Invață Italiană de Acasă, în 3 luni și jumătate - Vara Simona
Nota produs - 0 review-uri
Original price was: 13900lei.Current price is: 12900lei.
-7%

Invață Italiană de Acasă, în 3 luni și jumătate – Vara Simona

Pret Original price was: 13900lei.Current price is: 12900lei.

Italiana este Singura Limbă pe care Românii o Deprind în medie în 3 Luni și Jumătate, Parcurgând Minim 20 min/zi aceste Lecții Audio-Text, Bazate pe Metodele Revoluționare.

Categorie
Autor Vara Simona
Tip produs Curs Tiparit 141 Pagini + CD-uri Audio, Curs Tiparit 141 Pagini + USB Stick
Format carte 165mm x 245mm
Nota produs - 0 review-uri

Elita profesorilor de lb. italiană din Bucureşti şi Torino prezintă

Italiana este Singura Limbă pe care Românii o Deprin în medie în 3 Luni și Jumătate, Parcurgând Minim 20 min/zi aceste Lecții Audio-Text, Bazate pe Metodele Revoluționare de Asimilare Accelerată […]

Înveţi Italiana în timpul liber indiferent de ocupaţia actuală şi vârstă, cu aceste metode puternice şi eficiente, dezvăluite în premieră de 5 profesori români din Bucureşti şi Torino!

 • De acum înţelegi conversaţii obişnuite!
 • Abordăm o nouă tehnică prin care tu să vorbeşti fluent italiana
 • Te facem să înţelegi din mers conversaţiile şi să abordezi vorbirea cu un ton al vocii asemănător cu cel al vorbitorilor nativi.
 • Vei afla cele 5 secrete pentru vorbirea fluenta a limbii italiene, şi cum să foloseşti spontan locuţiuni şi expresii.
 • Vei avea capacitatea să dialoghezi în italiană fără a memora mecanic cuvintele, gândind rapid şi operativ!
 • Vei dialoga impecabil la interviuri şi ai toate şansele să te angajeze companii care caută vorbitori de limba italiană.
 • Afli cele mai mari greşeli pe care mulţi le fac când învaţă să scrie corect în lb. italiană!

Învaţă limba italiană de acasă, confortabil, uşor şi distractiv în şedinţe de 20-30 min/zi… fără să cheltuieşti bani pe meditaţii, fără să te enervezi citind manuale greoaie, şi fără să pierzi timpul pe drumuri, fiindcă din următoarele rânduri descoperi cum să înveţi de unul singur să vorbeşti fluent, să scrii corect, şi să înţelegi instinctiv limba italiană, distrându-te de minune tot acest timp.

Despre autor

simona1Numele meu este Vara Simona, sunt profesoară de limba italiană în Sibiu şi ultimii 5 ani i-am dedicat elaborării unor metode noi şi eficiente de învăţare a limbii italiene prin ascultare. Știu ce înseamnă să petreci luni, chiar ani întregi încercând să vorbești o limbă străină. Totodată, am avut mulți elevi care până să ajungă la mine au irosit sute de lei pe ore de italiană care nu au dat roade.

Să înveți italiana este greu, e mult mai complicat decât se laudă mulți „experți” care își fac reclamă în presă sau pe internet. Am în spate experiența de a învăța italiana mii de elevi și știu ce funcționează și ce nu. Nu vei învăța italiana doar citind o carte sau ascultând-o la televizor. Nici învățând pe de rost gramatica NU vei scrie corect. Va trebui să asculți conversații în italiană la un nivel pe care reușești să îl înțelegi şi să îl pătrunzi.

Lecțiile noastre includ cele mai obișnuite cuvinte și fraze din limba italiană și sunt asemănătoare cu învățarea limbii materne de către un bebelușSunt povești și dialoguri distractive și interactive. Vei exersa vorbitul în limba italiană, cu voce tare, învățând un nou vocabular la fel cum ai făcut-o cu zeci de ani în urmă când ai învăţat româna.

Prin aceaste metode ajungi să vorbești și să înțelegi italiana, fără sa-ți dai seama. Copiii nu învaţă regulile de gramatică și nu folosesc manuale. Ei folosesc subconștientul și metode de învățare prin ascultare.

