Elimină Pietrele la Rinichi fără Durere, Indiferent de Mărimea Acestora
Nota produs - 0 review-uri
Original price was: 7000lei.Current price is: 5900lei.

Stoc epuizat

-16%

Elimină Pietrele la Rinichi fără Durere, Indiferent de Mărimea Acestora

Availability:

Stoc epuizat

Pret Original price was: 7000lei.Current price is: 5900lei.

Categorii ,
Nota produs - 0 review-uri

Stoc epuizat

Vrei să tratezi piatra la rinichi și să elimini nisipul fără operație? Am concentrat într-un ghid de tratament simplu de urmat, peste 17 ani de experiență în tratarea pietrelor la rinichi, a calculilor renali și eliminarea nisipului prin metode deloc dureroase… Detalii în continuare

Vrei să alungi durerea și să cureți rinichii?

„Iată Remediile Naturiste Descoperite din Greșeală în 2016 de doi Doctori Români stabiliți în SUA, Remedii Homeopate preluate de Dr. Oz în emisiunile lui și pe care Medicii de la Clinica Non-Profit Mayo din Minnesota SUA, le-au Confirmat și Demonstrat Clinic că ajută la eliminarea pietrelor și a nisipului de la rinichi, natural, ușor, fără efecte secundare și că regenerează rinichii chiar si după cazurile cronice”

Fără medicamente toxice, fără consultații în clinici private, fără bani aruncați pe fereastră. Doar metode demonstrate care o să-ți economisească timpul, banii și o să-ți salveze rinichii.

Vrei să aflii sistemul de tratare a pietrelor si nispului de la rinichi fără intervenții majore? Sistem descoperit în 1999, demonstrat cu fiecare pacient tratat, susținut și perecționat timp de 17 ani de cei mai buni nefrologi din lume!

Vrei să cunoști cele 4 cauze care produc nisipul și pietrele la rinichi? Alimentația reprezintă o mica parte a cauzei, află cum stopezi producția de nisip tratând adevăratele cauze.

Cheltuiești mii de lei pe medicamente scumpe, consultații medicale și intervenții care nu trateaza sursa acumulării de nisip și pietre?

Te supără durerea la rinichi, greața, oboseala, crampele, astenia fizică, incapacitate de concentrare, durerile de cap și iritabilitatea? Vrei să te bucuri de viața ta și să nu te mai preocupe afecțiunile renale?

Dacă răspunsul este “DA” la întrebările de mai sus, atunci parcurge acest articol care îți schimbă viața și te scutește de multe dureri și neplăceri.

În următoarele rânduri îți dezvăluim metodele folosite cu succes de o echipa de medici nefrologi români, stabiliți în SUA din 1999, care au tratat pietrele la rinichi și cauzele apariției pietrelor la 176 de pacienți internați cu rinichii deteriorați în faze cronice.

De atunci, nefrologii de renume din toată lumea au considerat necesar acest tratament pre-dializă în cazul majorității pacienților suferind de boli renale, rata de succes fiind covârșitor de mare, dializa ne mai fiind necesară.

Află și tu despre:

 • Cercetările medicale din ultimii 17 ani pentru bolile renale care au condus la dezvoltarea și perfecționarea unor metode alimentare și de curățare a pietrelor de la rinichi, stopând procesul prin care acestea se refac.
 • De ce unul din doi oameni cu afecțiune renală atinge stadiile terminale, moment în care dializa sau transplantul de rinichi devin indispensabile. Cum poți evita acest lucru începând de azi?
 • Înghiți pastile și calmante cu pumnul? Află în ce combinaţii aceste alimente transformă cel mai mult zahăr în energie, vitamine și minerale care ne ajută mai mult decât orice pastilă din farmacie, în lupta cu bolile renale.
 • Metodele noastre naturale de tratare sunt bazate pe alimente, băuturi, remedii homeopate, tratamente apicole deloc invazive, plus multe metode de tratare ieftine! Citeşte în continuare…
 • Te chinui zi de zi cu stările odioase ale pietrelor la rinichi, sau cu efecte secundare nenorocite ale dializei? Efectele remediilor dezvăluite pe acest site nu sunt invazive și pe lângă curățarea rinichilor, te revitalizeză, detoxifică, reglează tensiunea arteriă și deficiența de potasiu din organism.

Citeşte urgent acest articol care dezvăluie ce simptome și complicații provoacă nisipul și pietrele la rinichi, și cum să luptați pentru eliminarea lor.

Stă în puterea noastră să ajutăm organismul să refacă funcţia renală oferindu-i nutrienţii de care are nevoie şi evitând acele alimente care fac rău unei bune funcţionări a rinichilor, reușind astfel să eliminăm pietrele și să creăm un echilibru în organism!

Vom resimți aceasta într-o viață activă și o stare de bine vizibil îmbunătățită.

dr bogdan wilmanDespre autor sau de ce te-ar ajuta unul dintre cei mai buni nefrologi din lume?

Numele meu este dr. Bogdan Wilman, în ultimii 17 ani am lucrat intens în spitale din SUA și Marea Britanie, în secția de terapie intensive pentru pacienții cu pietre la rinichi/boli renale și în departamentul pentru pacienți ambulatorii, unde am întâlnit mulți bolnavi de rinichi, nivelul de gravitate variind de la insuficiență renală acută/cronică, nefropatie diabetică, pietre și nisip la rinichi și până la boală renală polichistică.

Experiența în cadrul afecțiunilor renale timp de 17 ani am transformat-o într-un sistem demonstrat și testat, susținut de unii din cei mai buni nefrologi din lume la oara actuală.

Sistem la care se adaugă cercetările medicale active pe care le-am făcut în ultimii 17 ani pe oameni cu nisip, pietre la rinichi și alte boli renale.

