Învinge Depresia, Ia-ți Viata Înapoi. Învață cum să scoți rapid și definitiv depresia din viața ta.
Nota produs - 1 review
Original price was: 6000lei.Current price is: 4900lei.
-18%

Învinge Depresia, Ia-ți Viata Înapoi. Învață cum să scoți rapid și definitiv depresia din viața ta.

Pret Original price was: 6000lei.Current price is: 4900lei.

Categorie
Format carte 210mm x 297mm
Nota produs - 1 review

Înlătură depresia și anxietatea în doar 7 zile! 

Fără pastile – Ieftin, Simplu și Ușor.

Imaginează-ți că nu mai ești tot timpul trist, deznădăjduit, agresiv… nu te mai simți vinovat, încordat și dezinteresat de lucrurile care altă dată îți făceau plăcere… Durerile de cap, de spate sau de mușchi, insomniile, epuizarea, slăbiciunea și toate efectele nenorocite ale depresiei sunt istorie

Viața ta e liniștită, fără supărări grave sau gânduri care te macină. Dezamăgirea și tristețea profundă au dispărut… 

Ești din nou optimist și te trezești dimineața cu poftă de viață. Starea ta de sănătate e bună și ai scăpat de pastilele fără de care nu te puteai liniști… Depresia și anxietatea nu mai există în viața ta.

Știu pe propria piele că să trăiești fără anxietate și depresie poate părea un vis greu de realizat în anumite perioade ale vieții

Dar știu și că în doar câteva zile poți avea viața pe care ți-am descris-o mai sus. 

Un studiu făcut de mai mulți medici americani (M.A. Cordelia Fuller, Ph.D. Donald Mandell, Ph. Dr. Christina W. Hoven) arată că peste 53,6% din bolnavii de depresie americani au scăpat de efectele principale ale acestei boli alegând medicina naturistă sau alternativă. Ei au folosit astfel o abordare simplă, ieftină, sigură și nemedicamentoasă. 

Detalii despre această statistică găsiți accesând linkul: https://ps.psychiatryonline.org/doi/full/10.1176/ps.2007.58.3.349 iar rezumatul studiului este următorul:

More than half the sample (54%) reported using complementary and alternative medicine for specific health reasons in the year before the interview; 26% reported use of manual therapies, 20% reported use of herbal therapies, and 16% reported use of vitamins and nutritional supplements.

Richard P. Brown, M.D. de la Colegiul de Psihologie Columbia și Patricia L. Gerbarg, M.D. de la Centrul Medical Valhalla din New York demonstrează cum anumite exerciții respiratorii ușor de executat ajută la refacerea psihicului uman, fiind în unele cazuri chiar de două ori mai eficiente decât tratamentele medicamentoase.

Una dintre cele mai mari clinici din SUA (Mayo) dovedește în fiecare zi pe zeci de pacienți că depresia poate fi învinsă indiferent de gravitatea ei… Doctorii din această clinică folosesc atât soluții medicamentoase cât și remedii naturiste.

De ce doctorul tău a omis să-ți spună adevărul despre depresie?

Zeci de studii clinice dovedesc că în lupta contra depresiei, micile îmbunătățiri ale stilului tău de viață sunt mult mai sigure, ieftine și eficiente decât medicamentele prescrise de medici.

Și totuși, depresia se răspândește ca un incendiu! (La fiecare 10 secunde un om este diagnosticat cu depresie sau anxietate).

Iar doctorii continuă să se bazeze doar pe tratamente medicamentoase – chiar dacă în cazurile mai ușoare de depresie medicamentele nu au ce căuta în tratarea depresiei.

De ce?

Motivul #1. Medicina și industria farmaceutică produc o grămadă de bani de pe urma bolnavilor. Există o tonă de medicamente care stau pe saci de bani. Gândește-te câți bani ai dat pe medicamente până acum, probabil se strânge o sumă consistentă…

Majoritatea doctorilor își iau comisioane din toate rețetele pe care le scriu, inclusiv rețetele compensate.

Motivul #2: Doctorul de familie nu are timp să te îndrume sau nu știe. Educarea pacienților necesită cunoștințe și timp – iar doctorii cu adevărat buni nu au timp (în medie, își petrec aprox. 8-12 minute cu fiecare pacient).

În plus, revenim la motivul #1… industria farmaceutică nu recompensează doctorii pentru educația pe care o oferă pacienților, ci pentru cantitatea de medicamente vândută. 

