăierea sunt adevărate provocări.

Cu cât știe mai puține reguli de comportament, cu atât câinele este mai condamnat la izolare. Îl așteaptă o viață plină de restricții, din ce în ce mai departe de oameni și de membrii familiei care îl îngrijește…

Soarta câinelui tău e să ajungă legat în lanț sau înstrăinat?

dog

Un câine nedresat este incapabil să înțeleagă reacțiile umane. Are din ce în ce mai multe eșecuri în relaționarea cu membrii familiei și cu străinii. Devine tot mai trist și tot mai resemnat pe măsură ce oamenii îl evită sau îl resping…

Ei bine, NU trebuie să fie așa! Tu NU ți-ai luat un animal de companie ca să-ți fie o povară și o sursă de griji. Nici ca să-l vezi trist și nefericit.

De aceea avem pentru tine o soluție simplă și ușor de pus în practică. Îți prezentăm un Program Eficient prin care poți educa și dresa orice câine. Indiferent dacă e unul neastâmpărat și încăpățânat sau dacă e un câine apatic, trist ori speriat.

Programul este Unic prin faptul că vei crea o legătură de încredere cu câinele, o relație bazată pe dragoste și bunătate, totul durează doar 5 Săptămâni. La finalul programului, vei avea un cu totul alt câine. Vei primi laude, complimente, ba chiar te va uimi cât de frumos se poartă adorabilul tău animal de companie.

Despre Metoda aceasta atât de eficientă îți vom vorbi imediat. Dar permite-ne să îți spunem câteva cuvinte despre:

Cine suntem noi și de ce să ne asculți?

Dawn Sylvia-Stasiewicz, o foarte cunoscută dresoare de câini, este renumită pentru crearea programului de antrenament al lui Bo Obama – câinele Președintelui S.U.A., Barack Obama.

Dawn Sylvia-Stasiewicz a fost, înainte de orice, mamă a 3 copii. A abordat dresajul câinilor din persepectiva maternă, bazându-se pe Motivarea Pozitivă.

A pus în centrul metodelor ei de antrenament blândețea, dragostea și bunătatea.

Eu, Larry Kay, sunt scriitor și locuiesc în Los Angeles.

Dar sunt și un mare iubitor de animale. Misiunea mea personală este de a ajuta familiile să aibă succes cu animalele de companie și să fie în siguranță cu acestea.

Pe lângă dresajul câinilor, viziunea mea este aceea de a salva animalele. Pentru mine este deosebit de valoroasă legătura dintre om și animal. Eu consider că atunci când adulții și copiii descoperă animalele de companie, se descoperă și pe ei înșiși.

Împreună cu Dawn Sylvia-Stasiewicz am scris Cartea „Dresajul celui mai bun câine din lume în 5 Săptămâni”.

Aceasta a devenit cartea de dresaj cea mai bine vândută pe Amazon.com și sperăm să devină bestseller și în România.

Cartea este atât de apreciată și dorită din două motive:

1. Prezentăm o Metodă Nouă de dresaj canin: Motivarea Pozitivă.

Motivarea Pozitivă este diferită de metodele de dresaj tradiționale (cum ar fi cea a lui Cesar Millan) printr-o abordarea total nouă a relației câine-stăpân.

Ideea de bază este că un câine își dorește iubire și siguranță. Dacă i le oferi, vei avea un câine fericit. Pe de altă parte, câinele simte durerea și este treaba ta, ca stăpân, să-i micșorezi acea durere.

În dresarea câinelui prin motivarea pozitivă folosești recompensa atunci când câinele se descurcă bine. Când câinele nu se descurcă așa cum dorești, nu ar trebui să aplici o pedeapsă. În Motivarea Pozitivă nu folosești cearta, strigătele sau ridicarea tonului și nici corecțiile fizice.

Ca să poți aplica aceste principii este necesar să ai câteva cunoștințe despre psihologia câinelui și despre cum percepe el lumea oamenilor. Parcurgând cartea noastră, vei avea o înțelegere foarte bună asupra acestor lucruri.

2. Metoda noastră s-a dovedit Eficientă în practică.

A dat rezultate în cazul cățelușilor, în cazul câinilor adulți care nu au fost dresați niciodată, dar și în cazul câinilor adulți dresați prin metode tradiționale.

A fost folosită cu succes pentru antrenarea câinilor utilitari. S-a dovedit eficientă chiar și în cazul câinilor la care metodele tradiționale de dresaj au eșuat.

