Vrei consultanță pentru afacerea ta cu Prepelițe?
Descoperă ce Profit îţi Aduce o Afacere cu Prepeliţe, care sunt cele mai importante Pieţe de Desfacere şi ce sfaturi îţi dă o Doamnă Profesor rămasă Şomer, care a construit o Fermă cu 1650 de Prepeliţe în 210mp la Zărneşti, are deja o producţie de 1410-1450 ouă/zi şi obţine un preţ engross de 0.2 lei/ou şi 21 lei/kg de carne…
În plus află mărturiile a 71 de români care au dezvoltat Ferme și Afaceri cu Prepelițe din Fonduri Europene în ultimele 6 luni
Aceasta este Povestea a 71 de români care reușesc să câștige bani din creșterea prepelițelor, dar în special a unui doamne care într-un punct critic din viață și fără experiență, reușește să vândă carne și ouă de prepelițe de peste 2 ani, în magazine alimentare, piețe și supermarketuri din 8 județe… Iată cum și tu poți crește prepelițe cu piață de desfacere garantată:
- Creșterea Prepelițelor este o afacere profitabilă în cele mai multe cazuri, necesită investiție foarte mică, are piața de desfacere interna în continuă dezvoltare, și piață de export cu potențial uriaș…
- Nu ai bani de investit, iar timpul liber este limitat? Afacerea necesită alergătură pentru formarea pieței de desfacere (dar te vom îndruma exact ce pași să urmezi, și unde să te duci), îngrijirea efectivă a prepelițelor nu necesita timp mult, spațiile de creștere sunt mici (100-110 indivizi/mp), cantitate mică de furaj consumat zilnic (25-30 gr/adult)!
- Afli cum comercializezi carnea și ouăle de prepeliță, avizele necesare, cum negociezi prețurile la engross, cum atragi consumatorii individuali, sau firme de alimentație publică, magazine alimentare, restaurante, pensiuni, hoteluri și piețe agro-alimentare și chiar firmele exportatoare de astfel de cărnuri.
- ÎNCASĂRILE afacerii apar destul de repede, din cauza ouatului precoce, abundent și regulat (femela depune primul ou după 6-7 săptămani, iar dacă este bine îngrijită poate produce pănă la 350 ouă/an). Prepelița de carne (faraon) poate fi comercializată la vârsta de 40-50 de zile.
*disclaimer: rezultatele nu sunt garantate si pot diferi de la un caz la altul - COMERCIALIZAREA cărnii și ouălelor de prepeliță este ușurată de faptul ca aceste produse sunt cu totul speciale, oul conține de 5 ori mai mult fier, calciu, potasiu, zinc, de 6 ori mai multă vitamina B6 și de 15 ori mai multă vitamina B2, decât oul de găină, fiind folosit în tratamentul naturist al multor boli. Iar carnea este de o calitate deosebită
- PRODUCTIVITATEA în cazul unei crescătorii cu 500 de capete, obținem o producție zilnică de aprox. 450 de oua. Costurile de producție sunt mici, prepelița consuma 25gr hrană/24 ore dintr-un furaj special de aprox. 2.3 lei/kg. Alături de furaj se folosește și un complex polivitaminic buvabil, foarte accesibil. (cca 2 lei/zi pentru tot efectivul de 500 de capete). Adăugăm cheltuieli cu energia electrica (un bec econom de 15 W).
- Toate cheltuielile de producție nu depășesc deci 30 lei/zi pentru un efectiv de 500 de capete. Valorificarea celor 450 de ouă, la un preț de 0.20-0.30 lei/bucată, alături de valorificarea cărnii de prepeliță rezultă în venituri consistente. Dar se pot comercializa și oua de reproducție, păsării vii, precum și dejecțiile rezultate de la păsări, apreciate de cei care cultivă legume și flori.
Cuvântul autorului / DISCLAIMER:
Îți oferim informații noi și corecte, îți dezvăluim secretele crescătorilor de elita și prin acest articol descoperi cum să dezvolți o rețea de desfacere în magazine locale sau să exporți ouăle și carnea, transformând creșterea prepelițelor într-o afacere încă din primul an!
Cu toate acestea nu îți garantăm că obții un anumit rezultat, o anumita producție anuală sau profit. Totul diferă de la o persoană la alta și depinde foarte mult de tine, cât ești dispus sa înveți, să muncești, să investești, să alergi, samd.
