Creșterea Iepurilor - Afacere cu Buget Mic și Profit Mare, Tei Horatiu
Nota produs - 1 review
Original price was: 12700lei.Current price is: 9700lei.
-24%

Creșterea Iepurilor – Afacere cu Buget Mic și Profit Mare, Tei Horatiu

Pret Original price was: 12700lei.Current price is: 9700lei.

Descoperă Planul de Afaceri în 7 Etape Simple prin care Obții Fonduri Europene pentru Creșterea Iepurilor.

Categorii ,
Autor Tei Horatiu
Tip produs Carte Tiparita
Format carte 210mm x 297mm
Nota produs - 1 review

Vrei afacere ta cu Iepuri? Vrei un Plan Unic și Simplu de Urmat care îți arată cum să Construiești o Fermă de Iepuri din Fonduri Europene Nerambursabile și unde găsești Piețe de Desfacere…

Vrei consultanță pentru afacerea ta cu Iepuri?

Descoperă Planul de Afaceri în 7 Etape Simple prin care Obții Fonduri Europene pentru Creșterea Iepurilor și iată Piețele de Desfacere pe care vinzi carne de iepure carcase și iepuri vii în 9 județe, iar de anul acesta poți exportă și tu în Italia și Franța.

Descoperă cum Afacerea ta cu Iepuri devine profitabilă în doar 120 de zile și îți aduce 1250 euro/lună la 10 familii de iepuri (10 masculi și 80 de femele)

Nu încerca să crești iepuri până nu descoperi pieţele de desfacere din acest articol… Află ce legătură are cu tine povestea unui bucureștean începător în creșterea iepurilor și cum să obții fonduri europene pentru afacerea ta cu iepuri cu piaţă de desfacere asigurată în Ungaria, Polonia, Italia şi Franţa

 • Creşterea iepurilor necesită investiţie mică, are piaţă de desfacere internă în continuă dezvoltare, şi piaţă de export cu potenţial urias…
 • Nu ai bani de investit, nici spaţiu prea mare, iar timpul liber este limitat? Afacerea necesită spaţii de creştere foarte mici şi uşor de amenajat (spaţii îngrădite, boxe, aşternuturi)
 • Cheltuielile cu echiparea micro-fermei şi procurarea furajului şi materiei prime (paie, aşternut) sunt scăzute!
 • Descoperi MĂRTURISIRILE a 15 români care şi-au construit ferme de iepuri în ultimi 2 ani din fonduri europene. Afli informaţii concrete despre investiţie, încasări, cifra de afacere, producţie, desfacere, preţ/kg de carne, preţuri iepuri vii, contracte, colaborări cu abatoare din Ungaria, transport, export… informaţii reale, calculate la ultimul leu!
 • Află cum să atragi consumatorii individuali, sau firme de alimentaţie publică, restaurante, magazine, pensiuni, hoteluri şi pieţe agro-alimentare şi chiar firme care exportă carne de iepure, sau iepuri vii.
 • Iepurii sunt uşor de crescut şi valorificat, în articolul de mai jos descoperi cum amenajezi propriul abator şi cum obţii autorizaţiile şi avizele de care ai nevoie pentru a tranţa şi ambala carnea de iepure. În plus creşterea iepurilor este o afacere care îţi asigură mereu flux de numerar.
 • Industrializarea şi mărirea afacerii cu iepuri se poate face şi din fonduri europene nerambursabile!

Din acest articol descoperi totul despre creşterea iepurilor şi cum să dezvolţi o reţea de desfacere în magazine locale sau să exporţi carnea de iepure, transformând aceasta activitate într-o afacere încă din primul an!

Creşterea Iepurilor este printre puţinele afaceri profitabile din Romania care a trecut testul timpului. Primele ferme exportatoare au apărut în 1997 – 1999 la Cluj şi Arad. Dar cu un număr mic de crescători de iepuri, România stă foarte prost la producţia de carne de iepuri, chiar dacă la nivel naţional cererea este în continuă creştere, iar exportul de carne către cei mai mari consumatori Franţa, Italia, Spania, Cehia, etc este aproape inexistent.

