Engleză pentru Copii - Află cum la Vârsta de 3 ani copiii învață Engleză în 15 minute, Flavia Deak
Nota produs - 3 review-uri
Original price was: 14900lei.Current price is: 9900lei.
-34%

Engleză pentru Copii – Află cum la Vârsta de 3 ani copiii învață Engleză în 15 minute, Flavia Deak

Pret Original price was: 14900lei.Current price is: 9900lei.

Copilul tău învaţă Engleza prin joc, cântece și lecții audio, cu ajutorul acestor metode puternice.

Categorii ,
Tip produs Carte Full Color 132 Pagini + Stick USB + 7 Planșe Autocolant
Format carte 165mm x 245mm
Nota produs - 3 review-uri

Elita profesorilor de lb. Engleză din Bucureşti şi Londra dezvăluie:

Află cum începând cu vârsta de 3 ani, Copiii învață Engleza în 15 min/zi, Folosind Aceste Metode Distractive Revoluționare

Copilul tău învaţă Engleza prin joc, cântece și lecții audio, cu ajutorul acestor metode puternice şi eficiente recomandate pentru intervalul de vârstă 3 – 9 ani, și dezvăluite în premieră de 5 profesori români din Bucureşti şi Londra!

 • Copilul tău înţelege conversaţii obişnuite în lb. engleză!
 • Abordăm o nouă tehnică prin care copilul tău să vorbească fluent engleza, la fel cum vorbește limba maternă
 • Copilul tău va înţelege din mers conversaţiile şi va aborda vorbirea cu un ton al vocii asemănător cu al vorbitorilor nativi.
 • Vei afla cele 5 secrete pentru vorbirea fluenta a limbii engleze, şi cum copilul tău le foloseşte spontan în locuţiuni şi expresii.
 • Copilul va avea capacitatea să dialogheze în engleză fără a memora mecanic cuvintele, şi să gândească rapid şi operativ!
 • Îl ajută să vorbească în public indiferent de limbă, prin creșterea încrederii de sine!
 • Afli cele mai mari greşeli pe care părinții le fac cu copiii care învață o limbă străină!

Despre autor

flavia

Numele meu este Flavia Duman sunt profesoară de limba engleză la Hampstead Language Studies International (LSI) din Londra, iar ultimii 5 ani i-am dedicat elaborării unor metode noi şi eficiente de învăţare a limbii engleze prin ascultare, special concepute pentru copii. Am văzut diferența dintre elevii care învață mecanic o limbă străină (după sistemul aplicat și în școlile noastre), și copiii care asimileză o limbă străină, fiind capabili astfel să o vorbească cu aceași ușurința cu care vorbesc limba română.

Tehnicile folosite în cursul nostru de predare a limbii engleze, sunt asemănătoare cu cele prin care copilul învață limba maternă.

Copilul dvs nu va vorbi fluent engleza doar citind o carte sau făcând meditații, sigur acestea îl ajută. Dar trebui să asculte conversații în engleză la un nivel pe care reușeşte să-l înțeleagă şi să îl asimileze. De ce credeți că unii copii învață engleza doar uitându-se la desene animate?

Lecțiile noastre includ cele mai obișnuite cuvinte și fraze din limba engleză și sunt asemănătoare cu învățarea limbii materne de către un bebeluș. Sunt povești, dialoguri, lecții de vocabular si dicție, distractive și interactive. Copilul dvs va exersa vorbitul în limba engleză prin jocuri și dialoguri, cu voce tare, învățând un nou vocabular la fel cum a învăţat limba maternă.

Prin aceste metode vorbește și înțelege engleza, fără să-și dea seama. Copiii nu învaţă regulile de gramatică și nu folosesc manuale. Ei folosesc subconștientul și metode de învățare prin ascultare, astfel devin încrezători în ceea ce spun, atunci când poartă un dialog cu vorbitorii nativi și ori de câte ori sunt nevoiți să folosească limba engleză.

Prof. Dr. în limba engleză Flavia Duman,

Pentru a vorbi fluent şi a înţelege engleza copilul are nevoie de aproximativ 300 de cuvinte uzuale, care sunt folosite în majoritatea discuţiilor zilnice.

Singurul lucru pe care trebuie să-l facă la început este să înveţe cuvintele în fraze scurte, astfel învaţă în acelaşi timp semnificaţia cuvintelor, pronunţia, sensul frazei şi gramatica limbii engleze.