Mai mult, cabinetul meu de urologie, deschis din 2003 în Minnesota SUA, plus colaborări cu medici din Cluj, București și Viena mi-a oferit o cale de a testa direct pe pacienții mei tratamentele de eliminare a pietrelor prin metode deloc invazive.

Am sintetizat acest sistem compus din mai multe tratamente în ghidul “Elimină pietrele la rinichi fără durere, indiferent de mărimea acestora”, din dorința de a ajuta cât mai mulți bolnavi să elimine pietrele de la rinichi fără dializă, laser, samd, tratând totodată și cauzele formării pietrelor…

Din acest ghid descoperi sistemul complet dezvoltat pentru tratarea nisipului și a pietrelor la rinichi, folosit cu success pe mii de pacienți anual, documentat din toate punctele de vedere academice, aplicat de nefrologi și dieteticieni de vârf din toate colțurile lumii, inclusiv din România.

“Peste 1,4 milioane de români suferă de boală cronică de rinichi şi riscul de deces la pacienții peste 60 de ani, este de două ori mai mare decât riscul de dializă”, a explicat Prof. Dr. Gabriel Mircescu, preşedintele Societăţii Române de Nefrologie.

„Peste 85% din cazurile de boală cronică de rinichi sunt fără simptome. În România sunt peste 1,4 milioane de persoane cu boală cronică de rinichi, însă foarte puţine sunt diagnosticate, în ciuda faptului că pentru diagnostic sunt necesare doar două analize: examen de urină, pentru verificarea prezenţei proteinelor din urină şi test de sânge, pentru măsurarea nivelului creatininei serice”, a declarat pentru mediafax.ro d-ul Mircescu.

Descoperă din rândurile de mai jos cum piatra la rinichi, durerile și disconfortul pot fi tratate și gestionate atât de ușor, dacă aplici corect metodele prezentate în continuare.

Ghidul Complet de Tratarea Pietrelor la Rinichi
în funcție de cauza formării lor

Ghidul “Elimină pietrele la rinichi fără dureri” îți oferă soluțiile eficiente de tratament pentru eliminarea pietrei de la rinichi, indiferent de gravitatea afecțiunii renale, dar pentru un tratament complet este important să înțelegem litiaza renală, să știm ce provoacă pietrele la rinichi, cum se manifestă, ce factori de risc să evităm pentru a reuși să le eliminăm natural și în același timp să minimalizăm spre zero șansele de reapariție.

Când rinichii se îmbolnăvesc sau sunt lezaţi, îşi pierd capacitatea de a îndeplini funcţii de eliminare prin urina a substanțelor inutile sau dăunătoare din organism.

Produsele reziduale şi lichidul în exces se acumulează în organism, provocând diferite simptome: edeme ale mâinilor şi picioarelor, dispnee de efort, necesitate imperioasă de a urina frecvent.

Dacă nu vă tratați în acest stadiu, rinichii afectaţi pot în cele din  urmă, să-şi întrerupă funcţionarea. Pierderea funcţiei rinichilor este o stare foarte gravă, potenţial mortală. 

Unii practicieni au descoperit că anumite diete restrictive sunt utile, mai ales dacă afecţiunea este tratată din timp. Dacă rinichii nu sunt tratați sau sunt tratați superficial, se deteriorează până la punctul în care nu mai pot funcţiona deloc, există doar două tratamente: dializa sau transplantul de rinichi.

Boala cronică renală însumează afecţiuni precum glomerilonefritele, pielonefrita, litiaza renală, pietrele la rinichi.

Pentru a înțelege puterea tratamentelor dezvăluite în ghidul “Elimină pietrele la rinichi fără dureri, și cum acestea acționează pentru curățarea pietrelor și a nisipului din rinichii dvs, trebuie să vă cunoașteți tipul pietrelor sau al nisipului din rinichii dvs, după cum urmează:

Pietrele din calciu

Excesul de calciu este eliminat de rinichi prin urina. Cei care au însă hipercalciurie, fac depozite de calciu în rinichi, unde se întâlnesc cu alte produse ce trebuie eliminate si formează o piatră.

Hipercalciuria poate fi declanșată de medicamente, antiacidele și steroizii. Aceasta mai poate fi cauzată și de boli intestinale, de excesul de vitamina A sau vitamina D sau de o dietă prea bogată în purine provenită din consumul de carne, peste și pui.

Pentru metode care dizolvă pietrele din calciu și tratamente anti-hipercalciuriă consultă ghidul „Elimină Pietrele la Rinichi fără durere”

Pietrele din acid uric

Acidul uric apare în urma descompunerii proteinelor. Este de obicei eliminat de rinichi în urină. Totuși sunt persoane, mai ales bărbați, care depozitează în rinichi sau la încheieturi acidul uric în exces. În cazul rinichilor se formează pietrele din acid uric.

Se estimează că 5-13% din totalul pacienților cu pietre la rinichi, mai ales bărbați, au pietre formate din acid uric. Genetica poate juca un rol important în tendința pacientului de a forma pietre din acid uric.

Vă sfătuim să reduceți consumul de carne și să aplicați remediile de la paginile 34-48 din ghidul Elimina Pietrele la Rinichi fără durere”

Pietrele struvitice

Cunoscute cu numele de “pietre de infecție” pietrele struvitice ocupă un procent de 20% din totalul pietrelor la rinichi. Sunt alcătuite din magneziu cristalizat și din amoniac, substanțe care apar ca urmare a acidității urinei cauzată de prezența unor bacterii care o descompun.

De aceea femeile sunt mai afectate, ele suferind mai mult de infecții urinare decât bărbații. Pietrele struvitice se dezvoltă într-o structură zig-zag sau bifurcată.

Pietrele de cistină

Cistina este o substanță chimică, un aminoacid care intra în componența nervilor, a mușchilor și a unor țesuturi.

Un defect genetic rar, numit cistinurie poate cauza prezența în exces a cistinei în urină, ducând la formarea pietrelor de cistina în rinichi.

