AMZ Startup - Jurnalul unui Milionar Român pe Amazon - Matei Nicolae
Nota produs - 1 review
Original price was: 19500lei.Current price is: 12900lei.
-34%

AMZ Startup – Jurnalul unui Milionar Român pe Amazon – Matei Nicolae

Pret Original price was: 19500lei.Current price is: 12900lei.

Vrei să faci Bani pe Amazon, din fața unui laptop? Învață cum să lansezi o afacere online pe Amazon, printr-un sistem testat cu succes de către sute de români care vândut pe Amazon SUA și Europa de sute de mii și chiar milioane de dolari.

Categorie
Format carte 165mm x 245mm
Tip produs Carte Tiparita + USB Stick
Nota produs - 1 review

Vrei să faci Bani pe Amazon, din fața unui laptop?

Iată Demonstrația cum Lansăm o Afacere Online pe Amazon în 8 Săptămâni, printr-un Sistem Testat cu Succes de peste 150 de Români care au vândut pe Amazon SUA și Europa de 13.815.480 USD în ultimile 3 luni.

Îți Dezvăluim Concret și Usor de Înțeles, Afacerea Online a Momentului prin care oameni simpli din toate colțurile lumii, au vândut de 42,75 Mld. USD pe Amazon, peste 50 milioane USD fiind generați de români

Tot mai mulți români își încep propria afacere pe Amazon, pentru că necesită un buget redus, este ușor de înțeles și foarte profitabilă. În următoarele 5 minute îți dezvălui ce este și cum funționează o afacere pe Amazon, și cum în 8 săptămâni ai primele vânzări.

Acest articol îți dezvăluie:

 • De ce vânzarea de produse fizice pe Amazon este afacerea momentului?
 • Află cum să-ți expui produsele la peste 300 milioane de clienți care accesează Amazon zilnic, gata să cumpere.
 • Sistemul testat prin care demarezi afacerea cu costuri minime în 8 Săptămâni, ca apoi s-o dezvolți reinvestind parte din profit în produse noi. Fără angajați, fără depozite, fără ambalare sau expediere colete.
 • Generează un venit lunar constant din afacerea ta online, și bucură-te mai mult de lucrurile cu adevărat importante (familie, călătorii, spor, citit, hobbyuri, etc.)
 • Cum alegi produse profitabile și cum le poziționezi deasupra concurenței? Afli totul de la găsirea celui mai bun furnizor din China, la transportul în depozitele Amazon FBA
 • Listarea produselor sub propriul Brand. Cum optimizezi pagina de produs ca să atragi cât mai multe comenzi și cum promovezi produsele prin Amazon Ads si Facebook Ads
 • Mărturii despre ghidul Amazon Startup, prin care peste 150 de români și-au lansat propriile afaceri pe Amazon doar anul trecut, parcurgând cele 5 etape prezentate mai jos… și cine este autorul?!
 • Exemple reale de români care vând deja pe Amazon USA și Europa cum au început, ce strategii folosesc și ce sfaturi au pentru începători

De ce să faci bani online pe Amazon este afacerea momentului

download

304 Milioane de potențiali clienți
Peste 304 milioane de clienți activi pe Amazon, iar numărul lor crește de la o lună la alta

dollar collection icon

Peste 304 mil. clienți cheltuie în medie $625/an fiecare.
80 milioane dintre aceștia sunt Prime și cheltuie în medie anual 1250$.

Online Shopping iconAmazon atrage jumatate din totalul clienților la nivel mondial
Peste 50% din clienții care fac shopping online la nivel global, merg direct pe Amazon

Black friday seoBlack Friday (ultima vineri din noiembrie)
Într-o singură zi, Amazon generează o treime din toate vânzările online din lume.

grafic

În plus…

Potrivit unui studiu realizat de Web Retailer, 54.2% dintre persoanele care au o afacere pe Amazon reuşesc să câştige peste 100.000 de dolari pe an, iar 14.6% dintre acestea au depășit cifra de 1 milion dolari pe an. Mai mult, al doilea cel mai mare seller de pe Amazon.com este firma Medimops din Germania.