Astfel, poți aplica Motivarea Pozitivă atât la cățeluși, la câinii adulți, la câinii bine integrați între oameni, dar și la câinii cu probleme mari de adaptare în societatea umană.

Cu un program ușor de aplicat poți să transformi animalul tău de companie în cel mai bun câine pe care ți l-ai putea imagina.

Cum ar arăta câinele tău în cea mai bună versiune a sa?

 • Își face nevoile „la oliță” și niciodată prin casă, pe unde apucă. Astfel ai casa curată, la fel și balconul, terasa sau curtea.
 • Când scoți câinele la plimbare nu trage în lesă, ci merge frumos, la pas, pe lângă tine. Plimbările sunt o plăcere și o bucurie atât pentru câine cât și pentru tine.
 • Nu-și păzește mâncarea. Dacă un străin sau vreun copil se apropie de hrana lui, câinele rămâne pașnic și liniștit (spre deosebire de câinii needucați, care mârâie sau chiar mușcă). Când tu ești la masă, el nu te deranjează – servești mâncarea în liniște, fără a te simți vinovat că te privește ca un milog și fără ca acesta să se urce în brațele tale.
 • Nu roade mobila sau alte obiecte de prin casă, ci ronțăie doar jucăriile cu care îi dai voie să se joace. Mobila ta este întreagă și frumoasă, telecomenzile sunt și ele la fel de întregi, nu ai reviste făcute franjuri prin casă.
 • Familia ta, rudele și musafirii sunt în siguranță. Cățelul tău se comportă frumos cu oricine ar intra în casă, este prietenos cu străinii și cu copiii.
 • Ai o relație minunată cu câinele: răspunde la comenzile tale și se bucură când îi rostești numele. Răspunde la indicațiile tale verbale și vizuale. Acceptă să-l speli, să-i faci toaleta și nu îl deranjează să mergeți la cabinetul medicului veterinar.
 • Se bucură de cușcă, o consideră casa lui și intră acolo oricând îi ceri lucrul acesta.
 • În lume se comportă liniștit, este ascultător și atent la comenzile tale. Dacă apar surprize sau chiar zgomote ciudate, își păstrează calmul.
 • În mașină, câinele stă liniștit și se bucură de călătorie. Conduci cu atenție și poți fi concentrat la drum.
 • Plimbarea în parc este o bucurie și o relaxare atât pentru tine cât și pentru câine. Nu ți-e teamă că ar putea mânca ceva otrăvit, pentru că el mănâncă doar ce-i dai tu. Nu este agresiv cu copiii sau cu străinii, ci dimpotrivă, e prietenos și jucăuș. Nu se smucește să fugă în stradă, punându-și viața în pericol.

…Să nu crezi că tot ce ți-am descris mai sus este o iluzie. Exact așa poate arăta câinele tău dacă aplici programul de dresaj de 5 săptămâni dezvăluit în cartea „Dresajul celui mai bun câine din lume”.

Îți prezentăm un program structurat, împărțit pe 5 săptămâni și detaliat pe zile.

Am descompus fiecare obiectiv de antrenament în fragmente ușor de gestionat. Asta te ajută să te menții concentrat, să ai mai multă răbdare și să fii motivat în procesul de dresaj.

Cartea include 133 de imagini clare și utile, astfel că vei înțelege acțiunile descrise în cuvinte. Îți este simplu să urmărești ce ai de făcut și te vei simți încurajat când vei vedea rezultate chiar după prima săptămână.

Am folosit cuvinte simple, astfel că înțelegi cum funcționează metoda, ce efect are asupra câinelui și modul în care el gândește.

Cartea are 313 pagini, cu un conținut bogat și bine structurat în 12 capitole, după cum urmează:

 • Noțiunile de bază.

Cap.1 – Abordarea mea în dresaj

Cap.2 – Pregătire pentru dresaj canin

Tu, nu trebuie să știi absolut nimic despre câini sau dresaj. Găsești în cartea noastră de la cum abordăm anumiți câini pentru a-i dresa, în funcție de rasă și de vârstă, și până la sau ce echipamente și accesorii de dresaj trebuie să cumperi.