În plus, în ultimii 3 ani marile magazine au descoperit apetitul românilor pentru carnea de iepure lucru care a dus la apariţia acestor produse în supermarket-uri precum Metro, Carrefour, Auchan, etc…

Cu toate acestea anul trecut am importat din Franţa, Polonia, Italia şi Germania peste 80% din carnea de iepure consumată, lucru ce se datorează lipsei de fermieri români care să satisfacă constant aceasta cerere!

PIAŢA DE DESFACEREA ROMÂNESCĂ are nevoie de cantităţi mari de carne de iepure din producţie autohtonă, fiindcă majoritatea magazinelor preferă să cumpere de la fermierii români, costurile de achiziţie sunt mai mici, calitate mai bună, posibilitatea de a cumpăra puţin şi des, înlăturând astfel riscul ca marfa să se strice în magazin.

Referitor la furaje şi materie primă în România le găseşti de o calitate deosebită şi ieftin, în comparaţie cu celelalte tari din UE, lucru care te avantajează dacă exporţi!

Creşterea iepurilor reprezintă o afacere profitabilă cu investiţie iniţială mică. Mai mult, acest tip de afacere este la început, nu exista producători mari, deci acum este loc pentru oricine doreşte să facă bani din iepuri, şi cine începe acum poate ajunge uşor la clienţi!

Îţi arătăm pas cu pas ce să faci începând cu infiinţarea SRL-ului şi până la comercializarea iepurilor vii sau a cărnii, dar dacă laşi timpul sa treacă s-ar putea să fie extrem de greu să mai intri pe piaţă.

Despre autori

testimonial21 1

Cu o experiență de peste 7 ani în obținerea fondurilor europene, cu trei cărți de specialitatepe aceasta temă lansate în 2017, 2019, și cea prezentată pe siteul de față (anul curent) și sute de articole publicate în reviste de specialitate, suntem echipa potrivită pentru a te ajuta în creșterea iepurilor și transformarea acestei activități într-o afacere.

Te ajutăm să te ajuți singur, fără bani cheltuiți pe firme de consultanță scumpe, fără riscul de a pierde banii plătiți pe proiecte supradimensionate s.a.m.d.

Astfel îți oferim ghidul Creșterea Iepurilor – Afacere cu Buget Mic și Profit Mare, care concentrează un serviciu de consultanță complet pentru oricine dorește să înceapă de la zero o afacere cu iepuri, poate chiar din fonduri europene.

„Nici un consultant nu se va ocupa de proiectul și afacerea dvs cu aceeași implicare și determinare cu care o faceți dvs. De aceea foarte multe proiecte pe fonduri europene sunt respinse și mor din fașă, fiindcă o dată încasate comisioanele pentru scrierea și depunerea lor, firmele de consultanță nu mai au nici un interes să le refacă și să le depună până ajung să fie aprobate.” – a declarat Banu Augustin, unul dintre autorii ghidului.

„Dacă dorești să apelezi la serviciile unei firme de consultanță ghidul nostru te ajută să înțelegi modul de funcționare al unei ferme cu iepuri profitabile, ce presupune și cum se întocmește un plan de acțiune. Astfel să nu poți fi păcălit de consultanții/comercianții care încarcă nota de plată.” – a declarat Mircea Iezer, coautor al ghidului 

În ghidul Creșterea Iepurilor – Afacere cu Buget Mic și Profit Mare ai consultanța de care ai nevoie pentru construirea propriei tale ferme de iepuri.

Din informațiile prezentate în ghid înțelegi cum să devii profitabil, în funcție de ce criterii crește producția cu aceleași resurse, afli pas cu pas cum îți construiești afacerea – de la cererile și formularele care trebuiesc completate și depuse la planul de afaceri, samd. Ai control total asupra fiecărei etape, de la conceperea și scrierea planului de acțiune, până la vânzarea primei recolte.