Amazon este cel mai mare Marketplace din lume, adunând peste 300 milioane de clienți care vin pe site cu intenția clară de a cumpăra produse.

Mai mult, realizezi totul online, lucrezi singur, din fața laptopului, de oriunde din țară sau din lume și în ce interval orar îți stabilești. Nu ai șefi sau angajați, nu îți trebuie spații de depozitare, utilaje sau mașini, deci nu ai costuri cu chirii, utilități sau salarii – pentru că marfa cumpărată ieftin din China se duce direct în depozitele Amazon, unde o vinzi scump, încasând un profit generos.

Crezi ca e pentru tine?!

Dacă DA, citește mai jos și află cum funcționează o afacere pe Amazon!

De ce CEA MAI RAPIDĂ CALE pentru a-ți crea un BUSINESS ONLINE e AMAZON?!

 • Fulfillment by Amazon sau prescurtat FBA, serviciul prin care faci comerț online din fața laptopului pe cele mai mari piațe de desfacere: SUA, Europa și Canada. Amazon se ocupă de recepția produselor de la producător, depozitare, livrare, customer support, contabilitate, facturare, garanții, ș.a.m.d
 • Dezvolți propria afacere în ritmul tău, îți faci propriul program și scapi de rutina 9 – 17. Poți pleca în concediu când vrei, petreci timp cu copiii și lucrezi pentru tine.
 • Lucrezi full time sau part time pentru un venit extra. Nu contează dacă ai un job normal în paralel.
 • Înveți să dezvolți un business online cap-coadă de la găsit nișa și produsul, la marketing, vânzări și gestionarea banilor. Este o experiență de antreprenoriat fără să plătești mii de euro
 • Aplici principiul Lean Startup – începi treptat cu investiții și riscuri minime.
 • Este o afacere fără angajați. Cel puțin până lansezi primele 3-5 produse.
 • Noi te ajutăm cu toată informaţia, printr-un ghid updatat periodic și un Club Privat la care vei avea acces. Și nu costă nici pe departe mii de euro.

CEA MAI RAPIDA CALE pentru a lansa propriul BUSINESS pe AMAZON e drumul parcurs deja cu succes de peste 150 de români de toate vârstele, printre ei:

Amazon Start Up

 • Elevi – fără experiență de business, dar entuziaști
 • Studenți – dornici să construiască, să dezvolte, să ofere valoare clienților și să vadă rezultate în timp real
 • Părinți – precauți, majoritatea încep part-time căutând o sursă suplimentară de venit.
 • Antreprenori – cu experiență în afaceri, dar nu toți și în online. Caută un business nou, din care să câștige mai mulți bani, în timp ce se îngrijesc și de businessurile actuale
 • Părinți singuri – pare greu, dar ei sunt cursanții care ne motivează pe toți ceilalți să continuăm atunci când lucrurile par a se complica
 • Bunici – sunt deliciul acestui business, reușesc să se lanseze la fel de ușor ca restul participanților. Au un minus la dexteritatea pe online, dar un mare plus la cum văd și intuiesc lucrurile

În continuare îți prezentam etapele unei afaceri pe Amazon, cum să ai propriul produs listat pe Amazon în 8 săptămâni și ghidul din care afli tot ce ai de făcut fără să arunci mii de euro pe cursuri…

Cei 5 Pași ai lansării unei afaceri pe Amazon

Pas#1 – CAUTI UN PRODUS PE CARE VREI SA-L VINZI

Pas#2 – GĂSEȘTI UN FURNIZOR CARE SĂ ȚI-L PRODUCĂ

Pas#3 – DEZVOLTAREA PRODUSULUI ȘI PRIMA COMANDĂ

Pas#4 – LISTAREA PRODUSULUI PE AMAZON

Pas#5 – LANSEZI PROPRIUL PRODUS

În următoarele 10 minute îți demonstrez cum poţi face bani online pe Amazon, în doar 5 etape bine definite, și fără să plătești sume aberante de mii de euro pe cursuri supra-evaluate!

