Fondurile Europene 2024-2027. Ghid Practic de Accesare Implementare.
Nota produs - 2 review-uri
14900lei

Fondurile Europene 2024-2027. Ghid Practic de Accesare Implementare.

Pret 14900lei

Vrei să-ți începi Afacerea cu 70.000€ până la 1.800.000€ Fonduri Europene 100% Nerambursabile? Descoperă în acest ghid de consultanță unică și simplu de urmat, Programele de Finanțare Europeană valabile în perioada 2024-2027.

Categorii ,
Tip produs Carte Fondurile Europene, Culegerea Modele de Proiecte Finanțate
Format carte 165mm x 245mm
Nota produs - 2 review-uri

Vrei să-ți începi Afacerea cu Fonduri Europene 100% Nerambursabile? Am concentrat într-un ghid de consultanță unic și simplu de urmat, 9 Programe de Finanțare Europeană valabile în perioada 2024-2027. Ghidul îți prezintă pas-cu-pas de la facilități, tipuri de ajutor și proceduri de înscriere, la întocmirea proiectului european, semnarea contractului de finanțare, achiziții, depuneri deconturi… Detalii în continuare

Vrei Fonduri Europene Nerambursabile pentru Afacerea Ta în perioada 2024- 2027?

Iată Ghidul care îți dezvăluie Pas-cu-Pas cum să Accesezi SINGUR Fonduri Europene Nerambursabile pentru afacerea ta, fără firme de consultanță și fără comisioane de mii de euro pierdute.

Nu încerca să accesezi Fonduri Europene în următoarea perioadă până nu citești acest articol… Află de ce în perioada 2024-2027 se accesă fonduri europene în România foarte ușor dintr-un buget de 3 ori mai mare decât în perioada 2014-2020, și cum să nu pierzi finanțările prin cele 9 Programe Europene deschise deja!

Acest articol îți dezvăluie:

 • Fonduri europene 2024-2027: Investiții de la 50.000 euro până la 3.5 milioane Euro fiecare, în firme românești din diferite domenii. Startup-uri românești finanțate începând de la 50.000 euro. Cum să pui mâna pe acești bani indiferent dacă începi o afacere nouă, sau îți dezvolți afacerea deja existentă.
 • Ai idei de afaceri? Verifică dacă ești eligibil și cum obții fonduri nerambursabile! Îți prezentăm idei de afaceri românești care au primit finanțări de la 63.000 Euro în sus: Panouri solare, anvelope reutilizate, service-uri, spălătorii auto ecologice și alte afaceri pe fonduri europene
 • Află câți banii primești prin Programele 2024-2027 ca să începi propria afacere? Peste 79.90 miliarde euro primește România prin 9 Programe Operaționale, plus 20 miliarde euro pentru agricultură. Vezi în ce Program și pe ce Axă Prioritară se încadrează afacerea ta şi ce sume poţi obţine
 • Află care este traseul hârtiilor, și de ce să nu te temi de birocrație chiar de anul acesta
 • Demonstrația clară cum din 2024 începi propria afacere din fonduri europene și de ce afirmația fondurile europene sunt doar pentru anumite persoane este desmințită în programul 2021-2027, cu un buget alocat de 100 mld. față de 30.88 mld. în programul 2014-2020 (un buget de 3 ori mai mare)
 • Descoperă totul de la tipurile de ajutor european, Proceduri de Înscriere, și cum Întocmești Proiectul, până la semnarea contractului de finanțare, achiziții, depunere decont și cofinanțare.
 • Cele 5 motive pentru care următoarele 12 luni reprezintă momentul perfect să construiești o afacere din fonduri europene nerambursabile, indiferent că ai nevoie de 25.000€ pentru un mic start up, sau 500.000€ pentru o clădire sau o hală.

Citește acest articol doar dacă dorești să-ți construiești propria afacere din fonduri europene nerambursabile și ești dispus să îți intocmești singur dosarul, fără alergătură, fără firme de consultanță și fără comisioane. Noi te îndrumăm pas-cu-pas să obții fondurile și cofinanțarea cu ajutorul unui sistem bine pus la punct, 100% legal și testat deja de sute de antreprenori autohtoni…

Sau dacă nu ai timp, și vrei să apelezi la o firma de consultanță, ghidul nostru te pune în temă cu toate programele de finanțare și îți indică drumul de la completarea primei cereri la obținerea finanțării, astfel încât să ai cunoștințe despre subiect și să nu plătești la supra-preț serviciile de consultanță.

