Ferma de Struți - de la Creșterea Struților la Profit, Tei Horatiu
Nota produs - 0 review-uri
Original price was: 12900lei.Current price is: 9900lei.

Ferma de Struți – de la Creșterea Struților la Profit, Tei Horatiu

-23%

Descoperă cum să Accesezi Imediat Fonduri Europene pentru Propria Ta Fermă de Struţi.

Categorii ,
Autor Tei Horatiu
Tip copertă Carte Tiparita
Dimensiune carte 210mm x 297mm
ISBN 978-606-92857-1-8
Nota produs - 0 review-uri

Pret Original price was: 12900lei.Current price is: 9900lei.

Vrei să ai Afacere ta cu Struți? Cu o experiență de peste 5 ani în Fermele de Păsări îți Dezvăluim un Plan Unic și Simplu de Urmat care îți arată cum să Construiești o Fermă de Struți și unde găsești Piață de Desfacere…

Vrei consultanță pentru afacerea ta cu Struți?

Descoperă cum să Accesezi Imediat Fonduri Europene pentru Propria Ta Fermă de Struţi, şi iată Mărturisirile unui Bucureștean care a Obținut Fonduri Europene pentru Creșterea Struţilor acum 18 luni…

Iar în prezent vinde deja carne şi ouă de struț în magazine alimentare, supermarketuri şi restaurante din 7 județe, iar de anul acesta exportă în Italia și Franța.

Nu încerca să crești struţi până nu citești acest articol… Află ce legatură are cu tine povestea unui bucureștean începător în creșterea struţilor și cum să obții fonduri europene pentru afacerea ta cu struţi la fel de ușor ca în Ungaria, Polonia și Cehia

Începând cu anii 2018-2019 marile magazine au descoperit apetitul europenilor şi al românilor pentru carnea și ouăle de struț, lucru care a dus la apariția acestor produse în marile supermarket-uri precum Metro, Carrefour, Auchan, etc… din fericire pentru tine fermele cu struţi sunt încă la început atât în România, cât şi în Europa, nu exista producători mari şi deci este loc pentru oricine doreşte să înceapă o astfel de afacere.

În ultimile 6 luni, consumul de carne de struţ a crescut cu 50% faţă de aceași perioadă a anului trecut, la nivel întregii Uniunii Europene, creștere resimțită și în România!

PIAŢA DE DESFACEREA ROMÂNESCĂ are nevoie de cantităţi din ce mai mari de carne de struț din producţie autohtonă, fiindcă majoritatea magazinelor preferă să cumpere de la fermierii români, costurile de achiziţie sunt mai mici, calitate mai bună, posibilitatea de a cumpăra puţin şi des, înlăturând astfel riscul ca marfa să se strice în magazin.

Referitor la furaje şi materie primă în România le găseşti de o calitate deosebită şi ieftin, în comparaţie cu celelalte țări din UE, lucru care te avantajează dacă exporţi!

Creşterea struților reprezintă o afacere profitabilă cu investiţie iniţială mică. Fileul de struţ se vinde cu 130-150 lei/kg, cârnatii cu 60 de lei, iar frigăruile cu aproximativ 30 de lei pe kilogram. Când vine vorba de struți, nimic nu se pierde, totul se transforma. Până și pielea, considerată un produs de lux, este folosita pentru obținerea accesoriilor. Din ea se fac portofele, poșete, curele și chiar pantofi.

Acest tip de afacere este la început, nu exista producători mari, de aceea acum este loc pentru oricine doreşte să facă bani din struți, şi cine începe acum poate ajunge uşor la clienţi. În plus, struții au un randament rapid de creștere, sunt păsări care nu necesită vaccin, trăiesc mult și se îmbolnăvesc foarte greu!

Îţi arătăm pas cu pas ce să faci începând cu infiinţarea SRL-ului şi până la comercializarea struților vii sau a cărnii și ouălor, dar dacă laşi timpul sa treacă s-ar putea să fie extrem de greu să mai intri pe piaţă.

productie carne de strut

Este mai simplu decât crezi să îți amenajezi legal, un mic abator în incinta propriei gospodării. Află cum din ghidul Ferma de Struți

Despre autori

autor 3

Cu o experiență de peste 7 ani în obținerea fondurilor europene, cu trei cărți de specialitate pe aceasta temă lansate în 2017, 2019, și cea prezentată pe siteul de față (anul curent) și sute de articole publicate în reviste de specialitate, suntem echipa potrivită pentru a te ajuta în creșterea struților și transformarea acestei activități într-o afacere.