Deși veche ca activitate acest tip de afacere este la început în România, așa că nu-i lăsa pe alții să-ți ia clienții, citește acest articol și începe acum cât încă se poate intra ușor pe piață:
Avantajele creșterii prepelițelor față de alte păsări sunt multiple: spațiul mic de exploatare, creșterea rapidă (atinge maturitatea de tăiere la 5-6 săptămâni), cheltuieli minime pentru echipamente, procurarea ușoara a puilor și tineretului, consumul mic de hrană, cantitatea mare și continuă de ouă (chiar 350 de ouă pe an/individ), rezistența la boli (dacă este îngrijită corespunzător, prepelița nu are nevoie de vaccin toată viața). Carnea și ouăle sunt deosebit de valoroase, având un conținut scăzut de grăsimi și colesterol.
Pentru a crește prepelițe avem nevoie de foarte puțin spațiu, pe un metru pătrat încap 120 de păsări (o baterie de 150x50cm, adică 0.75 mp ține lejer 70-80 de bucăți). Dacă faceți un sistem cu patru sau cinci asemenea cuști suprapuse, creșteți 500-750 de prepelițe, pe un spațiu foarte mic, într-o magazie sau garaj.
Prepelițele sunt păsări rezistente, nu se îmbolnăvesc ușor dacă sunt îndeplinite câteva condiții. Temperatura și umezeala sunt două aspecte importante. Trebuie asigurată o temperatură de 16-22 de grade constant. Inclusiv în sezonul rece și cald.
Începând cu anii 2018-2019 marile magazine au descoperit apetitul romanilor pentru oua și carne de prepelițe lucru care a dus la apariția acestor produse în supermarket-uri precum Metro, Carrefour, Real, etc… din păcate majoritatea produselor vin din import din cauza lipsei de crescători români care să satisfacă constant această cerere (și să onoreze contracte cu marile lanțuri de magazine, piețe agroalimentare, s.a.m.d).
Ca sa vinzi carne și oua de prepelițe trebuie doar să fii familiarizat cu principalele condiții de igiena care au fost impuse de Uniunea Europeana cu privire la obținerea tuturor autorizațiilor de care este nevoie pentru ca o astfel de afacere de creștere prepelițe să devina 100% funcțională.
În acest articol îți arătăm pas cu pas ce să faci începând cu înființarea SRL-ului și până la comercializarea produselor finite.
Creșterea prepelițelor reprezintă o afacere profitabilă cu investiție inițială mică. Mai mult, acest tip de afacere este la început, nu exista producători mari, deci acum este loc pentru oricine dorește sa facă bani din creșterea prepelițelor, și cine începe acum poate ajunge ușor la clienți! Dacă lași timpul să treacă va fi extrem de greu sa intri pe piață.
Despre autori
Cu o experiență de peste 8 ani în obținerea fondurilor europene și peste 19 ani în creșterea prepelițelor, cu trei cărți de specialitate pe aceasta temă lansate în 2015, 2017, și cea prezentată pe siteul de față (anul curent) și sute de articole publicate în reviste de specialitate, suntem echipa potrivită pentru a te ajuta în creșterea prepelițelor și transformarea acestei activități într-o afacere.
Te ajutăm să te ajuți singur, fără bani cheltuiți pe firme de consultanță scumpe, fără riscul de a pierde banii plătiți pe proiecte supraevaluate s.a.m.d.
Îți oferim ghidul Creșterea Prepelițelor – Afacerea ta la Cheie, care concentrează un serviciu de consultanță complet, dacă dorești să începi o afacere cu prepelițe din fonduri europene.
„Nici un consultant nu se va ocupa de proiectul și afacerea dvs cu aceeași implicare și determinare cu care o faceți dvs. De aceea foarte multe proiecte pe fonduri europene sunt respinse și mor din fașă, fiindcă o dată încasate comisioanele pentru scrierea și depunerea lor, firmele de consultanță nu mai au nici un interes să le refacă și să le depună spre a fi aprobate.” – a declarat Banu Augustin, unul dintre autorii ghidului.
„Dacă dorești să apelezi la serviciile unei firme de consultanță ghidul nostru te ajută să înțelegi modul de funcționare al unei afaceri zootehnice profitabile, ce presupune și cum se întocmește un plan de acțiune. Astfel să nu poți fi păcălit de consultanții/comercianții care încarcă nota de plată.” – a declarat Mircea Iezer, coautor al ghidului
În ghidul Creșterea Prepelițelor – Afacerea ta la Cheie ai consultanța de care ai nevoie pentru construirea propriei tale afaceri cu carne și ouă de prepeliță.