Începând cu 2024 tot mai mulți oameni obișnuiți ca tine și ca mine reușim să ne pornim afacerile din fonduri europene nerambursabile, fenomenul prin care doar anumiți oameni cu cunoștințe sus puse sau relații puneau mâna pe fonduri fiind mult diminuat prin noua politică europeană care a alocat României în perioada 2021-2027 un buget de Fonduri Europene de 100 mld. euro (de 3 ori mai mult decât în perioada 2014-2020)!

Per total România primește 100 milioarde de euro (față de 30,88 miliarde de euro în 2014-2020) prin 9 Programe Operaționale: Capital Uman (redenumit Educație și Ocupare), Tranziție Justă, Transport, Dezvoltare Durabilă, Creștere Inteligentă Digitalizare și Instrumente Financiare, Sănătate, Educație și Ocupare, Incluziune și Demnitate Socială, INTERREG, Regional. În acest articol îți dezvăluim în care Program Operațional dintre cele enumerate, se încadreaza afacerea dvs, pe ce Axă Prioritară, ce sumă se accesează, și care este procedura pentru a primi banii europeni.

Îți aratăm exact cui te adresezi, cum întocmești dosarul, ce acte sunt necesare, unde le depui și toți pașii necesari în funcție de tipul afacerii, regiunea și vârsta dvs.

Cu un buget de 3 ori mai mare, perioada 2021-2027 este cea mai bună din istoria recentă pentru a începe o afacere în România… Cine mai spune ca nu mai sunt Fonduri Europene?

Buget fonduri europene

În plus a fost rezolvată și problema birocrației aceasta fiind simplificată și mutată în ONLINE, datorită contextului actual Faptul că oamenii obișnuiți, au aceleași instrumente la îndemână precum primării, școli, fermieri, antreprenori cu investiții mari, demonstrează că oricine poate accesa fonduri europene în perioada 2024-2027!

„Etapele Procesului de Accesare a Fondurilor Europene”

Etapele care trebuie parcurse de un patron de IMM pentru a obține fonduri europene nerambursabile pentru dezvoltarea afacerii sale prin oricare dintre Programele Operaționale disponibile în 2024, sunt:

1. Etapa de identificare a investiției. Orice proiect va demara cu o analiză a problemelor, nevoilor, necesităților societății sau a grupului țintă pentru care proiectul se pregătește. Cu alte cuvinte, în această etapă va trebui să răspunzi unei întrebări simple: Care este problema / necesitatea pe care acest proiect o va rezolva?

2. Pregătirea Proiectului. După ce ideea de proiect a fost identificată, iar sursa de finanțare optimă a fost găsită, va trebui să analizezi condițiile în care poți accesa acele fonduri nerambursabile, iar pentru asta va trebui să ții cont de aspectele din Capitolul 16. ÎNTOCMIREA PROIECTULUI din ghidul Fondurile Europene 2024-2027

3. Evaluarea Proiectului. Se verifică îndeplinirea condițiilor de eligibilitate, precum și existența tuturor documentelor solicitate.

4. Implementarea Proiectului. Semnarea contractului de finanțare declanșează implementarea proiectului.

5. Monitorizarea Proiectului. Acum antreprenorul poate înstrăina afacerea prin vânzarea sau cesionarea părților sociale ale societății și este obligat să transmită rapoarte semestriale și anuale pentru o perioadă de 5 ani.