 • Programul de bază

Cap.3 – Hrănire, nevoile fiziologice și cușcă

Cap.4 – Prima Săptămână: Program de dresaj de bază

Cap.5 – A Doua Săptămână: Dresajul în viața de zi cu zi

Cap.6 – A Treia Săptămână: Trecere la indicații verbale

Cap.7 – A Patra Săptămână: Finalizarea fundației

Cap.8 – A Cincea Săptămână: Reluare aptitudini de bază

Cap.9 – Dresaj prin joacă și activități

Programul de dresaj de bază se întinde pe o perioadă de 5 săptămâni, alocând zilnic în jur de 10 – 20 minute pentru antrenament. Explicațiile simple și clare sunt însoțite de imagini care te ajută să pui în practică tot ce citești.

 • Următorii pași:

Cap.10 – Dresaj cu clicker și trucuri canine

Cap.11 – Probleme comportamentale

Cap.12 – Câinele tău în lume

Primești o serie de sfaturi, recomandări, abordarea unor probleme mai dificile. Mai exact, afli ce ai de făcut după terminarea programului de bază.

3 Anexe

Anexa 1 – Curs de pregătire pentru testul de certificare

Anexa 2 – Dresaj specializat

Anexa 3 – Jurnale de dresaj. Jurnalele de Antrenament pe 5 săptămâni includ lecțiile săptămânii respective, paginile din carte unde găsești acele lecții și spații pentru notițe. În jurnal vei nota progresul câinelui la fiecare lecție, zilnic. Când te vei uita în urmă te vei bucura de evoluția câinelui tău.

Un Glosar de termeni suficient de detaliat. De exemplu, dacă vrei să-ți amintești cum liniștești câinele când este expus zgomotelor puternice, cauți în glosar expresia „zgomote puternice” și vei afla că poți citi despre acest subiect la paginile 60, 202 și 239.

Pentru cine este potrivit acest Program de dresaj?

 • Dacă urmează să-ți iei un cățeluș sau deja îl ai.
 • Ai un câine adult care nu a mai fost niciodată educat. Reține: ideea că pot fi dresați doar cățelușii (până într-un an) este un mit. Cu metoda noastră poți antrena orice câine, indiferent de vârsta lui.
 • Ai un cățel care a fost dresat prin metodele tradiționale. Chiar și în acest caz metoda noastră funcționează.
 • Programul este adecvat și pentru câinii cu probleme sau cei abandonați, care au fost traumatizați, bătuți sau neglijați de oameni.
 • Poți folosi ghidul nostru dacă vrei să-ți formezi câinele să ajute la terapia bolnavilor sau dacă vrei să-l formezi să salveze vieți în diferite situații. Poți folosi programul nostru și dacă vrei să-ți dresezi câinele să ajute la treburi casnice simple. Un câine educat își poate strânge jucăriile, poate aduna rufele murdare sau deschide și închide ușile.
 • Dacă nu știi nimic despre câini, cartea noastră te învață totul de zero. De la hrană și nevoi fiziologice până la mersul în lesă: afli tot ce trebuie să știi despre câinele tău.
 • Chiar și un puști de 11 – 12 ani poate înțelege metoda de dresaj și o poate aplica cu succes. Mai jos vei afla cum o clientă a cumpărat cartea noastră pentru sora ei mai mică, în vârstă de 11 ani. Această fetiță de doar 11 ani a înțeles foarte ușor metodologia și își antrenează plină de entuziasm primul ei cățeluș.
 • Locuiești la bloc sau locuiești la casă. Știm că lucrurile stau diferit pentru cine stă la bloc față de cineva care stă la casă. De aceea, am detaliat explicații pentru ambele variante.

Poți oferi cartea sub formă de cadou unor prieteni sau rude care au un câine. Se vor bucura de ea și vor fi interesați de Programul nostru încă de la primele pagini.

Ce spun despre Programul nostru oamenii cu Autoritate în domeniu?

Dr. Ian Dunbar, fondator al Asociației Dresorilor Canini din SUA afirmă că este Un program ușor de folosit atât cu cățelușii, cât și cu câinii adulți. Nu este de mirare că Familia Obama a ales-o pe Dawn pentru dresarea câinelui familiei!”

Asociația Scriitorilor Canini din America spune că este Cea mai bună carte pentru dresaj și comportament canin”

Tribune Media Services este o companie americană care a fondat și deține unele dintre cele mai mari mărci de ziare și reviste din lume, cum ar fi: ziarele Los Angeles Times, Chicago Tribune, Newsday sau revista Chicago Magazine. Tribune Media Services afirmă despre programul nostru: „Ador această carte! Am cumpărat toate cărțile de dresaj de pe piață. Aceasta e mai bună decât bună, este cea mai bună carte pe care am văzut-o în ultima vreme.” (Steve Dale)

Metoda noastră de dresaj bazată pe Motivarea Pozitivă întrece cu mult rezultatele oricărei alte metode tradiționale de antrenament.