Astfel și tu poți învăța italiana, devenind încrezător în ceea ce spui, atunci când porți un dialog cu vorbitorii nativi sau când te prezinți la un interviu pentru un post ce necesită cunoașterea unei limbi străine.

Prof. Dr. în limba italiană Vara A. Simona,

Pentru a vorbi fluent şi a înţelege italiana sunt necesare aproximativ 300 de cuvinte uzuale, pe care le folosim în majoritatea discuţiilor zilnice.

Singurul lucru pe care trebuie să-l faci la început este să înveţi cuvintele în fraze scurte, astfel înveţi în acelaşi timp semnificaţia cuvintelor, pronunţia, sensul frazei şi gramatica limbii italiene.

Folosind metodele noastre audio dobândești abilitatea incredibilă de a vorbi cu ușurință. Vorbitorii nativi te vor înțelege și tu, la rândul tău îi vei înțelege fără efort. Te vei simți în sfârșit relaxat, fericit și încrezător de fiecare dată când vorbești italiana.

Prinzi Italiana din Mers

Poți lua aceste cursuri cu tine oriunde. Ascultă-le câtă vreme aștepți sau călătorești cu autobuzul, în avion, pe bicicletă, în timp ce alergi sau chiar în pauza de masă!

Aceste cursuri sunt special concepute pentru a-și găsi locul în viața ta de zi cu zi! Materialele în limba italiană în format MP3 pot fi încărcate cu ușurință pe player-ul mp3 portabil sau în calculator.

Fără manuale greoaie, fără meditații, fără învățat pe de rost. Poți rezerva un exemplar din acest curs chiar acum!

Iată ce Primești de la Cursul „Învață Italiana de Acasă – în 3 luni și jumătate”

Vorbeşti fluent limba italiană

Viral Marketing 1Descoperi cum să gândești rapid și automat în italiană, reușind astfel să vorbești natural, la fel ca un vorbitor nativ.

Ești impecabil la interviuri

382Afli cum să fii angajat de companii care caută vorbitori de limba italiană, de ce trebuie să ți cont la interviu și cum să răspunzi la întrebările în limba italiană.

Îți găsești instantaneu cuvintele și expresiile potrivite

Social EngagementAflii metodele prin care îți vin instantaneu cuvintele și expresiile necesare dialogului pe care îl porți, astfel scapi de pauzele din conversații și interjecții precum aaaa, ăăăă

Îți înțelegi instantaneu interlocutorul

352Dezvolți capacitatea de înțelegere a unui dialog în italiană, fără să fii nevoit să-l traduci în mintea ta în limba română, astfel îți înțelegi interlocutorul instantaneu, mărind drastic viteza cu care dialoghezi!

Economisești timp și bani

Return On InvestmentLa baza cursului stau tehnici de predare auto-didacte și metode de învățare rapidă, ca tu să înveți singur italiana, oriunde te afli: în parc, în mașină, făcând curățenie, etc… fără să ai nevoie de un profesor sau de cursuri live, economisind astfel cel puțin 80 ron/meditație.

Ești erou

360Învață italiana folosind cursul nostru, după care dăruiește-l unui copil sau adult care are nevoie de el. Este un curs care aduce plus valoare în viața oricui îl parcurge. Ai puterea să înveți italiana și să ajuți cel puțin o altă persoană să o învețe.

Confesiunile unora dintre elevii cursului „Învață Italiana de Acasă – în 3 luni și jumătate

Pot să am un dialog fluent și distractiv cu patronii mei italieni.

laura„Nu reușeam să învăț italiana din cauza lipsei timpului liber. Rezolvarea problemei am găsit-o în lecţiile audio ale cursului dvs… ascult lecțiile audio acasă, în maşină şi la serviciu… preţ de câteva minute pe zi!

La nici 2 luni înțeleg majoritatea mesajelor în limba italiană, și pot să am un dialog fluent și distractiv cu patronii mei italieni. Sunt mult mai încrezătoare în mine fiindcă mi-am demonstrat că încă pot să învăț, iar acum vorbesc și înțeleg italiana!!”

Recomand cursul „Învață Italiana de Acasă” tuturor, fiindcă chiar te ajută să înțelegi italiana, iar lecțiile audio te fac s-o vorbeşti!”