Pentru afacerea dvs,
Echipa de autori a ghidului de consultanță Creșterea Iepurilor – Afacere cu Buget Mic și Profit Mare!

Descoperă Adevarul despre Creşterea Iepurilor, şi de ce Mint Ce-i care Promit Profit în câteva Săptămâni

Afacerea ta cu iepuri implică costuri de producţie scăzute şi randament superior altor afaceri, dar pentru asta trebuie să ştii exact ce ai de făcut, lucru care-l descoperi din ghidul nostru complet care îţi explică pas cu pas cum să creşti corect iepuri, dar şi cum îi comercializezi pe pieţele de desfacere din România, Italia, Franţa, Germania şi chiar Spania.

Din ghidul „Creșterea Iepurilor – Afacere cu Buget Mic și Profit Mare” afli răspunsuri la întrebări şi informaţii precum:

 • Investiţia pentru o afacere cu iepuri? Nu ai bani? Îţi dăm cei 9 paşi de parcurs pentru a începe afacerea cu FONDURI EUROPENE nerambursabile (singura condiţie să ai spaţiul pe numele tău sau închiriat pe min. 5 ani)
 • Ce acte, avize şi autorizaţii am nevoie pentru a dezvolta o afacere cu iepuri?
 • Planul unei afaceri cu iepuri? În condiţii normale câţi pui fată o femelă/an, la ce interval de săptămâni au loc fătările, care este durata activă a unei femele, îngrijirea femelelor gestante. În plus, afli costurile cu alimentaţia iepurilor de când se nasc până ating greutatea de tăiere, costuri cu menteanţa fermei, costuri de transport, costuri cu abatorul, dar şi care sunt încasările din valorificarea iepurilor. Calculele sunt simple, şi rezultatul te va surprinde!
 • Spatiul necesar creşterii iepurilor? Crescătoria o amenajezi într-o clădire deja existentă – grajd, şopron, garaj, etc, cuştile pot fi suprapuse pe 2-3 etaje. Cum construieşti cuştile şi condiţiile care trebuie asigurate în spaţiul amenajat le găseşti la pagina 61 din ghidul “Creșterea Iepurilor – Afacere cu Buget Mic și Profit Mare”.
 • Timpul alocat îngrijirii zilnice este de aprox. o ora dimineaţa (administrare apă şi hrană), iar seara jumătate de oră pentru curăţenie.
 • De ce să creşti iepuri şi nu altceva? Cererea locală nesatisfacută, competitorii puţini, posibilitatea de a face export dată de cererea ridicată din ţările occidentale, hrana ieftină, carnea cu conţinut scăzut în grăsimi și colesterol, randamentul mare la îngrăşare, valorificarea totală inclusiv a dejecţiilor foarte căutate în agricultură, fac din creşterea iepurilor o activitate uşor de exploatat şi valorificat!
 • Vrei fonduri europene pentru un abator sau o linie de ambalare a cărnii de iepure în caserole, pungi, etc… descoperă paşii întocmirii şi depunerii proiectului în ghidul Creșterea Iepurilor – Afacere cu Buget Mic și Profit Mare.
 • Secrete despre metodele de înmulţire şi valorificare folosite de crescătorii de elită găseşti în ghidul Creșterea Iepurilor – Afacere cu Buget Mic și Profit Mare
 • De ce echipament am nevoie pentru a creşte iepuri? Informaţii complete privind procurarea cuştilor, asigurarea ventilaţiei şi temperaturii optime, precum şi amenajarea unui mic abator în gospodaria ta, găseşti la pagina 103 din ghidul Creșterea Iepurilor – Afacere cu Buget Mic și Profit Mare
 • Reproducerea şi împerecherea la iepuri, întotdeauna femela se introduce în cuşca masculului, iar după două monte consecutive (cu 10 min. pauză între ele) iepuroaica se duce în cuşca ei. Masculii pot fi folosiţi la monta două zile consecutive, dupa care o zi pauza… Raportul trebuie sa fie un mascul la 9 femele. Mai multe secrete despre împerechere folosite de crescătorii de elită găseşti în ghidul “Creșterea Iepurilor – Afacere cu Buget Mic și Profit Mare”.
 • Rase de iepuri cu randament ridicat de carne… Pentru producţia mare de carne, trebuie sa acorzi atenţie raselor mari şi mijlocii. Rasele mari (uriaş belgian, uriaş german, uriaşul alb, etc) au avantajul ca ating in stadiul de adult greutăţi ce depăşesc 5 kg. Rasele mijlocii (albastru vienez, argintiu francez, californian, etc) au avantajul de a dezvolta ritmuri de creştere accelerate. Detalii în carte.
 • Descoperă secretul privind hrănirea iepurilor, pentru a obţine un randament maxim la îngrăşat. Descoperă orarul de hrănire pentru iarnă şi vară, vitaminele necesare, furajele granulate pentru tineret, femele în lactaţie, femele gestante, reproducători, şi raţiile de hrănire. Toate la paginile 59-74 din ghid.
 • Descoperă la paginile 35-58 metodele de îngrijire ale tineretului, monta, temperaturi optime şi cum alegi iepurii atunci când îi cumperi pentru împerechere. Aceste informaţii îţi ajută afacerea să atingă o rată de profitabilitate maximă!
 • PIAŢA DE DESFACERE pentru valorificarea iepurilor? Din ghidul “Creșterea Iepurilor – Afacere cu Buget Mic și Profit Mare”. descoperi unde vinzi iepurii vii şi cum abatoarele din Ungaria pot reprezenta principalul tău client. Dar afli şi cum să amenajezi cu un minim de investiţie un abator propriu,. pentru a vinde carcase de iepuri direct în supermarketuri şi pieţe agroalimentare.
 • Detalii despre comercializarea cărnii de iepure în supermarketuri, magazine şi pieţe agro-alimentare. Încheierea de contracte, exportul şi abordarea de pieţe noi de desfacere, toate în ultimul capitol din ghid.

