Adevărul despre Osteoporoză - Ia-ți Viața Înapoi
Nota produs - 0 review-uri
5999lei
-25%

Adevărul despre Osteoporoză – Ia-ți Viața Înapoi

Pret 5999lei

Categorie
Format carte 210mm x 297mm
Tip produs Carte fizica
Nota produs - 0 review-uri

Descopera ce ți-ar fi spus cel mai longeviv bolnav de osteoporoză din lume despre cum să-ți pritejezi oasele și să te bucuri de o viață normală și activă…

 • Eliminați osteoporoza din oasele dvs cu aceste metode, 100% sigure, care completează lipsa de calciu și de vitamina D în aprox. 6 luni de zile
 • Care sunt cele mai nenorocite efecte ale osteoporozei și cum să preveniți fracturile de coloana sau șold, cauzatoare de moarte la peste 20% din persoanele care suferă de osteoporoză!
 • Descoperiți stilul de viață acceptat de mii de oameni, care deși au fost diagnosticați cu osteoporoză, trăiesc efectiv o viață activă fără restricții!
 • Acestea sunt tratamentele ce includ singurele medicamente formatoare de os

Imagineazăți-vă că nu mai sunteți nevoit să suportați dureri articulare… puteți face orice activitate fizică fără riscul să vă apară o fractură, fără grija că peste câțiva ani osteoporza s-ar putea agrava și cauzându-vă o fractură de șold, de coloană sau alte nenorociri.

Să trăiești fără osteoporoză la vârste înaintete pare un vis imposibil. Dar este un adevăr că oameni ca noi scapă de efectele aceastei afecțiuni, mulțumită metodelor pe care urmeaza să le descoperi din acest articol (o doamnă de 65 de ani din Alba Iulia a scăpat de durerile de spate în doar 2 luni).

doctor

„Ai Fost Indus în Eroare Privind Osteoporoza”

Dr. M. Dorskode: Osteoporoza nu trebuie să apară o dată cu înaintarea în vârstă, ea este o boală și trebuie tratată, mai mult a devenit problemă de sănătate publică, ce afectează anual 200 de milioane de oameni din întreaga lume.

La fiecare 30 de secunde, o persoană de pe teritoriul UE, suferă de o fractură osteoporotică, iar incidența acestei boli tinde să se dubleze în următorii 25 de ani.

Cartea Adevărul despre Osteoporoză vă învață cum să vă refaceți sistemul osos care trece prin aceste 6 etape:

Etapa 1 este activarea osteoporozei sau accidentarea și producerea unei fracturi, si ce masuri trebuiesc luate cât mai repede?

Etapa 2. Resorbția sau procesul de distrugere a unor mici zone de os pentru a forma mici cavități. Durează între 4 și 12 zile și este realizată de osteoclaste. Află ce alimentație este adevcată în acestă perioadă.

3. Refacerea constă în umplerea găurilor mici, pe care le-au facut osteoclastele, cu un ciment temporar. Celulele care au această responsabilitate se numesc celule de refacere și activitatea lor durează între 7 și 10 zile.

4. Cuplarea are loc când resorbția și refacerea s-au încheiat. Este declanșata de celulele de refacere atunci când ele și-au îndeplinit sarcina, trimițând un semnal de chemare a osteoblastelor. Descoperă medicamentația și alimentația necesară în această etapă.

5. Formarea este procesul principal de reconstrucție sau de reformare a osului. Alimentație necesară?

6. Mineralizarea reprezintă stadiul final și constă în depunerea de calciu și de alte minerale în osul nou.

Îți recomand din inima să parcurgi informațiile din cartea Adevărul despre Osteoporoză în tratarea acestei boli. Citeste în continuare pentru a afla mai multe…

La nivel global există 23 de medicamente care luptă cu succes împotriva osteoporozei, dintre care 4 sunt medicamente formatoare de os, plus 20 de tratamente naturiste românești vechi de peste 250 de ani care ajută la întărirea sistemului osos și protejează organismul împotriva efectelor secundare ale unui posibil tratament medicamentos extrem de puternic. Mai jos sunt doar două surse care confirmă acest lucru…

Descoperiri…

Statisticile IOF (Fundația Internațională pentru Ostoporoză) arată că în jur de 35% dintre femei și 20% dintre bărbații de vârstă medie vor suferi o fractură osteoporotică în cursul vieții lor.

