Slăbirea Rapidă și Menținerea Greutății - slăbește mâncând 4 mese delicioase pe zi
Nota produs - 0 review-uri
Original price was: 8900lei.Current price is: 7900lei.

Stoc epuizat

-11%

Slăbirea Rapidă și Menținerea Greutății – slăbește mâncând 4 mese delicioase pe zi

Availability:

Stoc epuizat

Pret Original price was: 8900lei.Current price is: 7900lei.

Categorie
Autor Flavia Deak
Format carte 210mm x 297mm
Nota produs - 0 review-uri

Stoc epuizat

Iată cum poți slăbi definitiv fără să te înfometezi și fără să te îngrași la loc.

Descoperă alimentele delicioase care topesc până la 3 kg de Grăsime în doar 7 Zile… Slăbești mâncând ciocolată, cereale, înghețată și multe alte mâncăruri savuroase.

Îți prezentăm un mod de slăbire demonstrat prin studii științifice, recomandat de medicii nutriționiști și eficient chiar dacă nu ai timp să faci sport.

Vei avea abdomenul plat, silueta mai subțire, și vei arăta mult mai sexy – descoperă cum să absorbi cu mai puțin de 28 grame de grăsime (250 calorii) la fiecare masă! După un calcul simplu rezultă că slăbești 1.3 kg în 15 zile, doar aplicând această metodă…

Îți simți corpul mai ușor și mai energic, fiindcă arzi în medie cu 180 mai multe calorii pe zi aplicând tehnica recomandată la pagina 126 din ghidul Slăbirea Rapidă și Menținerea Greutății.

Pofta excesivă de mâncare nu mai este o problemă. Vei servi la fiecare masa cu 15% până la 30% mai puțină mâncare (folosind tehnica de stopare a poftei excesive de mâncare prezentată în ghidul Slăbirea Rapidă și Menținerea Greutății la pagina 63).

Aici găsești oameni care în sfârșit au reușit să slăbească:

„În ultimii ani am încercat tot felul de diete și pastile minune care pur și simplu s-au jucat cu mine… săptămâna asta dădeam jos 2-3 kg, săptămâna viitoare le luam înapoi…

Am uitat de toate când am slăbit 18 kg în 2 luni încât nu-mi venea să cred că am trecut cu vederea tehnicile de slăbire atât de ușoare de la paginile 104-109 din ghidul doamnei prof. Flavia Deak!”

– Inginer auto. Bădescu Dana, Târgoviște.

„După ce n-a mai consumat alimentele enumerate la pagina 49 și am aplicat tehnicile de slăbire din cartea Slăbirea Rapidă și Menținerea Greutății, soția mea a scăpat de burtică și de grăsimea de pe brațe, iar acum bluzele îi vin mult mai bine.”

– Asistent Prof. Dr. Diamandescu Leonard – Cluj-Napoca.

„Tehnicile de stopare a poftei excesive de mâncare de la paginile 63 – 64 au funcționat cu succes pentru mine…

Pe lângă faptul că am slăbit și nu m-am mai îngrășat de câteva luni, mă simt mult mai ușoară și mai energică!”

– Prof. Lavinia Zoltan, Sibiu.

De câte ori ai încercat să mănânci mai puține calorii? De câte ori ți-ai făcut abonament la sală sperând că astfel vei slăbi și vei arăta bine? Sau poate ai încercat tot felul de diete și uneori chiar ai obținut ceva rezultate…

Dar, din păcate, atât tu cât și multe alte femei și-au dat seama că aceste diete NU funcționează pe termen lung. E suficient să reîncepi să guști câte ceva, iar kilogramele pierdute se pun repede la loc, ba chiar se adaugă și altele în plus.

marinaMaria a slăbit 17 kg – ȘI TOTUL A ÎNCEPUT CU CATEVA ALIMENTE
Maria a reușit să slăbească de la 85 kg la 68 kg doar făcând mici modificări în alimentație.

Secretul, zice ea, constă în ceea ce mănânci, iar obiceiurile alimentare de la pagina 24 împreună cu secretele din capitolul 6 al ghidului „Slăbirea Rapidă și Menținerea Greutății” le-au fost fatale grăsimilor acumulate în ultimii 12 ani (de la nașterea băiețelului său).

