Vrei consultanță pentru afacerea ta cu Ciuperci?
Iată care sunt principalele Pieţe de Desfacere pentru Ciuperci, şi Cum să-ți Construiești Propria Ciupercărie din Fonduri Europene Nerambursabile în 7 Pași Simpli, Obținând astfel un Profit de aprox. 8850 lei/lună din Ciuperci…
În plus află cum Propria ta Afacere cu Ciuperci amenajată pe 3 nivele în 100 mp, poate produce 50-65 kg ciuperci/mp/an, care vândute la 5-7 lei/kg îți generează un profit anual de 5 cifre… în euro
Află paşii de urmat, actele şi condiţiile necesare să-ţi vinzi ciupercile în magazine alimentare, piețe, supermarketuri, restaurante şi chiar la export. Totul fără pile, transparent şi la preturi corecte pentru producatori… De ce să nu-și construiești Propăria Ta Ciupercărie cu Fonduri Europene Nerambursabile, când atâția români o fac?
- Cultivarea ciupercilor necesita investitie mica, are piata de desfacere interna in continua dezvoltare, si piata de export cu potential urias…
- Nu ai bani de investit, nici spatiu prea mare, iar timpul liber este limitat? Afacerea necesita spatii de crestere foarte mici (beci, subsol, demisol)
- Cheltuielile cu echiparea micro-fermei, procurarea miceliului si a materiei prime (paie, balegar, pamant) sunt mici!
- INCASARILE apar repede, un ciclu de cultura dureaza doar 80 de zile. Mai ai 2-3 saptamani in care distribui ciupercile.
- Afla cum sa atragi consumatorii individuali, sau firme de alimentatie publica, restaurante, magazine, pensiuni, hoteluri si piete agro-alimentare si chiar firme care exporta ciuperci.
- Afacerea nu implica spatii mari si nici angajati (un om se poate ocupa de toata afacerea)
- Ciupercile sunt usor de transportat si spre deosebire de celelalte afaceri agricole produci pe tot parcursul anului, ai mereu flux de numerar
- Industrializarea si marirea afacerii cu ciuperci se poate face si din fonduri europene nerambursabile!
Cultivarea ciupercilor este printre putinele afaceri profitabile din Romania care a trecut testul timpului. Primele culturi au aparut in 1973 la I.S. Arad si la ferma Mogosoaia, iar dupa 1990 s-au apucat de afaceri cu ciuperci si micii antreprenori.
In plus, incepand cu anii 2015-2019 marile magazine au descoperit apetitul romanilor pentru ciuperci lucru care a dus la aparitia acestor produse in supermarket-uri precum Metro, Carrefour, Real, etc…
Cu toate acestea in prima jumatate a lui 2019 am importat din Franta, Polonia, Italia si Ungaria peste 60% din ciupercile consumate, lucru ce se datoreaza lipsei de fermieri romani care sa satisfaca constant aceasta cerere!
PIATA DE DESFACEREA ROMANESCA are nevoie de cantitati mari de ciuperci din productie autohtona, fiindca majoritatea magazinelor prefera sa cumpere de la cultivatorii romani, costurile de achizitie sunt mai mici, calitate mai buna, posibilitatea de a cumpara putin si des, inlaturand astfel costurile cu transportul, depozitarea, samd.
Referitor la miceliu si materie prima in Romania le gasesti de o calitate deosebita si ieftin, in comparatie cu celelalte tari din UE, lucru care te avantajeaza daca exporti! In plus, statul roman acorda si el un sprijin financiar de 800 lei/tona de ciuperci vanduta.
Cultivarea ciupercilor reprezinta o afacere profitabila cu investitie initiala mica. Mai mult, acest tip de afacere este la inceput, nu exista producatori mari, deci acum este loc pentru oricine doreste sa faca bani din ciuperci, si cine incepe acum poate ajunge usor la clienti!
Iti aratam pas cu pas ce sa faci incepand cu infiintarea SRL-ului si pana la comercializarea ciupercilor, dar daca lasi timpul sa treaca s-ar putea sa fie extrem de greu sa mai intri pe piata.