Aceste pietre sunt relativ rare – doar 1-2% din cei afectați de pietre la rinichi au astfel de pietre.

Care sunt pasii spre eliminarea naturală a pietrei și prevenirea refacerii aesteia?

Pasul 1: Diagnosticarea corectă

Diagnostic corect… Tratament corect!

Deși nu trebuie să fim specialiști ca să ne dăm seama ce nu este în ordine cu corpul nostru, numai în urma unui consult de specialitate, medicul poate diagnostica în mod corect cantitatea de nisip din rinichi, tipul, marimea și vechimea pietrelor, samd.

După aceea trebuie aplicat un tratament corect din ghidul “Eliminarea Pietrelor la Rinichi fără Durere”, corespunzătoare fiecărui tip de piatră și în funcție de gravitatea afecțiunii. De obicei, prin administrare de tratament și formarea unor obiceiuri sănătoase, pietrele se elimină.

Însă netratată, piatra poate bloca rinichiul cu hidronefroza care, dacă este de lungă durată poate face rinichiul nefuncțional. Alte efecte pot fi infecțiile urinare, abcese renale, insuficiența renală cronică, și din păcate se ia în calcul pierderea rinichiului.

Scopul nostru este ca dvs să evitați să ajungeți aici prin îmbrățișarea metodelor prezentate în ghidul “Eliminarea Pietrelor la Rinichi fără Durere”.

Click aici pentru a comanda propriul exemplar din ghidul Eliminarea Pietrelor la Rinichi fără durere

Pasul 2: Tratamente corect aplicate pentru eficiență mărită

Remedii naturiste care curăță nisipul și pietrele la rinichi?

Aproape toți pacienții internați din cauza litiazei renale și a complicațiilor provocate de aceasta, au încercat aproape tot ce exista în România sub denumirea de tratament sau medicament pentru eliminarea nisipului și a calculilor renali… Majoritatea au încercat:

 • Să reducă grăsimile, consumul de băuturi carbogazoase și alcool spre zero
 • Să țină regim alimentar care previne formarea pietrelor la rinichi
 • Să ia cât mai multe pastile, de la suplimente nutritive până la medicamente de peste 200 lei flaconul de 90 cps
 • Să facă exerciții fizice zilnic
 • Au urmat tratamente de ultimă ora la Clinici și Laboratoare private din România și chiar din Europa
 • Au mâncat numai legume și fructe

După consultarea ghidului “Elimină Pietrele la Rinichi fără durere”, pacienții au aflat ca deși remediile naturiste și noul stil de viață alese erau corecte, nu le implementau cum trebuie.

Remediile naturiste sunt folosite din cele mai vechi timpuri pentru a trata aproape toate bolile cunoscute în medicină. În afecțiunile renale și de curățare a rinichilor, anumite legume și fructe sunt folosite cu succes ca adjuvante în tratamentele de eliminare a pietrelor și tonificarea rinichilor.

Enumerăm astfel: varza, ardeiul gras roșu, conopida, usturoiul, merișioru, strugurii roșii, nucile.

 • Ardeiul gras roşu conţine 1mg de sodiu, 88mg de potasiu, 10mg fosfor şi este o sursă excelentă de vitamina C, A, B6, acid folic şi fibre. Ardeiul gras roşu conţine licopen – un antioxidant care protejează rinichii și organismul împotriva anumitor tipuri de cancer.
 • Varza bogată în fitochimicale, împiedică acţiunea negativă a radicalilor liberi. Fitochimicalele mai sunt cunoscute pentru protecţia pe care o oferă organismului contra cancerului şi pentru faptul că susţin sănătatea sistemului cardiovascular. Varza poate menține sănătatea rinichilor prin conţinutul scăzut de potasiu.
 • Praful de usturoi poate fi un substitut delicios pentru sare, pentru persoanele care urmează dializa.
 • Merişorul protejează împotriva infecţiior vezicii urinare prin împiedicarea aderării bacteriilor la peretele vezicii urinare.
 • Albuşurile de ou în dieta pentru eliminarea pietrelor de la rinichi! Detalii în ghid…
 • Uleiul de peşte stopează evoluţia bolilor de rinichi. Un studiu realizat timp de 2 ani, in cadrul caruia la 50 dintre pacienti li s-au administrat 12 capsule de ulei de peşte pe zi, iar celorlalti 50 li s-au administrat 12 capsule placebo. S-a observat că nivelul creatininei din sânge a fost mai mic la cei care au fost trataţi cu ulei de peşte. Creatinina este un deşeu produs de muşchi si curăţat din sânge, când acesta trece prin rinichi, fiind eliminat in urină. Secretul tratamentului s-ar afla în acizii graşi omega 3.
 • Nucile sunt recomandate celor cu afecţiuni renale sau care au pietre la rinichi, deoarece ele tonifică rinichii şi îi forțează să funcţioneze in parametrii normali.
 • Detalii în ghid despre uleiul de măsline, afine, zmeura, căpşune, cireşe, strugurii roşii, și lista continuă…

Mai multe detalii despre plante, fructe, legume, ceaiuri adjuvante în litiaza renală și cum trebuiesc administrate, aflați din ghidul “Elimina Pietrele la Rinichi fără durere.”

Pasul 3: Regimul alimentar

Regimul alimentar curăță pietrele și nisipul din rinichii dvs?

