Învață Engleza Simplu și Rapid în 24 de Săptămâni - Ciurea Oana
Nota produs - 1 review
14900lei

Învață Engleza Simplu și Rapid în 24 de Săptămâni – Ciurea Oana

Pret 14900lei

Înveţi Engleză în timpul liber indiferent de ocupaţia actuală şi vârstă, cu aceste metode puternice şi eficiente.

Categorie
Autor Ciurea Oana
Tip produs Carte Tiparita 380 pagini + USB Stick
Format carte 210mm x 297mm
Nota produs - 1 review

Elita profesorilor de lb. Engleză din Bucureşti şi Londra prezintă:

Engleza este Limba pe care Românii o Deprind în medie în 5 Luni și Jumătate, Parcurgând Minim 20 min/zi aceste Lecții Audio-Text, Bazate pe Metodele Revoluționare de Asimilare Accelerată […]

Înveţi Engleza în timpul liber indiferent de ocupaţia actuală şi vârstă, cu aceste metode puternice şi eficiente, dezvăluite în premieră de 5 profesori români din Bucureşti şi Londra!

 • De acum înţelegi conversaţii obişnuite!
 • Abordăm o nouă tehnică prin care tu să vorbeşti fluent engleza
 • Te facem să înţelegi din mers conversaţiile şi să abordezi vorbirea cu un ton al vocii asemănător cu cel al vorbitorilor nativi.
 • Vei afla cele 5 secrete pentru vorbirea fluenta a limbii engleze, şi cum să foloseşti spontan locuţiuni şi expresii.
 • Vei avea capacitatea să dialoghezi în engleză fără a memora mecanic cuvintele, gândind rapid şi operativ!
 • Vei dialoga impecabil la interviuri şi ai toate şansele să te angajeze companii care caută vorbitori de limba engleză.
 • Afli cele mai mari greşeli pe care mulţi le fac când învaţă să scrie corect în lb. engleză!

Învaţă limba engleză de acasă, confortabil, uşor şi distractiv în şedinţe de 20-30 min/zi… fără să cheltuieşti bani pe meditaţii, fără să te enervezi citind manuale greoaie, şi fără să pierzi timpul pe drumuri, fiindcă din următoarele rânduri descoperi cum să înveţi de unul singur să vorbeşti fluent, să scrii corect, şi să înţelegi instinctiv limba engleză, distrându-te de minune tot acest timp.

oanaDespre autor

Numele meu este Oana Ciurea sunt profesoară de limba engleză la o scoală română din Londra, iar ultimii 15 ani i-am dedicat elaborării unor metode noi şi eficiente de învăţare a limbii engleze prin ascultare. Știu ce înseamnă să petreci luni, chiar ani întregi încercând să vorbești o limbă străină. Totodată, am avut mulți elevi care până să ajungă la mine au irosit sute de lei pe ore de engleză care nu au dat roade.

Nu vei vorbi fluent engleza doar citind o carte. Trebui să asculți conversații în engleză la un nivel pe care reușeşti să-l înțelegi şi să îl pătrunzi. De ce credeți că unii copii învață engleza doar uitându-se la desene animate?

Lecțiile noastre includ cele mai obișnuite cuvinte și fraze din limba engleză și sunt asemănătoare cu învățarea limbii materne de către un bebelușSunt povești distractive și interactive. Vei exersa vorbitul în limba engleză, cu voce tare, învățând un nou vocabular la fel cum ai făcut-o cu zeci de ani în urmă când ai învăţat româna.

Prin aceste metode ajungi să vorbești și să înțelegi engleza, fără sa-ți dai seama.* Copiii nu învaţă regulile de gramatică și nu folosesc manuale. Ei folosesc subconștientul și metode de învățare prin ascultare. Astfel înveţi engleza, devenind încrezător în ceea ce spui, atunci când porți un dialog cu vorbitorii nativi sau când te prezinți la un interviu pentru un post ce necesită cunoașterea limbii engleze.

Prof. Dr. în limba engleză Oana Ciurea,

Pentru a vorbi fluent şi a înţelege engleza sunt necesare aproximativ 300 de cuvinte uzuale, pe care le folosim în majoritatea discuţiilor zilnice.

