Invata Spaniola de Acasa, Curs de Limba Spaniola - Vara Lucia
Nota produs - 0 review-uri
12900lei

Invata Spaniola de Acasa, Curs de Limba Spaniola – Vara Lucia

Pret 12900lei

Spaniola este Limba pe care Românii o Deprind în medie în 3 Luni și jumătate, Parcurgând Minim 20 min/zi aceste Lecții Audio-Text.

Categorie
Autor Vara Lucia
Tip produs Curs Tiparit + USB Stick
Format carte 165mm x 245mm
Nota produs - 0 review-uri

Elita profesorilor de lb. Spaniolă din Bucureşti şi Barcelona prezintă:

Spaniola este Limba pe care Românii o Deprind în medie în 3 Luni și jumătate, Parcurgând Minim 20 min/zi aceste Lecții Audio-Text, Bazate pe Metodele Revoluționare de Asimilare Accelerată […]

Înveţi Spaniola în timpul liber indiferent de ocupaţia actuală şi vârstă, cu aceste metode puternice şi eficiente, dezvăluite în premieră de 5 profesori români din Bucureşti şi Barcelona!

 • De acum înţelegi conversaţii obişnuite!
 • Abordăm o nouă tehnică prin care tu să vorbeşti fluent spaniola
 • Te facem să înţelegi din mers conversaţiile şi să abordezi vorbirea cu un ton al vocii asemănător cu cel al vorbitorilor nativi.
 • Vei afla cele 5 secrete pentru vorbirea fluenta a limbii spaniole, şi cum să foloseşti spontan locuţiuni şi expresii.
 • Vei avea capacitatea să dialoghezi în spaniolă fără a memora mecanic cuvintele, gândind rapid şi operativ!
 • Vei dialoga impecabil la interviuri şi ai toate şansele să te angajeze companii care caută vorbitori de limba spaniolă.
 • Afli cele mai mari greşeli pe care mulţi le fac când învaţă să scrie corect în lb. spaniolă!

Învaţă limba spaniolă de acasă, confortabil, uşor şi distractiv în şedinţe de 20-30 min/zi… fără să cheltuieşti bani pe meditaţii, fără să te enervezi citind manuale greoaie, şi fără să pierzi timpul pe drumuri, fiindcă din următoarele rânduri descoperi cum să înveţi de unul singur să vorbeşti fluent, să scrii corect, şi să înţelegi instinctiv limba spaniolă, distrându-te de minune tot acest timp.

Despre autor

vara lucia ramonaNumele meu este Vara Lucia sunt profesoară de limba spaniolă la un liceu din Cluj-Napoca, iar ultimii 15 ani i-am dedicat alături de o echipa formată din 21 de profesori, elaborării unor metode noi şi eficiente de învăţare a limbii spaniole prin ascultare. Știu ce înseamnă să petreci luni, chiar ani întregi încercând să vorbești o limbă străină. Totodată, am avut mulți elevi care până să ajungă la mine au irosit sute de lei pe ore de spaniolă care nu au dat roade.

Nu vei vorbi fluent spaniola doar citind o carte. Trebui să asculți conversații în spaniolă la un nivel pe care reușeşti să-l înțelegi şi să îl pătrunzi. De ce credeți că unii copii învață spaniola doar uitându-se la desene animate?

Lecțiile noastre pentru a vorbi și înțelege spaniola includ cele mai obișnuite cuvinte și fraze din limba spaniolă și sunt asemănătoare cu învățarea limbii materne de către un bebelușSunt povești distractive și interactive. Vei exersa vorbitul în limba spaniolă, cu voce tare, învățând un nou vocabular la fel cum ai făcut-o cu zeci de ani în urmă învăţând limba maternă.

Prin aceste metode ajungi să vorbești și să înțelegi spaniola, fără sa-ți dai seama. Copiii nu învaţă regulile de gramatică și nu folosesc manuale. Ei folosesc subconștientul și metode de învățare prin ascultare. Şi tu vei învăţa spaniola precum un copil limba maternă.

Prof. Dr. în limba spaniolă Vara Lucia

Pentru a vorbi fluent şi a înţelege spaniola sunt necesare aproximativ 300 de cuvinte uzuale, pe care le folosim în majoritatea discuţiilor zilnice.

Singurul lucru pe care trebuie să-l faci la început este să înveţi cuvintele în fraze scurte, astfel înveţi în acelaşi timp semnificaţia cuvintelor, pronunţia, sensul frazei şi gramatica limbii spaniole.