Deși cu un grad de absorbție sub media europeană, este clar că fondurile europene au fost și sunt cea mai bună sursă de finanțare din ultimii ani pentru a construi o afacere în România:

rata de contractare

Motivul principal pentru care am scris acest articol este ca să-ți dezvăluim calea către accesarea fondurilor europene, să-ți demonstrăm că îți este la îndemână să pui mâna pe acești bani, și că oamenii care-ți spun că n-ai cum să reușești, vorbesc în necunoștință de cauză…

Despre autori

Cu o experiență de peste 7 ani în obținerea fondurilor europene, cu 8 cărți de specialitate pe această temă lansate în perioada 2009 – Prezent și sute de articole publicate în reviste de specialitate pe diferite domenii finanțabile din fonduri europene de la agricultură, zootehnie, la turism și activități comerciale, suntem echipa potrivită pentru a te ajuta în obținerea de fonduri europene pentru afacerea ta.

Te îndrumăm pas-cu-pas, ca să nu pierzi bani cu firme de consultanță scumpe, planuri de afaceri eronate sau proiecte refuzate ș.a.m.d.

Astfel îți oferim ghidul Fondurile Europene 2024-2027, care vine însoțit și de un serviciu de consultanță complet pentru oricine dorește să înceapă de la zero o afacere cu fonduri europene nerambursabile, fără a apela neapărat la o firmă de consultață.

„Nici un consultant nu se va ocupa de proiectul dvs cu aceeași implicare și determinare cu care o faceți dvs. De aceea foarte multe proiecte sunt respinse și mor din fașă, fiindcă o dată încasate comisioanele pentru scrierea și depunerea proiectelor, firmele de consultanță nu mai au nici un interes să le refacă și să le dea o nouă șansă să fie finanțate.” – a declarat Badea Mihaela, unul dintre autorii ghidului.

„Dacă totuși dorești să apelezi la serviciile unei firme de consultanță, ghidul nostru te ajută să înțelegi modul de funcționare și alocare a fondurilor europene, ce presupune și cum se întocmește un proiect. Astfel să nu poți fi păcălit de consultanții care încarcă nota de plată, sau de incompetența funcționarilor.” – a declarat Mircea Iezer, coautor al ghidului

În ghidul Fondurile Europene 2024-2027 descoperii informațiile de care ai nevoie pentru accesarea de fonduri europene nerambursabile, fără a mai apela la o firmă de consultanță la care să plătești avansuri, cu riscul ca proiectul să fie respins și să pierzi banii plătiți.

Din informațiile prezentate în ghid înțelegi cum să devi eligibil, în funcție de ce criterii se alocă fondurile europene, afli pas cu pas cum îți întocmești proiectul – de la cererile și formularele care trebuiesc completate și depuse la planul de afaceri, samd. Ai control total asupra fiecărei etape, de la conceperea și scrierea proiectului, până la depunerea acestuia.

Pentru afacerea dvs,
Ec. Badea Mihaela

Cum obții Finanțare Europeană Nerambursabilă pentru Afacerile tale din 2024 și până în 2027!

În următoarele 5 minute îți demonstrez cum îți poţi face singur proiectul, unde îl depui, ce anume atrage aprobarea finanțării, toate acestea fără să plătești sume absurde la firme de consultanță sau la auto-intitulații experți!

În continuare îți dezvalui tot ce este de făcut începând cu primul pas și până intri în posesia banilor, dar te avertizez că acest articol nu este pentru oricine, se adresează doar celor ce sunt dispuşi să aloce timp şi sa alerge pentru a avea construi o afacere din fonduri europene! Citește în continuare…

Pasul 1 > Eligibilitatea

Primul pas verificăm dacă îndeplinim condițiile necesare obținerii unei finanțări nerambursabile, dacă ideea ta de afaceri este eligibilă, și ce ai de făcut per ansamblu:

Tu poţi obţine FONDURI EUROPENE în 2024-2027?

Solicitantul trebuie să aibă o formă de organizare conformă legislației române și să fie înregistrat în România:

 • Persoanele fizice, respectiv planurile de afaceri propuse de acestea
 • Înteprinderile mari, mici și mijlocii
 • Universități și înstituții de cercetare
 • Organizații nonguvernamentale
 • Sindicate, patronate
 • Societăți agricole, proprietari de păduri, producători
 • Instituții publice centrale și locale
 • Oricine îndeplinește criteriile stabilite în Programul Cadru de Implementare, detalii în ghidul Fondurile Europene 2024-2027

Dar Afacerea ta este Eligibilă pentru Programele 2024-2027?