Singurul lucru pe care trebuie să-l faci la început este să înveţi cuvintele în fraze scurte, astfel înveţi în acelaşi timp semnificaţia cuvintelor, pronunţia, sensul frazei şi gramatica limbii engleze.

Folosind metodele noastre audio dobândești abilitatea incredibilă de a vorbi cu ușurință. Vorbitorii nativi te vor înțelege și tu, la rândul tău îi vei înțelege fără efort. Te vei simți în sfârșit relaxat, fericit și încrezător de fiecare dată când vorbești engleza.

Prinzi Engleza din Mers

Poți lua aceste cursuri cu tine oriunde. Ascultă-le câtă vreme aștepți sau călătorești cu autobuzul, în avion, pe bicicletă, în timp ce alergi sau chiar în pauza de masă!

Aceste cursuri sunt special concepute pentru a-și găsi locul în viața ta de zi cu zi! Materialele în limba engleză în format MP3 pot fi încărcate cu ușurință pe player-ul mp3 portabil sau în calculator.

Fără manuale greoaie, fără meditații, fără învățat pe de rost. Poți rezerva un exemplar din acest curs chiar acum!

Iată ce Primești de la Cursul „Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 Săptămâni”

Vorbeşti fluent limba engleză

Viral Marketing 1

Descoperi cum să gândești rapid și automat în engleză, reușind astfel să vorbești natural, la fel ca un vorbitor nativ.

Ești impecabil la interviuri

382

Afli cum să fii angajat de companii care caută vorbitori de limba engleză, de ce trebuie să ți cont la interviu și cum să răspunzi la întrebările în limba engleză.

Îți găsești instantaneu cuvintele și expresiile potrivite

Social Engagement

Aflii metodele prin care îți vin instantaneu cuvintele și expresiile necesare dialogului pe care îl porți, astfel scapi de pauzele din conversații și interjecții precum aaaa, ăăăă

Îți înțelegi instantaneu interlocutorul

352

Dezvolți capacitatea de înțelegere a unui dialog în engleză, fără să fii nevoit să-l traduci în mintea ta în limba română, astfel îți înțelegi interlocutorul instantaneu, mărind drastic viteza cu care dialoghezi!

Economisești timp și bani

Return On Investment

La baza cursului stau tehnici de predare auto-didacte și metode de învățare rapidă, ca tu să înveți singur engleza, oriunde te afli: în parc, în mașină, făcând curățenie, etc… fără să ai nevoie de un profesor sau de cursuri live, economisind astfel cel puțin 80 ron/ședintă sau 400 ron/curs live.

Ești erou

360

Învață engleza folosind cursul nostru, după care dăruiește-l unui copil sau adult care are nevoie de el. Este un curs care aduce plus valoare în viața oricui îl parcurge. Ai puterea să înveți engleza și să ajuți cel puțin o altă persoană să o învețe.

Confesiunile unora dintre elevii cursului „Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 Săptămâni”

dorinaLa 2 luni de la primirea cursului înțeleg majoritatea mesajelor din limba engleză, și port dialoguri fluente și distractive cu colegii de la serviciu care vorbesc engleza. M-am distrat de minune, și sunt mult mai încrezătoare în propriile capacităţi şi forţe…

În prima luna am ascultat lecțiile audio timp de 30-45 min/zi. Chiar nu mă gândeam că exerciții simple și niște lecții audio ascultate de câteva ori pe zi au puterea să mă înveţe engleza. Mai am de lucrat la partea cu scrisul, dar sunt sigură că voi reuși să scriu corect în câteva luni.

Recomand cursul părinților, copiilor, pensionarilor, angajaților, șomerilor, sau de ce nu oamenilor de afaceri!*

Dorina Rădulescu
Sovata, jud. Mureș

mircea„Salut! Sunt Mircea, am 35 de ani, sunt contabil la un supermarket din Arad și în urmă cu 2-3 luni am comandat cursul de pe siteul englezadeacasa.ro

…Coletul a ajuns prin firma de curierat Cargus, la 2 zile de la plasarea comenzii! Imediat ce mi-a fost livrat, l-am şi desfăcut, am băgat stick-ul în calculator și am început să citesc cursul… A fost o experienţă captivantă, relaxantă, distractivă.