Acest articol nu este pentru oricine, se adresează doar celor ce sunt dispuşi să muncească pentru a avea o afacere bănoasă, care aduce confort și fericire în viața clienților săi prin proudse de calitate! Citește în continuare și descoperă începuturile…

Care sunt cele 5 Etape ca să Începi Afacerea pe Amazon, și de ce în 8 Săptămâni

Săptămânile 0-2

25%

Pas 1: Găsirea produsului

Este crucială alegerea produsului pe care să-l vinzi pe Amazon. Aproximativ 90% dintre oameni se blochează la acest pas, neștiind cum să-și valideze produsul ca fiind alegere cea mai bună.

Însă lucrurile sunt simple. Dacă produsul tău respectă cele 7 criterii obligatorii, prezentate mai jos și urmezi instrucțiunile din ghidul Amazon StartUp de la Capitolul 8 – Alegerea produsului, paginile 85-109, șansele ca acesta să se vândă foarte bine sunt extrem de mari!

Iată care sunt criteriile obligatorii pentru produsul tău:

 • Prețul de vânzare între 25$ – 55$. Este un interval între care consumatorii cumpără cu ușurință produsele și nici nu le returnează
 • Există cerere pentru produs. O cerință extrem de importantă, rezolvată ușor cu ajutorul indicatorilor prezentați în ghidulul Amazon Startup la pagina 86
 • Produsul nu este sezonier. Alegem doar produse pe care să le vindem tot timpul anului. Sezonabilitatea produselor se verifică într-un minut folosind Google Trands, îți vom arăta cum.
 • Mai puțin de 350 reviewuri. Verificăm cel mai apreciat produs de pe Amazon asemănător cu cel ales de noi, să nu aibă mai mult de 350 review-uri. (ideal sub 300 review-uri).
 • Mic și ușor (să intre într-o cutie de pantofi). Produsul să fie ușor de transportat, să nu conțină elemente care se pot deteriora pe transport (sticlă, materiale casante), iar transportul să fie ieftin.
 • Produsul poate fi îmbunătățit. Citind review-urile produselor asemănătoare cu al nostru putem deduce aspecte negative și pozitive descoperind unde putem aduce îmbunătățiri care să ne diferențieze.
 • Simplu de fabricat. Pentru a putea controla calitatea produsului, trebuie să evitam sticla, electronicele și alte produse complexe care se pot strica, sparge, demagnetiza, samd.

Săptămânile 3-4

50%

Pas 2: Găsirea furnizorului pe Alibaba.com

După identificarea produsului folosim platforma Alibaba.com pentru găsi instant zeci de mii de producători din China ce ar putea să ne furnizeze produsul dorit.

Îți explicăm cum alegi furnizorul ideal în ghidul „Amazon Start Up”, dar iată în mare ce presupune selecția suplierilor:

1. Cum construiești o relație APROPIATĂ între tine și fabricile din China, obținând astfel cel mai bun raport calitate/preț, prioritate la onorarea comenzilor, costuri scăzute la ambalaje, transport, și multe alte beneficii.

2. Selectarea celui mai bun supplier raportându-ne la calitate/preț, termeni de livrare, capacitate de producție. Cum facem diferența între fabrici, producătorii mici și traderi chinezi (intemediari).

3. Comandarea sample-urilor.

4. Cum creezi cutia și ambalaje premium pentru produs

5. Cum să Produci în fabricile din China la un preț super bun pentru SUPER CALITATE! (direct în fabrici, nu prin traderi)

mostreImportanța sample-urilor

Într-un test făcut de Jungle Scout, pentru un prosop de bebeluși, 3 producători chinezi, au trimis 3 sampleuri total diferite: 0,4 kg material/metru pătrat, 0,5 kg material/metru pătrat, și doar unul dintre prosoape era 100% cotton. Plus că fiecare prosop a venit cu un design total diferit.