Te ajutăm să te ajuți singur, fără bani cheltuiți pe firme de consultanță scumpe, fără riscul de a pierde banii plătiți pe proiecte supradimensionate s.a.m.d.

Astfel îți oferim ghidul Ferma de Struți – de la Creșterea Struților la Profit, care concentrează un serviciu de consultanță complet pentru oricine dorește să înceapă de la zero o afacere cu struți, poate chiar din fonduri europene.

„Nici un consultant nu se va ocupa de proiectul și afacerea dvs cu aceeași implicare și determinare cu care o faceți dvs. De aceea foarte multe proiecte pe fonduri europene sunt respinse și mor din fașă, fiindcă o dată încasate comisioanele pentru scrierea și depunerea lor, firmele de consultanță nu mai au nici un interes să le refacă și să le depună până ajung să fie aprobate.” – a declarat Banu Augustin, unul dintre autorii ghidului.

„Dacă dorești să apelezi la serviciile unei firme de consultanță ghidul nostru te ajută să înțelegi modul de funcționare al unei ferme profitabile, ce presupune și cum se întocmește un plan de acțiune. Astfel să nu poți fi păcălit de consultanții/comercianții care încarcă nota de plată.” – a declarat Mircea Iezer, coautor al ghidului

În ghidul Ferma de Struți – de la Creșterea Struților la Profit ai consultanța de care ai nevoie pentru construirea propriei ferme de struți.

Descoperă Adevarul despre Creşterea Struților, şi de ce Mint Ce-i care Promit Profit în câteva Săptămâni

Afacerea ta cu struţi implică costuri de producţie scăzute şi randament superior altor afaceri, dar pentru asta trebuie să ştii exact ce ai de făcut, lucru care-l descoperi din ghidul nostru complet care îţi explică pas cu pas cum să creşti corect struți, dar şi cum îi comercializezi pe pieţe de desfacere din România, Cehia, Franţa, Germania şi chiar China.

Din ghidul „Ferma de Struți – de la Creșterea Struților la Profit” afli informaţii și răspunsuri la întrebări precum:

  • Investiţia pentru o afacere cu struți? Nu ai bani? Îţi dăm cei 9 paşi de parcurs pentru a începe afacerea cu FONDURI EUROPENE nerambursabile (singura condiţie să ai spaţiul pe numele tău sau închiriat pe min. 5 ani)
  • Ce acte, avize şi autorizaţii am nevoie pentru a dezvolta o afacere cu struți?
  • Planul unei afaceri cu struți? În condiţii normale câţi pui obții de la o femelă/an, la ce vârstă atinge maturitatea sexuală, care este durata activă a unei femele, îngrijirea puilor. În plus, afli costurile cu alimentaţia struților de când se nasc până ating greutatea de tăiere, costuri cu menteanţa fermei, costuri de transport, costuri cu abatorul, dar şi care sunt încasările din valorificarea struților. Calculele sunt simple, şi rezultatul te va surprinde!
  • Spațiul necesar creşterii struţilor? Adăpostul îl amenajezi într-o clădire deja existentă – şopron, grajd, etc, restul spaţiului trebuie doar împrejmuit. Condiţiile care trebuie asigurate în spaţiul amenajat le găseşti la pagina 52 din ghidul „Ferma de Struți – de la Creșterea Struților la Profit”.
  • Timpul alocat îngrijirii zilnice este de aprox. o ora dimineaţa (administrare apă şi hrană), iar seara jumătate de oră pentru curăţenie, cules ouă.
  • De ce să creşti struţi şi nu altceva? Cererea locală nesatisfacută, competitorii puţini, posibilitatea de a face export dată de cererea ridicată din ţările occidentale, hrana ieftină, carnea cu conţinut scăzut în grăsimi și colesterol, randamentul mare la îngrăşare, valorificarea totală inclusiv a pielii, cojii de oua și chiar a penelor foarte căutate în industria de decorațiuni, fac din creşterea struților o activitate uşor de exploatat şi valorificat!
  • Vrei fonduri europene pentru un abator sau o linie de ambalare a cărnii de struț în caserole, pungi, etc… descoperă paşii întocmirii şi depunerii proiectului.
  • Secrete despre metodele de înmulţire şi valorificare folosite de crescătorii de elită, găseşti în ghidul Ferma de Struți – de la Creșterea Struților la Profit.
  • De ce echipament am nevoie pentru a creşte struți? Informaţii complete privind clocitoarei, asigurarea condițiilor optime, precum şi amenajarea unui mic abator în gospodaria ta, găseşti la pagina 94 din ghidul „Ferma de Struți – de la Creșterea Struților la Profit”
  • Planul afacerii (planul financiar, planul de marketing, managementul afacerii) cu ajutorul căruia poţi obţine fonduri europene pentru construirea fermei şi dezvoltarea unei linii de ambalare şi etichetare a cărnii şi ouălor de struţ… mai multe secrete despre metodele de prelucrare, ambalare şi distribuţie folosite de apicultorii de elită găseşti în ghidul Ferma de Struți – de la Creșterea Struților la Profit
  • Reproducerea şi împerecherea la struţi, dacă nu sunt sacrificaţi, struţii se păstrează pentru reproducţie: masculul atinge maturitatea sexuală la 30 de luni, femela – la 20 de luni.. Femelele pot fi date la împerechere până la vârsta de 30 de ani. Mai multe secrete despre împerechere folosite de crescătorii de elită găseşti în ghidul „Ferma de Struți – de la Creșterea Struților la Profit”.
  • Depunerea ouălor… o femelă depune într-un sezon 70-100 ouă. Maturitatea corporală a struţilor este la 3-4 ani, când începe depunerea de ouă în mod constant. Femela depune câte un ou la două zile în serie de 10-15 ouă timp de 20-30 de zile. După un ciclu de ouat de 10-15 ouă urmează o perioadă de refacere de 3-6 zile după care începe un nou ciclu de ouat. Perioada de incubaţie a ouălor de struţ este de 6 săptămâni cu limite între 41-43 de zile. Durata reproducţiei la struţ este de 45-48 ani, timp în care femela depune ouă. Mai multe detalii în carte.
  • Descoperă secretul privind hrănirea struţilor, pentru a obţine un randament maxim la ouat. Struţii sunt păsări erbivore care pot creşte cu mare uşurinţă în sistem extensiv ecologic, hrana de bază fiind asigurată pe păşune. Dintre rădăcinoase consumă bine sfecla de zahăr, bostănoasele, administrate tocate, iar în hrana puilor de struţ până la 90 zile este bine să se asigure morcovi furajeri. Detalii despre hrănirea struţilor la paginile 50-65 din ghid.
  • Descoperă la paginile 26-49 metodele de îngrijire ale tineretului (până la 3 luni) şi cum alegi struții atunci când îi cumperi pentru împerechere. Aceste informaţii îţi ajută afacerea să atingă o rată de profitabilitate maximă!
  • PIAŢA DE DESFACERE pentru valorificarea struților? Din ghidul „Ferma de Struți – de la Creșterea Struților la Profit” descoperi unde vinzi struţii vii şi cum abatoarele din Ungaria pot reprezenta principalul tău client. Dar aflii şi cum să amenajezi cu un minim de investiţie un abator propriu, pentru a vinde carcase cu carne de struţ direct în supermarketuri şi pieţe agroalimentare.
  • Detalii despre comercializarea cărnii şi ouălor de struţ în supermarketuri, magazine şi pieţe agro-alimentare. Încheierea de contracte, exportul şi abordarea de pieţe noi de desfacere, toate în ultimul capitol din ghid.

Descoperi mult mai multe secrete şi răspunsuri la întrebările tale răsfoind ghidul „Ferma de Struți – de la Creșterea Struților la Profit” din colecţia Fermierul Bogat!