Mai multe detalii despre cum a reușit d-na. Ștefan Maria să slăbească 17 kg în mai puțin de 90 de zile, găsești în cartea „Slăbire Rapidă și Menținerea Greutății”

* * *

Te-ai săturat de eșecuri? Te-ai săturat de eforturi inutile? Te simți descurajată și ți-e jenă când te uiți în oglindă?

… Atunci informațiile dovedite științific pe care le vei descoperi în următoarele rânduri vor suna ca o declarație de iubire în urechea ta.

Imaginează-ți că te simți bine, plină de energie, și ești într-o formă perfectă. Te mândrești cu corpul tău suplu, armonios și atrăgător pentru că au dispărut kilogramele în plus și excesul de grăsime.

Ești o persoană frumoasă și admirată…

Ei bine, aceste lucruri pot deveni realitate și-n viața ta!

Fiindcă slăbirea permanentă și sănătoasă există cu adevărat! În cartea Slăbirea Rapidă și Menținerea Greutății găsești tot ce trebuie să știi ca să devii acea persoană la care visezi, atrăgătoare și mulțumită de cum arată.

Autoarea cărții, Prof. Flavia Deak, a trăit foarte mult în Asia unde a descoperit secretele prin care slăbești rapid și în același timp natural, fără să mai pui la loc kilogramele pierdute.

Locuind timp de 7 ani în Japonia, și-a dat seama cât de ușor poți slăbi folosindu-te doar de alimentele din bucătăria ta.

De ce ai Nevoie de Flavia ca să Slăbești?

Te-ai întrebat vreodată de ce doar 1 din 24 de oameni reușește să slăbească permanent? Ce e în neregulă cu ceilalți oameni? Nu ne dorim toți atât de mult să slăbim? Suntem blestemați genetic? Avem vreo boală care nu ne permite să dăm jos grăsimea?

Vezi tu, în ziua de astăzi să pierzi în greutate este aproape imposibil – și nu este vina ta. Ești bombardată constant cu imagini atrăgătoare de mâncăruri apetisante, și oriunde mergi poți să comanzi porții imense de mâncare.

În plus, serviciile de delivery nu ne ajută deloc. Nici măcar nu trebuie să mergi la fast-food sau restaurant, poți comanda acasă.

Da, stilul de viața ne îndoapă cu calorii și grăsimi, iar mai apoi ne oferă cât mai puține modalități de a le arde.

Aproximativ 70% dintre noi… adică 2 din 3 adulți… sunt supraponderali, fiind victimele stilului de viață modern.

Trăim și muncim într-un mediu care favorizează îngrășarea și este aproape imposibil să ieși din el.

Însă avem și o veste bună… peste 1860 de oameni au primit o mână de ajutor prin cartea Flaviei Deak: „Slăbire Rapidă și Menținerea Greutății”, reușind să slăbească și să-și mențină greutatea pe o perioadă de monitorizare de 3 ani.

Această carte îți dezvăluie metode simple, dar puternice prin care arzi grăsimea, reduci semnificativ numărul de calorii și îți energizezi corpul dându-i mai multe minerale și vitamine. O parte dintre metodele de slabire din această carte nu mai sunt prezentate în altă parte.

Hai să îți dezvălui câteva dintre descoperirile pe care cartea”Slăbire Rapidă și Menținerea Greutății” ți le aduce pentru prima dată în viața ta…

 

Citești, aplici, te transformi!

Topește grăsimea – fără dietă și fără exerciții fizice. După ce au folosit alimentele indicate de Flavia la prepararea mâncărurilor de zi cu zi, mai mult de 100 de persoane au topit în medie 0.5 kg de grăsime pe săptămână!

Persoanele care au slăbit cel mai mult: femeile trecute de 30 de ani. Detalii găsești la pagina 71 din cartea Slăbirea Rapidă și Menținerea Greutății.

Slăbești fără să te simți flămândă și frustrată. Dietele sărace în carbohidrați te ajută să te debarasezi rapid de kilogramele în plus – dar aproape nimeni nu se poate ține de ele! Dar cei care au ținut dietele conform instrucțiunilor Flaviei, nu s-au simțit niciun moment flămânzi sau nesatisfăcuți.