Din informațiile prezentate în ghid înțelegi cum să devii profitabil, în funcție de ce criterii crește producția cu aceleași resurse, afli pas cu pas cum îți construiești afacerea – de la cererile și formularele care trebuiesc completate și depuse la planul de afaceri, samd. Ai control total asupra fiecărei etape, de la conceperea și scrierea planului de acțiune, până la vânzarea primelor ouă și kilograme de carne.
Pentru afacerea dvs,
Echipa de autori
Ce presupune Creșterea Prepelițelor, și cum funcționează o Afacere cu Prepelițe în România
În următoarele rânduri îți răspund la toate nelămuririle și întrebările pe care le ai legate de creșterea și valorificarea prepelițelor… vom verifica de ce spațiu dispui și cât vrei să produci!
Descoperi toate informațiile de care ai nevoie în singurul ghid din România care îți explică pas cu pas cum să crești corect prepelițele, dar și cum comercializezi ouăle, carnea și chiar păsările vii pe piețele de desfacere din Romania, Italia, Franța, Marea Britanie, Suedia, Norvegia și alte țări din Uniunea Europeană.
Din ghidul „Creșterea Prepelițelor – Afacerea ta la Cheie” afli răspunsuri la întrebări și informații precum:
- Creșterea Prepelițelor este o afacere profitabilă în cele mai multe cazuri, necesită investiție foarte mică, are piața de desfacere interna în continuă dezvoltare, și piață de export cu potențial uriaș…
- Care este investiția pentru o afacere cu prepelițe? Dacă nu am bani deloc, cum fac?
- Ce acte am nevoie pentru a porni o afacere cu prepelițe?
- Cât de rentabilă este afacerea? Perioada de incubație foarte scăzută (16-17 zile), cantitate mică de furaje consumate zilnic (22-30 g/adult), faptul că prepelițele ouă la fiecare 18 ore și atingerea rapidă a maturității prepelițelor de carne (faraon) la 40-50 de zile, fac din creșterea prepelițelor o activitate al naibi de profitabilă. *disclaimer: rezultatele nu sunt garantate și pot diferi de la un caz la altul
- Care este spațiul necesar creșterii prepelițelor? Se pot crește 120 prepelițe/mp (cuști suprapuse), o crescătorie poate fi amenajată într-o clădire deja existentă – grajd, coridor garaj, etc. Singurele condiții care trebuie asigurate în spațiul amenajat le găsești la paginile 31-45 din ghidul Creșterea Prepelițelor – Afacerea ta la Cheie, din Colecția Fermierul Bogat
- Timpul alocat îngrijirii zilnice este de aprox. 30 min/zi (la 1000 buc.), o singură persoană se poate ocupa lejer de o fermă cu până la 10.000 prepelițe.
- De ce să crești prepelițe și nu altceva? Fiindcă dețin recordul de productivitate în avicultură, sunt mai rezistente la boli ca alte păsări și nu necesită vaccinări, oul de prepeliță e foarte bogat în vitamine, gunoiul de prepeliță este un îngrășământ natural cu o valoare nutritive mare, fiind căutat de cultivatorii de flori… În plus, creșterea prepelițelor este o afacere pe care o dezvolți cu costuri și eforturi scăzute, o afacere cu randament net superior altor afaceri avicole.
- Competitorii puțini, posibilitatea de a face export dată de cererea ridicată din țările occidentale, transportul ușor de efectuat, valorificarea totală, apetitul românilor din ce in ce mai mare pentru carnea și ouăle de prepelite, fac din aceasta afacere o activitate profitabilă ușor de exploatat și valorificat!
- De ce echipament am nevoie pentru a crește prepelițe? Informații complete privind echipamentul, tipul de incubator și eclozionator și firmele serioase care le comercializează la prețul corect, le găsești la pagina 51 din ghidul Creșterea Prepelițelor – Afacerea ta la Cheie
- Planul afacerii (planul financiar, planul de marketing, managementul afacerii) cu ajutorul căruia poți obține fonduri europene pentru construirea fermei și dezvoltarea unei linii de ambalare și etichetare a produselor caserole, cofrage, etc… plus multe secrete despre metodele de prelucrarea, ambalare și distribuție folosite de crescătorii de elită găsești în ghidul Creșterea Prepelițelor – Afacerea ta la Cheie
- Reproducerea și împerecherea la prepelițe, depinde foarte mult de raportul dintre masculi și femele dintr-o baterie, așadar la o baterie de 50 păsări este recomandat să avem 13 masculi și 37 de femele… detalii în ghid.