Așadar, doctorii nu au nici timpul necesar și nici nu sunt stimulați financiar pentru a-și educa pacienții, chiar dacă educația ar fi cel mai bun remediu împotriva multor boli.

Motivul #3: Majoritatea depresivilor cred că soluțiile nemedicamentoase sunt greu de pus în practică sau ineficiente. Marii coloși farmaceutici vor ca noi să credem asta. Nu vor să fie puși în situația de a pierde profituri de miliarde de dolari.

Harta care îți arată exact cum să scapi de depresie și anxietate!

Ghidul Învinge Depresia Ia-ți Viața Înapoi conține un plan de zi cu zi atat de ușor de urmat!

În fiecare zi:

 • fie adaugi un alt element programului tău normal, care va face ca boala să regreseze, 
 • fie elimini un element care până acum îți agrava situația.

Abordarea de tipul „pași mici, zi de zi„, este cea mai simplă modalitate prin care poți să reduci drastic efectele depresiei asupra organismului tău.

Fiecare zi îți va aduce o nouă mini lecție, din care descoperi nu doar ce să faci, ci îți va explica și de ce să faci acel lucru.

Succesul autoarei cărții în tratarea depresiei constă, printre altele, în abordarea unică asupra acestei boli. Ea a studiat efectele bolii și a conceput planul care a fost integrat cu multă ingeniozitate în cartea Învinge Depresia Ia-ți Viața Înapoi.

Abordarea ghidului este să înlocuiești obiceiurile care înrăutățesc depresia cu obiceiuri care te ajută să îți îmbunătățești sănătatea, viața sexuală, stilul de viață, și nu în ultimul rând, să scapi de depresie.

Ce vei găsi în această carte?

Aspectul practic al cărții Învinge Depresia Ia-ți Viața Înapoi este mai important decât crezi deoarece te va ajuta să fii chiar TU stăpân pe situație! TU vei deține controlul! TU vei lua acele decizii care te vor aduce, pas cu pas, mai aproape de vindecare.

Dă-mi voie să-ți prezint ce fel de informații găsești în ghidul Învinge Depresia Ia-ți Viața Înapoi:

 • Adaugi meselor tale plantele uimitoare care rezolvă tulburările depresive și pe care cu siguranță le ai în bucătăria ta!
 • Descoperi cele mai puternice antidepresive naturiste și în ce alimente se regăsesc ele pentru a-ți satisface pofta de a câștiga războiul cu depresia.
 • Puterea plantelor medicinale ajută la diminuarea sentimentelor de stres. Printre ele se distinge Kava, folosită pentru tensiune nervoasă, agitație și stres. Kava conține un sedativ ușor care ajută corpul să se relaxeze fizic și mental. 
 • Descoperi proprietățile uimitoare ale vitaminei D și cum insuficiența ei duce și la instalarea depresiei. Vitamina D se obține prin expunerea la soare sau din anumite alimente, cum ar fi peștele, fiind necesară pentru absorbția calciului care ține oasele sănătoase.
 • Descoperi ceaiurile românești eficiente în somn liniștit și combaterea stresului. 

Afli cum alimentația îți influențează starea psihică și cât de ușor te poți folosi de aceste informații foarte importante:

 • Înveți ce alimente agravează depresia, dar înveți și ce alimente te ajută în vindecare.
 • Faci cunoștință cu zeci de rețete începând cu mic dejunul, prânzul, cina până la deserturi și gustări. Aceste rețete conțin acele alimente care luptă împotriva anxietății și depresiei. Vei ajunge să ai un organism sănătos și să fii binedispus.  

Înveți o serie de lucruri despre mintea ta pentru care alții plătesc bani grei la ședințe de psihoterapie:

 • Descoperi informații legate de personalitatea ta care te pot proteja și chiar scăpa de efectele bolilor psihice. 
 • Descoperi cum să îți liniștești mintea.
 • Descoperi secretul psihoterapiei… vei putea face lucrurile pe care până acum nu ai avut curaj să le faci. 
 • Descoperi cele mai grave simptome ale depresiei care în timp pot duce la depresie clinică (și nu au nicio legătură cu neajunsurile vieții).
 • Afli în ce condiții se produce depresia psihotică, și ce trebuie să ai în vedere ca să nu treci niciodată printr-o astfel de experiență, de multe ori fatală.
 • Înveți să te angajezi activ în schimbări pozitive. Sunt câțiva pași pe care îi poți urma pentru a găsi siguranța într-o lume plină de îngrijorări. 