Planul de afacere pentru o plantatie de ciuperci de 1.200 mp
Terenul va fi impartit in 6 hale de 200 de metri patrati pentru a putea fi distribuit cat mai eficient substratul de cultura adus din import (compost).
„Substratul de cultura se aduce din strainatate, cu TIR izoterm cu capacitatea de 20 tone compost ce urmeaza a fi distribuit pe stelaje metalice pe 3, 4, sau 5 nivele pe verticala – pe 200 mp”, a explicat pentru Business24 inginerul Ioana Tudor.
Investitia initiala
Primul pas pentru o asemenea afacere este construirea celor sase hale care se intind pe 1.200 de mp.
„Cel mai bun material recomandat ar fi panourile sandwich care realizeaza o buna izolatie termica si hidrica. Halele sunt insotite de camere anexe necesare ca vestiar pentru angajati, de ambalare ciuperci, spatiu tehnic, depozit frigorific pentru ciuperci, depozit de alte materiale. Fiecare hala sau celula de cultura este prevazuta cu instalatii pentru microclimat”, a adaugat Ioana Tudor.
Costurile pentru construirea celor 6 hale sunt cuprinse intre 300.000 si 600.000 de euro.
Cheltuieli anuale
In cazul ciupercariei, nu este nevoie de lucrari de pregatire a terenului.
„Compostul vine gata preparat, pasteurizat, insamantat cu miceliu si ambalat in saci de 15 sau 18 kg, in blocuri sau baloti de 18-23 kg”, a adaugat Ioana Tudor.
Costul compostului este foarte ridicat pentru ca nu se produce si la noi in tara.
„Un TIR adus din Ungaria costa intre 800 si 1.000 euro sau mai mult in functie de amplasarea ciupercariei in tara noastra. Din Olanda un TIR costa numai transportul inca 1.000 euro in plus fata de costul compostului. Compostul costa intre 110-160 euro/tona in functie de faza”, a completat Ioana Tudor.
Compostul este in 3 faze: faza 2, compostul este cel mai ieftin 110 euro/t si ciupercile se recolteaza dupa 38 zile de la cumparare.
In faza 2,5, compostul costa 128 euro/t si ciupercile se recolteaza dupa 30 zile
Compost faza 3 ce costa in jur de 150 euro/t si ciupercile se recolteaza
dupa 24 zile.
La pretul compostului se adauga cel al transportului – 1600 euro dus/intors pana in Ungaria.
Numai la compostul de faza 3 se produc 5 cicluri de cultura pe an, la celelalte 4. Compostul de faza 3 este cel mai avansat, este si total incubat/ adica miceliu este impanzit in substrat.
Costuri compost 20 tone/hala/ciclu X 6 hale= 120 de tone X 5 cicluri = 600 tone de compost pe an.
Costuri anuale totale compost: 600 tone x 110 euro tona = 6.600 de euro + transportul (22 tone intr-un tir) 43.200 = 49.800 de euro (219.120 de lei)
La acestea se adauga si costul pesticidelor, estimate la 1.000 – 2.000 de lei/an (227 – 454 euro), costurile legate de intretinerea halelor.
„Costurile cu electricitatea sunt mai ridicate vara pentru a raci hala si mai scazute iarna”, a specificat Ioana Tudor.
In plus, sunt si costurile cu turba care ajung la 100 de lei/tona. Sunt necesare 5 tone/ hala/ciclu, deci costul total este de 3.000 de lei (681 euro).
Costuri anuale totale: 50.708 de euro (223.115 de lei)
Venituri estimate
Productia estimata este de 350 de kg de ciuperci pe tona de composit. Practic, intr-un singur ciclu de cultura, la nivelul intregii culturi se va obtine o productie de 7 tone de ciuperci. Pe parcursul unui an exista cinci cicluri de productie, in cazul culturii de ciuperci, iar cel mai important este primul.