- Incubarea și ecloziunea… descoperă pas cu pas procesul de reproducere, de la cum să selectezi ouăle și ce sa faci cu ele 2-3 zile înainte de incubat, și până la temperatura optimă și diferitele tehnici de ecloziune. Sunt lucruri ușor de aplicat, care pot face diferența dintre o afacere de succes sau falimentul provocat de natalitatea scăzută.
- Clocitoarea este tratată într-un capitol întreg în ghidul Creșterea Prepelițelor – Afacerea ta la Cheie, deoarece metodele prezentate în ghid sunt esențiale pentru a avea o natalitate sporita a puilor de prepeliță.
- Descoperă secretul privind hrănirea prepelitelor, pentru a obține un randament maxim la ouat. În primul rând cumpără furaj pentru maxim 2 luni, ca să nu își piardă din valoarea nutritivă sau să se strice, și furajul să conțină neaparat ingredientele enumerate la pagina 102 din ghidul Creșterea Prepelițelor – Afacerea ta la Cheie.
- Descoperă secretele privind începerea afacerii, cu ce număr de prepelițe să începi, cum te dezvolți în mod gradual și susți reproducerea.
- Descoperă la paginile 60-68 metodele de îngrijire ale tineretului, și cum alegi prepelițele pentru ouă și cele pentru carne. Aceste informații îți ajută afacerea să atingă o rată de profitabilitate maximă!
- Sănătatea populației de prepelițe poate face diferența între profit și falimen. De aceea ți-am pregătit un capitol întreg despre boli și un altul despre îngrijirea prepelițelor și greșelile de creștere care duc la anomalii, boli și malformații! Totul este sub control dacă parcurgi capitolul 6 din ghidul Creșterea Prepelițelor – Afacerea ta la Cheie.
- Valorificarea prepelițelor începe după 40 de zile când prepelițele încep să ouă (media fiind de 25-30 ouă/lună/prepeliță, la o crescătorie de 500 capete, rezultă 12.000 ouă/lună, vândute cu 0,15 – 0,25 lei/ou, rezultă încasări pe care te las pe tine să le calculezi). În plus se valorifică carnea și dejecțiile care sunt un îngrășământ foarte căutat de florări. Detalii despre comercialarea produselor de prepeliță în supermarketuri, magazine și piețe agro-alimentare găsești la paginile 115 -138 ale ghidului Creșterea Prepelițelor – Afacerea ta la Cheie
- Lista continuă în cartea… Creșterea Prepelițelor – Afacerea ta la Cheie…
Dacă întrebările și nelămuririle tale nu se regăsesc printre subiectele enumerate mai sus? Nici o problema, doar răsfoiește ghidul “Creșterea Prepelițelor – Afacerea ta la Cheie” și vei găsi informațiile pe care le cauți!
Ai vazut ce presupune în linii mari o afacere cu prepelițe… imediat vine următoarea întrebare:
Pasul 1 > Piață Desfacere Ouă și Carne de Prepelițe! Unde?
Primul pas verificăm piața de desfacere din zona ta, ce cantități poți vinde și la ce preț, astfel știi ce ai de făcut per ansamblu:
Unde găsești Piata de Desfacere pentru carne, ouă sau păsări vii?
În ghidul Creșterea Prepelițelor – Afacerea ta la Cheie descoperi cum obții piață de desfacere în:
- Piete agro-alimentare
- Magazine alimentare
- Lanturile de supermarketuri
- Restaurante
- Consumatori direcți
- Pensiuni și Hoteluri
- Export in tarile Uniunii Europene
Este Afacerea cu Prepelițe potrivită pentru Tine? Crezi ca faci față? Crezi că te descurci?