Descoperi mult mai multe secrete şi răspunsuri la întrebările tale răsfoind ghidul “Creșterea Iepurilor – Afacere cu Buget Mic și Profit Mare”.

Ai văzut ce presupune în linii mari o afacere cu iepuri… imediat vine următoarea întrebare:

Pasul 1 > Piață desfacere iepuri! Unde?

Primul pas verificăm piața de desfacere din zona ta, ce cantități poți vinde și la ce preț, astfel știi ce ai de făcut per ansamblu:

Unde găsești piață de desfacere pentru iepuri?

cresterea iepurilor coperta3d albÎn ghidul Creșterea Iepurilor – Afacere cu Buget Mic și Profit Mare descoperi cum poţi obţine desfacere în:

 • Piete agro-alimentare
 • Magazine alimentare
 • Lanturile de supermarketuri
 • Restaurante
 • Abatoare
 • Pensiuni si Hoteluri
 • Export in tarile Uniunii Europene
 • Clienţi individuali

Pe piaţa autohtonă s-a format o desfacere a cărnii de iepure chiar o dată cu apariţia fenomenului de creştere a acestor animale, în schimb la export se duc foarte mulţi iepuri vii, care ajung direct în Franţa, Italia, Cehia, sau în abatoarele din Ungaria.

Este Afacerea cu Iepuri potrivită pentru Tine?
Crezi că faci faţă? Crezi că te descurci?

Nu vrem să-ţi vindem o carte, vrem să te ajutăm să dezvolţi o afacere profitabilă pentru tine şi familia ta! De aceea îţi spunem de la bun început că o afacere cu iepuri, sau o afacere cu animale nu este pentru oricine… În primul rând, ai nevoie de una din formele de mai jos:

 • PFA sau Inteprinderile individuale
 • SRL
 • Microintreprindere intre 1 si 9 salariati
 • Societate agricola sau asociatie de producatori
 • Certificat de producator de la primarie si vinzi in baza acestui certificat

În al doilea rând, din experienţă îţi spun că trebuie să alergi şi să munceşti foarte mult, mai ales în primele luni! Dacă în paralel ai şi serviciu este bine să mai iei pe cineva care să te ajute când nu poţi fi acolo!