Laura Manea
Constanța

Chiar ne-a ajutat să învăţăm italiana pe mine și fetița mea de 9 ani.

oana 1 1„Am primit cursul de la dvs prin Cargus, l-am desfăcut, am aruncat 10 minute ochii peste ghid, și am ascultat primele 7 lecții audio… Am fost atât de captivată că l-am ascultat 2 ore fără să-mi dau seama.

Acest curs chiar ne-a ajutat să învăţăm italiana pe mine și fetița mea de 9 ani. Este un curs bine structurat, ușor de parcurs care îți oferă atât exerciții, gramatică, cât și interactivitate, povestiri și lecții audio… făcând astfel italiana mult mai ușor de învățat decât manualele tradiționale.”

Pavel Oana
Râmnicu Vâlcea

Cele mai eficiente săptămâni din ultimii ani

stelaSăptămânile ce au urmat după ce am achiziţionat cursul „Învaţă Italiana de Acasă” au fost poate cele mai eficient consumate din ultimii ani! Mi-am făcut un program zilnic de învățare-relaxare a limbii italiene timp de o oră după serviciu, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Vă mulţumesc din suflet!

Serbanescu Stela
Oradea jud. BH

Fiica mea de 16 ani este foarte mulțumită de cursul vostru

mihai 1„Vă salut! Mă numesc Mihai am 45 de ani, de profesie şofer și în urmă cu 2 luni am comandat cursul Învaţă Italiana de Acasă pentru fiica mea de 16 ani. Imediat după ce l-am primit, a început să asculte lecțiile audio și să studieze 30-40 min/zi.

Chiar nu mă gândeam că niște exerciții simple și câteva lecții audio ascultate de două ori pe zi au puterea s-o facă pe fetița mea să vorbească italiana cu o pronunție de invidiat.”

Dinu Mihai
Crevedia

Ţi se pare că oamenii de mai sus au depus o muncă istovitoare pe care tu nu o poţi face? Muncești și înveți, dar este și distractiv, te deconectezi de la viaţa cotidiană timp de 15-30 de minute pe zi şi te bucuri de avantajele cunoaşterii limbii italiene!

Cum funcţionează cursul „Învață Italiana de Acasă – în 3 luni și jumătate„?

Cursul este bazat pe metodele de predare accelerată utilizate de cei mai buni profesori români recunoscuți în toată Europa.

Metodele de predare care stau la baza cursului „Învață Italiana de Acasă – în 3 luni și jumătate” sunt revoluţionare în materie de învăţare accelerată, astfel cursul include:

 • Metoda Audio prin care asimilezi Vocabularul şi Gramatica fără să înveți pe de rost: asculți mini-povești și repeți, învățând astfel italiana în mod automat și natural.
 • Metoda de învățare „în adâncime” prin care vorbești italiana instinctiv, fără să o înveți mecanic sau să traduci în minte din limba română ceea ce vrei să zici
 • Metoda de învățare pentru relaxare, ascultând lecții în limba italiană despre subiecte interesante și captivante. Imaginează-ți că râzi și te relaxezi în timp ce înveți!
 • Metoda de asimilare a vocabularului inspirată din modul în care copiii mici învaţă limba maternă. Acesta metodă stă de fapt, la baza tuturor lecţiilor din cursul „Învață Italiana de Acasă – în 3 luni și jumătate”, astfel înveţi italiana fără vreun efort sporit*
 • Implementarea în curs a celor patru elemente esenţiale ale învăţării unei limbi străine: Ascultarea, Conversaţia, Scrierea şi Citirea, îţi asigură acumulare temeinică şi definitivă a noţiunilor de limbă italiană.*
 • Modul în care lecţiile se leagă şi faptul că nelămuririle apărute într-o lecţie îţi sunt explicate în următoarea te fac să crezi că ai propriul profesor care te ia de mână și îți șoptește limba italiană…

Am descris DOAR câteva METODE din cele implementate în cursul „Învață Italiana de Acasă – în 3 luni și jumătate”. Sunt metode puternice, testate deja pe elevi și adulți din 15 judeţe ale României, concentrând mii de ore de muncă, experienţă şi cunoștințe, prezentate într-un mod ușor de înțeles și parcurs… Dar asta nu e tot!

Vorbește italiana fluent în 14 Săptămâni

Curs complet de învățare accelerată a limbii italiene prin metode audio-video. Demonstrat cu succes pe 6850 de români în ultimile 12 luni.