Previi îngrășarea după ce slăbești.Majoritatea oamenilor care slăbesc iau kilogramele înapoi – este o realitate de care nu vorbește nimeni! Strategia de la pagina 57 din cartea Slăbirea Rapidă și Menținerea Greutății schimbă treptat metabolismul arderii de grăsimi, astfel corpul tău nu mai acumulează nimic!

Pierzi grăsimea, nu masa musculară. Majoritatea dietelor te fac să pierzi masa musculară, nu grăsimea. Iar acestea sunt vești proaste, deoarece muschii ard mai mult cu 70 de calorii pe zi decât caloriile arse de grăsimi!

Dietele obișnuite te fac mai „slab” fiindcă ai și mai puține grăsimi, dar și mai puțini muschi, drept rezultat corpul tău arde din ce în ce mai puține calorii – iar grăsimile încep să se depună din nou.

La pagina 67 din ghidul Slăbirea Rapidă și Menținerea Greutății descoperi diferența prin care în loc să slăbești 62% masă musculară și 38% grăsime (efect produs de ceea ce fac majoritatea dietelor), vei da jos doar 16% masă musculară și 84% grăsime!

Ia-ți adio de la pofte – mănânci ce vrei! În creierul tău este o substanță numită serotonină care ajută la menținerea unui apetit normal. Din păcate, majoritatea dintre noi avem deficit de serotonină din cauza stresului.

Când nivelul de serotonină scade, simți nevoia de dulciuri și amidon. Există un supliment alimentar care rezolvă această problemă – natural, și astfel poți mânca dulciuri la orice ora, chiar și atunci când dorești să slăbești…

DANSUL DIETELOR

Această carte te ajută să atenuezi oboseala, depresia și alte simptome psihologice negative care te afectează atunci când vrei să slăbești, prin simplul fapt că dă sens slăbirii, acum știi de ce slăbești, cum slăbești, cât să slăbești, totul explicat încât să înțelegi și să conștientizezi procesele din corpul tău!

– Dr. Dumitrache Constantin – Medic Primar în Nutriție, Diabet și Boli Metabolice.

Cum să îți modelezi fiecare parte a corpului?

În paginile cărții Slăbirea Rapidă și Menținerea Greutății, vei găsi demonstrații practice despre exterminarea grăsimilor de pe corpul tău. Vei ști cum să modelezi fiecare parte a corpului după cum dorești:

 • scapi de burtă și câștigi un abdomen plat și ferm,
 • slăbești controlat în fiecare parte a corpului (de exemplu poți da jos grăsimea de pe picioare, fără să afectezi fundul),
 • scapi de colăcei,
 • scapi de aripioare și grăsimea de pe șolduri.

Altfel spus, devii o persoană mai atrăgătoare.

Îti reînnoiești garderoba sau porți hainele de acum câțiva ani. Vei arăta cu 3 până la 11 ani mai tânără.

În cartea„Slăbirea Rapidă și Menținerea Greutății” vei găsi:

 • o lista de alimente care blochează carbohidrații (pagina 28), momentele din zi când acestea au randament maxim în arderea grăsimilor, cantitatea exactă pe care trebuie să o consumi,
 • o lista de alimente pe care nu trebuie să pui gura, sunt otrăvitoare pentru tine, îți distrug sănătatea și te fac să-ți iei adio de la o siluetă frumos conturată!

„Am slăbit 3.5 kg în perioada sărbătorilor de iarnă!”
În toată luna decembrie am aplicat sfaturile descoperite în cartea Slăbirea Rapidă și Menținerea Greutății și am reușit să slăbesc 3.5 kg în condițiile în care nu m-am abținut de la preparatele de Crăciun! Preferatele mele 🙂

Mă simt extraordinar și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi că mi-a trimis această carte!

Mă simt o persoană schimbată pentru prima dată în ultimii 15 ani!

Îți mulțumesc, Flavia!

Manea Andreea, 45 ani
Baia Mare.

Adevăratul sabotor al dietelor: pierzi masa musculară, nu grasimea!

De ce majoritatea dintre noi pun la loc kilogramele date jos?

De ce dietele de tip yo-yo (slăbești, pui la loc, slăbești, pui la loc) din păcate sunt un stil de viață pentru zeci de milioane de oameni? Răspunsul este mai simplu decât crezi…

Majoritatea dietelor te ajută să pierzi mai multă masă musculară și apă, decât grăsime.

Oamenii care țin dietă dau jos destul de puțină grăsime și pierd în schimb multă masă musculară.