Singur poţi reuşi dacă te ocupi doar de acest lucru! Primele luni sunt esenţiale, mai ales ca afacerea trebuie să funcţioneze din prima, nu avem nici bani, nici timp de risipit!

Dacă îndeplineşti cele doua condiţii de mai sus, mă bucur să te ajut în afacerea ta cu iepuri, dacă nu, te rog sa părăseşti pentru moment acest site, şi să nu investeşti nici un ban în creşterea iepurilor!

Afacerea se poate dezvolta imediat şi va implica angajaţi, ambalare, distribuţie, contabilitate, trebuie să fi acolo, pregătit pentru acest lucru, altfel eşuezi! În următoarele 5 minute îţi explic tot ce ai de făcut începând cu prima zi şi până intri în posesia primilor bani din vânzarea de iepuri.

În următoarele 5 minute îți explic tot ce ai de făcut începând cu prima zi și până intri în posesia primilor bani din vânzarea de iepuri.

Pasul 2 > Iata Actele, Cererile si Formularele de Obtinut si Depus

Am rezolvat enigma actelor şi am adunat toate formularele şi cererile de care ai nevoie pentru a începe afacerea şi pentru a depunde dosarul în cazul în care doreşti să obţii Finanţare Europeană pentru Ferma ta de Iepuri.

Toate aceste informaţii le găseşti între paginile 66-94 ale ghidului „Creșterea Iepurilor – Afacere cu Buget Mic și Profit Mare” informaţii care fac ghidul să fie actualizat cu informaţii pentru acest an, şi astfel:

 • simplificam birocraţia – explicăm documentaţia necesară, descoperi documentele, formularele, cererile şi anexele necesare, unde le depui, ce termene ai, s.a.m.d.
 • nu mai trebuie să alergi de la o instituţie la alta, vei ştii exact cui trebuie să te adresezi pentru a începe afacerea cu iepuri din fonduri nerambursabile
 • dacă vrei să ai producţii mari atunci ferma ta implică ridicarea de construcţii, hale, abator, s.a.m.d. iată ce ai de făcut şi ce aprobări şi avize îţi trebuiesc
 • Îţi dezvălui actele. de care ai nevoie pentru a depune proiectul în vederea obţinerii unei finanţări de la Uniunea Europeana, începând cu completarea cererii şi până la depunerea proiectului

Etapele Procesului de Accesare a Fondurilor Europene pentru Creşterea Iepurilor

uniunea europeana iepuriEtapele care trebuie parcurse de un viitor fermier pentru a obține fonduri europene nerambursabile pentru dezvoltarea afacerii sale cu iepuri prin Programul Național de Dezvoltare Rurală sunt:

1. Etapa de identificare a investiției

Trebuie ca fermierul să aibă sediul în mediul rural, dar există măsuri, în care acest aspect nu este atât de restricționat. Terenul pe care se va construi ferma să fie în proprietatea acestuia sau concesionat pe minim 5 ani.

2. Etapa de realizare a proiectului

Cui mă adresez? Cu ce tip de proiect? Ce conține proiectul? Dosarul, compus din proiect, cerere de finanțare, anexe necesare, declarații specifice pe proprie răspundere date de beneficiar, se depun la Oficiul Județean pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit.

3. Etapa de verificare a dosarului

Procesul de verificare diferă în funcție de tipul de investiție (lucrări de construcție, modernizări etc). Pentru informații detaliate ți analize legate de fonduri structurale pentru iepuri consultă ghidul Creșterea Iepurilor – Afacere cu Buget Mic și Profit Mare

Pasul 3 > Plan de Afaceri cu Iepuri

Iată cum faci un plan de afaceri corect şi realist pentru dosarul de finanţare europeană

Conceperea planului de afaceri este un pas foarte important şi cu cât este mai bine gândit cu atât mai puţine obstacole şi probleme vei avea!