Eşti pe cale să descoperi metodele prin care peste 6800 de români au studiat italiana în ultimile 12 luni…

Aspectul practic al cursului „Învață Italiana de Acasă – în 3 luni și jumătate” este mai important decât crezi deoarece te va ajuta să înveţi italiana de unul singur! Cum reuşeşti acest lucru?

 • Structura formată din 20 de lecţii audio, îţi permite să înveţi progresiv italiana, de la forme simple de salut, până la îmbogăţirea vocabularului şi perfecţionarea pronunţiei
 • Metoda de învăţare cu traducere secvenţială din italiană în română utilizată în curs, este folosită la nivel internaţional şi validată ştiintific ca asigurând înţelegerea rapidă a limbii italiene.
 • Fiecare lecţie audio este completată de suportul text, ajutând creierul să asimileze de două ori mai repede informaţiile primite (auditiv şi vizual).
 • Lecții sub formă de povești cu exprimarea punctului de vedere… înțelegi mai ușor limba italiană, îmbunătățindu-ţi automat și abilitatea de a vorbi fluent!
 • Articole în format audio… fac lecţiile interesante și uşor de ascultat

(lista continuă în pachetul „Învață Italiana de Acasă – în 3 luni și jumătate”)

Dincolo de învățarea limbii italiene… bucurie și joburi bine plătite?

Peste un an poți fi în același loc sau vei fi în centrul atenției ori de cate ori ești într-un grup de prieteni sau la serviciu. Vei fi ACELA care vorbește italiana – toată lumea simpatizează oamenii care pot vorbi o limbă străină. Totodată, oamenii se simt atrași de persoanele de sex opus care vorbesc o limbă străină!

Iată ce primești fizic în coletul „Învață Italiana de Acasă – în 3 luni și jumătate”:

 • Lecții Audio ce includ vocabular și dialoguri – înveți cuvinte, expresii și cum să le folosești în vorbire!
 • Cursul Tipărit ce include suportul text al lecțiilor audio, dar și gramatică, articole interesante și povești captivante – deprinzi bazele limbii italiene, ghidul se răsfoiește în același timp cu ascultarea lecțiilor audio!
 • 50 de cărți electronice în limba italiană
 • Cursul in format tipărit
 • Un Curs de Inițiere Rapidă în limba italiană – format electronic.

Metodele noastre de învăţare a limbii italiene = clienţi mulţumiţi

Vrei dovezi? Iată ce spun persoanele care vorbesc italiana ascultând lecţiile audio din cursul „Învață Italiana de Acasă – în 3 luni și jumătate”:

Acum vorbesc fluent, corect, și pronunţ mult mai bine

neamtCursul „Învaţă Italiana de Acasă” te ajută să pronunţi impecabil şi să înveţi corect gramatica limbii italiene. Eu unul vorbesc mai fluent, corect, și pronunţ mult mai bine decât ce am învăţat cu celelalte două cursuri cumpărate din librărie. Vă doresc o zi bună!

Maricică George
Tg. Neamţ jud. NT

Poți învăța italiana la muncă

petrutaMi-am îmbunătățit enorm capacitatea de a purta o conversație în italiană. Apreciez efortul pe care l-ați depus în crearea lecțiilor audio, sunt foarte eficiente, cu ele poți învăța italiana la muncă, în fața calculatorului, pe stradă, cât timp gătești sau faci curățenie, în mașină, citind o carte sau răsfoind reviste… Bravo!

Petruța Voicu
Siliștea jud. IF

TESTEAZĂ singurul curs de lb. italiană din România realizat de profesorii de elită români, din București și Milano!

Aş putea continua la nesfârşit, deoarece sunt sute de sfaturi şi secrete despre învăţarea limbii italiene, dar le-am inclus pe cele mai puternice şi eficiente în cursul Învață Italiana de Acasă – în 3 luni și jumătate, curs de care acum şi tu te poţi bucura!

Însă, nu vreau să abuzez de timpul tău… dacă ai citit până aici, cu siguranţă eşti deja destul de curios despre abordarea unică asupra învăţării accelerate a limbii italiene, şi poate chiar dornic să încerci metodele din cursul Învață Italiana de Acasă – în 3 luni și jumătate, bucurându-te de beneficiile oferite de această limbă internațională!

garantie 300x300 1Garanţie curs 365 de Zile!