Muschii, se știe că sunt activi din punct de vedere metabolic. Minut după minut, oră după oră, mușchii ard caloriile.

Iar domino-ul provocat de majoritatea dietelor și al curelor de slăbire arată astfel:

 • Scazi în greutate, dar de fapt sunt pierderi ale masei musculare,
 • Mai puțini muschi = metabolism încetinit. Deci arzi mai puține calorii pe zi, decât o făceai înainte să începi cura…
 • Revi la alimentația cu care erai obișnuită înainte de cură și începi să pui la loc fiindcă ai mai puțini mușchi care ard calorii,
 • Îți recapeți greutatea dinainte,
 • Cu mai puțini muschi și mai multă grăsime, te îngrași ajungând la și mai multe kilograme decât înainte de a începe dieta.

Ce poate fi mai frustrant?Sau mai familiar pentru miile de oameni care tot încearcă, fără succes, să scape de kilogramele în plus?

Hai să vedem și un alt scenariu, acela prin care vei trece cu ajutorul sfaturilor din carte. Ce-ai zice să arzi grăsimea, și în același timp să îți tonifici muschii abdominali și fesieri?

Ce zici dacă…

 • NU ții dietă și NU faci exerciții fizice – dar dai jos aprox. 5 kg de grăsime și pui pe tine 1 kg de mușchi. Secretul „înlocuirii grăsimilor cu mușchi tonifiați” constă în cura de detoxifiere a organismului de la paginile 99-101 din cartea „Slăbirea Rapidă și Menținerea Greutății”.
 • Ții dieta de la pagina 80-83 până dai jos toate kilogramele în plus – după care pui la loc masă musculară (10-15% din cât ai dat jos). Obții un corp de invidiat, dar și tonifiat și energic!

SLĂBEȘTE INDIFERENT DE VARSTĂ

20 kilograme în 4 luni!

Laura (contabil din Timișoara) la vârsta de 49 de ani, avea 90 de kg la 170 cm înălțime. Când a început să caute soluții ca să slăbească ne-a mărturisit că: „Acum când am îmbătrânit, am realizat că este mult mai greu să slăbești. În imaginația mea derulez filmul pe vremea când aveam 20 de ani, 30 de ani, aveam un corp atât de frumos fără kilograme în plus, fără transpirație abundentă și fără oboseală”.

Dar chiar și la 49 de ani Laura a reușit să slăbească 20 de kilogram în 4 luni, folosind sfaturile simple din capitolul 2 al ghidului Slăbirea Rapidă și Menținerea Greutății.

După ce a slăbit, Laura ne-a povestit: „Oamenii mă tot întreabă – Cum ai reușit să slăbești, Laura? Răspunsul este simplu: am mâncat sănătos și am respectat sfaturile din cartea Flaviei Deak!”

Acum: mănânci 2903 calorii pe zi.
De mâine: 1819 calorii mâncate pe zi (fără înfometare).

Asta înseamnă 1084 mai puține calorii – echivalentul a 25 de linguri de zahăr. Într-un an ai slăbi până la 70 de kg (bineînțeles, doar dacă ai nevoie să slăbești atât).

Dar cum poți consuma cu 1084 de calorii mai puțin într-o singură zi?

Răspunsul e simplu: alimentația bazată pe fibre (prezentată la pagina 63 a cărții Slăbirea Rapidă și Menținerea Greutății).

Datorită fibrelor, scapi instantaneu de pofta excesivă de mâncare. Te simți plină cu mai puțină mâncare. Te simți plină mai mult timp după ce ai mâncat. Ți se încetinește digestia.

Alege metoda de slăbire care ți se potrivește.

Când vine vorba de slăbire, trebuie avut în vedere faptul că: Tu ești unic.

Ceea ce funcționează pentru o femeie, s-ar putea să nu funcționeze pentru un bărbat. Ceea ce funcționează pentru o persoană care dorește să slăbească doar cateva kilograme, s-ar putea să nu funcționeze pentru cineva care dorește să scape de 30 de kg.

Poate exista o boală care trebuie avută în vedere când vrei să slăbești, cum ar fi problemele cu tiroida. Nu există un standard atunci când vrei să slăbești. Este nevoie de o strategie de slăbire personalizată pentru ca efectele ei să fie rapide și puternice.