Folosind metodele noastre audio însoțite de elemente vizuale, dobândește abilitatea incredibilă de a vorbi cu ușurință. Copilul se va simți relaxat, fericit și încrezător de fiecare dată când vorbește engleza.

Copiii prind Engleza din Mers

Puteți lua acest curs oriunde. Ascultă-l alături de copilul tău câtă vreme călătoriți cu mașina, în avion, pe bicicletă, în timp ce vă plimbați prin parc sau chiar la masă!

Aceste cursuri sunt special concepute pentru a-și găsi locul în viața de zi cu zi a familiei dvs! Materialele în limba engleză în format MP3 pot fi încărcate cu ușurință pe player-ul mp3 portabil sau în calculator, laptop, telefon mobil, etc.

Fără manuale greoaie, fără meditații, fără învățat pe de rost. Poți descărca aceste cursuri pentru copilul tău chiar acum!

Iată ce Primești de la Cursul „Engleza pentru Copii”

Copilul vorbeşti limba engleză

Viral Marketing 1Copilul află cum să gândească rapid și automat în engleză, reușind astfel să vorbească natural, fără să se chinuie să-și găsească cuvintele.

Copilul tău are un avantaj

382Micuțul tău va înțelege cursuri, filme, documentare sau melodii în limba engleză.

Își găsește instantaneu cuvintele și expresiile potrivite

Social EngagementCursul are la bază metodele prin care să-ți vină instantaneu cuvintele și expresiile necesare dialogului pe care îl porți, astfel prin exerciții repetate copilul scapă de pauzele din conversații și interjecții precum aaaa, ăăăă

Înțelege instantaneu interlocutorul

352Dezvoltă capacitatea de înțelegere a unui dialog în engleză, fără să fie nevoit să-l traducă în minte în limba română, astfel înțelege interlocutorul instantaneu, mărind drastic viteza cu care dialogheză!

Economisești timp și bani

Return On InvestmentLa baza cursului stau tehnici de predare distractive și metode de învățare rapidă, ca tu și copilul tău să vă distrați învățând engleza, oriunde vă aflați în parc, în mașină, făcând curățenie, samd… fără să fie nevoie de profesor sau cursuri live, economisind astfel cel puțin 80 ron/ședintă sau 400 ron/curs live.

Ești erou

360Copilul tău învață engleza folosind cursul nostru, după care dăruiește-l unui alt copil care are nevoie de el. Este un curs care aduce plus valoare în viața oricărui părinte și copil.

Confesiunile unora dintre parinții care au comandat cursul pentru copiii lor

Un curs precum o călătorie!

claudia

Cursul „Engleza pentru Copii” este o călătorie plăcută, interesanta plină de provocări și recompense, fiind opusul metodelor de predare frustrante și greoaie cu care am fost noi obișnuiți.

Am rămas profund impresionată să văd ce eficiente sunt metodele voastre AUDIO, și efectele învățatului poate prin jocuri, povești, cântece, samd. Toți copiii ar trebui să aibă acces la cursul vostru.

Copilul meu chiar acum învață engleză aș spune fără efort.
O să vă recomand!

Claudia Pană
Jurnalistă – Timișoara

Un curs pentru părinți cu copii fericiți!

11

Sunt unul dintre românii trecuți de 40 de ani, pe care lipsa limbii engleze i-a costat un loc de muncă mai bine plătit, așa că fetiței mele de 5 ani jumate i-am cumpărat cadou de iepuraș cursul vostru de limba engleza pentru copii.

Mi-a plăcut foarte mult aplicabilitatea practică a cursului pe lângă cele 30 de lecții audio pentru învățarea limbii engleze, am găsit și 9 cântecele, un caiet mare de exerciții unde să coloreze, completeze, rezolve labirinturi, să lipească abțibilde și multe alte activități.

Acest curs este perfect pentru părinții care în puținul lor timp liber doresc să facă activități distractive și educative cu copiii lor!

Un curs pentru părinți cu copii fericiți!

Stanciu Horia
Inginer – București

Copilul tău va depune efort să învețe engleza, dar este și distractiv, iar tu te deconectezi de la viaţa cotidiană timp de 15-30 de minute pe zi şi te bucuri de avantajele timpului de calitate petrecut alături de copilul tău!

Cum funcţionează cursul – Engleza pentru copii?