Ai văzut ce presupune în linii mari o afacere cu struţi… imediat vine următoarea întrebare:

Pasul 1 > Piață Desfacere Struți! Unde?

Primul pas verificăm piața de desfacere din zona ta, ce cantități poți vinde și la ce preț, astfel știi ce ai de făcut per ansamblu:

Unde găsești Piata de Desfacere pentru struți?

În ghidul Ferma de Struți – de la Creșterea Struților la Profit descoperi cum poţi obţine desfacere în:
ferma de struti white coperta3d

  • Piete agro-alimentare
  • Magazine alimentare
  • Lanturile de supermarketuri
  • Restaurante
  • Abatoare
  • Pensiuni şi Hoteluri
  • Clienţi individuali
  • Export în ţările Uniunii Europene

Pe piaţa autohtonă s-a format o desfacere a cărnii de struţi la 2-3 ani de la apariţia fenomenului de creştere a acestor păsări, în schimb la export cererea este mult mai mare, venita din ţări ca Franţa, Italia, Cehia, sau de la abatoarele din Ungaria.

Este Afacerea cu Struţi potrivită pentru Tine?
Crezi că faci faţă? Crezi că te descurci?

Nu vrem să-ţi vindem o carte, vrem să te ajutăm să dezvolţi o afacere profitabilă pentru tine şi familia ta! De aceea îţi spunem de la bun început că o afacere cu struţi nu este pentru oricine… În primul rând, ai nevoie de una din formele de mai jos:

  • PFA sau Inteprinderile individuale
  • SRL
  • Microintreprindere intre 1 si 9 salariati
  • Societate agricola sau asociatie de producatori
  • Certificat de producator de la primarie si vinzi in baza acestui certificat

media 376304259 afacere de succes romanul care pariat ciuperci castigat vezi profit are video 195668 1În al doilea rând, din experienţă îţi spun că trebuie să alergi şi să munceşti foarte mult, mai ales în primele luni! Dacă în paralel ai şi serviciu este bine să mai iei pe cineva care să te ajute când nu poţi fi acolo!

Singur poţi reuşi dacă te ocupi doar de acest lucru! Primele luni sunt esenţiale, mai ales că afacerea trebuie să funcţioneze din prima, nu avem nici bani, nici timp de risipit!

Dacă îndeplineşti cele doua condiţii de mai sus, mă bucur să te ajut în afacerea ta cu struţi, dacă nu, te rog sa părăseşti pentru moment acest site, şi să nu investeşti nici un ban în creşterea struţilor!

Afacerea se poate dezvolta imediat şi va implica angajaţi, ambalare, distribuţie, contabilitate… trebuie să fi acolo, pregătit pentru acest lucru, altfel eşuezi!

Pasul 2 > Iata Actele, Cererile si Formularele de Obtinut si Depus

Am rezolvat enigma actelor şi am adunat toate formularele şi cererile de care ai nevoie pentru a începe afacerea şi pentru a depunde dosarul în cazul în care doreşti să obţii Finanţare Europeană pentru Ferma ta de Struţi. Toate aceste informaţii le găseşti între paginile 57-85 ale ghidului „Ferma de Struți – de la Creșterea Struților la Profit” informaţii care fac ghidul să fie actualizat cu informaţii pentru acest an, şi astfel:

  • Simplificam birocratia – explicam documentatia necesara, descoperi documentele, formularele, cererile si anexele necesare, unde le depui, ce termene ai, s.a.m.d.
  • Nu mai trebuie sa alergi de la o institutie la alta, vei stii exact cui trebuie sa te adresezi pentru a incepe afacerea cu struți din fonduri nerambursabile
  • dacă vrei să ai producţii mari atunci ferma ta implică ridicarea de construcţii, hale, abator, s.a.m.d. iată ce ai de făcut şi ce aprobări şi avize îţi trebuiesc
  • Iti dezvalui actele de care ai nevoie pentru a depune proiectul in vederea obtinerii unei finantari de la Uniunea Europeana, incepand cu completarea cererii si pana la depunerea proiectului

Pasul 3 > Plan de Afaceri cu Struți

Etapele care trebuie parcurse de un viitor fermier pentru a obține fonduri europene nerambursabile pentru dezvoltarea afacerii sale cu struţi prin Programul Național de Dezvoltare Rurală sunt:

1. Etapa de identificare a investiției

Trebuie ca fermierul să aibă sediul în mediul rural, dar există măsuri, în care acest aspect nu este atât de restricționat. Terenul pe care se va construi ferma să fie în proprietatea acestuia sau concesionat pe minim 5 ani.