Am rezolvat acest aspect în cartea Slăbirea Rapidă și Menținerea Greutății prin implementarea a diferite metode și mai multe direcții de abordare a procesului de slăbire.

Așa că indiferent ce problemă întâmpini legată de slăbire, cu siguranță puterea informațiilor din cartea Slăbire Rapidă și Menținerea Greutății te ajută să distrugi orice obstacol în drumul tău spre un corp de invidiat!

În plus, îți vei împărtăși experiența cu sutele de oameni care au slăbit deja cu ajutorul metodelor prezentate în carte!

Maria, 57 de ani, divorțată – cu o fetiță minunată de 14 ani – are o slăbiciune pentru pizza și este dependentă de sucurile acidulate. Sfaturile de la pagina 87 au ajutat-o să-și mențină în frâu apetitul și să scape de 8 kg de grăsime în mai puțin de 45 de zile.

Bogdan, 34 de ani, avocat – de la mai mult de 110 kg, a reușit să slăbească la 95 de kilograme în mai puțin de trei luni de zile, ținând dieta ușoară de la pagina 101 din ghidul Slăbirea Rapidă și Menținerea Greutății.

„Controlul caloriilor este la fel de ușor ca spălatul pe dinți”, spune prof. Flavia Deak.

Lasă-mă să-ți explic… Cartea Slăbirea Rapidă și Menținerea Greutății oferă soluții incredibil de simple pentru a ține în frâu caloriile și pentru a distruge tot surplusul de grăsime din corpul tău.

Iată ce lucruri utile afli din carte:

 • Descoperi cum să diluezi mâncărurile grase combinându-le cu anumite alimente care le anihilează… cu alte cuvinte poți să mănânci aproape tot ce îți dorești.
 • Afli când o porție mai mare de mâncare te ajută să pierzi în greutate și cum este posibilă această minune (răspunsul constă în creșterea naturală a metabolismului cu 20% – vezi pagina 24).
 • Descoperi de ce majoritatea dietelor nu funcționează. Eliminarea carbohidratilor și a grăsimilor prin diete standard este cea mai mare greșeală. Dăunează organismului și când revii la alimentația normală iei în greutate mai mult decât ai dat jos.
 • De ce înfometarea este probabil cea mai mare prostie, și care este alternativa la fel de puternică, dar sănătoasă. Pagina 18.

Cunoscând aceste lucruri vei ajunge să-ți controlezi dieta la fel de ușor cum te speli pe dinți.

Toate acestea sunt acum posibile fără bătaie de cap, aplicând informațiile din ghidul Slăbire Rapidă și Menținerea Greutății.

Cât te costă să începi o slăbire sănătoasă?

Hai să ne gândim cât te costă un tratament de slăbire cu pastile și prafuri. Începând cu minim 300-400 lei. Dar o consultație la un doctor nutriționist? Începând cu 250-300 de lei până la 1000 lei ora de consultație.

Da, e descurajator să te gândești că vei plăti atâția bani și pe deasupra te vei supune la o grămadă de restricții și vei face o sumedenie de eforturi ca să poți ajunge la silueta dorită.

Ei bine, eu îți propun un ghid de slăbire la prețul… unei mese în oraș!

Doar 75 lei te costă cartea Slăbirea Rapidă și Menținerea Greutății.

Cartea aceasta conține informații importante dar ușor de aplicat, despre un proces definitiv de slăbire.

Din carte afli:

 • Cum să slăbești până la 3 kg în 7 zilefără înfometare și fără regim, mâncând chiar de 6 ori pe zi! Fiindcă răspunsul la pierderea rapidă și permanentă de grăsime NU este pur și simplu „mănâncă mai puțin”.
 • Cum să mănânci cu până la 50% mai multe calorii fără să depozitezi nici măcar un gram de grăsime în plus.Cu alte cuvinte cum să slăbești mâncând?!
 • Cum să-ți menții metabolismul activ pe tot parcursul zilei pentru pierderea grăsimilor și creșterea masei musculare- poate cel mai important secret pentru a slăbi cât mai repede.
 • Ce mâncăruri ar trebui să eviți?
 • Ce ai de făcut după ce ai slăbit, ca să nu mai pui la loc niciun gram?