Cursul este bazat pe metodele de predare accelerată utilizate de cei mai buni educatori români recunoscuți în diferite sisteme europene de învățământ.

Metodele de predare care stau la baza cursului „Engleza pentru Copii” sunt revoluţionare în materie de învăţare rapidă pentru grupa de vârste 3 – 7 ani, astfel cursul include:

 • Metoda Audio prin care copiii asimilează Vocabularul şi Gramatica fără să învețe pe de rost: asculți mini-povești și repeți, învățând astfel engleza în mod automat și natural.
 • Metoda de învățare „în adâncime” prin care copilul vorbești engleza instinctiv, fără să o învețe mecanic sau să traducă în minte din limba română ceea ce vrea să zică
 • Metoda de învățare pentru distracție, ascultând lecții în limba engleză despre subiecte interesante și captivante care vin alături de exerciții interactive!
 • Metoda de asimilare a vocabularului inspirată din modul în care copiii mici învaţă limba maternă. Acesta metodă stă de fapt, la baza tuturor lecţiilor din cursul „Engleza pentru copii”.
 • Implementarea în curs a celor patru elemente esenţiale ale învăţării unei limbi străine: Ascultarea, Conversaţia, Vizionarea şi Citirea, asigură acumulare temeinică şi definitivă a noţiunilor de limbă engleză.
 • Modul în care lecţiile se leagă şi faptul că informațiile primite dintr-o lecţie sunt repetate și explicate detaliat în următoarea lecție…

Am descris DOAR câteva METODE din cele implementate în cursul „Engleza pentru copii”. Sunt metode puternice, testate deja pe copii de grădiniță și elevi din 15 judeţe, concentrând mii de ore de muncă, experienţă şi cunoștințe, prezentate într-un mod ușor de înțeles și parcurs… Dar asta nu e tot!

Copilul tău învață engleza prin distracție și voie bună

Curs complet de învățare a limbii engleze prin metode distractive și interactive recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 3 – 9 ani. Demonstrat cu succes pe 9500 de copii!

prezentare engleza copii

Metodele de învățare din cursul „Engleza pentru copii” funcționează și pentru copilul tău?

flavia1Peste 9.500 de părinți au cumpărat pachetul „Engleza pentru copii” în ultimile 12 luni, și s-au arătat mulţumiţi de rezultate încă din primele săptămâni.

Asculta ce spun autorii despre carte…

„Majoritatea copiilor învaţă singuri engleza prin metodele din cursul „Engleza pentru copii” – indiferent cât de bine vorbesc limba română, ceea ce este extraordinar! Toți copiii adoră lecțiile audio, cântecele, exercițiile cu abțibilde… Cu toate acestea nu garantăm nimănui reuşita… Dacă comanzi cursul şi îl pui direct în bibliotecă, copilul tău nu o să învețe engleza.”

Eşti pe cale să descoperi metodele prin care peste 9.500 de copii cu vârste între 3 și 9 ani, au învățat engleza în ultimile 12 luni…

Aspectul practic al cursului Engleza pentru copii este mai important decât crezi deoarece te îl ajută pe copil să înveţe engleza de unul singur! Cum reuşeşte acest lucru?

 • Structura formată din 30 de lecţii audio, îi permite să înveţe progresiv engleza, de la forme simple de salut, până la îmbogăţirea vocabularului şi perfecţionarea pronunţiei
 • Metoda de învăţare cu traducere secvenţială din engleză în română utilizată în curs, este folosită la nivel internaţional şi validată ştiintific ca asigurând înţelegerea rapidă a limbii engleze.
 • Fiecare lecţie audio este completată de suportul vizual (text+imagini+elemente grafice), ajutând creierul copilului să asimileze de două ori mai repede informaţiile primite (auditiv şi vizual).
 • Lecții sub formă de povești cu exprimarea punctului de vedere… copilul înțelege mai ușor limba engleză, îmbunătățindu-și automat și abilitatea de a vorbi fluent!
 • Lecțiile în format audio… fac cursul interesant, uşor de digerat şi inteligent

(lista continuă în pachetul „Engleza pentru Copii”)

Dincolo de învățarea limbii engleze… bucurie și chicoteli?

Peste câteva luni copilul tău va fi în centrul atenției ori de cate ori sunteți într-un grup de prieteni. Va fi ACELA care vorbește engleza – toată lumea simpatizează oamenii care pot vorbi o limbă străină, mai ales un copil!