Afli multe alte informații care te vor ajuta să accelerezi procesul de vindecare:

 • Descoperi tipurile de depresie. Odată ce le cunoști îți iei povara de pe suflet, fiindcă acum știi cu ce te lupți și ce să faci pentru a învinge această boală.
 • Afli cum au scăpat de boală pacienții cu cele mai longevive depresii din lume.
 • Înveți cum să oprești odată pentru totdeauna efectele depresiei asupra organismului.
 • Descoperi cum muzica te poate scăpa rapid și ușor de depresie și anxietate. 
 • Descoperi cele 9 metode alternative care distrug depresia. Le poți practica oricât de mult vrei, chiar și după ce scapi de depresie.

Dar lista nu se termină aici. Tot ce vei afla va fi foarte util și foarte ușor de pus în practică.

„Oare vor funcționa aceste informații și pentru mine?”

Poți fi absolut convins că sfaturile prezentate în cartea Învinge Depresia Ia-ți Viața Înapoi vor functiona și în cazul tău, din două motive simple:

Motivul #1. Totul se bazează pe studii științifice și cercetări.

Motivul #2. Totul s-a demonstrat pe pacienții bolnavi de depresie și anxietate. Poți conta 100% pe aceste informații care fac depresia să regreseze, deoarece în ultimii 6 ani ele au ajutat mii de oameni să învingă boala!

Zi de zi vei face exact ce au făcut toate celelalte persoane pentru ca depresia sau anxietatea să regreseze. 

În tot acest timp, vei fi absolut uimit să observi cum îți vei îmbunătăți starea fizică și vei renunța treptat la medicamente!

Depresia, pe cât de complicata e, pe atât de variată poate fi de la persoană la persoană; femeile o trăiesc altfel decât bărbații, tinerii altfel decât vârstnicii. 

Dar cartea Învinge Depresia Ia-ți Viața Înapoi este printre puținele din România care ajută bolnavii de depresie și anxietate să învingă boala indiferent de tipul acesteia, sexul, vârsta, starea socială sau starea financiară a pacientului, ș.a.m.d.

Secretul nespus.

2 milioane de români sunt bolnavi de depresie!

De altfel, statisticile indică faptul că depresia afectează mai mult de două milioane de români, adică circa 15% din populație.

În ultimii ani, stilul și ritmul de viață s-au schimbat și societatea seamănă din ce în ce mai puțin cu ceea ce știam. 

Aproape nimeni nu mai are siguranță și stabilitate. Pe toți ne-au afectat pandemia, criza prețurilor, criza energetică, și câte și mai câte vor urma… 

„Toate aceste lucruri creează o tendință de scădere a capacității de comunicare dintre oameni, iar societatea a devenit anemică (dezorganizată). Cu alte cuvinte, nu mai sunt recunoscute nevoile, preferințele și performanțele oamenilor”, explică psihiatrul prof. univ. dr. Mihai Gheorghe, de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”.

Procentajul de oameni care suferă de depresie nu depinde de cât sunt de săraci sau de bogați și nici măcar de statutul social, ci de felul în care indivizii receptează evenimentele. 

Depresivii au o vulnerabilitate foarte mare față de evenimentele negative, față de eșecuri și au o rezistență scăzută față de stres.

Din cauza stresului, a ritmului alert de viață și mai ales a nemulțumirilor de la locul de muncă, un român din cinci suferă de depresie, spun specialiștii.

Chiar dacă fenomenul este deja îngrijorător, în țara noastră nu există niciun centru care să le întindă o mână de ajutor bolnavilor.

Ministerul Sănătății nu s-a gândit la un program în care să fie incluși cei afectați de cea mai gravă boală a secolului.

Dar iată că în ajutorul acestor oameni vine cartea Învinge Depresia Ia-ți Viața Înapoi care, într-un limbaj pe înțelesul tuturor, dezvăluie cum să te lupți cu această boală vicleană.

Urmărește ce au de spus persoanele care au scăpat de depresie aplicând sfaturile și principiile din cartea Învinge Depresia Ia-ți Viața Înapoi:

Ce vei obține din această carte?

 • Energie și Odihnă – depresia este principala cauză care provoacă oboseala acută și lipsa de energie în rândul adulților.
 • Scapi de unele dureri – aproximativ 75% dintre adulții depresivi au dureri de cap, de spate și musculare.
 • Îți refaci complet sănătatea organismului – depresia pe lângă psihic afectează și organismul provocând grețuri, stări de vomă, moliciune, dureri digestive, cefalee, ș.a.m.d.
 • Dai înapoi ceasul biologic. Aceasta pentru că depresia și anxietatea accelerează procesul de îmbătrânire făcându-te să pari cu 2 până la 5 ani mai bătrân.
 • Înveți să înlocuiești obiceiurile care înrăutățesc depresia cu obiceiuri care te ajută să îți îmbunătățești sănătatea și stilul de viață.