 • Metodele tradiționale folosesc pedeapsa fizică până când câinele renunță la voința lui și devine „cooperant”. Asociația Veterinarilor din America privind Comportamentul Animalelor (AVSAB) afirmă că asemenea metode, cum e și cea a lui Cesar Millan, pot fi eficiente când sunt folosite de dresori experimentați. Dar când aceeași metodă este folosită de un stăpân de câini neexperimentat sau, mai rău, de un copil, metoda poate deveni periculoasă. Câinele devine prea agresiv, deci periculos, sau devine fricos și poate ataca fără avertisment.
 • NU la fel se întâmplă prin Motivarea Pozitivă: având la bază dragostea, bunătatea și înțelegerea psihologiei canine, metoda Motivării Pozitive te ajută să creezi o relație puternică și bazată pe încredere cu câinele tău. Câinele învață de la tine de plăcere, pentru că ești prietenul care îl iubește și îi vrea binele. Așa cum în lumea oamenilor ești receptiv și ascultător când ai de-a face cu un prieten adevărat, care te iubește și-ți vrea binele.

Iată cum arată un câine dresat prin metoda Motivării Pozitive:

 • Este foarte bine integrat în lumea oamenilor:

Un câine educat se simte confortabil între oameni, în prezența copiilor, a străinilor și a musafirilor pe care nu-i cunoaște. Știe să se joace frumos, fără să muște și fără să devină agresiv.

 • Este fericit și plin de viață:

Se simte în siguranță alături de tine, e concentrat și atent la gesturile tale. E plin de entuziasm și vesel, are încredere în tine și te ascultă. Este conectat cu familia ta și se bucură de toți membrii acesteia.

 • Ești atât de mândru de câinele tău:

Când ieși cu el la plimbare, primești o grămadă de complimente pentru cât este de educat și ascultător. Oamenii te întreabă unde l-ai antrenat și care e secretul că ai un cățel atât de cuminte.

Rudele, prietenii, oamenii din parc vor fi impresionați de manierele frumoase ale câinelui tău.

 • Tu, dar și membrii familiei pe care îi implici în dresaj, inclusiv copilul tău, vă dezvoltați ca oameni:

Când implici copilul în dresarea câinelui, îi insufli valori bune, îl înveți să fie mai responsabil, să-și asume angajamente, să iubească și să aibă grijă de animale. Învață să fie un prieten mai bun.

Pe tine te ajută să fii mai înțelegător și mai bun. Zilnic vei avea momentul tău de relaxare. Cât calm îți poate oferi cățelul în acele câteva minute pe care le petreci cu el – parcă uiți de toată agitația zilei!

 • Construiești o relație puternică între tine și câinele tău

Ajungi să înțelegi cum gândește un câine, cum reacționează, și știi cum să-i controlezi comportamentul. Te simți conectat cu el printr-o relație bazată pe încredere, dragoste, bunătate și devotament.

Da… noi te putem învăța cum să devină toate acestea o realitate în viața ta.

Te putem ajuta și pe tine să-ți dresezi câinele acasă!

Dawn a dresat animale vreme de peste 20 de ani. Ea a antrenat câini pentru elita politică a Washingtonului.

Vicki Kennedy, soția senatorului Edward M. Kennedy, a fost foarte mulțumită de reușitele în dresaj ale lui Dawn. Așa că i-a încredințat acesteia, pentru dresaj, toți cei trei câini ai săi: Splash, Sunny și Cappy.

La solicitarea lui Vicki Kennedy, Dawn a conturat programul de dresaj al cățelului care a fost adoptat și dresat de Președintele Obama și Prima Doamnă a Americii, Michelle Obama. Câinele Bo Obama este o puternică mărturie a faptului că metoda Motivării Pozitive este eficientă și poate fi folosită chiar și de cele mai ocupate persoane, care stau prost cu timpul liber…

Ulterior, Barack Obama care era președintele Statelor Unite ale Americii la vremea respectiva, i-a recomandat lui Dawn să facă public acest program de dresaj atât de eficient și benefic pentru câini și proprietarii acestora.