Nu vrem să-ți vindem o carte, vrem să te ajutăm să dezvolți o afacere profitabilă pentru tine și familia ta! De aceea îți spunem de la bun început că o afacere cu prepelițe și păsări în general, nu este pentru oricine…
În primul rând, ai nevoie de una din formele de mai jos:
- PFA sau Înteprinderile individuale
- SRL
- Microintreprindere între 1 și 9 salariați
- Societate agricolă sau asociație de producători
- Certificat de producator de la primarie și vinzi în baza acestui certificat
În al doilea rând, din experiență îți spun că trebuie să alergi și să muncești foarte mult, mai ales în primele luni! Dacă în paralel ai și serviciu este bine să mai iei pe cineva care să te ajute când nu poți fi acolo!
Singur poți reuși dacă te ocupi doar de acest lucru! Primele luni sunt esențiale, mai ales că afacerea trebuie să funcționeze din prima, nu avem nici bani, nici timp de risipit!
Dacă îndeplinești cele două condiții de mai sus, mă bucur să te ajut în afacerea ta cu prepelițe, dacă nu te rog să părăsești pentru moment acest site, și să nu investești nici un ban în creșterea prepelițe!
Afacerea se poate dezvolta imediat și va implica angajați, ambalare, distribuție, contabilitate, trebuie să fi acolo.
Ești pregătit să ai Afacerea ta cu Prepelițe? În următoarele 5 minute îți explic tot ce ai de făcut începând cu prima zi și până intri în posesia primilor bani din vânzarea de ouă și carne.o, pregătit pentru acest lucru, altfel eșuezi!
Pasul 2 > Iată Actele, Cererile și Formularele de Obținut și Depus
Am rezolvat problema actelor pentru tine, cu ajutorul unei echipe de consultanți juridici din București, care au adunat toate actele, formularele și cererile de care ai nevoie pentru a începe afacerea și pentru a depune dosarul în cazul în care dorești Finanțare Europeană pentru Ferma ta de Prepelițe.
Toate aceste informații au fost concentrate de cei doi consultanți între paginile 95-118 ale ghidului „Creșterea Prepelițelor – Afacerea ta la Cheie” informații care fac ghidul să fie unic în România!
Cu ajutorul acestui ghid:
- simplificăm birocrația – explicăm documentația necesară, descoperi documentele, formularele, cererile și anexele necesare, unde le depui, ce termene ai, s.a.m.d.
- nu mai trebuie să alergi de la o instituție la alta, vei știi exact cui trebuie să te adresezi pentru a începe afacerea cu prepelițe din fonduri nerambursabile
- spune-mi în ce regiune o să dezvolți afacerea ta cu prepelițe ca să îți spun câți banii vei primii și ce formulare și cererei ai de depus
- afli fiecare cerere și fiecare act de care ai nevoie pentru a obține finanțare de la Uniunea Europeana, începând cu completarea cererii și până la depunerea proiectului
- Cu ghidul „Creșterea Prepelițelor – Afacerea ta la Cheie”, descoperi calea bătuta de cei care au obținut deja finanțare europeană află de la ce acte ai nevoie până la cum să completezi cererile și formularele!
Pasul 3 > Plan de Afaceri pentru Prepelițe
Îți dezvăluim planul de afaceri al unui producător cu 7 contracte încheiate cu magazine și încă 25 de cumpărători individuali, la care per total distribuie aprox. 400 oua/zi, și 10 kg carne/zi.
O ferma cu 500 de prepeliţe presupune o producţie zilnică de circa 450 de ouă.
Cu un cost de producție (apă, furaj, electricitate) de aproximativ 20 lei pe zi si un cost de vânzare pentru ouăle de prepeliță de 0,2 lei/ou de prepelita, rezulta venituri de circa 80 de lei/zi din vânzarea de oua și 110 – 120 lei/zi din carne.
Iata cum faci un Plan de Afaceri Corect si Realist pentru dosarul de finantare europeana
Conceperea planului de afaceri este un pas foarte important şi cu cât este mai bine gândit cu atât mai puţine obstacole şi probleme vei avea!
Foarte important la planul de afaceri este cum completezi studiul de fezabilitate… Mulţi nu ştiu că studiul de fezabilitate de obicei face diferenta între proiectele care obţin finanţare şi celelalte, de aceea ţi-am pregatit un capitol înterg doar despre acest aspect. De asemenea, fii foarte atent cu criteriile de selecţie, relevanţă şi maturitate ale proiectului şi ai şanse foarte mari la obţinerea fondurilor nerambursabile.
Descoperi instrucţiuni complete despre cum trebuie scris şi ce să conţină un plan de afaceri european pentru ferma de prepeliţe.