2. Etapa de realizare a proiectului

Cui mă adresez? Cu ce tip de proiect? Ce conține proiectul? Dosarul, compus din proiect, cerere de finanțare, anexe necesare, declarații specifice pe proprie răspundere date de beneficiar, se depun la Oficiul Județean pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit.

3. Etapa de verificare a dosarului

Procesul de verificare diferă în funcție de tipul de investiție (lucrări de construcție, modernizări etc). Pentru informații detaliate şi analize legate de fonduri structurale pentru struţi consultă ghidul Ferma de Struți – de la Creșterea Struților la Profit.

Iată cum faci un Plan de Afaceri Corect şi Realist pentru dosarul de finanţare europeană

Conceperea planului de afaceri este un pas foarte important şi cu cât este mai bine gândit cu atât mai puţine obstacole şi probleme vei avea!

Foarte important la planul de afaceri este cum completezi studiul de fezabilitate… Mulţi nu ştiu că studiul de fezabilitate de obicei face diferenţa între proiectele care obţin finanţare şi celelalte, de aceea ţi-am pregătit un capitol întreg doar despre acest aspect. De asemenea, fii foarte atent cu criteriile de selecţie, relevanţă şi maturitate ale proiectului.

Descoperi cum trebuie scris şi ce să conţină un plan de afaceri european pentru ferma de struţi din cartea „Ferma de Struți – de la Creșterea Struților la Profit”. Tot în carte găseşti şi analiza economico-financiară, grafice şi tabele care nu trebuie să lipsească din nici un plan de afaceri! Vei afla:

  • Ce să conţină planul tău de afaceri cu struți pentru a atrage posibile fonduri europene cât mai mari?
  • De unde să începi planul de afaceri. La pag. 46 din ghidul „Ferma de Struți – de la Creșterea Struților la Profit” descoperi primul pas, indiferent de domeniul agricol sau zootehnic în care desfăşori afacerea ta
  • Care sunt cele 5 condiţii ale unui plan de afaceri cu struţi ca proiectul tău să poata fi acceptat* si care sunt singurele 3 greşeli pentru care dosarul ar putea fi refuzat…
  • Descoperă lucrurile pe care trebuie să le incluzi în planul de afaceri pentru a putea obţine cofinanţare de la bancă, girată doar din banii pe care urmează să îi primeşti, astfel să nu rişti nimic: nu primeşti fonduri atunci n-ai nevoie nici de cofinanţare, primeşti fonduri atunci primeşti şi cofinanţare girată din fondurile primite.
  • Descoperă care sunt particularităţile unui plan de afaceri, care aduc punctaj cât mai mare proiectului tău.
  • Află care sunt cele 7 etape prin care trece o afacere atunci când primeşte finanţare europeană, aceste secrete te vor ajuta să anticipi etapele respective în planul tău de afaceri!

Lista completă cu toţi paşii şi condiţiile care trebuiesc îndeplinite de un plan de afaceri sunt descrise în ghidul „Ferma de Struți – de la Creșterea Struților la Profit”

Iată cum Demarezi Propria Afacere cu Struţi (8 etape):