Iata calculele realizate de inginerul Ioana Tudor pentru Business24:
Randament preconizat: 35%/350 kg ciuperci
350 x 20 tone = 7 tone
6 hale x 7t = 42 tone
42 tone x 5 cicluri /an = 210 tone ciup./an
Pretul per kilogramul de ciuperci este de 4,8-5,5 lei vara, iar iarna ajunge si la 9 lei/kg.
Venituri anuale estimate: 210 tone ciuperci pe an x 9 lei/kg = 1,4 milioane de lei (334.090 de euro)
Bilant de rentabilitate
Costuri initiale totale: 300.000 de euro
Costuri anuale: 50.708 de euro
Venituri anuale: 334.090 de euro
Descoperă planul pentru a ajunge la aceste cifre din ghidul „Ciupercărie la Cheie”
Descoperă Adevărul despre Cultivarea Ciupercilor, și de ce Mint Ce-i care Promit Profit în câteva Săptămâni
Afacerea ta cu ciuperci implica costuri de productie scazute si randament superior altor afaceri, dar pentru asta trebuie sa stii exact ce ai de facut, lucru ce il descoperi din ghidul nostru care iti explica pas cu pas cum sa cultivi corect ciuperci, dar si cum le comercializezi pe pietele de desfacere din Romania, Ungaria, Italia si Germania.
Din ghidul „Ciupercarie la cheie” afli raspunsuri la intrebari si informatii precum:
- Investitia pentru o afacere cu ciuperci?
- Ce acte, avize si autorizatii am nevoie pentru a dezvolta o afacere cu ciuperci?
- Rentabilitatea afacerii? Miceliul si materia prima (paie, balegar, pamant) foarte ieftine, spatiul (beci, subsol, cladire dezafectata) usor si ieftin de amenajat, la care adaugam obtinerea unei productii medii de 60-70 kg/mp/an.
- Spatiul necesar cultivarii ciupercilor? Intr-un metru patrat cultivi 60-70 kg/an in 4-5 cicluri de cultura, dar poti suprapune 2-3 plantatii si rezulta o productie dubla chiar tripla pe metru patrat.
- Crescatoria poate fi amenajata intr-o cladire deja existenta – grajd, coridor, beci, etc. Detalii despre construirea si amenajarea microfermei gasesti la paginile 20-40 din ghidul Ciupercarie la Cheie
- De ce sa cultiv ciuperci si nu altceva? Cererea locala nesatisfacuta, competitorii putini, posibilitatea de a face export data de cererea ridicata din tarile occidentale, transportul usor de efectuat, valorificarea totala, fac din cultivarea ciupercilor o activitate usor de exploatat si valorificat!
- Vrei fonduri europene pentru o linie de ambalare a ciupercilor in caserole, conserve, borcane etc… descopera pasii intocmirii si depunerii proiectului.
- Secrete despre metodele de prelucrarea si ambalare folosite de cultivatorii de elita gasesti in ghidul Ciupercarie la Cheie
- Cultivarea ciupercilor… descopera pas cu pas modul de preparare al miceliului, cum se face compostul (paie de grau, orez, rumegus, gunoi de grajd, etc), cum se cultiva, care sunt conditiile de clima, cum se recolteaza, sorteaza si ambaleaza. Necesarul de compost se calculeaza in functie de suprafata ce urmeaza sa fie insamantata, adica cate 80-100 kg compost/m2.
- Cum amenajezi spatiul de cultivare si care sunt secretele esentiale pentru a avea o recolta sporita, vezi in ghid la paginile 35 si 36.
- Descopera secretele privind cultivarea in sticle, saci din plastic, lazi din PVC sau rafturi, pentru a obtine o productie cat mai mare.
- Metodele de cultura, si cum recoltezi si sortezi ciupercile.
- Valorificarea ciupercilor incepe dupa 80-100 zile cand se incheie primul ciclu de productie (media fiind de 20-25 kg/mp/ciclu, la o suprafata de 100 mp cultivata pe 3 suprafete suprapuse, rezulta 6750 kg ciuperci/ciclu (aceste rezultate depind de mai multi factori, de aceea nu ti le putem garanta).