În cartea “Creșterea Prepelițelor – Afacerea ta la Cheie” găseşti şi analiza economico-financiară, grafice şi tabele care nu trebuie să lipsească din nici un plan de afaceri, plus informaţii care vor face proiectul tău cât mai uşor de acceptat de comisia europeană! Vei afla:
- Ce să conțină planul tău de afaceri cu prepelițe pentru a atrage posibile fonduri europene cât mai mari?
- De unde să începi planul de afaceri. La pag. 50 din ghidul Creșterea Prepelițelor descoperi primul pas, indiferent de domeniul în care desfășori afacerea ta
- Care sunt cele 5 condiții ale unui plan de afaceri cu prepelițe ca proiectul tău să poată fi acceptat* și care sunt singurele 3 greșeli pentru care dosarul ar putea fi refuzat…
- Descoperă lucrurile pe care trebuie să le incluzi în planul de afaceri pentru a putea obține cofinanțare de la bancă, girată doar din banii pe care urmează să îi primești, astfel să nu riști nimic: nu primești fonduri atunci n-ai nevoie nici de cofinanțare, primești fonduri atunci primești și cofinanțare girată din fondurile primite.
- Descoperă care sunt particularitățile unui plan de afaceri, care aduc punctaj cât mai mare proiectului tău.
Lista completă cu toţi paşii şi condiţiile care trebuiesc îndeplinite de un plan de afaceri sunt descrise în ghidul „Creșterea Prepelițelor – Afacerea ta la Cheie”.
Iata cum Demarezi Propria Afacere cu Prepelițe (8 etape):
- Etapa #1: Vezi ce presupune creşterea prepeliţelor şi valorificarea cărnii şi a oualelor în magazine, supermarketuri şi pieţe agro-alimentare, sau la export. Află ce avize, acte, cât spaţiu şi ce timp necesită afacerea, plus multe alte detalii (vezi paginile 70-85 din ghiudul “Creșterea Prepelițelor – Afacerea ta la Cheie”)
- Etapa #2: Acte, adeverinţe, cereri şi avize de care ai nevoie, le aranjezi în dosare şi le depui pentru autorizaţii după cum te îndrumăm noi. Nu sunt costisitoare, şi nu trebuie să te plimbi de colo colo
- Etapa #3: Parcurgi paşii necesari depunerii dosarului pentru finanţare europeană, cofinanţarea fermelor de prepeliţe este cea mai mica dintre toate domeniile eligibile şi poate ajunge la ZERO (depinde de beneficiar, regiune, etc)
- Etapa #4: Proiectul pentru fonduri europene – Completează studiul de fezabilitate… Studiul de fezabilitate face de obicei diferenţa între proiectele care obţin finanţare şi celelalte, ti-am pregatit un capitol înterg doar despre acest aspect.
- Etapa #5: Proiectul – Fii foarte atent cu criteriile de selecţie, relevanţă şi maturitate ale proiectului. Ai instrucţiuni complete în ghid despre cum trebuie să scrii proiectul, analiza economico-financiară, grafice, tabele, instrucţiuni complete.
- Etapa #6: Revizuire – Asigură-ţi proiectul înainte de a-l depune… Ţi-am pregătit o listă cu punctele pe care comisia vrea să le atingi în proiectul tau. Dacă ai atins 80% din toate aceste puncte proiectul are şanse foarte mari.
- Etapa #7: Depunerea dosarului
- Etapa #8: Amenajarea spaţiului, achiziţia prepeliţelor, cuştilor, furajului, s.a.m.d. (lista completă o găseşti în ghidul Creșterea Prepelițelor – Afacerea ta la Cheie)
Urmează să închei contracte cu magazinele pentru distribuirea ouălelor şi a cărnii, dar şi cu firmele de distributie pentru export (vezi cum din ghidul Creșterea Prepelițelor – Afacerea ta la Cheie).
Află ce spun Polonezii despre ghidul Creșterea Prepelițelor – Afacerea ta la Cheie?
Polonia este unul din cei mai mari producători de ouă şi carne de găini şi prepeliţe şi a reuşit până acum să absoarbă peste 65% din Fondurile Europene care îi sunt alocate, în timp ce noi ne situam sub 10%.