Tratamentul aplicat pentru eliminarea pietrelor și a nisipului de la rinichi vine la pachet cu respectarea unui regim alimentar indicat de medic. Acesta este esențial pentru a ajuta rinichii să se refacă mai repede, pentru a menține echilibrată starea de sănătate și pentru a evita complicațiile ulterioare. De aceea voi face în continuare câteva recomandări orientative pentru cei cu nisip sau pietre la rinichi:

 • Bea cel puţin 2 litri de apă sau ceai pe zi. Ceaiul de mătase de porumb, frunze de păpădie sau coada calului se numără printre cele mai benefice ceaiuri pentru rinichi. Consumul de lichide este foarte important în afecţiunile renale. Conform recomandărilor specialiştilor, ar trebui să consumaţi aproximativ 300ml de lichide pe oră în timpul zilei cât sunteti treji, şi 300ml dacă vă treziţi în timpul nopţii. Apa trebuie să constituie cel puțin 50% din consumul total de lichide.
 • Servește mesele pe de mult posibil la ore fixe. Numărul recomandat de mese este de 4-5/zi.
 • Evită alimentele bogate în calciu (laptele şi produsele lactat) pe parcursul tratamentului. Consumul ridicat de zahăr, sodiu şi proteine de origine animală poate accelera formarea de calculi renali.
 • Sarea. Alimentele cu un conţinut ridicat de sare crează probleme funcţiei renale, recomandăm să fie evitate. Alimentele procesate (parizer, salam, şuncă presată, conserve etc) conţin şi cantităţi mari de sare tocmai pentru a păstra un termen de valabilitate cât mai îndelungat. De asemenea, pe lângă această grupă de alimente, este indicat să evitaţi adăugarea de cantităţi mari de sare în mancarea pe care o preparaţi în casă.
 • Alimentele bogate în potasiu sunt dăunatoare pentru rinichi! Potasiul se depune pe aceştia sub formă de pietricele de dimensiuni reduse. În timp acestea pot deveni mari, dureroase şi va trebui să le eliminaţi cu ajutorul unui tratament sau chiar a unei intervenţii chirurgicale, în funcţie de dimensiuni. Potasiul se regăseşte din belşug în alimente precum: portocale, prune, nectarine, stafide, banane, roşii, cartofi, morcovi, linte, spanac, broccoli, sparanghel sau dovleac.
 • Pâinea este recomandat să nu o consumați caldă și să evitați miezul de pâine.
 • Alimentele cu un nivel ridicat de oxalate sunt şi ele de evitat din cauză că stimulează apariţia pietrelor la nivelul rinichilor. Printre aceste alimente se numără spanacul, sfecla, germenii de grâu, cartofii dulci, alunele şi ciocolata.
 • Cum ne ajută fructele în tratarea diverselor boli renale și curățarea pietrelor la rinichi? Detalii complete pentru fiecare fruct în parte în ghidul Alimentatia corecta pentru tratarea afectiunilor renale care vine in completarea pachetului Elimina Pietrele la Rinichi fără durere
 • Uleiul de peşte curăță creatinina din sânge stopând astfel evoluţia pietrelor de la rinichi. Creatinina este un deşeu produs de muşchi și curăţat din sânge prin rinichi, fiind apoi eliminat prin urină. Secretul tratamentului s-ar afla în acizii graşi omega 3 din uleiul de peşte, mai multe detalii în ghid.
 • Consumul de băuturi dietetice acidulate creşte riscul de a dezvolta pietre la rinichi. Oamenii de ştiinţă au constatat că băuturile tip cola carbogazoase care conţin acid fosforic, în ambele versiuni, îndulcite artificial sau natural, cresc riscul de pietre la rinichi.

 

Descoperiți planuri de meniu pentru un regim alimentar anti calculi renali, reţete adecvate unui regim pentru boli renale (supe, ciorbe, ciulama dietetica, crochete, peste, salate, torturi, budinci, deserturi, ceaiuri, fierturi, preparate pe baza de miere), doar din ghidul “Eliminarea Pietrelor la Rinichi fără durere”. În plus, în ghid descoperiți alimente recomandate/interzise în regimurile pentru boli renale, reguli de bază pentru gătit și care este rolul alimentației în tratarea pietrei la rinichi?!

Jumătate din aportul zilnic de alimente ar trebui să fie constituit din legume şi fructe, din cereale integrale, din lactate cu conţinut scăzut de grăsimi, din carne albă, de pasăre sau de peşte. Cam acestea sunt şi principiile dietei mediteraneene care este considerată a fi una dintre cele mai sănătoase diete din lume şi una dintre cele mai benefice pentru buna funcţionare a organismului și a rinichilor.

De ce trebuie să consulți ghidul nostru înainte de orice?


De ce trebuie să consulți ghidul Elimină Pietrele la Rinichi fără durere
 înainte de a ține chiar și un simplu regim alimentar pe care tu îl consideri sănătos? Fiindcă Litiaza renală sau prezenţa de calculilor (pietrelor) la rinichi sau pe căile urinare poate fi urică, oxalică, fosfatică, calcică etc, și în funcție de tipul litiazei alegem și regimul alimentar cu cea mai bună eficiență în curățarea rinichilor…

 • În litiaza urică, alimentaţia va fi săracă în calorii, iar în dieta dvs sunt indicate fructele, deoarece au acţiune alcalinizantă. Sunt permise toate fructele şi sub toate formele, cu excepţia fructelor tari (detalii in ghid)
 • În litiaza oxalică, alimentaţia va fi săracă în glucide şi lipide, dar bogată în lichide şi acidifiantă, dintre fructe fiind permise numai merele, perele, piersicile, caisele, strugurii şi gutuile, precum şi sucurile de fructe. Se vor evita prunele, agrişele, coacăzele, fragii, căpşunile şi smochinele. Mai multe sfaturi în ghid.
 • În litiaza fosfatică se vor evita alimentele bogate în fosfor, dieta fiind în general săracă în calorii, săracă în lipide, dar bogată în lichide şi proteine. În această boală sunt permise în cantităţi reduse numai merele, afinele, coacăzele, gutuile, citricele, piersicile, precum şi chiselul de coacăze. Cojile de mere pot fi folosite la prepararea ceaiurilor. Sunt interzise supele de fructe, fructele tari (nuci, alune), sucurile de fructe, precum şi fructele care n-au fost menţionate mai sus. Află mai multe din ghid

 

O alimentație corectă trebuie să fie însoțită de un stil de viață sănătos: fumatul este interzis, iar alcoolul de evitat pe cât de mult posibil. În privința efortului fizic acesta va fi unul moderat, dar în niciun caz nu alegeți sedentarismul. O plimbare ușoară, exerciții fizice de încălzire cu siguranță vor ajuta sănătății dvs

Atenție la medicamentele pentru pietrele la rinichi!