- Detalii despre comercialarea ciupercilor in supermarketuri, magazine si piete agro-alimentare. Incheierea de contracte, exportul si abordarea de piete noi de desfacere, toate in ghidul nostru ultimul capitolul.
Descoperi raspunsurile la intrebarile tale si multe secrete rasfoind ghidul “Ciupercarie la Cheie”
Ai vazut ce presupune in linii mari o afacere cu ciuperci… imediat vine urmatoarea intrebare:
Pasul 1 > Piata Desfacere Ciuperci! Unde?
Primul pas verificăm piața de desfacere din zona ta, ce cantități poți vinde și la ce preț, astfel știi ce ai de făcut per ansamblu:
Unde găsești Piata de Desfacere pentru ciuperci?
In ghidul Ciupercarie la Cheie descoperi cum poti obtine piata de desfacere in:
- Piete agro-alimentare
- Magazine alimentare
- Lanturile de supermarketuri
- Restaurante, Fast-food-uri, Pizzerii
- Fabricile de conserve
- Pensiuni si Hoteluri
- Export in tarile Uniunii Europene
Este Afacerea cu Ciuperci potrivita pentru Tine? Crezi ca faci fata? Crezi ca te descurci?
Nu vrem sa-ti vindem o carte, vrem sa te ajutam sa dezvolti o afacere profitabila pentru tine si familia ta!
De aceea iti spunem de la bun inceput ca o afacere cu ciuperci nu este pentru oricine…
In primul rand, ai nevoie de una din formele de mai jos:
- PFA sau Inteprinderile individuale
- SRL
- Microintreprindere intre 1 si 9 salariati
- Societate agricola sau asociatie de producatori
- Certificat de producator de la primarie
In al doilea rand, din experienta iti spun ca trebuie sa alergi si sa muncesti foarte mult, mai ales in primele luni! Daca in paralel ai si serviciu este bine sa mai iei pe cineva care sa te ajute cand nu poti fi acolo!
Singur poti reusi daca te ocupi doar de acest lucru! Primele luni sunt esentiale, mai ales ca afacerea trebuie sa functioneze din prima, nu avem nici bani, nici timp de risipit!
Daca indeplinesti cele doua conditii de mai sus, ma bucur sa te ajut in afacerea ta cu ciuperci, daca nu te rog sa parasesti pentru moment acest site, si sa nu investesti nici un ban in cultivarea ciupercilor!
Afacerea se poate dezvolta imediat si va implica angajati, ambalare, distributie, contabilitate, trebuie sa fi acolo, pregatit pentru acest lucru, altfel esuezi!
In urmatoarele 5 minute iti explic tot ce ai de facut incepand cu prima zi si pana intri in posesia primilor bani din vanzarea de ciuperci.
Pasul 2 > Iată Actele, Cererile și Formularele de Obținut și Depus
Am adunat toate actele, formularele si cererile de care ai nevoie pentru a incepe afacerea si pentru a depunde dosarul de Finantare Europeana pentru Ciupercarie! Toate le gasesti prezentate intre paginile 76-81 ale ghidului „Ciupercărie la Cheie” si astfel:
- Simplificam birocratia – explicam documentatia necesara, descoperi documentele, formularele, cererile si anexele necesare obținerii finanțării și demarării afacerii, află unde le depui, ce termene ai, s.a.m.d.
- Nu mai trebuie sa alergi de la o institutie la alta, vei stii exact cui sa te adresezi pentru a incepe afacerea cu ciuperci din fonduri nerambursabile.
- Daca vrei sa ai productii mari atunci ciupercaria ta implica ridicarea de constructii, hale, depozite, s.a.m.d. iata ce ai de facut si ce aprobari si avize iti trebuiesc
- Iti dezvaluim actele de care ai nevoie pentru a depune proiectul in vederea obtinerii unei finantari de la Uniunea Europeana, incepand cu completarea cererii si pana la depunerea proiectului.
Pasul 3 > Plan de Afaceri cu Ciuperci
Iti dezvaluim planul de afaceri al unei ferme cu 8 contracte incheiate cu magazine, la care distribuie saptamanal 200 kg ciuperci/magazin.