De aceea în ghidul Creșterea Prepelițelor, Afacerea ta la Cheie pe lângă informaţiile obişnuite legate de creşterea prepeliţelor găseşti şi sfaturi despre eficientizarea afacerii importate de la fermierii polonezi, sfaturi pe care nu le găseşti în alte cărţi:
- Cum să obţii un randament maxim la ouat? (temperatură? umiditate? zgomot? lumină? vârstă prepelite)
- De ce să ţii cont atunci când cumperi prepeliţe? Ca să nu începi cu stângul (aspectul? mărimea şi greutatea? coloritul? acte pe care vânzătorul trebuie să ţi le arate)
- Cum organizezi prepelitele în cuşti în funcţie de anotimpul rece-cald, pentru un randament mare la ouat, chiar şi iarna?
- Descoperă singurele două condiţii ca prepeliţele să nu se îmbolnăvească
- Cum să arate cuştile ca să le cureţi repede, să hrăneşti şi să aduni ouale uşor?
- Ce sa conţină hrana? (reţete furaj, proteine, vitamine, ingrediente interzise în alimentaţia prepepliţelor). Temperatura apei administrată prepeliţelor să fie medie! Altfel provoci indigestii păsărilor
- Cum se face hrănirea? Pe tipuri de hrană şi reţete.
- Aranjarea cuştilor şi densitatea de prepeliţe pe metru pătrat?
- Care este numărul de prepeliţe recomandat să începi? După câte zile poţi dezvolta crescătoria?
- Reproducerea, incubaţia, igiena în fermă, prevenirea şi combaterea bolilor sau a dăunătorilor…
- Valorificarea prepeliţelor, care sunt principalele pieţe de desfacere?
- Transportul, ambalarea şi comercializarea oualelor şi cărnii de prepeliţe pe piaţa autohtonă.
- Legislaţia specifică acestei afaceri.
Plus multe altele…
Cu o bogată experienţă în accesarea fondurilor europene în România şi vaste cunoştinţe în creşterea păsărilor, echipa noastra a sintetizat peste 3700 de pagini de cursuri cu informaţii despre prepeliţe, creştere şi valorificare pe pieţele româneşti, export şi accesarea fondurilor europene. Ghidul conţine informaţii practice, uşor de înţeles, şi de ultimă oră. Iată ce spun alţii despre ghid:
Confesiunile a doi dintre antreprenorii care au urmat pașii din ghidul de consultanță „Creșterea Prepelițelor, afacerea ta la cheie”
“Prepeliţele se cresc uşor, nu se îmbolnăvesc şi nu au nevoie de vaccinuri. Din ce în ce mai mulţi oameni cunosc efectul curativ al oului de prepeliţă şi vor să se trateze, mai ales de boli de inima, stomac, rinichi. Clienţii mei fideli sunt prietenii, colegii şi cunoştinţele, care constituie o piaţă sigură de desfacere, şi am ajuns să vând peste 2000 ouă/lună. Vă mulţumesc pentru ghidul Creșterea prepelițelor şi sfaturile acordate!”
Paraschiv Maricel
Baia Mare
“Când le-am spus prietenilor că m-am apucat de creşterea prepeliţelor japoneze, m-au privit amuzaţi. În câteva luni, când au văzut că deja am clienţi şi mi-am recuperat investiţia, m-au întrebat de unde pot achiziţiona şi ei cartea Creșterea Prepelițelor.”
Lungu Madalin
Bucuresti
Începe afacerea ta astăzi – pentru prețul unui tricou!
Răsfoieste ghidul “Creșterea Prepelițelor” -> notează-ţi câteva idei principale -> scrie pe hârtie cum doreşti să decurgă afacerea şi apucă-te de treabă.
Mulţi oameni şi-ar fi dorit sa fie în locul tău, şi să aibă pus cap la cap tot ce trebuie să ştie despre creşterea prepeliţelor şi cum să valorifici această activitate. Nu ar mai fi alergat atât, nu ar mai fi cumpărat atenţii pentru diferite persoane de unde le trebuie autorizaţii, şi ar fi economisit banii pierduţi în urma greşelilor de creştere a prepeliţelor!