Osteoporoza afecteaza una din cinci femei cu vârsta de peste 50 de ani, tot una din cinci femei cu osteoporoză va suferi o fractură de șold, iar unul din trei bărbați de peste 50 de ani suferă o fractură la un moment dat.
Îmbucurător este faptul că persoanele care se tratează […] au șanse foarte mari (92.5%) să nu manifeste nici o fractură de-a lungul vieții lor.

* * * * *

Un alt studiu clinic arată că osteoproza netratată crește rata mortalității o dată cu vârsta. Aproximativ 20-25% din bărbații care nu își tratează osteoporoza suferă o fractură de șold. Mortalitatea este de aproximativ 20% în primele 12 luni de la producerea fracturii.

La femeile care nu își trateaza osteoporoza, rata de mortalitate în urma unei fracturi de șold este de 14%.

Osteoporoza este o boală cu care nu glumești indiferent de vârstă… Pentru tratamente complete, informații despre alimentație corespunzatoare, medicamente și remedii naturiste răsfoiește cartea Adevărul despre Osteoporoză

Osteoporoza poate fi invinsă?

Nenumarate clinici specializate din Austria și Marea Britanie dovedesc în fiecare zi pe zeci de pacienți că osteoporoza poate fi învinsă…

Doctorii din aceaste clinici s-au decis să dezvăluie pas cu pas fiecare soluție pe care ei o oferă de câțiva ani miilor de bolnavi care părăsesc clinicile sănătoși!

Astfel a luat naștere cartea „Adevărul despre osteoporoză”, care include metodele dezvăluite ce i-au ajutat pe pacientii acestor clinici să scape de efectele osteoporozei!

De ce doctorul tău  a omis să îți spună adevărul despre osteoporoză?

Zeci de studii clinice dovedesc că alimentația și micile modificări ale stilului de viață sunt mult mai sigure, ieftine și eficiente în vederea combaterii osteoporozei, decât majoritatea prescripților făcute de medici.

Din păcate noi românii am fost crescuți cu concepția că osteoporoza este ceva normal o dată cu înaintarea în vârstă, și nu am auzit niciodată de aceste soluții de întărire a oaselor.

De ce tratamentele sigure și gratuite, nu sunt prezentate ca o alternativă la durerile și problemele oaselor noastre?
De ce osteoporoza afectează una din cinci femei și unul din trei bărbați?
De ce doctorii continuă să se bazeze pe soluțiile medicamentoase slabe și să ignore această afecțiune?

Trei motive pentru care adevăratele soluții împotriva osteoporozei nu sunt dezvăluite

Motivul #1. Există o tonă de medicamente care stau pe saci de bani. Gândiți-vă câți bani ați dat pe medicamente până acum…

Mulți doctori își i-au comisioane de la anumite companii formaceutice ale căror produse le recomandă!

Motivul #2. Doctorul de familie nu are timp să te îndrume. Educarea pacienților cu privire la o dietă și un stil de viață sănătos necesită timp – iar doctorii nu mai au timp în ziua de azi (în medie, petrec 8-12 minute cu fiecare pacient).

În plus revenim la motivul #1… vulpile din industria farmaceutică nu recompensează doctorii și farmaciștii pentru educația pe care o oferă pacienților, ci pentru cantitatea de medicamente vândută. Așadar, doctorii nu au nici timpul necesar și nici nu sunt stimulați financiar pentru a-și educa pacienții, chiar dacă educația ar fi cel mai bun remediu împotriva multor boli.

Motivul #3. Majoritatea bolnavilor de osteoporoză cred că această afecțiune este ceva normal și continuă să ia medicamentele pentru reumatism. Marii coloși farmaceutici vor ca noi să credem asta! Nu vor să fie puși în situația de a pierde profituri de miliarde de dolari, lucru ce se întâmplă de fiecare dată când ies la iveală metode rapide și ieftine de tratare a anumitor boli.

Osteoporoza poate ucide, dar poate fi și tratată sau prevenită!

Este foarte important să reținem că ostoporoza este o boală care se poate preveni sau trata, prin asigurarea de timpuriu a unui necesar de calciu și vitamine pentru masa osoasă.

Tratamente naturiste împotriva osteoporozei datează de acum mai bine 200 de ani, iar cele medicamentoase au început să fie dezvoltate din anul 1930, atunci cand patologul francez Jean Chretien Frederic a constatat că oasele unor pacienți au avut găuri mai mari și mai multe decât în mod normal. El a numit și descris osteoporoza.