În final, iată unde vei ajunge:

 • O viață fără griji, fără gânduri negre, fără tristețe și fără deznădejde.
 • O viață plină de speranță, optimism, împlinire și bună dispoziție.

Familia ta se va bucura, din nou, de sentimentul de siguranță pe care îl oferă prezența ta.

Cât costă cartea Învinge Depresia, Ia-ți Viața Înapoi?

Primești toate acestea la prețul de doar 47 lei. (ofertă în limita stocului disponibil).

Practic, primești un material care te va ajuta să învingi depresia fără medicamente și fără efort. Totul la prețul a 12 minute de psihoterapie! Și vorbim despre o ședință de psihoterapie la un tarif cât se poate de modest (200 lei pentru o ședință de 50 de minute).

Îți garantăm succesul și satisfacție deplină!

Dacă urmezi planul din cartea Învinge Depresia Ia-ți Viața Înapoi, poți să reduci extrem de mult simptomele de anxietate și depresie – ajungând în multe cazuri la regresarea lor completă – totul în doar câteva săptămâni…

În caz contrar, iti primesti, integral, banii cheltuiți pe cartea Învinge Depresia Ia-ți Viața Înapoi.

Garanția este valabilă timp de 365 de zile de la data comandării cărții.

Nu îmi este câtuși de puțin teamă să ofer această garanție, deoarece cartea Învinge Depresia Ia-ți Viața Înapoi nu a dat greș decât cu persoanele care au cumparat cartea… și apoi au pus-o direct în bibliotecă.

Poate că deja participi la ședințe de psihoterapie – ceea ce nu e rău – sau poate că ai în vedere lucrul acesta… Poate că deja ești pe tratament medicamentos și efectele secundare, negative ale medicației încep să se vadă… 

Sau poate că doar ți-ai dat seama că ai o problemă, realizezi că manifestările încep să semene a depresie și nu știi încotro s-o apuci…

În orice stadiu ai fi, alege astăzi să cumperi cartea Învinge Depresia Ia-ți Viața Înapoi!

Vei primi un ghid complet cu informații, sfaturi și un plan foarte simplu de tratament. Fără medicamente și fără efecte adverse.

Totul la prețul a 12 minute de psihoterapie, doar 47 de lei.

Ce spune autoarea cărții:

Simona

Această carte se adresează tuturor acelora care vor să cunoască ce este depresia și anxietatea, și care sunt remediile naturiste pentru combaterea acestei boli. Sigur, în cazuri grave este necesară vizita la medic și urmat tratamentul medicamentos recomandat de medicul specialist.

Învinge Depresia Ia-ți Viața Înapoi te poate ajuta să atingi nivelul ideal de optimism, urmând doar un plan simplu de zi cu zi.

Desigur, poți ignora tot ce ți-am spus până acum. Poți ignora simptomele depresiei care te chinuie. Sau poți lua în continuare medicamentele prescrise de medici. 

Dar dacă ești gata…

 • Să reduci din medicamentele pentru depresie și anxietate,
 • Să renunți la tristețe și gânduri copleșitoare,
 • Să dizolvi gândurile care te obsedează și te seacă de energie,
 • Să faci lucrurile pe care ți le dorești, dar la care acum pur și simplu nu te mai poți gândi,
 • Să NU te mai obsedeze vreodată frica unei vieți scurte, plină de suferință și neajunsuri din cauza depresiei…

Atunci…

Comandă Cartea Învinge Depresia Ia-ți Viața Înapoi și întoarce-te la o viață normală !

Și nu uita de garanția produsului…

Comandă ghidul Învinge Depresia Ia-ți Viața Înapoi, ține-l în mâini, și răsfoiește-l încet.

Vei rămâne impresionat de metodele de combatere a depresiei și anxietății, de simplitatea lor și rapiditatea cu care acestea funcționează.

ISBN: 978-606-92856-0-2
Vezi descrierea completa

Acest produs a primit 1 review

Nota 5.0 din 5 stele
1
0
0
0
0

Spune-ti opinia si acorda o nota

 1. Cîrstea Florentina

  O carte foarte bună care m-a ajutat într-un moment în care mă confruntam cu atacurile de panică.

  Cîrstea Florentina