Săptămâna ce a urmat am studiat engleza mai bine de 2 ore/zi, chiar mi-a făcut placere să învăț engleza folosind cursul dvs, este același sentiment ca atunci când te uiți la un film care îți place.

Ieri am susţinut un interviu în limba engleză pentru un post de contabil în centrul logistic al unui lanţ de supermarketuri şi am fost admis, urmând ca în maxim 2 săptămâni să încep lucrul la noul loc de munca, pe un salariu mai mare cu 800 lei decât în prezent.

V-am trimis acest email în semn de mulţumire! Ţineţi-o tot așa„*

Mircea Rădoi
Arad, jud. Arad

aurelAm cumpărat cursul „Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 Săptămâni” pentru fiul meu Mihai, de 15 anişori şi pe zi ce trece vorbește engleza din ce în ce mai bine.

Cursul dvs funcţionează, iar Mihai este fericit că poate comunica şi în engleză! Eu și familia mea vă mulțumim și vă dorim s-o țineți tot așa!

Aurel Puşcoci
Mangalia, jud. Constanța

Ţi se pare că oamenii de mai sus au depus o muncă istovitoare pe care tu nu o poţi face? Muncești și înveți, dar este și distractiv, te deconectezi de la viaţa cotidiană timp de 15-30 de minute pe zi şi te bucuri de avantajele cunoaşterii limbii engleze!

Cum funcţionează cursul – Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 Săptămâni?

Cursul este bazat pe metodele de predare accelerată utilizate de cei mai buni profesori români recunoscuți în toată Europa.

Metodele de predare care stau la baza cursului „Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 Săptămâni” sunt revoluţionare în materie de învăţare accelerată, astfel cursul include:

 • Metoda Audio prin care asimilezi Vocabularul şi Gramatica fără să înveți pe de rost: asculți mini-povești și repeți, învățând astfel engleza în mod automat și natural.
 • Metoda de învățare „în adâncime” prin care vorbești engleza instinctiv, fără să o înveți mecanic sau să traduci în minte din limba română ceea ce vrei să zici
 • Metoda de învățare pentru relaxare, ascultând lecții în limba engleză despre subiecte interesante și captivante. Imaginează-ți că râzi și te relaxezi în timp ce înveți!
 • Metoda de asimilare a vocabularului inspirată din modul în care copiii mici învaţă limba maternă. Acesta metodă stă de fapt, la baza tuturor lecţiilor din cursul „Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 săptămâni”, astfel înveţi engleza fără vreun efort sporit
 • Implementarea în curs a celor patru elemente esenţiale ale învăţării unei limbi străine: Ascultarea, Conversaţia, Scrierea şi Citirea, îţi asigură acumulare temeinică şi definitivă a noţiunilor de limbă engleză.
 • Modul în care lecţiile se leagă şi faptul că nelămuririle apărute într-o lecţie îţi sunt explicate în următoarea te fac să crezi că ai propriul profesor care te ia de mână și îți șoptește limba engleză…

Am descris DOAR câteva METODE din cele implementate în cursul „Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 Săptămâni”. Sunt metode puternice, testate deja pe elevi și adulți din 15 judeţe ale României, concentrând mii de ore de muncă, experienţă şi cunoștințe, prezentate într-un mod ușor de înțeles și parcurs… Dar asta nu e tot!

Eşti pe cale să descoperi metodele prin care peste 10.800 de români au studiat engleza în ultimile 12 luni…

Aspectul practic al cursului Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 Săptămâni este mai important decât crezi deoarece te va ajuta să înveţi engleza de unul singur! Cum reuşeşte acest lucru?

 • Structura formată din 20 de lecţii audio, îţi permite să înveţi progresiv engleza, de la forme simple de salut, până la îmbogăţirea vocabularului şi perfecţionarea pronunţiei
 • Metoda de învăţare cu traducere secvenţială din engleză în română utilizată în curs, este folosită la nivel internaţional şi validată ştiintific ca asigurând înţelegerea rapidă a limbii engleze.
 • Fiecare lecţie audio este completată de suportul text, ajutând creierul să asimileze de două ori mai repede informaţiile primite (auditiv şi vizual).
 • Lecții sub formă de povești cu exprimarea punctului de vedere… înțelegi mai ușor limba engleză, îmbunătățindu-ţi automat și abilitatea de a vorbi fluent!
 • Articole în format audio… fac lecţiile interesante și uşor de ascultat

(lista continuă în pachetul „Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 Săptămâni”)

Dincolo de învățarea limbii engleze… bucurie și joburi bine plătite?