În 1960 cercetătorii au dezvoltat mai multe dispozitive care detectează pierderea de masa osoasă și determină densitatea oaselor, permițând medicilor să detecteze osteoporoza înainte să apară fracturile.

În 1984 Institutul Național de Sănătate (SUA) a mediatizat boala și a subliniat faptul că terapia cu estrogen ar putea reduce riscul pierderii osoase, adăugând și o combinație între o nutriție bună, calciu și exerciții fizice (detalii în cartea Adevărul despre Ostoporoză – Ia-ți Viața Înapoi)

În 1998 descoperirea Raloxifene este folosită pentru a trata și preveni ostoporoza post-menopauză.

În 2012 apare în România cartea Adevărul despre Ostoporoză, ce prezinta diferitele tipuri de ostoporoză, tratamente medicamentuase și naturiste, diete, regimuri și medicamente care luptă cu succes împotriva ostoporozei.

În cartea Adevărul despre Osteoporoză vei descoperi exact cum să învingi osteoporoza și să te bucuri de viață chiar și la vârste înaintate.

O hartă care îți arată drumul spre o viață fără osteoporoză?

Ghidul Adevarul despre Osteoporoză conține un plan zilnic!

În fiecare zi, fie adăugați un element (aliment/supliment/exercițiu fizic, etc…)  în rutina dvs zilnică, care va face ca boala să regreseze, fie veți elimina un element care până acum vă agrava starea. Astfel veți simți rezultatele chiar din primele săptămâni!

Aceste elemente sunt distribuite pe tot parcursul ghidului, astfel încât să vă fie usor să le puneți în practică!

La terminarea programului, vă puteți bucura de un stil de viață nou, fără ca osteoporoza să mai prezinte o problema pentru dvs!

Abordarea de tipul „pași mici, zi de zi”, este singura modalitate ca să reduceți drastic efectele osteoporozei asupra oaselor dvs, altă cale nu este cu această afecțiune.

Fiecare zi va aduce o nouă mini-lecție, din care descoperiți nu doar ce să faceți, vă va explica și de ce să faceți acel lucru.

Cu ceea ce descoperi din această carte deții controlul!

Aspectul practic al cărții Adevărul despre Osteoporoză este mai important decât credeți deoarece vă ajută să fiți stăpâni pe situație! Veți detine controlul! Vei lua acele decizii care te vor aduce cu un pas mai aproape de vindecare.

Dă-mi voie să-ți demonstrez cum te ajută cartea Adevărul despre Osteoporoză:

 • Tratamentul medicamentos în osteoporoză – paginile 39-43
 • Tratament nemedicamentos în osteoporoză – paginile 95-105
 • Aflați ce tip de argilă face minuni în tratarea osteoporozei. Citiți paginile 98-99 din cartea Adevărul despre Osteoporoză
 • Consumă alimentele gustoase enumerate la paginile 106-107 din cartea Adevărul despre osteoporoză și în 6 săptămâni îți vei satisface complet necesarul de calciu și vitamina D pentru a combate osteoporoza!
 • Descoperă singurele 4 medicamente formatoare de os la paginile 83-91, tot acolo găsești detalii despre administrare, ingrediente, reacții adverse, s.a.md…!
 • Alimentele periculoase în osteoporoză sunt sarea și alimentele bogate în sare: carne procesată, mâncare fast food, conserve, alimente congelate, produse de patiserie. De asemenea și băuturile carbogazoase pot dăuna oaselor tale. Lista completă de alimente daunatoare oaselor o descoperi răsfoind paginile 110-113 din cartea Adevărul despre Osteoporoză
 • La paginile 101-105 din ghid afli ce plante chinezești, suplimente alimentare și tipuri de masaj contribuie la stoparea ostoporozei în oasele tale
 • Absenta expunerii la soare și dieta saracă în Calciu si Vitamina D favorizează apariția osteoporozei, ce e de făcut?
 • Descopera cum stopați evoluția osteoporozei, cu aceste 4 sfaturi esențiale
 • La femei rata de pierdere de os crește după menopauză când producția de estrogeni scade brusc și osul nu mai beneficiaza de efectele protective ale acestora. Află ce este de făcut?
 • Medicamentul miraculos care regleză nivelul estrogenului (hormonul sexual feminin). După menopauză, acest medicament imită unele din efectele utile ale estrogenului. Detalii la paginile 44-46 din ghidul Adevărul despre Osteoporoză.
 • Lista de cumpărături, află ce să mănânci și ce este otrăvitor… Lista conține o mulțime de alimente pornind de la legume și condimentele care sa le ai în bucătărie și până la carne, fructe și dulciuri!
 • Osul este rezistent dar ușor, rezistent la indoire ca stejarul, rezistent la compresiune ca fierul, având doar 2/3 din greutatea acestuia. Oasele tinere sunt flexibile, iar oasele bătrâne sunt rigide și au măduva fibroasă. Metodele din ghidul Adevărul despre Osteoporoză te ajută să îți menți oasele cât mai tinere posibil indiferent de vârstă!
 • Cei mai importanți factori care influențează resorbția și sinteza osului sunt: factorii hormonali, vitamina D, ionii de fosfor și calciu, activitatea fizică, factorii sintetizați, factorii de creștere celulară… află cum ne ajută aceste informații imporante.
 • Descopera cele mai puternice 19 medicamente care luptă cu osteoporoza și se găsesc și la noi. La paginile 44 – 83 descoperi detalii precum mod de administrare, ingrediente, contraindicatii, cum se pastreaza, informatii suplimentare, fabricant, distribuitor, unde se poate gasi, s.a.m.d.
 • Tipurile de osteoporoze – simptome, efecte, diagnostic, tratament… paginile 25-32
 • 5 modificari ale obiceiurilor alimantere dezvăluite la pagina 95, te ajuta să crești sursele de calciu din alimentație și să îți întărești sistemul osos (nici un medicament nu poate face asta)
 • Exercițiile fizice și o nutriție adecvată cu suficiente alimente bogate în calciu, alături de expunerea regulată la soare pentru a menține producția de vitamina D în organism, asigură edificarea osului puternic.