Atenție la medicamentele pentru pietrele la rinichi!


91% din medicamentele pentru pietrele la rinichi (includem aici ceaiuri, prafuri, suplimente alimentare) nu fac nimic să reducă rezidurile din rinichi.
 Ceva și mai surprinzător? Chiar dacă anumite tratamente medicamentoase îți reduc disconfortul și durerile, nu-ți reduc și riscul de a suferi complicații provocate de piatra la rinichi (conducându-te astfel spre dializă).

Evită medicamentele și suplimentele nutritive ce pot altera funcţia renală, (vezi lista in ghidul Elimină Pietrele la Rinichi fără durere). Medicul curant trebuie informat înainte de a vă prescrie orice tratament medicamentos!

Peste 157.000 de pacienți din 1999 până în 2017, nu pot minți!

Medicii americani de la Universitatea Johns Hopkins din Maryland SUA au comparat un tratament medicamentos contra unui regim alimentar și au urmărit evoluția nisipului și a pietrelor de la rinichi la un lot de peste 157.000 de pacienți din 1999 până în prezent.

Potrivit studiului boala cronică de rinichi a ajuns în stagiu terminal (dializă) la doi din trei pacienţi care au urmat tratament medicamentos, în timp ce doar 15% dintre pacienții care și-au schimbat stilul de viață și au urmat sfaturile și regimurile alimentare dezvăluite și în ghidul nostru au ajuns la dializă.

Prevenţia şi intervenţia în boala cronică de rinichi (nisip, pietre la rinichi și cimplicatiile acestora) sunt multidisciplinare, implicând nu numai nefrologi, ci şi medici de familie, specialişti în diabetologie, nutriţie, cardiologie şi în medicină internă, dar şi psihologi.

De aceea am creat ghidul „Elimină Piatra la rinichi fără Durere”, pentru a te ajuta să tratezi piatra la rinichi multidisciplinar, ținând cont de nutriție, cardio, diabetologie, samd, tratamentele dezvăluite fiind complete.

Societatea Română de Nefrologie recomandă opt reguli pentru păstrarea sănătăţii şi prevenirea bolii cronice de rinichi și nici una nu implică medicamente: păstrarea nivelului glicemiei şi al colesterolului în limite normale printr-o alimentație corespunzătoare, păstrarea valorii presiunii arteriale între 12/7 şi 14/8, consumarea unei cantităţi suficiente de apă, reducerea consumului de sare, menţinerea unei greutăţi corporale normale, eliminarea sedentarismului prin adoptarea unui stil de viaţă activ, adoptarea unei alimentaţii echilibrate, fără alimente procesate şi renunţarea la ţigări în cazul fumătorilor.

Iată alternativa corecta, eficienta și ieftina la tratamentele medicamentoase destul de costisitoare

nemes vladCeva nu era deloc bine! Puteam să mor? – de Prof. Dr. Nemeș Vlad

„Urmam un tratament medicamentos pentru pietre la rinichi, dar totuşi sănătatea mea se înrăutăţea. Am vorbit cu colegi de-ai mei medici, cu pacienţi şi persoane care s-au tratat cu metode mult mai puțin invazive decât medicamentele puternice pe care le luam eu… din păcate una dintre concluziile descoperite în cercetările mele a fost inutilitatea medicamentelor. Iată de ce acestă concluzie şocantă:

Deși cheltuim mai mulţi bani ca niciodată pe tratamentele pentru rinichi, la nivel mondial sub 30% din tratamentele medicamentoase au adus îmbunătățiri stării pacienților, relevă un studiu făcut din 1999 până în prezent.

Conform Journal of the American Medical Association, regimul alimentar bogat în fructe legume, pește, fără sare, samd. stopează mai mult decât medicamentația evoluția pietrei și a afecțiunilor renale! În afara de regimul alimentar sunt mai multe aspecte care împreună formează un tratament complet și nu au nimic de-aface cu medicamentele. Detalii în ghid…

Un alt studiu al Universității din cadrul Școlii de Medicină din Washington a constatat că deși unele tratamente ajută la eliminarea nisipului, nu înseamnă că stopează evoluția și elimină riscul de a ajunge la dializă.

Un procent uimitor de peste 50% din cei care iau medicamente suferă de efecte secundare și chiar complicații ale pietrelor de la rinichi. În schimb studiile clinice dovedesc că dietele şi micile modificări ale stilului tău de viaţă combat nisipul și piatra la rinichi, mult mai eficient decât medicamentele.

Ca medic vă recomand să citiți despre afecțiunile dvs, să fiți bine informați fiindcă sunteți singurii care vă pasă cu adevărat de voi. Recomand să descoperiți dietele din ghidul Elimină piatra de la rinichi – fără durere

ne-a declarat domnul Prof. Dr. Nemeș Vlad

Minciuna de 22 miliarde de dolari din ultimii 40 de ani

Dr. Morton Walker un cunoscut doctor american și jurnalist medical supranumit de “Asociaţia Americană de Control împotriva Cancerului” ca fiind liderul mondial în jurnalismul de medicină holistică, autor a 92 cărți de succes despre medicina holistică, dintre care 14 bestselluri, a declarat că în România cât și în alte țări, medicamentele împotriva afecțiunilor renale, diabetului, colesterolului, etc… reprezintă afaceri colosale și atât!

Conform publicației Digi24, românii cheltuie anual 2,5 miliarde euro (11 mld. lei noi) pe an doar pe tratamentele pentru afecțiuni renale, fiind incluse în special tratamentele pentru nisipul și pietrele la rinichi. Cu un buget pentru publicitate la nivelul sutelor de milioane, nu e nici o mirare că la fiecare 10 minute apare la TV o reclamă la medicamente.