Peste un an poți fi în același loc sau vei fi în centrul atenției ori de cate ori ești într-un grup de prieteni sau la serviciu. Vei fi ACELA care vorbește engleza – toată lumea simpatizează oamenii care pot vorbi o limbă străină. Totodată, oamenii se simt atrași de persoanele de sex opus care vorbesc o limbă străină!

Iată ce primești fizic în coletul „Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 Săptămâni”:

 • Un Memory Stick Audio cu lecții de vocabular și dialoguri – înveți cuvinte, expresii și cum să le folosești în vorbire!
 • Un Ghid tipărit ce include suportul text al lecțiilor audio, dar și gramatică, articole interesante și povești captivante – deprinzi bazele limbii spaniole. Ghidul se răsfoiește în același timp cu ascultarea lecțiilor audio!
 • Lecţii Video
 • Articole Audio – ascultarea unor subiecte deosebit de interesante, într-o engleză reală!
 • Un PDF cu Expresii Uzuale – din turism, sănătate, auto, financiar, etc…
 • Comentarii Audio – îmbunătățesc abilitățile de înțelegere și ascultare!
 • Un Curs de Inițiere Rapidă în limba engleză – format PDF.
 • Ghiduri Text – Plus, texte pentru toate lecțiile audio!

Metodele noastre de învăţare a limbii engleze = clienţi mulţumiţi

Vrei dovezi? Iată ce spun persoanele care vorbesc engleza ascultând lecţiile audio din cursul Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 Săptămâni:

marianAcum vorbesc mai fluent, corect, și pronunţ mult mai bine

Cursul „Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 Săptămâni” m-a scăpat de situaţiile jenante de la serviciu, ajutându-mă să vorbesc corect şi fluent engleza. În plus pronunţia mea este mult mai bună decât în urmă cu 3 luni. Vă mulțumesc!

Herea Marian
Cluj Napoca jud. CJ

55847534Mi-am îmbunătățit enorm capacitatea de a purta o conversație!

Mi-am îmbunătățit enorm capacitatea de a purta o conversație corectă şi cursivă în limba engleză. Apreciez efortul pe care l-ați depus pentru a mă ajuta să vorbesc engleza, drept urmare am comandat si cursul de limba germana. Numai bine.

Marius Păduraru
Ploiești jud. PH

petraStilul de predare este minunat!

Cu siguranță sunteți o profesoară de excepție. Mi-aș fi dorit să mă număr printre elevii dvs. și în timpul școlii. Viața și cariera mea ar fi avut o altă traiectorie. Mulțumesc foarte mult pentru stilul de predare minunat și pentru sfaturile foarte utile pe care mi le-ați oferit!

Constantinescu Petra
București, Sector 1

Am învăţat foarte multe din cartea dvs…

Un curs perfect pentru programul meu de lucru, lecțiile audio le ascult acasă când fac curăţenie, gătesc sau în maşină când mă întorc de la serviciu… băieţelul meu a început să prindă şi el câteva lucruri din curs… cel puţin el învaţă o limbă străină la timp!

Ana-Maria Bălănică
Brăila jud. BR

TESTEAZĂ singurul curs de lb. engleză din România realizat de profesorii de elită români, din București și Londra!

Aş putea continua la nesfârşit, deoarece sunt sute de sfaturi şi secrete despre învăţarea limbii engleze, dar le-am inclus pe cele mai puternice şi eficiente în cursul Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 Săptămâni, curs de care acum şi tu te poţi bucura!

Însă, nu vreau să abuzez de timpul tău… dacă ai citit până aici, cu siguranţă eşti deja destul de curios despre abordarea unică asupra învăţării accelerate a limbii engleze, şi poate chiar dornic să încerci metodele din cursul Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 Săptămâni, bucurându-te de beneficiile oferite de această limbă internațională!