Dacă te gândești ce rost are să ceri sample pentru un prosop, iată ca are rost. E important să îți vezi fizic produsul înainte de a-l comanda în masă. Să îl pipăi, să îi identifici posibile defecte și chiar să îl folosești.

Pentru a selecta doar furnizorii cu care merită să lucrăm, vom aplica filtrele și abordările, descrise și aprofundate detaliat în ghidul „Amazon Start Up”.

Astfel descoperim dacă furnizorii sunt reali, oferă calitate, cunosc engleza și înțeleg exact ce le cerem, au experiență, ne oferă soluții complete (ambalaj de calitate, transport rapid și ieftin), ca într-un final să nu aruncăm banii pe fereastră lucrând cu cine nu trebuie, și să câștigăm timp.

Alegeți-vă furnizorul doar după parcurgerea acestor lecții din ghidul Amazon Start Up:

 • Lecția 9.1. Cei mai importanți pași pentru achiziționarea produsului
 • Lecția 9.1.1. Identificarea produsului
 • Lecția 9.1.3. Fba Revenu Calculator – Verificăm profitabilitatea produsului ținând cont de prețul estimativ de producție, prețul de vânzare de pe Amazon, Taxele Amazon FBA, Transport, Controlul Calității și taxele vamale. Cu alte cuvinte verificăm dacă produsul e destul de profitabil ca să merite
 • Lecția 9.1.5. Cum contactezi furnizorii
 • Lecția 9.1.6. Cum selectezi furnizorii
 • Lecția 9.1.7. Cum comanzi mostrele – află ce să le ceri, cât te costă, la ce să fii atent
 • Lecția 9.1.8. Cum comanzi primul lot de produse – Transport, Control calitate, Livrare în depozitele Amazon din SUA / UK / Germania, în funcție de piața pe care le vinzi
 • Lecția 9.1.9. Perfectarea Contractului – de ce contract, cum arată unul, ce trebuie să conțină pentru ca tu să îți asumi riscuri minime, în cazul în care sunt probleme de producție/calitate cu marfa
 • Lecția 9.2. Supplier Alibaba.com

Săptămânile 5

65%

Pas 3: Dezvoltarea produsului și prima comanda

La pasul 3, cerem maximul de la supplierul chinez cu care am ales să lucrăm. Îi cerem mici îmbunătățiri pentru produsul nostru, prin să ne diferențiem de restul produselor din aceași categorie, atrăgând clienții de partea noastră!

Exemplu: O simplă mănușă de bucătărie pe care o folosim la cuptor, poate fi și impermeabilă pentru a fi folosită în apă (fiartă), poate rezista și direct la flacără pentru a fi folosită la grătar, toate acestea fără costuri suplimentare de producție.

Scopul nostru în acest moment este să:

 • Dezvoltăm produse complete prin identificarea tuturor nevoilor clientului care cumpără acel produs. Din ghidul „Amazon Startup” afli cum implementăm caracteristici complementare pe produse comune, oferind rezolvarea mai multor nevoi printr-un singur produs. Clienții preferă aceste produse și le comandă în detrimentul produselor cu o singură funcționalitate!
 • Cum transformi un produs într-o ofertă tentantă pentru clienți, cu numeroase bonusuri și extra-uri pe care aceștia le aleg.
 • Lansarea primei comenzi și începerea producției
 • Cum și de ce să inspectăm produsele înainte de livrare, chiar dacă mostrele au fost în regulă
 • Pregătirea produsului și a ambalajului pentru livrarea rapidă în depozitele FBA ale Amazon. Fără documente lipsă, întârzieri în vamă și alte surprize neplăcute.