Folosind metodele noastre audio dobândești abilitatea incredibilă de a vorbi cu ușurință. Vorbitorii nativi te vor înțelege și tu, la rândul tău îi vei înțelege fără efort. Te vei simți în sfârșit relaxat, fericit și încrezător de fiecare dată când vorbești spaniola.

Prinzi Spaniola din Mers

Poți lua aceste cursuri cu tine oriunde. Ascultă-le câtă vreme aștepți sau călătorești cu autobuzul, în avion, pe bicicletă, în timp ce alergi sau chiar în pauza de masă!

Aceste cursuri sunt special concepute pentru a-și găsi locul în viața ta de zi cu zi! Materialele în limba spaniolă în format MP3 pot fi încărcate cu ușurință pe player-ul mp3 portabil sau în calculator.

Fără manuale greoaie, fără meditații, fără învățat pe de rost. Poți rezerva un exemplar din acest curs chiar acum!

Iată ce Primești de la Cursul „Învață Spaniolă de Acasă”

Vorbeşti fluent limba spaniolă

Viral Marketing 1Descoperi cum să gândești rapid și automat în spaniolă, reușind astfel să vorbești natural, la fel ca un vorbitor nativ.

Ești impecabil la interviuri

382Afli cum să fii angajat de companii care caută vorbitori de limba spaniolă, de ce trebuie să ți cont la interviu și cum să răspunzi la întrebările în limba spaniolă.

Îți găsești instantaneu cuvintele și expresiile potrivite

Social EngagementAflii metodele prin care îți vin instantaneu cuvintele și expresiile necesare dialogului pe care îl porți, astfel scapi de pauzele din conversații și interjecții precum aaaa, ăăăă

Îți înțelegi instantaneu interlocutorul

352Dezvolți capacitatea de înțelegere a unui dialog în spaniolă, fără să fii nevoit să-l traduci în mintea ta în limba română, astfel îți înțelegi interlocutorul instantaneu, mărind drastic viteza cu care dialoghezi!

Economisești timp și bani

Return On InvestmentLa baza cursului stau tehnici de predare auto-didacte și metode de învățare rapidă, ca tu să înveți singur spaniola, oriunde te afli: în parc, în mașină, făcând curățenie, etc… fără să ai nevoie de un profesor sau de cursuri live, economisind astfel cel puțin 80 ron/ședintă sau 400 ron/curs live.

Ești erou

360Învață spaniola folosind cursul nostru, după care dăruiește-l unui copil sau adult care are nevoie de el. Este un curs care aduce plus valoare în viața oricui îl parcurge. Ai puterea să înveți spaniola și să ajuți cel puțin o altă persoană să o învețe.

Confesiunile unora dintre elevii cursului „Învață Spaniola de Acasă”

Am obținut un salariu mai mare cu 1300 lei, pentru că sunt vorbitor de spaniolă.

mircea 1„Ma numesc Mircea, de profesie contabil și în urmă cu 5-6 luni am comandat cursurile dvs de spaniola și engleză

…Cum le-am primit de la Cargus, am și început să ascult lecțiile audio în mașină… A fost o experienţă captivantă, relaxantă, distractivă.

Săptămânile ce au urmat am studiat spaniola mai bine de 45 de minute/zi, chiar mi-a făcut plăcere să învăț spaniola folosind cursul dvs, sentimentul a fost ca atunci când te uiți la un film care îți place.

Ieri am susţinut un interviu în limba spaniolă și engleză pentru un post de contabil în centrul logistic al unui lanţ de magazine şi am fost admis, urmând ca în maxim 2 săptămâni să încep lucrul la noul loc de munca, pe un salariu mai mare cu 1300 lei decât am în prezent.

Vă trimit acest email în semn de mulţumire! Ţineţi-o tot așa”

Mircea Vărzaru
Arad jud. AR

La 2 luni înțeleg majoritatea dialogurilor în limba spaniolă

monica 1

Sunt Monica am 38 de ani, lucrez într-o agenţie de turism și în urmă cu 2 luni am cumpărat de pe internet cursul dvs…

Cum l-am primit a doua zi am desfăcut pachetul și am fost atât de captivată că l-am ascultat 3 ore fără să-mi dau seama că a trecut timpul așa de repede.

Ulterior mi-am făcut un program zilnic de învățare a limbii spaniole timp de 30 min/zi, iar rezultatele au început să apară din a doua săptămână.

La 2 luni înțeleg majoritatea dialogurilor în limba spaniolă, și deja vorbesc fluent cu agențiile de turism și hotelurile din Spania și Republica Dominicană. M-am simțit minunat învățând spaniola.