Foarte important la planul de afaceri este cum completezi studiul de fezabilitate… Mulţi nu ştiu că studiul de fezabilitate de obicei face diferenţa între proiectele care obţin finanţare şi celelalte, de aceea ţi-am pregătit un capitol întreg doar despre acest aspect. De asemenea, fii foarte atent cu criteriile de selecţie, relevanţă şi maturitate ale proiectului.

Descoperi cum trebuie scris şi ce să conţină un plan de afaceri european pentru ferma de iepuri din cartea “Creșterea Iepurilor – Afacere cu Buget Mic și Profit Mare”. Tot în carte găseşti şi analiza economico-financiară, grafice şi tabele care nu trebuie să lipsească din nici un plan de afaceri! Vei afla:

 • cresterea iepurilor coperta3d albCe să conţina planul tău de afaceri cu iepuri pentru a atrage posibile fonduri europene cât mai mari?
 • De unde să începi planul de afaceri. La pag. 55 din ghidul Creșterea Iepurilor – Afacere cu Buget Mic și Profit Mare descoperi primul pas, indiferent de domeniul în care desfăşori afacerea ta
 • Care sunt cele 5 condiţii ale unui plan de afaceri cu iepuri ca proiectul tău să poata fi acceptat* si care sunt singurele 3 greşeli pentru care dosarul ar putea fi refuzat…
 • Descoperă lucrurile pe care trebuie să le incluzi în planul de afaceri pentru a putea obţine cofinanţare de la bancă, girata doar din banii pe care urmează să îi primeşti, astfel să nu rişti nimic: nu primeşti fonduri atunci n-ai nevoie nici de cofinanţare, primeşti fonduri atunci primeşti şi cofinanţare girată din fondurile primite.
 • Descoperă care sunt particularităţile unui plan de afaceri, care aduc punctaj cât mai mare proiectului tău.
 • Află care sunt cele 7 etape prin care trece o afacere atunci când primeşte finanţare europeană, aceste secrete te vor ajuta să anticipi etapele respective în planul tău de afaceri!

Lista completă cu toţi paşii şi condiţiile care trebuiesc îndeplinite de un plan de afaceri sunt descrise în ghidul „Creșterea Iepurilor – Afacere cu Buget Mic și Profit Mare”

Iată cum Demarezi Propria Afacere cu Iepuri (8 etape):

 1. Vezi ce presupune creşterea şi valorificarea iepurilor vii sau sub formă de carne în magazine, supermarketuri şi pieţe agro-alimentare, ce avize, acte, cât spaţiu şi ce timp necesită afacerea, plus multe alte detalii (vezi primele 3 capitole din ghiudul Creșterea Iepurilor – Afacere cu Buget Mic și Profit Mare)
 2. Acte, adeverinţe, cereri şi avize de care ai nevoie, le aranjezi în dosare şi le depui pentru autorizaţii după cum îţi spunem noi. Nu sunt costisitoare, şi nu trebuie să te plimbi de colo colo.
 3. arcurgi paşii necesari depunerii dosarului pentru finanţare europene şi cofinanţare (chiar dacă ai bani economisiţi, îţi recomand să îi păstrezi şi să urmezi paşii din ghidul “Creșterea Iepurilor – Afacere cu Buget Mic și Profit Mare”, construieşte-ţi ferma de iepuri din fonduri europene cofinţate de bancă, punând gaj ferma).
 4. Proiectul pentru fonduri europene – Completează studiul de fezabilitate… Studiul de fezabilitate face de obicei diferenţa între proiectele care obţin finanţare şi celelalte, ţi-am pregătit un capitol înterg doar despre acest aspect.
 5. Proiectul – Fii foarte atent cu criteriile de selecţie, relevanţă şi maturitate ale proiectului. Ai instrucţiuni complete în ghid despre cum trebuie să scrii proiectul, analiza economico-financiară, grafice, tabele şi instrucţiuni complete.
 6. Revizuire – corectează proiectul înainte de a-l depune… Ţi-am pregătit o listă cu punctele pe care comisia vrea să le atingi în proiectul tău.
 7. Depunerea dosarului
 8. Amenajarea spaţiului, achiziţia materiei prime, furaj, cuşti, s.a.m.d. (lista completă o găseşti în ghidul Creșterea Iepurilor – Afacere cu Buget Mic și Profit Mare).