Ca membră a Ascociației Dresorilor Canini din America, Dawn a mentorat mulți antrenori de câini, specialiști în comportamentul canin și viitori medici veterinari.

Iată un scurt video în care Dawn te învață câteva din lucrurile esențiale pe care ar trebui să le știe câinele tău:

Iată modul în care poți folosi cartea noastră și programul de dresaj canin în 5 săptămâni:

NU te aștepta la un manual greoi, ca la școală. NU trebuie să citești cartea ca pe o lectură plictisitoare și obligatorie pe care un elev este nevoit să o parcurgă în vacanța de vară. NU ai nimic de memorat.

Dimpotrivă, cartea noastră va fi pentru tine ca un partener care te însoțește într-o călătorie. O călătorie plăcută și interesantă în care tu înveți să relaționezi cu câinele tău.

Partea de început a cărții e o combinație între mici povestiri atractive, o introducere în psihologia canină și câteva lecții privind nevoile de bază ale câinelui. Vei înțelege lucrurile importante încă de la prima lectură.

Când ajungi la Programul de Dresaj de Bază, acesta e împărțit în 5 săptămâni. Ai de citit foarte puțin în fiecare săptămână: între 12 și 24 de pagini, în care sunt incluse și imaginile. Vei înțelege ușor și repede ce ai de făcut.

Iar antrenamentul cu câinele… aici intervine partea relaxantă și chiar distractivă. Vei lucra maxim 5 minute pe zi la un exercițiu. NU obosești nici tu, nici câinele. Aproape nu simți cât de repede au trecut cele 10 – 20 de minute de antrenament zilnic. O adevărata plăcere atât pentru tine cât și pentru iubitul tău animal de companie!

Dar nu vreau să ne crezi pe cuvânt. Ci mai bine îți prezint câteva mărturii ale unor clienți mulțumiți care au cumpărat deja cartea noastră.

Un client recomandă cartea noastră pentru persoanele care nu au cunoștințe de dresaj:

 • George Dinu: „Aceasta este o carte grozavă pentru cineva nou în dresajul câinilor. Oferă un program structurat, săptămână de săptămână.”

Catalina Baboi este atât de încântată de metodă, încât ne spune că această carte e mult mai bună decât un dresor de câini:

„Aceasta este o carte foarte bună. Foarte utilă. O recomand în mod deosebit. Mult mai bună decât dresorul de câini pe care l-am angajat cu 2000 de lei!”

O cllienă a cumpărat cartea noastră pentru surioara ei de 11 ani. Iată cât de ușor i-a fost unei fetițe să parcurgă și să aplice Programul nostru: Laura:

 •  „Am luat cartea ca un cadou de Crăciun pentru sora mea mai mică de 11 ani, să o citească, fiindcă tocmai și-a adoptat primul ei cățeluș. Îi place cartea și învață repede. Ea spune că i-a fost ușor să o înțeleagă. A terminat-o în mai puțin de o săptămână și este încântată să-și antreneze noul ei cel mai bun prieten!”
drsaj

Karina Popovici este încântată de ușurința cu care a parcurs programul, dar și de complimentele primite pentru dresarea câinelui:

 • „Grozavă carte! Atât de simplu și ușor de urmărit de la o săptămână la alta. Nu am găsit nicio altă carte ca aceasta! Cățelușul meu este deja atât de bine dresat, încât efectiv primim complimente pentru asta

Iată și o clientă bucuroasă că își înțelege câinele după ce a citit cartea: Doina G. Anton:

 • „De mare ajutor – Acesta este antrenamentul în care cred. Pozitiv și informativ. O lectură grozavă. M-a ajutat să înțeleg ce simte câinele.

Un alt user de pe edituragold.ro afirmă că este cea mai bună carte de dresaj pe care a folosit-o: „jbug”:

 • Am achiziționat multe cărți de dresaj de câini de-a lungul anilor, însă Dresajul Celui Mai Bun Câine din Lume a fost de departe cea mai bună. Sunt dresor începător pentru și atunci când avem un câine dificil care are nevoie de ceva antrenament, mă întorc la această carte.”