Cele mai bune medicamente doar calmează durerile și diminuează efectele impurităților din rinichi o perioadă scurtă de timp, te conving pe tine și pe medicul tău că ele chiar funcționează, când de fapt…

Concluziile sunt incredibile…

Concluziile pe care vi le dezvălui sunt extrase direct din studii științifice publicate în reviste medicale de prestigiu – nu luate de pe blogul cuiva.

Nu cred că anumite companii farmaceutice gigant precum Pfizer și-au propus să ucidă oameni nevinovați. Dar în același timp nu trebuie să fim nici naivi și să credem că banii nu au chiar nici un rol în deciziile luate de doctori.

Poate părea incredibil dar există destul de mulți medici care mă susțin să lupt cu hepatita fără a folosi medicamente. Unul dintre cei mai respectați doctori din lume privind tratarea hepatitei, Prof. Dr. George Mann, director al Framingham Heart și-a expus într-un comunicat de presa, propria părere despre medicamentația împotriva hepatitei, citez:

Prof. Dr. George Mann, coordonator al Framingham Heart Study

“Această idee s-a mai demonstrat a fi eronată, dar din mândrie și orgoliu, profit și prejudecăți, ipoteza continuă să fie exploatată de oamenii de știință, de producătorii de medicamente, doctori și guverne. Publicul este înșelat în cea mai mare farsă a secolului în domeniul sănătății.”

Desigur, Dr. Mann deține toate cercetările care să îi susțină afirmațiile. Este unul dintre cei mai mari cercetători medicali ai lumii, asupra afecțiunilor renale și a efectelor provocate de acesta și profesor la Universitatea Vanderbilt din Nashvill, Tennesse, USA. A murit pe data de 17 iulie 2013, la vârsta de 95 de ani.

Ca și tine, am avut și eu reținerile mele la început!

 

Nu-mi venea să cred

Medicamentele pentru afecțiunile renale administrate de 2-3 ori pe zi câte 3-4 tipuri diferite, așa cum le recomandă mulți doctori, sunt calea rapidă spre dializă.

Dar a fost tot un doctor nefrolog care după nopți întregi de parcurs jurnale medicale, reviste de specialitate, cărți despre calculi renali, și după luni de încercări și eșecuri, într-un târziu… mi-a dezvăluit cum să tratez calculii renali, prin metode deloc invazive și să scap astfel de pietrele de la rinichi.

Am testat totul pacienți din București, Sibiu, Târgul Neamț, Iași și Tulcea timp de 8 luni și pietrele au fost dizolvate și eliminate din rinichi prin urina. (Contactați-mă pe email dacă doriți să vedeți fișele de analize înaintea tratamentele din ghid și după)

Te întrebi dacă: Aceste Metode sunt și pentru Tine?

Te întrebi dacă: Aceste Metode sunt și pentru Tine?

În prezent nu mai există boli, ci bolnavi… Ceea ce pe mine mă ajută, s-ar putea să nu funcționeze la altcineva. De aceea împreună cu mai mulți doctori specialiști din București, Cluj-Napoca și Iași am supus planul unui test.

Am găsit persoane cu pietre la rinichi mari și foarte mari și i-am convins sa încerce metodele noastre de tratament. După 24 de săptămâni la toți cei 430 de pacienți (selectați din 5 județe diferite) s-a observat o scădere considerabilă a pietrelor la 142 pacienți și chiar completă la restul de 288 de pacienți, bineînțeles scăderea nu a fost aceeași la toți participanții la test fiindcă nu au respectat în aceiași măsură planul.

Iată mărturiile câtorva dintre ei:

Cu ceaiurile din ghidul “Elimină pietrele la rinichi fără durere” am scăpat de pietrele la rinichi

Mă numesc Tămaș Ionela, sunt din Craiova, am 45 de ani şi în ianuarie 2016, am fost diagnosticată cu litiază renală.

În urma tratamentului cu diferite combinații de ceaiuri recomandat în ghidul “Elimină Pietrele la rinichi dără durere” pe care l-am urmat intensiv timp de un an de zile, am aflat că pietrele nu mai sunt. Începând cu anul trecut am folosit ceaiurile respective ca suport în ajutarea rinichilor să elimine pietre, iar următoarele analize au ieșit din ce în ce mai bine.

Vă mulțumesc pentru tratamentele cu ceaiuri din plante, pe care le recomand cu încredere.

Tămaș Ionela – Lucrător comercial, Cugir – 45 ani

tamas

marianRemediile din ghidul “Elimină pietrele la rinichi fără durere” chiar m-au scăpat de dureri.

Am fost copleșit de durerile de rinichi în timpul unui contract de muncă în Quatar, mi-am făcut analizele la un spital Doha, unde am fost diagnosticat cu pietre la rinichi în stagiu avansat (diametru 10mm).

Mi-au recomandat intervenție chirurgicală, care costa exterm de mult, plus că nu eram dispus să o fac acolo. Cautând o alternativa, am găsit website-ul dvs și implicit ghidul “Elimină pietrele la rinichi fără durere”.

L-am comandat, am plătit cu cardul, l-am primit pe email și am început să aplic tratamentele din ghid până în februarie 2017.

În martie 2017, la o nouă analiză, pietrele au fost nedetectabile, la acest moment litiaza renală cu care am fost diagnosticat, fiind considerată curățată.

Pentru mine printre străini, ghidul “Elimină pietrele la rinichi” a fost o adevărată mână de ajutor!