Ia o foaie de hârtie, notează ideile de afaceri și verifică care sunt eligibile:

 • AGRICULTURĂ, silvicultură și pescuit
 • Fabricarea articolelor de îmbrăcăminte
 • Fabricarea articolelor de voiaj, marochinarie și încălțăminte
 • Achiziția de utilaje agricole
 • Ferme și creșterea animalelor
 • Arbuști fructiferi (afin, zmeură, cătină, coacaz, agriș)
 • Hoteluri, Bungalouri, Campinguri și alte unități de cazare.
 • Ferme de porci. Comercializarea preparatelor din carne de porc
 • Seră de flori și pepinieră, pomi ornamentali
 • Plantație de viță de vie. Producție vin
 • APICULTURĂ (creștere, linie producție)
 • TURISM (inclusiv Agroturism)
 • Spălătorie/Vopsitorie/Service Auto
 • Afaceri de comerț în zona urbană
 • Aproape orice afacere de producție*
 • Producția și compercializarea ciupercilor
 • Cultivarea plantelor medicinale
 • Fabricarea produselor din lemn (lista întreagă cu activități bazate pe prelucrarea lemnului)
 • Fabricarea de mobilă
 • Fabricarea jocurilor și jucăriilor
 • Repararea, întreținerea și instalarea mașinilor și echipamentelor
 • Colectarea deșeurilor
 • CONSTRUCȚII
 • Lucrări de instalații electrice și tehnico-sanitare, plus alte lucrări de instalații pentru construcții
 • Lucrări de tâmplărie și dulgherie
 • TRANSPORT și depozitare
 • Zone de recreație, parcuri de distracții
 • Ștranduri, Piscine și Baze Sportive
 • RESTAURANTE, COFETARII și alte activități de servicii de alimentație
 • Activități de poșta și curierat
 • Activități de editare a cărților, ziarelor, revistelor și alte activități de editare
 • Linii de ambalare

Lista completă cu aspectele pe care trebuie să le îndeplinească o afacere eligibilă, o găsești la paginile 141-147 din ghidul de consultanță „Fonduri Europene 2024-2027!

Încă nu ai Idee ce Afacere să Dezvolți din Fonduri Europene?

Agricultura va primi 20 miliarde euro din totalul de 100 mld. euro alocate pentru perioada 2024-2027 României. Din această sumă 13,3 miliarde euro vor fi alocate pentru deconturi directe, iar 6,7 miliarde euro se vor acorda prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) în baza unor indicatori, după cum urmează:

 • Investiții în exploatații agricole, pomicole, unități de procesare, servicii de bază în mediul rural și investiții non-agricole: 38%
 • Sprijin pentru mediu și climă: 35%
 • Sprijin pentru bunăstarea animalelor și instrumente de gestionare a riscurilor: 9%
 • Instalarea tinerilor agricultori și înființarea de noi întreprinderi rurale: 8%
 • Cooperare și inovare: 6%
 • Schimb de cunoștințe și informare și asistență tehnică: 4%

Așadar, dacă nu ești sigur pe ce afacere să mergi, o afacere în sectorul agricol are șanse foarte mari de a primi finanțare europeană în perioada 2024-2027.

După ce ai confirmarea că afacerea este eligibilă, trebuie să mai știi un lucru…

Ce Presupune un Proiect Eligibil?

Ca să ai o imagine completă despre ce înseamnă sa-ți construiești propria afaceri din fonduri europene nerambursabile, trebuie să cunoști condițiile pe care proiectul tău eligibil trebuie să le îndeplinească:

 • Este dezvoltat și implementat pe teritoriul României
 • Îndeplinește condițiile de eligibilitate prezentate în Procedura de înscriere pentru acordarea de Fonduri Europene (vezi Lecția 15.1. Etapa 1. Eligibilitatea din ghidul „Fondurile Europene 2024-2027”)
 • Se adresează unei zone eligibile (vezi Eligibilitatea locației la pagina 144 din ghidul de consultanță „Fondurile Europene 2024-2027”)
 • Durata și valoarea finanțării solicitate se încadrează în limitele stabilite în „cererea de proiecte” (detalii în ghid)
 • Respectă politicile și normele comunitare și naționale în ceea ce privește ajutorul de stat, achizițiile publice, respectiv egalitatea de șanse, dezvoltarea durabilă (găsești fiecare politică și normă explicată detaliat în ghidul de consultanță “Fondurile Europene 2024-2027”)

Acum că ai văzut ce înseamnă să fii eligibil, îți recomand să stai în fotoliu timp de câteva zeci de minute și să răsfoiești ghidul de consultanță Fondurile Europene în 2024-2027 stabilind ce afacere să începi, şi să-i verifici eligibilitatea.