Monica Bucur
București

mihnea„Atât lecțiile de gramatică din cursul vostru cât și cele audio mi-au îmbunătățit enorm capacitatea de a purta o conversație în limba spaniolă.

Iar stilul de predare prin alternarea limbii spaniole cu româna este foarte bine gândit! Gramatica este și ea prezentată într-un mod care o face uşor de înţeles şi asimilat.

Apreciez efortul pe care l-ați depus pentru a mă ajuta să vorbesc spaniola și voi recomanda cursurile voastre tuturor cunoscuţilor!

Mihnea Iancu
Craiova

…vorbesc fluent cu prietenii de familie din Spania

petru mariaAm ascultat cursul dvs de 3 ori în ultimele două săptămâni și deja înțeleg majoritatea dialogurilor din limba spaniolă, și vorbesc fluent cu prietenii de familie din Spania.

În prima săptmămână am ascultat lecțiile audio timp de 30-45 min/zi… chiar nu mă gândeam că exerciții simple și niște lecții audio ascultate de câteva ori pe zi au puterea să mă înveţe spaniola.

Mai am de lucrat la partea cu scrisul, dar sunt sigură că voi reuși să scriu corect în câteva săptămâni.

Recomand cursul părinților, copiilor, pensionarilor, angajaților, șomerilor, și tuturor celor ce au nevoie sau vor să învețe limba spaniola!”

Maria Petru
Timișoara

Ţi se pare că oamenii de mai sus au depus o muncă istovitoare pe care tu nu o poţi face? Este și distractiv, te deconectezi de la viaţa cotidiană timp de 15-30 de minute pe zi şi te bucuri de avantajele cunoaşterii limbii spaniole!

Cum funcţionează cursul – Învață Spaniola de Acasă?

Cursul este bazat pe metodele de predare accelerată utilizate de cei mai buni profesori români recunoscuți în toată Europa.

Metodele de predare care stau la baza cursului „Învață Spaniola de Acasă” sunt revoluţionare în materie de învăţare accelerată, astfel cursul include:

 • Metoda Audio prin care asimilezi Vocabularul şi Gramatica fără să înveți pe de rost: asculți mini-povești și repeți, învățând astfel spaniola în mod automat și natural.
 • Metoda de învățare „în adâncime” prin care vorbești spaniola instinctiv, fără să o înveți mecanic sau să traduci în minte din limba română ceea ce vrei să zici
 • Metoda de învățare pentru relaxare, ascultând lecții în limba spaniolă despre subiecte interesante și captivante. Asculți lucruri interesante și te relaxezi în timp ce înveți!
 • Metoda de asimilare a vocabularului inspirată din modul în care copiii mici învaţă limba maternă. Acesta metodă stă de fapt, la baza tuturor lecţiilor din cursul „Învață Spaniola de Acasă”, astfel înveţi spaniola fără vreun efort sporit*
 • Implementarea în curs a celor patru elemente esenţiale ale învăţării unei limbi străine: Ascultarea, Conversaţia, Scrierea şi Citirea, îţi asigură acumulare temeinică şi definitivă a noţiunilor de limbă spaniolă.*
 • Modul în care lecţiile se leagă şi faptul că nelămuririle apărute într-o lecţie îţi sunt explicate în următoarea te fac să crezi că ai propriul profesor care te ia de mână și îți șoptește limba spaniolă…

Am descris DOAR câteva METODE din cele implementate în cursul „Învață Spaniola de Acasă”. Sunt metode puternice, testate deja pe elevi și adulți din 15 judeţe ale României, concentrând mii de ore de muncă, experienţă şi cunoștințe, prezentate într-un mod ușor de înțeles și parcurs… Dar asta nu e tot!

Vorbește spaniol fluent în 14 Săptămâni

Curs complet de învățare accelerată a limbii spaniole prin metode audio-video. Demonstrat cu succes pe 8127 de români în ultimile 12 luni

imagine produs scaled

Eşti pe cale să descoperi metodele prin care peste 8100 de români au studiat spaniola în ultimile 12 luni…

Aspectul practic al cursului Învață Spaniola de Acasă este mai important decât crezi deoarece te va ajuta să înveţi spaniola de unul singur! Cum reuşeşte acest lucru?