Asta inseamna 1.600 kg saptamanal, 6.400 kg/luna, 76.800 kg/an inmultim cu 6 lei/kg, inseamna incasari de 460.800 lei/an
Cheltuielile cu intretinerea fermei se ridica la 24000 lei/an, cumpararea materiilor prime 15000 lei/an, iar salariile a 5 muncitori, 1 contabil, 1 tehnolog cu tot cu contributiile la stat duc la 198.995 lei/an.
Asta inseamna cheltuieli totale de 237.995 lei/an
Profitul anual este de 237.534 lei.
Mai multe detalii gasesti in cartea Afacere cu Ciuperci – Afaceri pe Viata
Iti dezvaluim planul de afaceri al unei ferme cu 8 contracte incheiate cu magazine, la care distribuie saptamanal 200 kg ciuperci/magazin.
Asta inseamna 1.600 kg saptamanal, 6.400 kg/luna, 76.800 kg/an inmultim cu 6 lei/kg, inseamna incasari de 460.800 lei/an
Cheltuielile cu intretinerea fermei se ridica la 24000 lei/an, cumpararea materiilor prime 15000 lei/an, iar salariile a 5 muncitori, 1 contabil, 1 tehnolog cu tot cu contributiile la stat duc la 198.995 lei/an.
Asta inseamna cheltuieli totale de 237.995 lei/an
Profitul anual este de 237.534 lei.
Iata cum faci un Plan de Afaceri Corect si Realist pentru dosarul de finantare europeana
Conceperea planului de afaceri este un pas foarte important si cu cat este mai bine gandit cu atat mai putine obstacole si probleme vei avea!
Foarte important la planul de afaceri este cum completezi studiul de fezabilitate… Multi nu stiu ca studiul de fezabilitate de obicei face diferenta intre proiectele care obtin finantare si celelalte, de aceea ti-am pregatit un capitol intreg doar despre acest aspect. De asemenea, fii foarte atent cu criteriile de selectie, relevanta si maturitate ale proiectului.
Descoperi cum trebuie scris si ce sa contina un plan de afaceri european pentru ciupercarie din cartea “Ciupercarie la Cheie”.
In cartea “Ciupercarie la Cheie” mai gasesti si analiza economico-financiara, grafice si tabele care nu trebuie sa lipseasca din nici un plan de afaceri! Vei afla:
- Ce sa contina planul tau de afaceri cu ciuperci pentru a atrage posibile fonduri europene cat mai mari?
- De unde sa incepi planul de afaceri. La pag. 50 din ghidul Ciupercarie la Cheie descoperi primul pas, indiferent de domeniul in care desfasori afacerea ta
- Care sunt cele 5 conditii ale unui plan de afaceri cu ciuperci ca proiectul tau sa poata fi acceptat* si care sunt singurele 3 greseli pentru care dosarul ar putea fi refuzat…
- Descopera lucrurile pe care trebuie sa le incluzi in planul de afaceri pentru a putea obtine cofinantare de la banca, girata doar din banii pe care urmeaza sa ii primesti, astfel sa nu risti nimic: nu primesti fonduri atunci n-ai nevoie nici de cofinantare, primesti fonduri atunci primesti si cofinantare girata din fondurile primite.
- Descopera care sunt particularitatile unui plan de afaceri, care aduc punctaj cat mai mare proiectului tau.
Lista completa cu toti pasii si conditiile care trebuiesc indeplinite de un plan de afaceri sunt descrise in ghidul „Ciupercarie la Cheie”
Iata cum Demarezi Propria Afacere cu Ciuperci (8 etape):
- Vezi ce presupune cultivarea si valorificarea ciupercilor in magazine, supermarketuri si piete agro-alimentare, ce avize, acte, cat spatiu si ce timp necesita afacerea, plus multe alte detalii (vezi primele 3 capitole din ghiudul “Ciupercarie la Cheie”)
- Acte, adeverinte, cereri si avize de care ai nevoie, le aranjezi in dosare si le depui pentru autorizatii dupa cum iti spunem noi. Nu sunt costisitoare, si nu trebuie sa te plimbi de colo colo.