  1. Vezi ce presupune creşterea şi valorificarea struţilor vii sau sub formă de carne în magazine, supermarketuri şi restaurante, ce avize, acte, cât spaţiu şi ce timp necesită afacerea, plus multe alte detalii despre export (vezi primele 3 capitole din ghidul „Ferma de Struți – de la Creșterea Struților la Profit”)
  2. Acte, adeverinţe, cereri şi avize de care ai nevoie, le aranjezi în dosare şi le depui pentru autorizaţii după cum îţi spunem noi. Nu sunt costisitoare, şi nu trebuie să te plimbi de colo colo.
  3. Proiectul pentru fonduri europene – Completează studiul de fezabilitate… Studiul de fezabilitate face de obicei diferenţa între proiectele care obţin finanţare şi celelalte, ţi-am pregătit un capitol înterg doar despre acest aspect.
  4. Proiectul – Fii foarte atent cu criteriile de selecţie, relevanţă şi maturitate ale proiectului. Ai instrucţiuni complete în ghid despre cum trebuie să scrii proiectul, analiza economico-financiară, grafice, tabele şi instrucţiuni complete.
  5. Revizuire – corectează proiectul înainte de a-l depune… Ţi-am pregătit o listă cu punctele pe care comisia vrea să le atingi în proiectul tău.
  6. Depunerea dosarului
  7. Amenajarea spaţiului, achiziţia materiei prime, furaj, struţi, s.a.m.d. (lista completă o găseşti în ghidul „Ferma de Struți – de la Creșterea Struților la Profit”).

Urmează să închei contracte cu magazinele pentru distribuirea cărnii/ouălor de struţ şi cu firmele de export pentru struţii vii, carne carcasă, ouă, pene, piele (vezi cum din ghidul Ferma de Struți – de la Creșterea Struților la Profit).

Tineret în ferma familiei Mureșeanu, printre primii cititori ai ghidului Ferma de Struți – de la Creșterea Struților la Profit

Află ce spun alţii despre acest ghid şi ce legătura are cu Polonia?

Polonia este unul din cei mai mari producători de carne de pasăre şi a reuşit până acum să absoarbă peste 70% din Fondurile Europene care îi sunt alocate, în timp ce noi ne situăm sub 18%.

Acesta este motivul pentru care autorii ghidului „Ferma de Struți – de la Creșterea Struților la Profit” au prelut de la fermele sud africane metodele de creştere a struților, organizarea fermei, și de la polonezi tehnicile de comercializarea produselor şi de accesare a fondurilor europene, adaptându-le la legile româneşti, astfel tu să descoperi:

  • Cum să obţii un randament mare la producţia de carne şi ouă? (amenajare fermă? hrană? condiţii?)
  • Cum confecţionezi adăposturile, cum organizezi ferma, ţinând cont de anotimpul rece-cald, pentru un randament mare tot timpul anului?
  • Descoperă singurele două condiţii ca struții să nu se îmbolnavească
  • Cum să amenajezi micro-ferma ca să-ţi usurezi considerabil munca?
  • Ce să conţină furajul? Reţete, mod preparare
  • Singurele condiţii pentru a îndeplini normele impuse de UE
  • De ce să ţii cont atunci când cumperi struții? Ca sa nu începi cu stângul
  • Care este suprafaţa recomandată să începi? După câte luni poţi mări ferma?
  • Valorificarea struților, care sunt principalele pieţe de desfacere?
  • Comercializarea cărnii și ouălor de struț pe piaţa autohtonă şi la export

Cu o bogată experienţă în accesarea fondurilor europene în România şi vaste cunoştinţe agricole, autorii au sintetizat peste 30 de cărţi de specialitate şi mii de pagini cu informaţii despre accesarea fondurilor europene. Ghidul conţine informaţii practice, uşor de înţeles, şi de ultimă oră. Iată ce spun cei ce l-au parcurs deja:

Confesiunile a doi dintre antreprenorii care au urmat pașii din ghidul de consultanță „Ferma de Struți – de la Creșterea Struților la Profit”

1364405201 496284321 7 Ferma de struti buzau Romania“Cleopatra Dumitrescu a descoperit afacerea în 1996, când se afla în SUA, şi s-a hotărât imediat să facă ceva asemănător acasa. Şi-a deschis la început o mică fermă cu 7 struţi adulţi şi cu 12 pui de struţ achiziţionaţi din ţările Europei de Vest, de la diferite ferme, pentru evitarea consangvinizării.

De asemenea, achiziţionase pentru demararea afacerii vreo 18 ouă pentru incubat, un incubator şi o maternitate pentru pui. „Amenajarea fermei a fost relativ simplă, deoarece struţul nu este pretenţios atâta timp cât îi oferi un acoperiş deasupra capului, lumină şi lucernă”, ne-a relatat Cleopatra Dumitrescu.