Săptămânile 6

80%

Pas 4: Listarea produsului pe Amazon

Ca să listăm produsul pe Amazon deschidem cont de Seller pe platforma Amazon (vezi Capitolul 5 –  Cum îți faci cont pe Amazon și cum primești banii din vânzări). Deschiderea contului durează aprox 30 minute

produs amazon

Apoi listăm produsul cu titlu, poze, bulleturi, descriere, preț, șamd, ca în poza de mai sus. Afli în detaliu ce presupune o listare ca la carte, din Capitolului 10 – Listarea Produsului pe Amazon (pagina 137).

Parcurgând Capitolul 10 al ghidului Amazon Start Updescoperi:

 • Cum se setează contul de Amazon Seller.
 • Tratăm individual fiecare element al listării (1. titlu, 2. poza, 3. bulleturi, 4. descriere etc). Aflăm ce să includă și cum să arate fiecare element ca să obținem acel listing care convertește vizitatorii în clienți
 • Cum să arate imaginile produsului, cum creezi un main image potrivit, cum să selectezi fotograful potrivit (vezi la pagina 148)
 • Te învățăm Amazon SEO, pentru ca produsul tău să fie afișat în primele rezultate ale căutărilor efectuate de clienți pe Amazon.
 • Stabilim prețul de vânzare
 • Tips & Tricks pentr o conversie mult mai bună pe pagina de produs (vezi paginile 153, 157)

Săptămânile 7-8

100%

Pas 5: LANSAREA produsului pe Amazon

A venit pasul cu cea mai mare plăcere și emoție, în care pregătim strategia de lansare pentru produsul tău urmând pașii de la Capitolului 11 din ghidul Amazon Start!

Momentele sunt unice, acum apărând primele vânzari, așa că hai să vedem ce avem de făcut:

 • Strategia de vânzare a produsului, atât în perioada de lansare precum și pe toată perioada lui de viață, urmând pașii de la Capitolul 11 – Lansarea produsului și promoțiile (vezi paginile 161-184 din ghidul Amazon Start Up)
 • Ce înseamnă o lansare de succes, cum obții primele vânzări, cum crești rapid în ranking, cum menții o notă ridicată a contului și ce să le ceri primilor clienți?
 • Cum obții primele review-uri? metode și unelte pentru customer service și cum obții review-uri pozitive din partea cumpărătorilor tăi
 • Cum urci pe keyword-urile principale, în topul căutărilor de pe Amazon?
 • Cum setezi reclame plătite prin Amazon Ads (vezi Capitolul 12 – pag 197), pentru o viziblitate sporită a produsului în interiorul platformei Amazon. Din acest capitol afli cum să setezi campaniile de reclamă plătita, pentru un profit (ROI – Return on investment) cât mai bun.

Faci toate optimizările posibile pentru o listare care convertește vizitatorii în clienți, după care apar vânzările mult așteptate.*

Mai jos, am atașat print screen-uri cu încasări din primele zile de la lansare ale altor selleri, reprezintă momente în care cu toții suntem satisfăcuți și mulțumiți de munca depusă.

9
3
5
6
7

Felicitări! Gata cu lansarea… Ce urmează?

După ce am lansat produsul apar primele comenzi, savurăm momentul și trecem din nou la treabă. 6 capitole (din 15), despre dezvoltarea afacerii după ce produsul a fost deja lansat:

 • Capitolul 3 – Optimizarea afacerii, greșeli frecvente, formarea modului de gândire antreprenorial
 • Capitolul 7 – Amazon Branding, startegii de brand, cum ne protejăm brandul
 • Capitolul 12.1 – Obținerea primelor review-uri
 • Capitolul 12.2 – Amazon Ads și promovarea de tip PPC
 • Capitolul 12.3 – Testarea și optimizarea continuă a listingului
 • Capitolul 13 – Cum se gestionează cu succes o afacere de tip FBA. Inventar, Promovare, Amazon Selling Coach, Optimizarea costurilor
 • Capitolul 14.1 – Seller suport, Soluționarea disputelor
 • Capitolul 14.2 – Cum câștigi primele poziții ale căutărilor pe Amazon
 • Capitolul 15 – Resurse pentru dezvoltarea afacerilor de la mici, spre afaceri medii și mari

S-au lansat aplicând tehnicile din ghidul Amazon Start Up

maraHelooooo, sunt super entuziasmată, toți prietenii și colegii mă întreabă cum am reușit?