Un alt cititor spune că-i place să petreacă timpul antrenându-și câinele: Gabi Voichiță.:

 • „Motivarea pozitivă este într-adevăr cea mai puternică metodă, această carte m-a dus de la a nu ști aproape nimic despre dresarea cățelușei mele la a mă implica cu adevărat în dresajul ei. Acum este o parte a zilei pe care o savurez cu adevărat.
 • Există și alte metode de dresaj renumite, cum ar fi cea a lui Cesar Millan, dar în cazurile mai grele, cu câini mai problematici, programul nostru s-a dovedit a fi cel mai eficient: Anca B.:
 • „Când am primit câinele nostru de salvare, am achiziționat 3 cărți de dresaj de câini și aceasta a fost de departe cea mai bună și mai eficientă. Metodologia a funcționat bine pentru noi și pentru câinele nostru și a fost scrisă într-o manieră foarte clară, logică. Încă facem des referire la ea. Am citit și alte recenzii care au fost deranjate de obiecțiile autoarei (Dawn Sylvia-Stasiewicz) față de abordarea lui Cesar Millan, dar cred că ea tratează acest lucru foarte corect și oferă o alternativă puternică la mentalitatea „câine alfa”: motivarea pozitivă. Ne ține pe noi și pe cățelușul nostru bine antrenați și fericiți! Vreau să spun că dacă funcționează pentru Bo Obama… Nu mă pot gândi la o recomandare mai bună.”
 • „glensynapse”:
 • Preferata mea dintre 4 sau 5 cărți de dresaj – Am mai multe cărți de dresaj de câini achiziționate de-a lungul multor ani. O folosesc acum pe aceasta pentru noul meu cățeluș și o consider mai utilă decât altele, iar metodele autoarei sunt foarte eficiente.”

Desigur, lista de mărturii și recomandări poate continua. Însă noi avem pentru tine un mod și mai bun prin care vrem să-ți dovedim cât de utile, eficiente și de succes metodele noastre:

Îți GARANTĂM succesul programului nostru de dresaj pentru câinele tău!

Dacă nu ești mulțumit de rezultatele pe care le-ai obținut, dacă aceste rezultate au venit mai greu decât te așteptai sau dacă pur și simplu ți se pare o metodă ineficientă, ne poți returna cartea și noi îți dăm înapoi fiecare ban pe care l-ai plătit.

Din momentul în care ai cumpărat cartea ai la dispoziție nu 14 zile, nu 30, nu 5 săptămâni (cât durează programul nostru) ci 365 de zile, adică un AN întreg. Un AN întreg în care să citești și să aplici metoda noastră de antrenament. Poți să ne returnezi cartea oricând în aceste 365 de zile, iar noi îți restituim banii.

100

… Observi câtă încredere avem în programul pe care ți-l propunem? Suntem mai mult ca siguri că aplicând metoda noastră, tu vei avea cel mai bun câine din lume. Un câine fericit și ascultător. Cu un minim de efort și de timp investit.

Reține: cartea „Dresajul celui mai bun câine din lume” este un ghid complet pentru antrenarea câinelui tău.

Are 313 pagini, lecții consistente, explicate clar în 12 capitole, 133 de imagini care te ajută să înțelegi și mai ușor fiecare lecție, indicații privind timpul pe care să-l aloci la fiecare exercițiu.

Parcurgi întregul program de dresaj în doar 5 săptămâni, la finalul cărora vei avea:

 • cel mai bun câine din lume: ascultător, cuminte, sociabil, entuziast și fericit
 • o relație puternică între tine și câine bazată pe încredere, bunătate și înțelegere
 • casa ta va fi curată și ordonată, cu mobilă, telecomenzi și reviste întregi; la fel de curată va fi și curtea casei tale
 • vei primi complimente pentru cât de educat și manierat este animalul tău de companie – oamenii vor fi uimiți să afle că tu singur te-ai ocupat de dresajul câinelui
 • nu te vei îngrijora că ar putea fugi cățelul în stradă să-l lovească vreo mașină sau că ar putea mânca ceva otrăvit. La fel de liniștit vei fi în privința familiei tale, pentru că vei avea un câine prietenos, care nu prezintă vreun pericol pentru copii sau oameni.
 • antrenamentele și repetarea acestora vor fi o plăcere pentru tine și o joacă pentru câine; minutele petrecute cu câinele pot deveni partea din zi în care faci minimul de mișcare într-un mod distractiv și relaxant
 • de la un necunoscător în domeniul canin vei ajunge în câteva săptămâni să fii un bun cunoscător al psihologiei câinelui

Pe scurt, vei fi stăpânul fericit al unui câine adorabil, bine educat, în permanență atent la tine și ascultător.