Garanţie curs 365 de Zile!

garantie 300x300 1Acum ai puterea să înveți engleza, să o scrii corect și s-o vorbești fluent. Vei vedea că cele 20-30 de minute pe zi, petrecute ascultând și citind lecțiile din cursul „Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 Săptămâni”, vor da rezultate încă din prima săptămână, iar beneficiile vor rămâne pe viață.

Încerci cursul fără nici un risc din partea ta timp de 365 de zile, dacă rezultatele obținute au venit prea greu sau pur și simplu îți vrei banii înapoi, contactează-ne în termen de un an de zile și îți vom returna fiecare bănuț plătit pe acest curs!

Demonstrația că Singur Poți Învăța să Vorbești Fluent și Corect ENGLEZA?

bheader1 1În anul 1960 la Institutul de Sugestologie din Sofia, psihiatrul bulgar Gh. Lazanov a elaborat mai multe metode de învăţare accelerată şi temeinică asupra limbilor străine.

Acestea permit asimilarea rapidă de informaţii statice şi descriptive: cuvinte, expresii, cifre, date, formule, dar şi sisteme largi de idei. Au avut loc experimente în zeci de scoli din Bulgaria, unde elevii învăţau o limbă străină în numai două luni, clasele realizând spectaculoase „accelerari ale studiilor”.

Metodele de învăţare accelerată presupun folosirea de manuale audio ce sunt parcurse într-o lună şi 20 de zile, trei ore pe zi, timp în care cursanţii asimilează 3 000 unităţi lexicale şi structuri lingvistice, (totalul de unităţi lexicale şi structuri lingvistice al unei limbi străine fiind de 3500 unităţi).

Mai mult, s-a constatat o reţinere a informaţiilor învăţate de 86% după 6 luni… ori, la o invăţare obişnuită după 6 luni persoana reţine 60% din ce a învăţat!

Comandă Cursul Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 Săptămâni şi primeşti:

 • engleza de acasaGhid cu care înveţi să foloseşti engleza în orice context
 • 20 de lecții audio pentru vorbire fluentă şi pronunţie de invidiat
 • Zeci de exerciţii pentru perfecţionare scrisului și a gramaticii
 • Dialoguri, povești, articole, pentru îmbogățirea vocabularului

Probabil singurul curs de limba engleză din România care îţi dezvăluie cum să înveţi engleza singur prin tehnici şi metode folosite începând cu anul 2010 de Şcolile şi Universităţile europene de elită.

Mai mult, informațiile din curs au fost testate de oameni obișnuiți ca tine și ca mine, dar și de profesori cu ani buni de experiență, rezultatele au impresionat pe toată lumea, de aceea ne permitem să oferim acestui curs, garanție de un an de zile!

tricou 2O viață mai bună ptr tine la prețul unui tricou!

Autorii nu trăiesc din vânzarea acestui ghid, așa ca pretul este unul ridicol de mic ținând cont de cât costă o singură meditație de limba engleză

În plus cursurile de limba engleză cu un profesor într-o clasă privată costă de la 1500 RON în sus…

Prețul nostru este echivalentul unei cine la restaurant, doar 149 lei

Și nu uita de garanția produsului: Comandă cursul Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 Săptămâni, ține-l în mâini, răsfoiește-l încet – și o să rămâi impresionat de metodele de predare, și rapiditatea cu care acestea funcționează, plus beneficiile pe care le primești!

Peste 18600 de români au învățat limba engleză în ultimii 5 ani, folosind primele ediții ale cursului „Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 Săptămâni” Acum şi tu poți poți învăța engleza de unul singur, parcurgând harta descoperirii acestei limbi, deslușită în cursul nostru!

Vei dobândi cunoștințe profunde de limba engleză, reușind astfel să te descurci în diverse situații cum ar fi: să comunici când călătoreşti, să susţii un interviu pentru angajare, s.a.m.d.

ISBN: 978-606-92856-2-6
Vezi descrierea completa

Acest produs a primit 1 review

Nota 5.0 din 5 stele
1
0
0
0
0

Spune-ti opinia si acorda o nota

 1. Mihaela Bordea

  Daca muncesti si nu poti face cursuri individuale, cursul acesta este foarte bun. Pe mine m-a ajutat sa invat engleza. Fiind mai tot timpul pe drumuri l-am luat cu mine

  Mihaela Bordea