Pasul 2 > Documentele necesare la întocmirea corectă a dosarului

Ce hârtii sunt necesare pentru depunerea unui proiect?

Pasul doi presupune stabilirea hârtiilor necesare pentru depunerea unui proiect, întocmirea actelor, completarea de cereri și formulare:

 • Planul de afaceri
 • Dimensionarea investiției
 • Studiul de fezabilitate
 • Autorizații și avize
 • Contractul de finanțare
 • Cereri de plată și rambursare
 • Titlul de proprietate/ Act de concesiune
 • Documentele contabile ale firmei
 • Cazierul fiscal al persoanei autorizate să depună cererea de finanțare și al persoanei responsabile de proiect
 • Adeverința că solicitantul nu are datorii la bugetul de stat (obținuta de la Administrația Financiară)

(lista continua)

În Capitolele 16 și 17 din ghidul Fondurile Europene 2024-2027, regăsești toate documentele de care ai nevoie pentru a întocmi un proiect cap coadă. Iar în Capitolul 18 ai tot ce trebuie să știi după ce proiectul a fost aprobat, de la deconturi și reglementarea sumelor la cereri de plată și rambursare.

Între Capitolul 15 (paginile 141 – 152) din ghidul de consultanță “Fondurile Europene 2024-2027”, descoperi pas cu pas procedura de înscriere și acordare a Fondurilor Europene, ce ai de făcut, cui te adresezi, ce acte ai nevoie, cum completezi cererile, unde le depui, rezolvând într-un timp mult mai scurt, tot ceea ce până acum alții rezolvau în câteva luni!

 • Nu mai trebuie să alergi de la o instituție la alta, de la o coadă la alta! Datorită pandemiei din 2024 totul se mută online!
 • Nu vei mai fi nevoit să apelezi la firme de consultanță care îți vor cere bani în avans, fără să știe exact pentru ce plătești acei bani.
 • Nu te va mai întoarce nimeni din drum pentru că lipsește un anumit act sau că ai completat greșit o cerere
 • Actele le vei depune ONLINE, fără riscul de a sta pe fundul unui sertar timp de câteva luni până le vine rândul
 • Vei parcurge calea deja bătută de peste 851 de români obișnuiți, care au obținut deja fonduri europene, folosind ghidul și serviciul nostru de consultanță.

Pasul 3 > Cofinanțarea

Pasul #3 reprezintă principala problemă ce se face vinovată de capitularea a peste 95% dintre antreprenorii români care doresc să acceseze o finanțare europeană! De aceea am dedicat un capitol întreg cu ce obțiuni ai în vederea cofinanțării (Capitolul 19).

Mai poți accesa fonduri europene dacă nu ai bani pentru cofinanțare?

Dacă până acum trebuia să vi cu o cofinanțare de 20-40% din valoarea totală a proiectului, din 2023 dacă nu ai bani, băncile îți acordă finanțare rapid și destul de ușor. Urmând modelul polonez activele care ajung în posesia afacerii beneficiare de fonduri europene (afacerii tale) pot fi acum gajate în favoarea băncii, lucru care duce oarecum la anularea posibilității de a pierde proprii bani!afirmă Marius Radu, Specialist în Fonduri Europene în cadrul Băncilor din România

Cu alte cuvinte riscurile sunt reduse, îți demarezi afacerea din fonduri europene NERAMBURSABILE, şi cofinanţarea o iei din Bancă, punând gaj afacerea ta!