Cât te costă să ai cea mai bună variantă a câinelui tău?

Dacă alegi calea dresajului tradițional:

 • ratezi conexiunea cu câinele din timpul antrenamentelor
 • ratezi momentele frumoase în care câinele adoră să se joace cu tine
 • dacă alegi să lași câinele la pensiunea canină și după o vreme să-l iei dresat înapoi, îți va fi dor de câine. Dacă ți-e greu să stai separat de câine pe perioada dresajului, vei pierde timp ducând și aducând câinele de la dresaj. Sau poți chema dresorul acasă la tine, dar asta înseamnă un preț mai mare.

Vei plăti 1000, 2000 sau chiar 3000 de lei.

Pe de altă parte,

Dacă alegi cartea „Dresajul celui mai bun câine din lume – Program de 5 Săptămâni” iată cum va decurge totul:

 • savurezi fiecare moment al antrenamentului
 • câinele tău este fericit și așteaptă cu mare bucurie momentul din zi pe care-l petreci cu el
 • NU vei fi doar un simplu stăpân, ci devii cel mai bun prieten al câinelui tău: cel care îl înțelege, îi rezolvă toate nevoile și îl iubește
 • „pierzi” maxim 10 – 20 de minute pe zi, dar aici este inclusă și mișcarea ta zilnică în aer liber
 • după doar 5 săptămâni ai cel mai bun câine din lume

Toate acestea le primești la doar 109 lei!

Tot cam atât te-ar costa să cumperi un ham pentru câine (și încă unul ieftin). Chiar și o lesă de calitate costă mai mult decât cartea noastră.

Dar rezultatul investiției este incomparabil. Un ham sau o lesă pot fi într-adevăr necesare. Dar să ai un cățel cuminte și fericit, iar tu, ca stăpân, să primești laude și complimente la tot pasul… Cine nu și-ar dori un asemenea câine?! Doar 109 de lei. În schimbul cărora ai cel mai bun și mai cuminte animal de companie… Este cu adevărat o investiție minimă și mai mult decât profitabilă.

Comandă acum cartea „Dresajul celui mai bun câine din lume – Program de 5 Săptămâni” și aplică metoda noastră de antrenament. Vei avea cel mai bun și adorabil câine din lume:

Vreau cartea „Dresajul celui mai bun câine din lume” !

Încă ceva! Iată una dintre cele mai de succes reușite ale metodei noastre:

În anul 2007, în statul Virginia al S.U.A., autoritățile federale americane au descoperit că Michael Vick, un cunoscut fotbalist american, organiza lupte (ilegale) între câini. Așa că i-au confiscat 47 de câini. Dintre aceștia, 22 de pitbulli au fost condamnați la eutanasiere. Au fost evaluați de mai mulți experți canini și din cauza tratamentului abuziv, ei deveniseră mult prea agresivi sau complet resemnați. Sentința a fost: eutanasierea.

Totuși, Procuratura Statelor Unite de pe lângă Parchetul din Virginia de Est a permis ca sub supravegherea unui specialist federal să se încerce reabilitarea acestor câini. Câinii au fost reabilitați prin Metoda Motivării Pozitive. În urma acestui mare succes, ei au ajuns să fie cunoscuți în America drept „câinii victorioși” („Victory Dogs”). Și pe bună dreptate: ei au fost vindecați în ciuda unor abuzuri de neimaginat.

Atât de eficientă este Metoda Motivării Pozitive!

Dar e totodată simplă și ușor de înțeles.Nu întâmplător doar în ultimele 6 luni, 1514 români au comandat ediția în limba română a cărții. Ei acum se bucură de câini ascultători, bine educați și fericiți.

 

Vreau un câine ascultător, educat și fericit!

Nu uita: Bo Obama, adoptat de Prima Familie a Americii, a fost dresat cu Metoda noastră. Acum tu ai posibilitatea să încerci aceeași Metodă fără nici un risc! Nu rata această ocazie!

ISBN: 978-606-8466-14-9
Vezi descrierea completa

Acest produs a primit 1 review

Nota 5.0 din 5 stele
1
0
0
0
0

Spune-ti opinia si acorda o nota

 1. jbug

  Am achiziționat multe cărți de dresaj de câini de-a lungul anilor, însă Dresajul Celui Mai Bun Câine din Lume a fost de departe cea mai bună.

  jbug

S-ar putea sa-ti placa si…

COS DE CUMPARATURI

close