Iată ce primești fizic în coletul „Engleza pentru copii”:

 • 30 de lecții Audio de vocabular, dialoguri, povești și 9 cântece – copilul învață cuvinte, expresii și cum să le folosească în vorbire!
 • Cursul tipărit în format fullcolor cu lecții, articole interesante și povești captivante – copilul deprinde bazele limbii engleze, ghidul se răsfoiește în același timp cu ascultarea lecțiilor audio!
 • 50 cărți de povești clasice în format electronic – este distractiv și le crește stima de sine când realizeză că pot citi în engleză
 • 12 planse cu abțibilde – necesare la rezolvarea anumitor exerciții din curs

Metodele noastre de învăţare a limbii engleze = copii fericiți + părinți mulţumiţi

Vrei dovezi? Iată ce spun părinți care au ascultat lecţiile audio din cursul Engleza pentru Copii, alături de copiii lor:

Monica 10 ani, vorbește cursiv limba engleză

monicaMonica este unul dintre elevii mai mărișori ai cursului Engleza pentru Copii, are 10 ani, este în clasa a 3-a și studiază la o școală din Oradea.Acum câteva zile ne-a trimis o înregistrare video în care vorbește cursiv în limba engleză cu un prieten de familie din Londra.

Din motive personale părinții Monicăi nu au fost de acord cu postarea acestui video!

Noi o felicităm și îi dorim mult succes la școala și în viață!

Monica – 10 ani
Oradea, jud. Bihor

Mihai a învățat engleza mai ușor decât ne-am fi gândit

mihaiMihai are 6 ani și ne-a mărturisit că părinții i-au cumpărat cursul în vacanța de paște ca să învețe limba engleza alături de cei trei verișori.Mihai a îndrăgit lecțiile audio pe care le-a ascultat zilnic mai bine de o lună. Acum pronunță corect o mulțime de cuvinte, dar și fraze lungi!

Ingeniozitatea cu care a fost conceput și realizat acest curs, combinarea în mod eficient a limbii engleze cu traducerea consecutiva în română… l-au ajutat să învețe mai ușor decât ne-am fi gândit… a mărturisit mama lui Mihai.

Mihai – 6 ani
Târgoviște, DB

TESTEAZĂ singurul curs de lb. engleză din România realizat de profesorii de elită români, din Londra!

Aş putea continua la nesfârşit, deoarece sunt sute de sfaturi şi secrete despre învăţarea limbii engleze, dar le-am inclus pe cele mai puternice şi eficiente în cursul Engleza pentru Copii, curs de care acum şi tu te poţi bucura alături de copilul tău!

Însă, nu vreau să abuzez de timpul tău… dacă ai citit până aici, cu siguranţă eşti deja destul de curios despre abordarea unică asupra învăţării accelerate a limbii engleze pentru copii cu vârste între 3 și 9 ani, şi poate chiar dornic să încerci metodele din cursul Engleza pentru copii, bucurându-te de beneficiile pe viață oferite copilului tău prin cunoașterea acestei limbi internaționale!

Garanţie curs 365 de Zile!

garantie 300x300 1Copilul tău are puterea să învețe engleza, și s-o vorbească fluent. Vei vedea că cele 20-30 de minute pe zi, petrecute ascultând și citind lecțiile din cursul „Engleza pentru Copii”, vor da rezultate încă din prima săptămână, iar beneficiile vor rămâne pe viață.

Încerci cursul fără nici un risc din partea ta timp de 365 de zile, dacă rezultatele obținute de copilul tău au venit prea greu sau pur și simplu îți vrei banii înapoi, contactează-ne în termen de un an de zile și îți vom returna fiecare bănuț plătit pe acest curs!

Demonstrația că și copilul tău poate Vorbi Fluent și Corect ENGLEZA de la o vârstă fragedă

bheader1 1În anul 1960 la Institutul de Sugestologie din Sofia, psihiatrul bulgar Gh. Lazanov a elaborat mai multe metode de învăţare accelerată şi temeinică asupra limbilor străine.

Acestea permit asimilarea rapidă de informaţii statice şi descriptive: cuvinte, expresii, cifre, date, formule, dar şi sisteme largi de idei. Au avut loc experimente în zeci de școli și grădinițe din Bulgaria, unde copiii învăţau o limbă străină în numai două luni, clasele realizând spectaculoase „accelerări ale studiilor”.