Dacă nu te înţelegi cu banca? Nici o problema: acordăm sprijin nerambursabil de 50.000 de euro pentru cei care vor să-și dezvolte fermele de familie. Mai mult decât atât, există un alt ajutor unic de 15.000 de euro 100% nerambursabili, pentru cei care vor să iasă din zona de fermieri mici, subzistență, semisubzistență, să se orienteze către piață, și să producă pentru piață.″, a spus Daniel Constantin.

Descoperă programele prin care poți obține finanțări nerambursabile de până la 50.000 euro, cu cofinanțare zero! Toate acestea din ghidul „Fondurile Europene 2024-2027″…

Pașii către Fondurile Europene?

 • Pasul 1: Beneficiarii verifică eligibilitatea, completează cererea de finanțare și anexele solicitate de Autoritatea de Management. Există un model unic de cerere de finanțare – vezi descrierea detaliată şi exact ce ai de completat în ghidul de consultanță Fondurile Europene 2024-2027

 • Pasul 2: ÎNTOCMIREA PROIECTULUI. În Capitolul 16. Întocmirea proiectului din ghid găsești totul despre întocmirea planului de afaceri, metode de implementare, dimensionarea investiției, verificarea pieței și prezentarea proiectului.

 • Pasul 3: Acordarea răspunsului cu privire la cererea solicitării de fonduri europene. Din ghidul Fondurile Europene 2024-2027 afli ce trebuie să faci dacă răspunsul este favorabil sau nu (vezi pag 162-164) și ce presupune etapa precontractuală (pag. 165)

 • Pasul 4: Semnarea contractului de finanțare (pagina 166)

 • Pasul 5: Achizițiile. Proceduri de atribuire a achizițiilor și reguli privind achiziția de bunuri în perioada de implementare a proiectului (Capitolul 17. Achiziții)

 • Pasul 6: Depunerea deconturilor. Află cum să stăpânești cele 3 cereri (cerere de prefinanțare, cerere de rambursare și cererea de plată) și nu vei avea dureri de cap (vezi Capitolul 18. Depunere decont)

 • Pasul 7: Cofinanțarea. Capitolul 19 îți dezvăluie ce instituții oferă finanțare de până la 80% din totalul proiectului, ce bănci oferă cofinanțare, și care sunt documentele necesare dosarului de cofinanțare.

Probleme și Greșeli Frecvente

1. Actele de proprietate sau concesiune (dosar incomplet)

2. Prezentarea ambiguă a obiectivelor proiectului (superficialitatea)

3. Cursul valutar, dintr-o lipsă de atenție poate fi eronat

4. Neatenție în încadrarea costurilor, ca și costuri eligibile (greșeli în estimarea bugetului / costurilor)

5. Necitirea corespunzătoare a ceea ce scrie în avize. Denumirii proiectelor din avize trebuie sa corespundă cu ce ai la dosar, altfel duce la ineligibilitate (lipsa informării)

Descoperă greșelile care apar frecvent în proiecte și cum să le eviți sau corectezi parcurgând Capitolul 20 – Greșeli și probleme în contextul solicitării de fonduri europene începând cu pagina 182.

Confesiunile a doi dintre antreprenorii care au urmat pașii din ghidul „Fondurile Europene – ediția 2014-2020” și au aplicat sfaturile consultanților noștri

680.000 € pentru o Pensiune în jud. Buzău

Cea mai mare finanțare primtă de unul din clienții noștrii în 2018

fonduri europene pensiuni

Cu informațiile din ghidul dvs am reușit să obțin fonduri europene pentru construcția unei pensiune de 35 de camere, cu centru SPA, fermă proprie, teren tenis, teren fotbal, piscină, hambar și drum de acces. Vă mulțumesc și vă așteptăm pe la noi!

Valentin Brad – inginer

Copy Center din Fonduri Europene Nerambursabile

Finanțare 68.000 euro, prin Măsura 312

copy center fonduri europene

Am reușit singur să obțin fonduri nerambursabile pentru un SRL-D cu domeniul de activitate Copy Center. Cofinanțarea de aprox. 25% am suportat-o din banii mei. Ghidul dvs și perseverența m-au ajutat să pun pe picioare acest proiect de unul singur. Mulțumesc!