Majoritatea clienţilor ne-au mărturisit că vad achiziţia acestui ghid ca pe o investiţie şi că ar fi plătit şi 300 ron pentru acesta! Chiar dacă ghidul Creșterea Prepeliţelor concentrează consultanţă în valoare de câteva sute de euro, noi ţi-l oferim la un preţ modest, din care trebuie să acoperim şi costurile de tipar, promovare şi consultanţa prin email şi telefon… De aceea preţul ghidului Creșterea Prepeliţelor este de doar 150 lei 129 lei
Comandă ghidul de consultanță Creșterea Prepelițelor și primești:
- Ghid de consultanță cu care înveţi să pornesti propria afacere cu prepelițe
- Consultanță pentru a cunoaște toate detaliile unei afaceri cu prepelițe stabile și profitabile
- Zeci de liste cu sfaturi, acte necesare, caracteristici plan de afaceri, fezabilitate, etc…
- Pașii necesari construirii afacerii, de la prima cerere completată până la semnarea contractelor de distributie si export
Afacere la cheie pentru prețul unui tricou!
Autorii nu trăiesc din vânzarea acestui ghid de consultanță, așa ca pretul este unul ridicol de mic ținând cont că un serviciu de consultanță indiferent de anvergura proiectului pleacă de la câteva mii de euro…
În plus exista șansa ca după ce plătești onorariul firmelor de consultanță, proiectul tău să fie respins fără să știi de ce!
Prețul nostru este echivalentul unui tricou sau al unei mese de prânz în oraș, doar 129 lei. Pentru acești bani economisești banii cheltuiți pe consultanță și deții controlul construirii afacerii tale cu prepelițe!
GARANTIA AUTORULUI / DISCLAIMER:
Eforturile întregii echipe fac să ajungă la tine informații cât mai prețioase și corecte, sub formă de articole sau cărți. Însă nu îți putem garanta obținerea anumitor rezultate sau reușita într-o afacere cu prepelite, rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de mulți factori precum disponibilitatea acesteia, cunoștințe, regiune geografică, piață desfacere, climă, s.a.m.d.
De aceea timp de 365 de zile de la achiziționarea ghidului Creșterea Prepelițelor, afacerea ta la cheie, îți oferim garanția calității informațiilor din ghid, astfel dacă consideri că ghidul nu este pe măsura așteptărilor tale, sau te așteptai să primești altceva, sau pentru orice alt motiv îți dorești banii înapoi, contactează-ne telefonic sau pe email și în 1-2 zile lucrătoare îți vei primi integral banii prin mandat postal. Avem deja peste 560 de clienți mulțumiți și încrederea că te putem ajuta și pe tine!
Se estimează că în următorii 2-3 ani, cererea totală de carne şi ouă de prepeliţe o să fie satisfacută de la 20% cât este în prezent spre 65%, practic o triplare. Dacă nu reuşeşti în următorii doi ani să-ţi începi propria afacere cu prepeliţe, s-ar putea mai târziu să fie mult mai greu!
Nu este vina ta pentru că n-ai deja propria fermă, fiindcă până acum nu s-a putut din cauza normelor drastice şi a birocraţiei! Dar schimbarile aduse începând cu anul acesta permit oricărui om obişnuit să obţină avizele şi autorizaţiile în câteva săptămâni! Ghidul Creșterea Prepelițelor, afacerea ta la cheie îţi arată exact ce să faci: comanda ghidul > construieşte ferma > valorifică produsele finite > demarează afacerea cu prepeliţe şi bucură-te de ea împreună cu familia ta!
Confesiunile a doi dintre antreprenorii care au urmat pașii din ghidul de consultanță „Creșterea Prepelițelor, Afacerea ta la cheie”
“Cresc prepelițe pentru consum propriu de peste un an. După ce am citit documentația dvs am reușit să vând ouă prin intermediul magazinelor din județ și chiar direct la consumatori individuali, pe care cu câteva oua mostră i-am convins foarte ușor că ouăle de prepeliță sunt mult mai bune pentru organism decât cele de găina, dar la fel de gustoase. Carnea de prepeliță o vând cu prețuri între 20-24 lei per kg. Vă mulțumesc pentru sfaturile de comercializare, ambalare și distribuție!”
Elena Mateescu
Zalău, SJ
“E interesant și profitabil bussinesul cu prepelițele. Am un unchi care acum 3 ani și-a făcut o mini crescătorie de prepelițe (10.000 bucăți) și le vindea în afara cu un preț de vreo 3 ori mai mare decât în România. Cu ajutorul ghidului dvs mi-am construit propria ferma de 500 bucăți, și deja am început să am producție și să vând. Vă mulțumesc pentru ajutor!”
There are no reviews yet.