Urmează să închei contracte cu magazinele pentru distribuirea cărnii de iepure şi cu firmele de export pentru iepurii vii (vezi cum din ghidul Creșterea Iepurilor – Afacere cu Buget Mic și Profit Mare).

Află ce spun alţii despre acest ghid şi ce legătura are cu Italia?

Italia este unul din cei mai mari producători de carne de iepure şi a reuşit până acum să absoarbă peste 70% din Fondurile Europene care îi sunt alocate, în timp ce noi ne situăm sub 10%.

Acesta este motivul pentru care autorii ghidului “Creșterea Iepurilor – Afacere cu Buget Mic și Profit Mare” au prelut de la italieni metodele de creştere a iepurilor, organizarea fermei, comercializarea produselor şi tehnicile de accesare a fondurilor europene şi le-au adaptat la legile româneşti, astfel tu să descoperi:

 • Cum să obţii un randament mare la producţia de carne? (temperatura? umiditate? lumina? ventilatie?)
 • Cum confecţionezi cuştile, cum organizezi ferma, ţinând cont de anotimpul rece-cald, pentru un randament mare tot timpul anului?
 • Descoperă singurele două condiţii ca iepurii să nu se îmbolnavească
 • Cum să amenajezi micro-ferma ca să-ţi usurezi considerabil munca?
 • Ce să conţina furajul? Reţete, mod preparare
 • Singurele condiţii pentru a îndeplini normele impuse de UE
 • De ce să ţii cont atunci când alegi rasa şi cumperi iepurii? Ca sa nu începi cu stângul
 • Care este suprafaţa recomandată să începi? După câte luni poţi mări ferma?
 • Valorificarea iepurilor, care sunt principalele pieţe de desfacere?
 • Comercializarea cărnii de iepure pe piaţa autohtonă şi la export

Plus multe altele…

Cu o bogata experienta in accesarea fondurilor europene in Romania si vaste cunostinte agricole, autorii au sintetizat peste 30 de carti de specialitate si mii de pagini cu informatii despre accesarea fondurilor europene. Ghidul contine informatii practice, usor de inteles, si de ultima ora. Iata ce spun cei ce l-au parcurs deja:

Confesiunile a doi dintre antreprenorii care au urmat pașii din ghidul de consultanță „Creșterea Iepurilor – Afacere cu Buget Mic și Profit Mare”

ferma iepure“Un ghid foarte bine documentat, informaţiile despre piaţa de desfacere au fost pentru mine colacul de salvare, fiindcă cresc iepuri de mai bine de 10 ani, dar nu prea aveam unde să îi dau, asta până am primit ghidul vostru și am realizat cât de simplu este să ai desfacere pentru carnea de iepure, în continuare o delicatesă pentru români, dar nu și pentru italieni, francezi, britanici samd. Mulțumesc!”

Norman Gheorghe
Zalău, SJ

fermier iepuri“Mulţumesc pentru informaţiile oferite, în special cele legate de Ungaria şi privind transportul iepurilor la export. Am comandat materialele dvs si am fost surprins sa gasesc metodele de a vinde iepuri vii in cantitati mari! Va multumesc pentru modul in care am colaborat pana acum, si sper ca parteneriatul nostru sa fie la fel de profitabil in cotninuare, va astept sa reveniti pe la noi!”

Badescu Paul
Piatra Neamt, NT

Începe afacerea ta astăzi – pentru prețul unui tricou!

Imaginează-ți peste un an să ai propria fermă de iepuri sau o să te afli tot în căutarea unei soluții ca și în prezent? Totul depinde doar de decizia pe care o iei astăzi!