(lista continua in cartea „Adevarul despre Osteoporoza – Ia-ti Viata Inapoi”)

Oare vor funcționa aceste informații și pentru mine?

Puteți fi absolut convins că sfaturile prezentate în cartea Adevărul despre Osteoporoză vor funcționa și în cazul dvs, din doua motive simple:

Motivul #1. Totul se bazează pe studii științifice.

Motivul #2. În ultimii 9 ani aceleași metode de prevenție și tratare prezentate în carte, au ajutat la nivel național peste 5000 de pacienți!

Alimente care te ajută să trăiești fără frică și restricții

Spanacul și loboda? Vei descoperi cât de eficiente sunt în combaterea osteoporozei, au însă câteva contraindicații pe care le găsești la pagina 109 din cartea Adevărul despre Osteoporoză!

Lămâia? Face miracole în sudarea oaselor fracturate și combate carențele de calciu. Se recomandă consumarea zilnică a trei lingurițe de coji de ouă lăsate la macerat în zeamă de lămâie timp de 7 zile.

Tinctura de mărar? este extrem de eficientă și potrivită în tratarea osteoporozei din multe motive: este ușor de administrat și asimilată imediat de către organism, este tolerată în cazul persoanelor cu alte afecțiuni, poate fi luată în cure de lungă durată. Detalii despre cum se prepară și modul de administrare la pagina 108.

Dieta cu alimente crude și de post? poate ameliora semnificativ, chiar vindeca orice boală, inclusiv osteoporoza, deoarece modul greșit de alimentație reprezintă cauza principală a degenerarii oaselor…

Măslinele negre? Consumate ca atare, dar și uleiul de măsline obținut prin presare la rece ajută la regenerarea sistemului osos prin conținutul ridicat de hormon estrogen.

Alte alimente esențiale pentru relansarea activității hormonale sunt: rădăcina de țelina crudă, soia boabe, fulgii de ovăz, miezul de nucă, semințele de floarea-soarelui neprăjite… (lista continuă în cartea „Adevarul despre Osteoporoză”).

Orice ați face, vă rugăm nu tratați osteoporoza cu superficialitate, comandați cartea Adevărul despre Osteoporoză și informați-vă pentru a lua cele mai bune decizii pentru sănătatea și confortul dvs. 

ISBN: 978-606-92856-3-3
Vezi descrierea completa

Acest produs a primit 0 review-uri

Nota 0.0 din 5 stele
0
0
0
0
0

Spune-ti opinia si acorda o nota

Ai comandat acest produs ? Poti fi primul care isi spune opinia si acorda o nota.