Acum ai puterea să înveți italiana, să o scrii corect și s-o vorbești fluent. Vei vedea că cele 20-30 de minute pe zi, petrecute ascultând și citind lecțiile din cursul „Învață Italiana de Acasă – în 3 luni și jumătate”, vor da rezultate încă din prima săptămână, iar beneficiile vor rămâne pe viață.

Încerci cursul fără nici un risc din partea ta timp de 365 de zile, dacă rezultatele obținute au venit prea greu sau pur și simplu îți vrei banii înapoi, contactează-ne în termen de un an de zile și îți vom returna fiecare bănuț plătit pe acest curs!

Demonstrația că Singur Poți Învăța să Vorbești Fluent și Corect ITALIANA?

bheader1 1În anul 1960 la Institutul de Sugestologie din Sofia, psihiatrul bulgar Gh. Lazanov a elaborat mai multe metode de învăţare accelerată şi temeinică asupra limbilor străine.

Acestea permit asimilarea rapidă de informaţii statice şi descriptive: cuvinte, expresii, cifre, date, formule, dar şi sisteme largi de idei. Au avut loc experimente în zeci de scoli din Bulgaria, unde elevii învăţau o limbă străină în numai două luni, clasele realizând spectaculoase „accelerari ale studiilor”.

Metodele de învăţare accelerată presupun folosirea de manuale audio ce sunt parcurse într-o lună şi 20 de zile, trei ore pe zi, timp în care cursanţii asimilează 3 000 unităţi lexicale şi structuri lingvistice, (totalul de unităţi lexicale şi structuri lingvistice al unei limbi străine fiind de 3500 unităţi).

Mai mult, s-a constatat o reţinere a informaţiilor învăţate de 86% după 6 luni… ori, la o invăţare obişnuită după 6 luni persoana reţine 60% din ce a învăţat!

Comandă Cursul „Învață Italiana de Acasă” şi primeşti:

 • curs de invatat limba italianaGhid cu care înveţi să vorbești italiana în orice context
 • 20 de lecții audio pentru vorbire fluentă şi pronunţie de invidiat
 • Zeci de exerciţii pentru perfecţionare scrisului și a gramaticii
 • Dialoguri, povești, articole, pentru îmbogățirea vocabularului

Acest curs îți dă puterea să vorbești fluent limba italiană, s-o pronunți bine, şi s-o scrii corect… toate acestea învățând de unul singur, în confortul casei tale!

Probabil singurul curs de limba italiană din România care îţi dezvăluie cum să înveţi italiana singur prin tehnici şi metode folosite începând cu anul 2010 de Şcolile şi Universităţile europene de elită.

Mai mult, informațiile din curs au fost testate de oameni obișnuiți ca tine și ca mine, dar și de profesori cu ani buni de experiență, rezultatele au impresionat pe toată lumea, de aceea ne permitem să oferim acestui curs, garanție de un an de zile!

Nu mai amâna lucrurile. Nu aștepta să treacă luni poate chiar ani, acum poți învăța italiana singur, din confortul casei tale!

tricou 2O viață mai bună ptr tine la prețul unui tricou!

Autorii nu trăiesc din vânzarea acestui ghid, așa ca pretul este unul ridicol de mic ținând cont de cât costă o singură meditație de limba italiană

În plus cursurile de limba italiană cu un profesor într-o clasă privată costă de la 1500 RON în sus…

Prețul nostru este echivalentul unei cine la restaurant, doar 99 lei

Peste 16.850 de români au învățat limba italiana în ultimii 5 ani, folosind primele ediții ale cursului „Învață Italiana de Acasă – în 3 luni și jumătate” Acum şi tu poți poți învăța italiana de unul singur, parcurgând harta descoperirii acestei limbi, deslușită în cursul nostru!

P.S. Vei dobândi cunoștințe profunde de limba italiană, reușind astfel să te descurci în diverse situații cum ar fi: să comunici când călătoreşti, să susţii un interviu pentru angajare, s.a.m.d.

ISBN: 978-606-8466-08-8
Vezi descrierea completa

Acest produs a primit 0 review-uri

Nota 0.0 din 5 stele
0
0
0
0
0

Spune-ti opinia si acorda o nota

Ai comandat acest produs ? Poti fi primul care isi spune opinia si acorda o nota.