Marius Vasilescu – student

Ghidul prin care au obținut Bani Europeni, până și cei care susțineau că Fondurile Europene se dau doar cu dedicație…

Ți-am demonstrat cum parcurgerea pașilor din ghidul de consultanță „Fondurile Europene 2024-2027” te ajută să faci demersurile necesare finalizării și depunerii proiectului.

În plus, în ghid îți dezvăluim și lucrurile de finețe prin care mărești scorul proiectului, astfel crești șansele de reușită ale proiectului tău și ridici plafonul sumei pe care o poți obține de la Uniunea Europeană.

De aceea, CUPRINSUL ghidului Fondurile Europene 2024-2027, arată astfel:

 • CAPITOLUL 1. AVANTAJELE OFERITE DE FONDURILE EUROPENE
 • CAPITOLUL 2. ETAPELE PENTRU ACCESAREA FONDURILOR NERAMBURSABILE
 • CAPITOLUL 3. MOTIVE CARE SUSȚIN ACCESAREA FONDURILOR EUROPENE
 • CAPITOLUL 4. CINE POATE PRIMI FINANȚARE EUROPEANĂ
 • […]
 • PARTEA a II-a. PROGRAME DE FINANȚARE EUROPEANĂ – include CAPITOLELE 5 – 14
 • […]
 • CAPITOLUL 15. PROCEDURA DE ÎNSCRIERE PENTRU ACORDAREA DE FONDURI EUROPENE
 • CAPITOLUL 16. ÎNTOCMIREA PROIECTULUI
 • CAPITOLUL 17. ACHIZIȚII
 • CAPITOLUL 18. DEPUNERE DECONT
 • CAPITOLUL 20. GREȘELI ȘI PROBLEME ÎN CONTEXTUL SOLICITĂRILOR DE FONDURI EUROPENE
 • CAPITOLUL 21. BUGETUL UNIUNII EUROPENE PENTRU PERIOADA 2024-2027

Consultant: Mii de firme românești pot accesa mai ușor bani europeni

Companiile românești pot obține acum mai ușor subvenții între 100.000 € și 850.000 €. Dispare obligativitatea de a fi avut profit anul trecut, explică Roxana Matei, expert în fonduri europene și scheme de ajutor de stat.

Procedura a fost simplificată, eliminându-se o serie de documente.”Una dintre cele mai importante modificări este că nu se mai punctează depunerea a minimum 2 oferte pentru fiecare echipament și nu se mai solicită Decizia etapei de încadrare de la Agenția pentru Protecția Mediului, procedură laborioasă și de durată”, spune Roxana Matei, expert în fonduri europene și scheme de ajutor de stat.

De asemenea, companiile nu mai trebuie să facă dovada cofinanțării în momentul depunerii proiectului și, în plus, pot beneficia de mecanismul cererii de plată, însemnând că pot plăti furnizorii direct din banii primiți de la Autoritatea Contractantă.

Detalii despre accesarea Fondurilor Europene în 2024-2027

Comandă ghidul de consultanță Fondurile Europene 2024-2027 şi primeşti:

 • Ghid de consultanță cu care înveţi să accesezi fonduri europene în perioada 2024-2027 pentru orice afacere eligibilă, desfășurată pe teritoriul României
 • 328 pagini de consultanță pentru a cunoaște toate detaliile unui proiect bine întocmit.
 • Greșelile și Problemele care îți pot sufla banii europeni de sub nas, chiar și atunci când ești sigur ca ai făcut totul ca la carte.
 • Etapele necesare obținerii unei finanțări europene, de la completarea primei cereri până la depunerea dosarului pentru obținerea finanțării

Garanţia calității 365 de Zile!

garantie 300x300 5

Acum ai puterea să accesezi între 50.000 euro – 1.5 milioane euro, fonduri europene nerambursabilă pentru afacerea ta. Vei vedea că sfaturile din ghid și informațiile bine centralizate, te fac să înțelegi imediat mecanismul de alocarea a finanțărilor nerambursabile prin Programele Europene. Beneficiile aduse de acest ghid, cât și de serviciile noastre de consultanță rămân pe viață!