Metodele de învăţare accelerată presupun folosirea de manuale audio ce sunt parcurse în 3 luni şi 20 de zile, 30 min pe zi, timp în care copiii asimilează 3 000 unităţi lexicale şi structuri lingvistice, (totalul de unităţi lexicale şi structuri lingvistice al unei limbi străine fiind de 3500 unităţi).

Mai mult, s-a constatat o reţinere a informaţiilor învăţate de 86% după 6 luni… ori, la o invăţare obişnuită după 6 luni copilul reţine 60% din ce a învăţat!

coperta engleza copiiComandă Cursul Engleza pentru Copii şi primeşti:

 • Ghidul prin care copilul învaţă să folosească engleza în orice context
 • 30 de lecții audio pentru vorbire fluentă şi pronunţie de invidiat chiar și la copii
 • Zeci de exerciţii interactive și distractive
 • Dialoguri, povești, articole, pentru îmbogățirea vocabularului

Probabil singurul curs de limba engleză din România care dezvăluie engleza copiilor prin tehnici şi metode folosite începând cu anul 2010 de Grădinițele şi Școlile europene de elită.Mai mult, informațiile din curs au fost testate de copii obișnuiți, dar și de copii cu dizabilități, rezultatele au entuziasmat pe toată lumea de aceea ne permitem să oferim acestui curs, garanție de un an de zile!

Comandă astăzi – cursul Engleza pentru copii și primeşti GRATUIT materiale care separat se vând cu 120 de lei!

prezentare engleza copii

Nu mai amâna lucrurile. Nu aștepta să treacă luni poate chiar ani, acum poți învăța engleza singur, din confortul casei tale!

tricou 2Un viitor mai bun ptr copilul tău la prețul unui tricou!

Autorii nu trăiesc din vânzarea acestui ghid, așa ca pretul este unul ridicol de mic ținând cont de cât costă o singură meditație de limba engleză

În plus cursurile de limba engleză cu un profesor într-o clasă privată costă de la 1500 RON în sus…

Prețul nostru este echivalentul unui tricou de firma sau a unei mese de prânz la restaurant.

Și nu uita de garanția produsului: Comandă cursul Engleza pentru Copii, ține-l în mâini, răsfoiește-l încet alături de copilul tău – și o să rămâi impresionat de metodele de predare, și rapiditatea cu care acestea funcționează, plus beneficiile pe care copilul le primește! Dacă nu va fi așa, îți returnăm banii și te lăsăm să păstrezi bonusurile oferite gratuit astăzi

Acest curs îți dă puterea să-i oferi șansa copilului tău să vorbească fluent limba engleză și s-o pronunțe bine, de la o vârstă fragedă și pentru toată viața… toate acestea prin joc și voie bună!

Peste 15800 de copii au învățat limba engleză în ultimii 2 ani, folosind cursul „Engleza pentru Copii” Acum şi copilul tău învață engleza de unul singur, parcurgând harta descoperirii acestei limbi, deslușită în cursul nostru!

Copilul va dobândi cunoștințe profunde de limba engleză, reușind astfel să se descurce în diverse situații cum ar fi: să comunice când călătoriți, să înțeleagă prezentări, documentare care nu sunt subtitrate, să citească în engleză, s.a.m.d.

ISBN: 978-606-92368-9-5
Vezi descrierea completa

Acest produs a primit 3 review-uri

Nota 5.0 din 5 stele
2
0
0
0
0

Spune-ti opinia si acorda o nota

 1. Grosu Ioana

  Am primit azi produsul și sunt foarte mulțumită de ce am găsit 😍Pe lângă cartea deosebit de atractivă și pe înțelesul copiilor, stick-ul cu materiale audio-video, foarte explicite pentru copii puțin mai mari de 3 ani,😊 fise foarte atractive pentru toate vârstele, cântecele foarte frumoase si usoare, am primit pe stick și cărți în limba engleză, foarte multe😍E pentru toate vârstele cate ceva😍 Recomand cu mare drag.si abia astept să îl folosesc la grădiniță!🤗

  Grosu Ioana

 2. Matei Horia

  V-am trimis continutul stick-ului pe email. Stick-ul nu este functional sau este gol?

  Matei Horia

 3. Vali

  Multumesc frumos! Un produs foarte util, copilul este foarte incantat. Multumesc pentru promptitudine. Recomand!

  Vali