 • Structura formată din 20 de lecţii audio, îţi permite să înveţi progresiv spaniola, de la forme simple de salut, până la îmbogăţirea vocabularului şi perfecţionarea pronunţiei
 • Metoda de învăţare cu traducere secvenţială din spaniolă în română utilizată în curs, este folosită la nivel internaţional şi validată ştiintific ca asigurând înţelegerea rapidă a limbii spaniole.
 • Fiecare lecţie audio este completată de suportul text, ajutând creierul să asimileze de două ori mai repede informaţiile primite (auditiv şi vizual).
 • Lecții sub formă de povești cu exprimarea punctului de vedere… înțelegi mai ușor limba spaniolă, îmbunătățindu-ţi automat și abilitatea de a vorbi fluent!
 • Articole în format audio… fac lecţiile interesante și uşor de ascultat

(lista continuă în pachetul „Învață Spaniola de Acasă”)

Dincolo de învățarea limbii spaniole… bucurie și joburi bine plătite?

Peste un an poți fi în același loc sau vei fi în centrul atenției ori de cate ori ești într-un grup de prieteni sau la serviciu. Vei fi ACELA care vorbește spaniola – toată lumea simpatizează oamenii care pot vorbi o limbă străină. Totodată, oamenii se simt atrași de persoanele de sex opus care vorbesc o limbă străină!

Iată ce primești fizic în coletul „Învață Spaniola de Acasă”:

 • Lecții Audio ce includ vocabular și dialoguri – înveți cuvinte, expresii și cum să le folosești în vorbire!
 • Un Ghid tipărit ce include suportul text al lecțiilor audio, dar și gramatică, articole interesante și povești captivante – deprinzi bazele limbii spaniole. Ghidul se răsfoiește în același timp cu ascultarea lecțiilor audio!
 • 50 de cărți electronice în limba spaniolă
 • Cursul în format tipărit
 • Un Curs de Inițiere Rapidă în limba spaniolă – format electronic.

Metodele noastre de învăţare a limbii spaniole = clienţi mulţumiţi

Vrei dovezi? Iată ce spun persoanele care vorbesc spaniola ascultând lecţiile audio din cursul Învață Spaniola de Acasă:

marinescu

Acum vorbesc mai fluent, corect, și pronunţ mult mai bine

Cursul „Învaţă Spaniola de Acasă” m-a ajutat foarte mult în dialogurile cu clienţii spanioli ai firmei unde lucrez, lucru care m-a dus într-o funcţie mai bună şi o mărire de salariu de 170 euro/lună . În plus pronunţia mea este foarte bună, cel puţin aşa susţin interlocuitorii mei. Vă mulțumesc!

Marinescu Catalin
Cluj Napoca jud. CJ

fam paduret spaniolaDeja poartă dialoguri complexe cu prietenii de familie la 14 ani!

Fiul meu Octavian tocmai a început să vorbească spaniola după doar 2 luni de utilizare a cursului dvs. Menţionez ca deja poartă dialoguri complexe cu prietenii de familie din Spania şi are doar 14 ani.

Cursul dvs funcţionează de minune, iar Octavian este foarte încântat că poate vorbi spaniola, şi nu doar în engleza ca prietenii şi colegii lui.

Pădureţ Lavinia
Constanţa jud. CT

petra 1Stilul de predare este minunat!

Cu siguranță sunteți o profesoară de excepție. Mi-aș fi dorit să mă număr printre elevii dvs. și în timpul școlii. Viața și cariera mea ar fi avut o altă traiectorie. Mulțumesc foarte mult pentru stilul de predare minunat și pentru sfaturile foarte utile pe care mi le-ați oferit!

Constantinescu Petra
București, Sector 1

Am învăţat foarte multe din cartea dvs…

Un curs perfect pentru programul meu de lucru, lecțiile audio le ascult acasă când fac curăţenie sau gătesc și în maşină când mă întorc de la serviciu… băieţelul meu a început să prindă şi el câteva lucruri din curs… cel puţin el învaţă o limbă străină la timp!

Ana-Maria Bălănică
Brăila jud. BR

TESTEAZĂ singurul curs de lb. spaniola din România realizat de profesorii de elită români, din București și Barcelona!

Aş putea continua la nesfârşit, deoarece sunt sute de sfaturi şi secrete despre învăţarea limbii spaniole, dar le-am inclus pe cele mai puternice şi eficiente în cursul Învață Spaniola de Acasă, curs de care acum şi tu te poţi bucura!

Însă, nu vreau să abuzez de timpul tău… dacă ai citit până aici, cu siguranţă eşti deja destul de curios despre abordarea unică asupra învăţării accelerate a limbii spaniole, şi poate chiar dornic să încerci metodele din cursul Învață Spaniola de Acasă, bucurându-te de beneficiile oferite de această limbă internațională!

garantie 300x300 1Garanţie curs 365 de Zile!