Nu o sa mint, mi-a fost teamă si am avut o senzatie constantă de nesiguranță, dar… am urmat sfaturile voastre.

Deși cunoșteam subiectul, nu credeam că va funcționa pentru mine. În plus eram ingrijorată de banii pe care i-am plătit pe marfă, pe diferite tool-uri și pe poze, dar ceea ce m-a ținut pe drum au fost informatiile din ghid care erau logice și coerent, și îmi validau mereu locul în care mă aflam.

De asemenea văzând cum alții reușesc în jurul meu, urmând exact aceasi pasi, a fost alt imbold pentru a continua aventura.

Acum sunt extrem de fericita ca am luat decizia de a începe un astfel de business, și deja am început să vând foarte bine!

Mara Bunea

Categorie produs: Home & Kitchen > Cleaning Supplies > Mopping

silviuSaluuuut,

Dupa 8 luni de zile, aveam deja profit de peste 3500$ pe lună, din care jumatate îmi intrau în buzunar, iar cealaltă jumatate o reinvesteam. Ulterior am reuntat la job pentru a ma implica full-time în acest business.

Acum am libertatea să fac foarte multe lucruri, mă mulez pe programul copiilor, plecăm în mini-concedii oricând dorim, fac ceea ce-mi place și să îi ajut pe alții să facă același lucru.

Sper ca emailul meu să ajungă la cât mai mulți români!

Silviu Runcu

Categorie produs: Tools & Home Improvement › Safety & Security

friendsDupă cum știți am pornit aceasta afacere în 3, pentru a suporta mai ușor investiția în primul stoc.

Pentru noi a însemnat împlinire pe plan personal, mai mult control asupra vieților noastre, timp pentru a calatori și pentru a ne bucura de tot ce are de oferit viata asta și nu în ultimul rand, siguranță financiara pentru pentru familiile noastre.

Keep walking!

Marius, Radu și Mihai

Categorie produs: Home & Kitchen › Bath

DISCLAIMER: Informațiile oferite pe acest site sunt foarte bine documentate și verificate, dar nu vă garantează succesul afacerii, sau obținerea unui anumit profit. Rezultatele variază de la o persoană la alta, în funcție de diferite motive.

Acum este rândul tău..!

 • Să dezvolți de la zero un business online AUTOMATIZAT care nu te costă o avere.
 • Să găsești răspunsuri la întrebări: cum atrag clienți către produsele mele?
 • Să dezvolți propriul produs, iar mai apoi propria gama de produse, sub propriul Brand! Totul de la zero, n-ai nevoie de experiență, modelele noastre funcționează, doar le urmezi.
 • Să aplici strategii de vânzare și sisteme de promovare pentru a atrage vânzări prin Amazon Ads, Facebook Ads și Google Ads.
 • Să faci tranziția de la un simplu angajat la un liber profesionist. De obicei, durează 7-8 luni ca brand-ul să se dezvolte şi să devină o sursă de venit stabilă.
 • Să lucrezi de oriunde ai internet, fie că stai în București, Cluj, Constanța, într-un oraș mic, sau chiar la țară.

MISIUNEA NOASTRĂ, este să ajutăm românii să beneficieze de abundența unei Afaceri Online cu acces la peste 300 de milioane de clienți doar în SUA, așa cum este Amazon-ul.

Începe afacerea ta astăzi, pentru prețul unei mese în oraș!