Marian Vadu – Inginer petrolist, 55 ani

Iată Adevăratele METODE care tratează cu simț de răspundere
și responsabil NISIPUL ȘI PIETRELE LA RINICHI

Începând cu martie 2017, programul care a ajutat 7800 de bărbați și femei din România să elimine pietrele de la rinichi, fără medicamente, fără operații, și fără efecte secundare și să reducă aproape de zero efectele litiazei renale… este disponibil și pentru tine într-o carte ușor de citit și cu informațiile prezentate astfel încât oricine să le poată înțelege și aplica.

Programul Natural Unic în România, care ajută la Curățarea Nisipului și Pietrelor de la RINICHI – fără riscuri, fără costuri ascunse

DOAR CÂTEVA SECRETE PE CARE LE DESCOPERI CHIAR ASTĂZI RĂSFOIND CARTEA “ELIMINĂ PIATRA LA RINICHI FĂRĂ DURERI

 • Tot ce doreai să știi despre pietrele la rinichi… pe buna dreptate numită dușmanul de moarte al românilor!
 • De ce analizele la rinichi de cele mai multe ori sunt incorecte – chiar și realizate cu aparatura de ultima generație, și cum să le interpretezi corect!
 • Cauzele REALE pentru litiaza renală… nu sunt cele pe care ți le imaginezi!
 • Studiul de la Harvard care m-a lăsat cu gura căscată… când am descoperit cum să reduci drastic riscul formării pietrelor la rinichi în 48 de ore!
 • ADEVĂRUL despre medicamentele prescrise… fără exagerări și fără marketing. Afli răspunsul la întrebarea de ce sunt atât de multe farmacii în România…
 • Efectele secundare înfricoșătoare ale medicamentelor… care sunt, cum le eviți, și ce alternative ai
 • Rinichii se pot regenera.
 • Obține o sănătate de fier și un aspect atletic indiferent de vârstă cu aceste 5 obiceiuri din copilărie, pe care le-ai uitat
 • 7 sfaturi care iți îmbunătățesc substanțial sănătatea rinichilor tăi și detoxifică organismul la fel cum un detergent curăță grăsimea de pe farfurii. Pagina 21
 • Descoperă regimurile alimentare cele mai eficiente pentru curățarea pietrelor și combaterea afecțiunilor renale… și cum obții maximul de beneficii mâncând gustos și sănătos în fiecare zi. vezi pag. 31 din broșura Alimentația corectă pentru tratarea afecțiunilor renale
 • Factorul uimitor pe care studiile îl indică ca fiind principala cauză a formării calculilor renali și cum un simplu sirop îl combate din primele 3-4 zile, distrugând simultan și alte mizerii din sânge!
 • Metoda veche de 3,000 de ani care funcționează mai bine decât medicațiile de ultimă oră în curățarea rinichilor de impurități.

Mesaje nesolicitate de la clienții care ne-au criticat prin email:

marinaCu ajutorul sfaturilor dvs am curățat pietrele la rinichi și am scăpat de dureri

În 2016, am fost diagnosticată cu litiază renală și calculi la rinichi în urma unor episoade de dureri ascuțitoare.  Am luat tratamentul obișnuit pentru această afecțiune la indicațiile medicului de familie și după 6 luni valorile pietrelor erau aceleasi, nu am vindecat nimic, dar măcar pietrele nu au mai crescut.

Am citit despre ghidul “Elimină pietrele la rinichi fără durere” pe un site de știri, prezentat cu atâta fast, și mi-am zis să încerc și tratamentele voastre.

În ianuarie 2017, am făcut analizele de sumar de urina și urocultura. Dimensiunea pietrelor era mult micșorate, durerile dispăruseră și ele la aprox. 2 luni de la începerea tratamentului.

De când urmez în special regimurile alimentare indicate de voi, mă simt mult mai bine, mi-a crescut încrederea în viață, și dacă atunci când am aflat diagnosticul am crezut ca de acum o s-o țin așa, acum mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat gândul bun să apelez la asemenea măsuri sănătoase.

Marina Tomiță Asistent Medical, Targu Mures – 42 ani

bogdanÎn 5 săptămâni pietrele mi-a scăzut de la 11mm la 5mm

O carte prezentată cu mare fast, care promitea marea cu sarea, în plus cum poate o carte să trateze piatra la rinichi? Aceasta a fost prima mea impresie când am comandat cartea Elimină Piatra la Rinichi fără Durere și de nevoie, dar mai ales din curiozitate.

Am ținut două din regimurile alimentare prezentate în ghid și în aprox. 5 săptămâni pietrele au scăzut la jumătate din ce aveam înainte, și atunci mi-am dat seama că o carte chiar mă poate ajuta!4

Am continuat cu cele două regimuri alimentare, am început un tratament pe baza de plante și suplimente alimentare descoperit tot din ghidul dvs, am început să fac puțină mișcare și analizele generale mi s-au îmbunătățit considerabil, la ultimile analize (aprox. 6 luni de când am comandat ghidul dvs) nu mai apărea nimic la rinichi!

Bogdan Zafiu Bucătar, 51 ani

Descoperă tehnicile de curățarea pietrelor la rinichi care nu sunt publicate nicăieri altundeva…

 • 11 sfaturi despre diete anti-calculi renali care chiar funcționează
 • Ce înseamnă distrugerea pietrelor la rinichi și cum să optimizezi tratamentul pentru a curăța și stopa refacerea pietrelor.
 • Vitamina de care AI NEVOIE de astăzi ca să oprești formarea calculilor renali
 • Cum pot evolua calculii renali în forme grave, fulminante, care îți pun rinichii în pericol, și care sunt pașii de urmat pentru a stopa evoluția lor.
 • Cele 3 băuturi care dizolvă pietrele din rinichi
 • Cele 10 super-alimente care îți ocrotesc rinichii împotriva rezidurilor și îi mențin puternic pe perioada tratamentelor, fie ele naturiste sau medicamentoase. Pagina 98
 • 7 suplimente naturale care îți curăță în mod natural rinichii – fără efecte secundare!
 • Rețete simple, delicioase care luptă împotriva hepatitei și întotdeauna câștigă! Vezi CD 2 – Alimentatia corecta pentru tratarea afectiunilor renale
 • Te-ar putea scăpa de dializă: semnele și simptomele comune ale hepatitelor în funcție de tipul acesteia. Pag. 27-29
 • Lista continua în cartea Elimină piatra la rinichi fără durere

100Testează programul nostru Anti-Calculi Renali fără nici un risc din partea ta, începând de astăzi

Testează acest program fără nici un risc din partea ta, nici măcar financiar. De ce să pierzi încă o zi cu dureri de rinichi, disconfort, un pumn de pastile zilnic și teama de a ajunge la dializă și alte complicații?