 

Vei afla, de asemenea, cum să-ți modelezi un corp minunat, lucrând la acele zone ale corpului care te interesează în mod deosebit:

 • Cum să ai un corp bine conturat, scăpând de colăcei, aripioare și celulită,
 • Cum să arzi orice grăsime de pe orice parte a corpului,
 • Cum să arzi grăsimile din zona abdominală– descoperă formula ultra eficientă care te ajută să ai unabdomen plat.

 

Vei arăta bine și vei fi atrăgătoare. Vei avea o stimă de sine crescută și te vei simți plină de încredere.

Dar mai ales vei ști cum să slăbești sănătos, fără a-ți pune în pericol sănătatea:

 • Cum să mănânci pentru a arde grăsimi și pentru a oferi organismului energia de care are nevoie să le ardă.
 • Descoperă planul nutrițional care conferă o pierdere în totalitate a grăsimilor.
 • Cum să-ți sporești energia corporală ca să te poți trezi ușor dimineața, și să nu te mai prindă ora 15 fără vlagă.
 • Scazi nivelul colesterolului și vindeci multe dintre semnele diabetului.
 • Scapi de migrene, te bucuri de un somn odihnitor.
 • Îți întărești oasele și scapi de durerile de spate.

Și lista continuă în cartea Slăbirea Rapidă și Menținerea Greutății

Da, primești toate acestea la prețul unei mese în oraș!

Dar stai, asta nu e tot!

Iată și o veste bună pentru Bărbați:

În cartea aceasta vei găsi metoda prin care bărbații pot scăpa de „burta bărbatului însurat” sau „burta de bere”. Poate că soțul tău sau fratele tău sau chiar fiul tău are nevoie să dea jos ceva kilograme.

Acum primești metoda de slăbit valabilă și pentru bărbații care doresc un abdomen plat.

La Universitatea Cleveland – Ohio din SUA s-a făcut un test pe un grup de 70 de bărbați. Toți au ținut aceeași cură prezentată în carte la pagina 99 și au dat jos 1.2 – 1.7 kg doar de pe burtă!

Poate că zici: „așa promit toate metodele de slăbit, dar niciuna n-a dat rezultate bune…”

Da, ești îndreptățită să spui asta. Și tocmai din acest motiv îți oferim NU una, ci 2 garanții:

 • Garanția #1: Slăbești. Dacă nu reușești să faci acest lucru timp de 90 de zile sau rezultatele obținute nu te satisfac în totalitate, atunci poți returna cartea și îți primești, integral, banii înapoi.
 • Garanția #2: După ce slăbești nu pui pe tine nici măcar un kilogram. Pe lângă cele 90 de zile în care slăbești garantat, Îți mai oferim o altă garanție pentru 6 luni de zile: dacă respecți sfaturile din carte nu vei lua nici măcar un kilogram în plus. În caz contrar, poți solicita returnarea banilor investiți în carte.

Iar dacă nici garanțiile oferite de noi nu te-au convins, ai în vedere că alte femei au încercat metoda noastră și au fost încântate de rezultat:

„Mulțumesc mult pentru cartea Slăbirea Rapidă și Menținerea Greutății și în special pentru capitolul 5, care m-a făcut să-mi văd corpul din altă lumină, să-l ascult și să îl înțeleg, lucruri ce m-au ajutat să slăbesc exact cât mi-am dorit!”

– Dorina Popescu – Tulcea

„Pentru mine sfaturile Flaviei și-au făcut datoria, arăt mai bine decât mi-aș fi imaginat vreodată!

Deși nu trebuie să facem discriminări, din păcate o persoană care arată bine are mult mai multe privilegii în societatea românească, mai ales dacă este femeie…

Vă mulțumesc mult de tot!”

– Marcela Dina, Lugoj

Da, vreau să comand cartea și să arăt bine!

P.S.: Dacă vrei să arăți bine și să ai un corp sănătos, acționează astăzi. Amânarea doar crește numărul de kilograme.

Renunță la o masă în oraș și cu acei bani cumpără această carte. Dacă nu ești mulțumită primești banii înapoi.

ISBN: 978-606-92368-6-4
Vezi descrierea completa

Acest produs a primit 0 review-uri

Nota 0.0 din 5 stele
0
0
0
0
0

Spune-ti opinia si acorda o nota

Ai comandat acest produs ? Poti fi primul care isi spune opinia si acorda o nota.