- Parcurgi pasii necesari depunerii dosarului pentru finantare europene si cofinantare (chiar daca ai bani economisiti, iti recomand sa ii pastrezi si sa urmezi pasii din ghidul “Ciupercarie la Cheie”, construieste-ti ferma de ciuperci din fonduri europene cofintate de banca, punand gaj ferma)
- Proiectul pentru fonduri europene – Completeaza studiul de fezabilitate… Studiul de fezabilitate face de obicei diferenta intre proiectele care obtin finantare si celelalte, ti-am pregatit un capitol interg doar despre acest aspect.
- Proiectul – Fii foarte atent cu criteriile de selectie, relevanta si maturitate ale proiectului. Ai instructiuni complete in ghid despre cum trebuie sa scrii proiectul in ghid, analiza economico-financiara, grafice, tabele, instructiuni complete.
- Revizuire – corecteaza proiectul inainte de a-l depune… Ti-am pregatit o lista cu punctele pe care comisia vrea sa le atingi in proiectul tau.
- Depunerea dosarului
- Amenajarea spatiului, achizitia materiei prime, furaj, miceliu, s.a.m.d. (lista completa o gasesti in ghidul “Ciupercarie la Cheie”.
Urmeaza sa inchei contracte cu magazinele pentru distribuirea de ciuperci si cu firmele de distributie pentru export (vezi cum din ghidul Ciupercarie la Cheie).
Afla ce spun ceilalti despre acest ghid si care e legatura lui cu Italia?
Italia este unul din cei mai mari producatori de ciuperci si a reusit pana acum sa absoarba peste 85% din Fondurile Europene care ii sunt alocate, in timp ce noi ne situam sub 50%.
Acesta este motivul pentru care autorii ghidului “Ciupercarie la Cheie” au prelut de la italieni metodele de cultivare a ciupercilor, organizarea fermei, comercializarea produselor si tehnicile de accesare a fondurilor europene si le-au adaptat la legile romanesti, astfel tu sa descoperi:
- Cum sa obtii un randament mare la productie? (temperatura? umiditate? lumina? ventilatie?)
- Cum organizezi culturile in saci, lazi, sticle in functie de anotimpul rece-cald, pentru un randament mare chiar si iarna?
- Descopera singurele doua conditii ca ciupercile sa nu se imbolnaveasca
- Cum sa amenajezi micro-ferma ca sa-ti usurezi considerabil munca?
- Ce sa contina compostul? Retete, mod preparare, corectare compost
- Singurele conditii pentru a indeplini normele impuse de UE
- De ce sa tii cont atunci cand cumperi miceliu? Ca sa nu incepi cu stangul
- Care este suprafata recomandata sa incepi? Dupa cate luni poti mari cultura?
- Valorificarea ciupercilor, care sunt principalele piete de desfacere?
- Comercializarea ciupercilor pe piata autohtona si la export
Plus multe altele…
Cu o bogata experienta in accesarea fondurilor europene in Romania si vaste cunostinte agricole, autorii au sintetizat peste 30 de carti de specialitate si mii de pagini cu informatii despre accesarea fondurilor europene. Ghidul contine informatii practice, usor de inteles, si de ultima ora. Iata ce spun cei ce l-au parcurs deja:
Confesiunile a doi dintre antreprenorii care au urmat pașii din ghidul de consultanță „Ciupercărie la Cheie”
Cu informațiile din ghidul dvs am reușit să-mi construiesc propria crescătorie de ciuperci, cu o producție de aprox. 500 kg pe săptămână. A fost greu să găsesc piață de desfacere, dar ghidul dvs a fost ca luminița de la capătul tunelului, indrumandu-ma spre construirea unei afaceri stabile, unde vanzarea ciupercilor are loc catre multe tipuri de clienti oferindu-ne stabilitate și constanța in comenzi. Vă mulțumesc!