Achiziționezi ghidul fără nici un risc din partea ta! Timp de 365 de zile, dacă rezultatele obținute au venit prea greu, nu ai înțeles o informație sau pentru orice alt motiv îți vrei banii înapoi, contactează-ne în termen de un an de zile și îți vom returna fiecare bănuț pe care l-ai plătit pe acest pachet de consultanță!

Coordonator echipă de autori,
ec. Badea Mihaela
Sibiu

Finanțare nerambursabilă pentru afacerea ta, la prețul unui tricou!

Ai servicii complete de consultanță la prețul unui tricou, un preț ridicol de mic ținând cont că un serviciu de consultanță indiferent de anvergura proiectului pleacă de la câteva mii de euro…

În plus există șansa ca după ce plătești onorariul firmelor de consultanță, proiectul tău să fie respins fără să știi de ce!

Prețul nostru este echivalentul unui tricou sau al unei mese în oraș. Pentru o investiție minimă, economisești banii cheltuiți pe consultanță și deții controlul obținerii finanțării nerambursabile pentru afacerea ta!

Observația 1: Din ce în ce mai mulți români încep afaceri cu Fonduri Nerambursabile, iar din 2024 avem la dispoziție de 3 ori mai mulți bani, si proceduri de accesare cu mult ușurate… Tu de ce să pierzi acești bani? Acum ai munca noastră concentrată într-un ghid pe care îl poți parcurge într-un weekend și poți adresa întrebări unei echipe de consultanți experți, pregătiți să îți ofere răspunsuri avizate. Începând de astăzi gândește-te serios la noua ta afacere

Observația 2: Nu este vina ta că n-ai deja propria afacere din fonduri europene, fiindcă până acum procedurile erau greoaie! Dar schimbările aduse în ultimii ani permit oricărui om obișnuit să obțină fonduri europene! Ghidul Fondurile Europene 2024-2027 îți arată exact ce să faci: comandă ghidul > parcurge pașii > depune proiectul > demarează afacerea și bucură-te de ea împreună cu familia ta! Nu pierde acești bani europeni, când mii de antreprenori români deja îi primesc.

Ferma de Porci în județul Sălaj

Finanțare 500.000 euro, prin PNDR Măsura 4.1

ferma porci fonduri europene

Am construit o ferma de porci cu finanțare europeană, iar ghidul Fondurile Europene mi s-a părut mană cerească, chiar dacă mai trecsem deja prin aceste etape.

Cei care solicită fonduri europene nerambursabile pentru prima dată, trebuie să își facă atent calculele de la bun început pentru că altfel riscă să piardă bani. Am învățat această lecție pe propria piele. Deci cu atât mai mult vă recomand acest ghid și să puneți cât mai multe întrebări consultanților.

Dorin Moldovan – Zootehnist, ZALĂU

Ferma de Capre – 800 de capete

caprilact

„Am obţinut finanţare europeană iar investiţia a durat un an. După obținerea finanțării am început să construiesc ferma de la Mischii, lucru care a durat aprox. 2 ani. Din octombrie am început deja să populez halele cu animale. În proiect sunt 800 de animale, dar capacitatea e de 1.500 şi voi aduce 1.500“, spune Maria Ion.

Produsele firmei CAPRI-LACT deja şi-au făcut loc în galantarele multor magazine.

„E doar o chestiune de zile până ce produsele acestei firme se vor găsi şi în supermarketuri precum Kaufland sau Mega Image, dar şi în primul magazin propriu de prezentare şi desfacere, care va fi situat în Craiova, în Complexul Parângul din zona Dezrobirii, magazin care va onora inclusiv comenzi la domiciliu.”

Maria Ion – CAPRI-LACT

ISBN: 978-606-92368-0-2
Vezi descrierea completa

Acest produs a primit 2 review-uri

Nota 3.5 din 5 stele
1
0
0
1
0

Spune-ti opinia si acorda o nota

 1. Popica Mihnea

  Un punct de plecare solid! Ideală pentru toți cei care doresc să acceseze fonduri europene, dar nu știu de unde să înceapă.

  Popica Mihnea

 2. Iordache

  Produsul este foarte ok, dar mai trebuia sa primesc un mail cu acces la un serviciu de consultanta

  Iordache