Imaginează-ți peste 6 luni că ai propria afacere online, și te gândești să lansezi al doilea produs care să îți dubleze profitul sau o să te afli tot în căutarea unei soluții ca și în prezent, totul depinde doar de decizia pe care o iei acum!

O afacere pe Amazon necesită investiție, iar rezultatele vin muncind! Dacă nu ești dispus să muncești, chiar și part-time la această afacere, nu are rost să aplici pentru ghidul „Amazon Startup”.

Inveștiția în PACHETUL Amazon Start Up este de doar 1323 lei 195 lei, echivalentul unei cine în doi la restaurant. Primul stoc de produse se poate ridica la o investiție de 2000-3000$, dacă ți se pare mult, gândește-te că doar utilajele dintr-o covrigărie costă aproape 10.000€, și nu se compară cu potențialul de a dezvolta propriul brand de produse cu desfacere în America și în toată Europa.

Ce primesc în pachetul Amazon Start Up?

Ghidul „Amazon Start Up” (tipărit full-color, 243 pagini)

Cap. 1 – Istoricul Amazon, de la un garaj la o mega afacere
Cap. 2
 – Amazon, ca oportunitate de afaceri
Cap. 3
 – Amazon, între beneficii, capcane și probleme
Cap. 4
 – Înființarea entității juridice, potrivită pentru Amazon
Cap. 5
 – Marketplace-urile Amazon
Cap. 6
 – Cum îți faci cont pe Amazon și cum primești banii
Cap. 7
 – Importanța brandului pe Amazon
Cap. 8
 – Etapa I din business-ul pe Amazon – Alegerea produsului
Cap. 9 – Etapa II – Supplier, crearea produsului și transportul acestuia
Cap. 10
 – Etapa III – Listarea produsului pe Amazon
Cap. 11
 – Etapa IV – Lansarea produslui și promoțiile Amazon
Cap. 12
 – Etapa V – Review, PPC, Sales
Cap. 13
 – Cum se gestionează cu succes o afacere de tip FBA (fulfilled by amazon)
Cap. 14.1
 – Seller suport
Cap. 14.2
 – Cum câștigi primele poziții ale căutărilor pe Amazon
Cap. 15 – 
Resurse utile pentru Amazon – aici includem resurse pentru listing, cuvinte cheie, marketing, administrare, solutionare dispute, retururi, Amazon Branding, ș.a.m.d

garantie 300x300 1

Garanţie curs 365 de Zile!

Primești ghidul și acces în Clubul Amazon Startup fără nici un risc din partea ta timp de 365 de zile. Dacă rezultatele obținute au venit prea greu, nu ai înțeles anumite informații sau pentru orice alt motiv îți vrei banii înapoi, contactează-ne în termen de un an de zile și îți vom returna fiecare bănuț pe care l-ai plătit pe acest pachet!

Acum ai puterea să dezvolți propria afacerea vânzând propriile produse fizice pe Amazon în USA, Canada și Europa, lucrând de oriunde. Vei vedea că sfaturile din ghid și informațiile bine centralizate, te fac să înțelegi imediat cum să vinzi pe Amazon.com|.de|.co.uk|.ca, cum găsești un produs vandabil, un producător serios și cum obții marje mari de profit. Beneficiile aduse de acest ghidul și clubul „Amazon Startup” îți rămân pe viață.

Curs conceput pentru:

 • Tineri, elevi, studenți care doresc să înceapă o afacere. Adulți care doresc siguranță și un venit generos care să-i scape de programul 9-17
 • Mame singure care au nevoie de un venit suplimentar, mame care stau acasă. Părinți care doresc să-și petreacă mai mult timp cu copiii.
 • Oameni care nu sunt mulțumiți de salariul actual și fie doresc un venit suplimentar, fie să-și schimbe activitatea.
 • Antreprenori sau oameni din e-commerce, care doresc să-și diversifice portofoliul de afaceri, dezvoltând o afacere online.