Ne asumăm riscul în locul tău! Ca Tu să NU riști absolut nimic…

Încercă chiar astăzi, tehnicile și tratamentele din ghidul Eliminarea Pietrelor la Rinichi fără durere. Testează remediile, metodele de tratament, suplimentele, ceaiurile, regimurile alimentare etc… Dacă nu ești 100% convins că este cea mai bună carte despre curățarea rinichilor, care dezvăluie cele mai puternice metode și cele mai eficiente tratamente anti calculi renali, contactează-ne oricând în următoarele 365 de zile și imediat editura care se ocupa de distribuție o să-ți returneze banii. E atât de simplu!

9050 de clienți mulțumiți în ultimul an…

Comandă ghidul Elimină pietrele la rinichi fără durere şi primeşti:

 • Ghid de tratament din care afli cum să tratezi orice tip de calul renal
 • Peste 200 de tehnici și preparate pentru tratarea tuturor cauzelor posibile care favorizează formarea și depunerea pietrelor la rinichi.
 • Zeci de liste cu alimente, ceaiuri, suplimente, rețete culinare etc…
 • Pașii necesari tratarii pietrei la rinichi, de la diagnostic până la stilul de viață recomandat după vindecare

 

Testează programul nostru fără nici un risc

Nu fă greșeala de a amâna pe mâine. Comandă astăzi și împiedică calculii renali să-ți mai afecteze viața! Totul este bazat pe remedii naturale, fără efecte secundare!

Tu deții controlul! Sănătatea ta este în mâinile tale, acționează acum!

Secțiunele de mai sus sunt câteva idei care să vă ghideze în lupta zilnică împotriva afecțiunii renale care nu are doar implicații medicale, ci și sociale și de auto-apreciere.

Cartea Elimină pietrele la rinichi fără durere dezvăluie principalele caracteristici ale calculilor renali (cauze, simptome) și în funcție de acestea oferă soluții și sugestii reale și la îndemână. În primul rând, trebuie să ne cunoaștem corpul dar și boala care ne afectează, ce simptome provoacă și ce cauze i-au determinat apariția și mai ales să nu întârziați să consultați un medic imediat ce ‘citiți’ primele semne.

În același timp cartea aduce în atenția dvs importanța alimentației și a stilului de viață. Aflați concret cum vă ajută alimentația, ce alimente vă recomandă specialiștii, de ce este esențial să fiți moderați și să excludeți viciile (țigările, alcoolul) și să alegeți în schimb diete adecvate pentru a grăbi refacerea.

În acest sens, regăsiți în cartea Elimină pietrele la rinichi fără durere, un volum semnificativ de diete, rețete și regimuri pe care le puteți folosi zi de zi.

Încă de la primele pagini realizați că nu ați achiziționat încă o carte despre litiaza renală pe care o veți parcurge și apoi o veți uita în rafturile bibliotecii.

Cunoscând tot ce am inclus în cuprinsul ei, căpătați un avantaj în fața bolii. Odată tratați calculii renali, continuați cu învățămintele din carte, care implică să avem un stil de viață sănătos care să nu ne expună pericolelor.

Confesiunile a doi prahoveni care au urmat pașii din ghidul „Elimină pietrele la rinichi fără durere”

mirceaMetodele voastre au fost confirmate de medicul meu de familie

“Metodele prezentate în acest articol m-au ajutat să ameliorez efectele dureroase ale pietrelor la rinichi în doar câteva zile.

Ghidul prezentat la sfârșitul acestui articol, pe care l-am cumpărat acum 2 luni, cuprinde multe informații prețioase, pentru toate persoanele care doresc să își trateze pietrele de la rinichi fără operație, bineînțeles dacă și medicii specialiști sunt de acord cu acest aspect.

Am prezentat siteul și ghidul dvs medicului meu de familie la care am apelat pentru tratarea pietrelor de la rinichi, recomandându-mi chiar el să urmez sfaturile voastre de la paginile 30-61 din ghid, informații care mi-a spus că sunt capitale pentru buna tratare a oricărui tip de calculi renali.

Va mulțumesc pentru sfaturi și pentru ghidul “Elimină Pietrele la Rinichi fără durere”

Mircea Dinu Paulesti, PH

paulaÎn mai puțin de o săptămână am simțit o stare de confort

“Acum 1 an am suferit de dureri cumplite cauzate de pietrele de la rinichi, ce au persistat mai mult de 7 luni. Am încercat diferite medicamente și tratamente, însă efectele nu apăreau, ca într-un final durerile să persiste și să se amplifice.

Am consultat un doctor specialist din Ploiești, care mi-a recomandat să citesc cartea Elimină pietrele la rinichi fără durere și să aplic sfaturile dezvăluite acolo, lucru pe care l-am și făcut.


În mai puțin de 2 săptămâni am simțit o stare de confort și calmare a durerilor
În 6 luni durerile au dispărut, lucru confirmat și de medicul care m-a ținut sub observație.

Va multumesc!”

Paula Croitoru Ploiești, PH

Vezi descrierea completa

Acest produs a primit 0 review-uri

Nota 0.0 din 5 stele
0
0
0
0
0

Spune-ti opinia si acorda o nota

Ai comandat acest produs ? Poti fi primul care isi spune opinia si acorda o nota.