Cleopatra Dumitrescu ne-a comunicat că activitatea la fermă nu e grea deloc, trebuie doar sa respecţi câteva condiţii de bază: să îi dai struţului suprafaţă mare de teren, să aibă apă şi multă lucernă, care este, de fapt, hrana lui de bază, iar adăpostul să fie corespunzător. „Dacă e frig, adăpostul trebuie încălzit, mai ales pentru pui. ”

Cleopatra Dumitrescu
Suceava, SV

image 5123“Poţi să demarezi activitatea chiar şi numai cu un mascul şi o femelă. Femela începe să se ouă la vârsta de 1 an, însă primele ouă nu sunt bune pentru incubat, abia după ce struţii împlinesc trei ani fac ouă care se pot incuba. De aceea recomand ca primele ouă să le vinzi, ca să îţi acoperi din cheltuieli. Astfel, pentru întreţinerea fermei, majoritatea cheltuielilor vor fi orientate spre achiziţionarea hrănii. Jumătate din hrana struţului e lucerna, dar lui îi mai trebuie pentru alimentaţie şi grâu, porumb, orz, ovăz, amestec de cereale.

Primele venituri din vânzarea ouălor vin imediat pentru că pică în perioada Paştelui şi sunt clienţi care vor să vopsească şi să picteze ouă de struţ.

De ce merită să creşteţi struţi?

Principalele avantaje ale creşterii struţilor sunt două: produc mult mai mulţi pui decât alte animale şi hrana lor e foarte ieftină. Un struţ consumă maximum 2,5 kg de hrană pe zi, jumătate fiind lucernă. Dacă nu ai lucernă, le dai iarbă. Apar anumite probleme în privinţa alimentaţiei struţilor în anii în care e secetă, dar poţi să ai şi noroc: când iarna e blândă îi hrăneşti cu lucernă verde până la Revelion. În principiu, până la vârsta de 1 an, un struţ costă 60-65 euro, poate şi mai mult. La vârsta de 1 an, când are 90-100 kg, poţi să îl vinzi la abator cu 2,5 euro pentru un kilogram şi, astfel, poţi să obţii un câştig de peste 100 de euro de la fiecare pasăre.”

Bradulescu Mihnea
jud. Dolj

ferma struti“Un fermier din Răsuceni – Giurgiu, trimite carne şi ouă de struţ în Belgia, Olanda, Germania, Anglia şi Italia.

„România, în anul 2014, se afla pe primul loc în ceea ce priveşte exportul de carne de struţ. Nu s-a putut aduce carne din Africa de Sud datorită embargoului şi cerinţele sunt foarte mari.”, a declarat fermierul.

Marfa lui se găseşte şi în magazinele noastre. Fileul de struţ se vinde cu 150-200 de lei/kg, cârnaţii cu până la 80 de lei, iar frigăruile cu aproximativ 40 de lei/kg. Şi, cum delicatesele de struţ sunt tot mai căutate, şi restaurantele le-au introdus în meniu.”

Stefanescu Florian
Răsuceni, jud. Giurgiu

Începe afacerea ta cu struţi astăzi – pentru preţul unui mic dejun în oraş!

Răsfoiește ghidul “Ferma de Struți – de la Creșterea Struților la Profit” -> notează-ți câteva idei principale -> scrie pe o hârtie cum dorești să decurgă afacerea și apucă-te de treabă.

Mulţi şi-ar fi dorit să fie în locul tău, şi să aibă pus cap la cap tot ce trebuie să ştie despre creşterea struţilor şi cum să valorifici această activitate. Documentaţia şi consultanţa ţi-le oferim la un preţ modest, din care trebuie să acoperim şi costurile de tipar, promovare şi consultanţa prin email… Preţul ghidului Ferma de Struți – de la Creșterea Struților la Profit este de doar 150 lei 129 lei. Dar asta nu e tot…

Comandă ghidul de consultanță Ferma de Struți – de la Creșterea Struților la Profit şi primeşti:

ferma de struti white coperta3d

  • Ghid de consultanță cu care înveţi să pornesti propria afacere cu struți
  • Peste 200 de pagini de consultanță pentru a cunoaște toate detaliile unei afaceri stabile
  • Zeci de liste cu sfaturi, acte necesare, caracteristici plan de afaceri, fezabilitate, etc…
  • Pașii necesari construirii afacerii, de la prima cerere completată până la semnarea contractelor de distribuție și export

Nu mai amana lucrurile. Nu astepta inca un an ca sa incepi propria afacere cu struti. ACUM poti incepe cu fonduri europene, iar competitia destul de scazuta!