Acum ai puterea să înveți spaniola, să o scrii corect și s-o vorbești fluent. Vei vedea că cele 20-30 de minute pe zi, petrecute ascultând și citind lecțiile din cursul „Învață Spaniola de Acasă”, vor da rezultate încă din prima săptămână, iar beneficiile vor rămâne pe viață.

Încerci cursul fără nici un risc din partea ta timp de 365 de zile, dacă rezultatele obținute au venit prea greu sau pur și simplu îți vrei banii înapoi, contactează-ne în termen de un an de zile și îți vom returna banii investiți în acest curs!

Demonstrația că Singur Poți Învăța să Vorbești Fluent și Corect SPANIOLA?

bheader1 1În anul 1960 la Institutul de Sugestologie din Sofia, psihiatrul bulgar Gh. Lazanov a elaborat mai multe metode de învăţare accelerată şi temeinică asupra limbilor străine.

Acestea permit asimilarea rapidă de informaţii statice şi descriptive: cuvinte, expresii, cifre, date, formule, dar şi sisteme largi de idei. Au avut loc experimente în zeci de scoli din Bulgaria, unde elevii învăţau o limbă străină în numai două luni, clasele realizând spectaculoase „accelerari ale studiilor”.

Metodele de învăţare accelerată presupun folosirea de manuale audio ce sunt parcurse într-o lună şi 20 de zile, trei ore pe zi, timp în care cursanţii asimilează 3 000 unităţi lexicale şi structuri lingvistice, (totalul de unităţi lexicale şi structuri lingvistice al unei limbi străine fiind de 3500 unităţi).

Mai mult, s-a constatat o reţinere a informaţiilor învăţate de 86% după 6 luni… ori, la o invăţare obişnuită după 6 luni persoana reţine 60% din ce a învăţat!*

Comandă Cursul Învață Spaniola de Acasă şi primeşti:

 • Ghid cu care înveţi să foloseşti spaniola în orice context
 • 20 de lecții audio pentru vorbire fluentă şi pronunţie de invidiat
 • Zeci de exerciţii pentru perfecţionare scrisului și a gramaticii
 • Dialoguri, povești, articole, pentru îmbogățirea vocabularului

Acest curs îți dă puterea să vorbești fluent limba spaniolă, s-o pronunți bine, şi s-o scrii corect… toate acestea învățând de unul singur, în confortul casei tale!

Probabil singurul curs de limba spaniolă din România care îţi dezvăluie cum să înveţi spaniola singur prin tehnici şi metode folosite începând cu anul 2010 de Şcolile şi Universităţile europene de elită.

Mai mult, informațiile din curs au fost testate de oameni obișnuiți ca tine și ca mine, dar și de profesori cu ani buni de experiență, rezultatele au impresionat pe toată lumea, de aceea ne permitem să oferim acestui curs, garanție de un an de zile!

imagine produs scaled

Nu mai amâna lucrurile. Nu aștepta să treacă luni poate chiar ani, acum poți învăța spaniola singur, din confortul casei tale!

tricou 2O viață mai bună ptr tine la prețul unui tricou!

Autorii nu trăiesc din vânzarea acestui ghid, așa ca pretul este unul ridicol de mic ținând cont de cât costă o singură meditație de limba spaniolă

În plus cursurile de limba spaniolă cu un profesor într-o clasă privată costă de la 1500 RON în sus…

Prețul nostru este echivalentul unei cine la restaurant, doar 99 lei

Și nu uita de garanția produsului: Comandă cursul Învață Spaniola de Acasă, ține-l în mâini, răsfoiește-l încet – și o să rămâi impresionat de metodele de predare, și rapiditatea cu care acestea funcționează, plus beneficiile pe care le primești! Dacă nu va fi așa, îți returnăm banii și te lăsăm să păstrezi bonusurile oferite gratuit astăzi.

Peste 18600 de români au învățat limba spaniolă în ultimii 5 ani, folosind primele ediții ale cursului „Învață Spaniola de Acasă” Acum şi tu poți poți învăța spaniola de unul singur, parcurgând harta descoperirii acestei limbi, deslușită în cursul nostru!

Vei dobândi cunoștințe profunde de limba spaniolă, reușind astfel să te descurci în diverse situații cum ar fi: să comunici când călătoreşti, să susţii un interviu pentru angajare, s.a.m.d.

ISBN: 978-606-8466-01-9
Vezi descrierea completa

Acest produs a primit 0 review-uri

Nota 0.0 din 5 stele
0
0
0
0
0

Spune-ti opinia si acorda o nota

Ai comandat acest produs ? Poti fi primul care isi spune opinia si acorda o nota.