Cuvântul autorului

guangzhouDe la Matei Nicolae, autor, antreprenor

Unde vei fi peste 4 săptămâni începând cu astăzi? Dar peste 8 săptămâni? Vrei să faci o schimbare sau să rămâi unde ești acum?

Imaginează-ți că te trezești super încântat într-o zi de luni, știind că o să petreci timpul cu cei dragi și urmează să vă distrați. Te bucuri de clipele acelei dimineți, între timp verifici telefonul doar ca să vezi câte comenzi au mai intrat. Aceași rutină se repetă și marți dimineață, miercuri dimineață, samd…

Acest scenariu este posibil cu o afacere pe Amazon: câștigi bani lucrând de oriunde, ești tot timpul cu familia, ai program flexibil și lucrezi când vrei… cel puțin așa a fost în cazul meu și în cazul altor câtorva mii de români care și-au lansat propriul start-up pe Amazon.

Experiență noastră ca și comunitate a dus la apariția proiectului Amazon StartUp, prin care pentru o sumă modică poți să o iei pe scurtătură și să atingi în săptămâni performanțele pe care noi le-am obținut în luni de teste și încercări.

Acum trebuie să faci o alegere, ai două variante:

Varianta 1

Începi propria afacere online, iar în 8 săptămâni ai deja o a doua sursă de venit și este o chestiune de timp până renunți la locul actualul de munca. Frica că nu ai bani suficienți pentru nevoile tale și ale familiei vor rămâne doar amintiri neplăcute.

Varianta 2

Părăsești acest site, ignora oportunitatea de a începe propria afacere pe Amazon, ignori ghidul și clubul privat Amazon Start Up, ignori poveștile de succes prezentate pe site iar peste 8 săptămâni vei fi în același loc ca și până acum.

Majoritatea românilor (peste 95%) aleg varianta 2 deși vorbesc despre începerea unei afaceri, despre schimbarea stilului de viață, însă niciodată nu acționează în consecință. Faptul că citești acest articol, demonstrează ca faci parte din cei 5% care aleg prima variantă.

În următoarele zile, îți voi prezenta strategiile prin care românii au vândut anul trecut de peste 50 milioane dolari pe Amazon, conform Ziarul Financiar, și cum poți face parte și tu din acest club select.

Totul fără nici un risc din partea ta! Ai acces la aceste strategii începând cu astăzi și din primele 2-3 vânzări vei acoperi această investiție inteligentă. Dacă nu reușești să începi din diferite motive, ai 365 de zile să iți ceri banii înapoi!

Rezultatele antreprenorilor cu 3-4 produse lansate după rețeta pe care o vei urma și tu

2
8
10
12

DISCLAIMER / UN ULTIM GÂND: Informațiile oferite pe acest site sunt foarte bine documentate și verificate, dar nu vă garantează succesul afacerii, sau obținerea unui anumit profit. Rezultatele variază de la o persoană la alta, în funcție de diferite motive.

Am publicat ghidul Amazon Start Up tocmai pentru a te ajuta să economisești timp, să eviți greșeli costisitoare.

Nu pierde șansa de a face un business, cu resurse puține, doar pentru că nu ai garanția unei reușite sigure! Nu pierde libertatea pe care ți-o oferă o afacere online, și satisfacția de a controla totul cu mâinile tale.

ISBN: 978-606-8466-07-1
Vezi descrierea completa

Acest produs a primit 1 review

Nota 5.0 din 5 stele
1
0
0
0
0

Spune-ti opinia si acorda o nota

 1. Ienei (proprietar verificat)

  Este o carte care merită citită. Conține informații exacte despre cum să alegi produsul, cum îți calculezi profitul, cum comanzi produsul, model de contract cu producătorii etc. Vei găsi tot ce trebuie să știi ca să vinzi cu succes produse pe Amazon, cu poze în care ți se arată pas cu pas ce trebuie să faci. Recomand tuturor celor care vor să vândă produse pe Amazon.

  Ienei