Luminița Gheorghiță
Floresti
Am reușit singur să obțin fonduri nerambursabile pentru o crescătorie de ciuperci în satul natal, mi-am înființat un SRL-D cu cod CAEN 0113 și m-am apucat de treabă. Ghidul dvs, încăpățânarea mea și multă muncă m-au ajutat să pun pe picioare acest proiect. Recomand tuturor să înceapă o astfel de afacere doar dacă se pot dedica ei în primii ani de activitate!
Stefanescu Florian
Bacau
Începe afacerea ta astăzi – pentru prețul unui tricou!
Imaginează-ți peste un an că ai propria ciupercarie sau o te afli tot în căutarea unei soluții ca și în prezent? Totul depinde doar de decizia pe care o iei astăzi!
Poți să alegi să nu faci nimic, poți să apelezi la o firma de consultanță și să investești câteva mii de euro în proiect, comisioane și atenții, poți să te apuci sa cauți tot ce ai nevoie la dosar începând de la cereri, acte, condiții de îndeplinit, s.a.m.d… sau poți să răsfoiești ghidul de consultanță „Ciupercarie la cheie” care îți va dezvălui instantaneu ce ai de facut pas cu pas!
Comandă ghidul de consultanță Ciupercarie la cheie şi primeşti:
- Ghid de consultanță cu care înveţi să pornesti propria afacere cu ciuperci
- Vei cunoaște toate detaliile unei afaceri cu ciuperci stabile și profitabile
- Zeci de liste cu sfaturi, acte necesare, caracteristici plan de afaceri, fezabilitate, etc…
- Pașii necesari construirii afacerii, de la prima cerere completată până la semnarea contractelor de distributie si export
Ciupercărie la cheie pentru prețul unui tricou!
Autorii nu trăiesc din vânzarea acestui ghid de consultanță, așa ca pretul este unul ridicol de mic ținând cont că un serviciu de consultanță indiferent de anvergura proiectului pleacă de la câteva mii de euro…
În plus exista șansa ca după ce plătești onorariul firmelor de consultanță, acestea să nu te ajute și cu implementarea lui!
Prețul nostru este echivalentul unui tricou sau al unei mese de prânz în oraș, doar 95 lei. Pentru acești bani economisești banii cheltuiți pe consultanță și deții controlul construirii afacerii tale cu ciuperci!
GARANTIA AUTORULUI / DISCLAIMER:
Eforturile intregii echipe fac sa ajunga la tine informatii cernute, usor aplicabile, ce aduc rezultate eficiente. Insa nu iti putem garanta obtinerea anumitor rezultate sau reusita intr-o afacere cu ciuperci, rezultatele difera de la o persoana la alta in functie de multi factori precum disponibilitatea acesteia, cunostinte, regiune geografica, piata desfacere, clima, s.a.m.d.
De aceea timp de 365 de zile de la achizitia ghidului Ciupercarie la Cheie, iti oferim garantia calitatii informatiilor din ghid, astfel daca consideri ca ghidul nu este pe masura asteptarilor tale, sau te asteptai sa primesti altceva, sau pentru orice alt motiv iti doresti banii inapoi, contactateaza-ne telefonic sau pe email si in 1-2 zile lucratoare iti vei primi integral banii prin mandat postal. Avem deja peste 560 de clienti multumiti si increderea ca te putem ajuta si pe tine!
Se estimeaza ca în urmptorii doi ani cererea totală de ciuperci să fie satisfacută din producția autohtonă de la 10-15% cât este în prezent spre 45%, practic o triplare. Dacă nu reușești în următorii doi ani să-ți începi propria afacere cu ciuperci s-ar putea mai tarziu să fie mult mai greu!
Nu este vina ta pentru că n-ai deja propria fermă, fiindcă până acum nu s-a putut din cauza normelor drastice și a birocrației! Dar schimbarile aduse începând cu acest an, permit oricărui om obișnuit să obțină avizele și autorizațiile de care are nevoie! Ghidul „Ciupercarie la Cheie” îți arată exact ce să faci: comandă ghidul > construiește ferma > valorifică produsele finite > demarează afacerea cu ciuperci și bucură-te de ea împreună cu familia ta!
Buzdugan Elena Angela –
Ffff interesant
Buzdugan Elena Angela –