Afacere la cheie pentru prețul unui tricou!

tricou 2
Autorii nu trăiesc din vânzarea acestui ghid de consultanță, așa ca pretul este unul ridicol de mic ținând cont că un serviciu de consultanță indiferent de anvergura proiectului pleacă de la câteva mii de euro…

În plus exista șansa ca după ce plătești onorariul firmelor de consultanță, proiectul tău să fie respins fără să știi de ce!

Prețul nostru este echivalentul unui tricou sau al unei mese de prânz în oraș. Pentru acești bani economisești banii cheltuiți pe consultanță și deții controlul construirii afacerii tale cu struți!

money back logo

GARANTIA AUTORULUI:

Eforturile întregii echipe fac să ajungă la tine informaţii cât mai preţioase şi corecte, sub formă de articole sau cărţi. Însă nu îţi putem garanta obţinerea anumitor rezultate sau reuşita într-o afacere cu struţi, rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcţie de mulţi factori precum disponibilitatea acesteia, cunoştinţe, regiune geografică, piaţă desfacere, furaje, s.a.m.d.

De aceea timp de 365 de zile de la achiziţionarea ghidului Ferma de Struți – de la Creșterea Struților la Profit, îţi oferim garanţia calităţii informaţiilor din ghid, astfel dacă consideri că ghidul nu este pe măsura aşteptărilor tale, sau te aşteptai să primeşti altceva, sau pentru orice alt motiv îţi doreşti banii înapoi, contactatează-ne telefonic sau pe email şi în 1-2 zile lucrătoare îţi vei primi integral banii prin mandat poştal. Avem deja peste 180 de clienţi mulţumiţi şi încrederea că te putem ajuta şi pe tine!

Se estimează ca în următorii 2 ani, cererea totală de carne de struţ la nivel european să crească de la 10-15% din totalul de locuitori care consuma preparate din struț, spre 43%, practic o triplare. Dacă nu reuşeşti în urmatorii doi ani să-ţi începi propria afacere cu struţi, s-ar putea mai târziu să fie mult mai greu!

Nu este vina ta pentru că n-ai deja propria fermă, fiindcă până acum nu s-a putut din cauza normelor drastice şi a birocraţiei! Dar schimbarile aduse începând cu acest an permit oricărui om obişnuit să obţina avizele şi autorizaţiile de care are nevoie! Ghidul „Ferma de Struți – de la Creșterea Struților la Profit” îţi arată exact ce să faci: comandă ghidul > construieşte ferma > valorifică produsele finite > demarează afacerea cu struţi şi bucură-te de ea împreună cu familia ta!

Află totu despre creșterea, hrănirea, abatorizarea și valorificarea struților din ghidul Ferma de Struți – de la Creșterea Struților la Profit

Confesiunile a doi dintre antreprenorii care au urmat pașii din ghidul de consultanță „Ferma de Struți – de la Creșterea Struților la Profit”

covaci“Materialele dvs sunt corecte, bine documentate și obiective. Vă mulțumesc pentru curajul care mi l-ați inspirat pentru a începe o astfel de afacere!”

Covaci Pavel
Sf. Gheorghe, CV

laur“Ce mi-a plăcut este ca dații detaliile necesare dezvoltării afacerii și ce costuri implică fiecare etapă indiferent că o faci la scară industrială sau ca afacere de familie.”

Cîmpeanu Laur
Sibiu, SB

ISBN: 978-606-92857-1-8
Vezi descrierea completa

0 recenzii

Nota 0.0 din 5 stele
0
0
0
0
0

Scrie o recenzie

Ai comandat acest produs ? Poti fi primul care isi spune opinia si acorda o nota.

S-ar putea sa-ti placa si…