Poți să alegi să nu faci nimic, poți să apelezi la o firma de consultanță și să investești câteva mii de euro în proiect, comisioane și atenții, poți să te apuci sa cauți tot ce ai nevoie la dosar începând de la cereri, acte, condiții de îndeplinit, ș.a.m.d… sau poți să răsfoiești ghidul de consultanță „Creșterea Iepurilor – Afacere cu Buget Mic și Profit Mare” care îți va dezvălui instantaneu ce ai de făcut pas cu pas!

Comandă ghidul de consultanță Creșterea Iepurilor şi primeşti:

cresterea iepurilor coperta3d alb

 • Ghid de consultanță cu care înveţi să pornesti propria afacere cu iepuri
 • Vei cunoaște toate detaliile unei afaceri cu iepuri stabile și profitabile
 • Zeci de liste cu sfaturi, acte necesare, caracteristici plan de afaceri, fezabilitate, etc…
 • Pașii necesari construirii afacerii, de la prima cerere completată până la semnarea contractelor de distributie si export

Nu mai amâna lucrurile. Nu aștepta încă un an ca să începi propria afacere cu iepuri. ACUM poți începe cu fonduri europene, iar competiția este destul de scăzută!

TricouAfacerea ta cu iepuri pentru prețul unui tricou!

Autorii nu trăiesc din vânzarea acestui ghid de consultanță, așa ca pretul este unul ridicol de mic ținând cont că un serviciu de consultanță indiferent de anvergura proiectului pleacă de la câteva mii de euro…

În plus exista șansa ca după ce plătești onorariul firmelor de consultanță, proiectul tău să fie respins fără să știi de ce!

Prețul nostru este echivalentul unui tricou sau al unei mese de prânz în oraș. Pentru acești bani economisești banii cheltuiți pe consultanță și deții controlul construirii afacerii tale cu iepuri!

money back logo 1GARANTIA AUTORULUI / DISCLAIMER:

Eforturile întregii echipe fac să ajungă la tine informații cât mai prețioase și corecte, sub forma de articole sau cărți. Însă nu îți putem garanta obținerea anumitor rezultate sau reușita într-o afacere cu iepuri, rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de mulți factori precum disponibilitatea acesteia, cunoștințe, regiune geografică, piață desfacere, climă, s.a.m.d.

De aceea timp de 365 de zile de la achiziționarea ghidului „Creșterea Iepurilor – Afacere cu Buget Mic și Profit Mare”, îți oferim garanția calității informațiilor din ghid, astfel dacă consideri că ghidul nu este pe măsura așteptărilor tale, sau te așteptai să primești altceva, sau pentru orice alt motiv îți dorești banii înapoi, contactează-ne telefonic sau pe email și în 1-2 zile lucrătoare îți vei primi integral banii prin mandat postal. Avem deja peste 560 de clienți mulțumiți și încrederea că te putem ajuta și pe tine!

Se estimează că în următorii 3 ani cererea totală de carne de iepure va fi satisfăcută din producţia autohtonă de la 10-15% cât este în prezent spre 43%, practic o triplare. Dacă nu reuşeşti în urmatorii doi ani să-ţi începi propria afacere cu iepuri s-ar putea mai târziu să fie mult mai greu!

Nu este vina ta pentru că n-ai deja propria fermă, până acum nu s-a putut din cauza normelor drastice şi a birocraţiei! Dar schimbările aduse începând cu acest an permit oricărui om obişnuit să obţina avizele şi autorizaţiile de care are nevoie! Ghidul “Creșterea Iepurilor – Afacere cu Buget Mic și Profit Mare” îţi arată exact ce să faci: comanda ghidul > construieşte ferma > valorifică produsele finite > demarează afacerea cu iepuri şi bucură-te de ea împreună cu familia ta!

ISBN: 978-606-92857-7-0
Vezi descrierea completa

Acest produs a primit 1 review

Nota 5.0 din 5 stele
1
0
0
0
0

Spune-ti opinia si acorda o nota

 1. Petrie Eftimie

  Foarte util[!

  Petrie Eftimie

S-ar putea sa-ti placa si…